- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kizlar tahlillerimde lökosit yuksek cikmis doktorum idrarini yaparken yanma veya baska sikayetin varmi dedi benimde cok sukur hicbir sikintim yok akintim bile olmaz lökosit 25 cikmis cokmu yuksek ilac veya fitil vermedi
Günaydın güzel anneler ve melekleri :) hepimize güzel bir hafta diliyorum
Ağrısız sızınız bulantısız çok çok güzel bir hafta olsun. Randevus olanlar bnim gibi inşallah güzel güzel haberlerle cinsiyetimizi de öğrenip geliriz.
Günaydıııınnnnn kızlaaaarrr.... Çalışan hamişlere sendromsuz bir pazartesi diliyorum. Zira ben sabah çok zor kalkıp geldim işe. Bu konuda ev hanımı olan arkadaşlarımı çok şanslı olduklarını düşünüyorum. Güzel bi hafta olsun hepimize...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sabah uyanıp işe gelmek ayrı sorun bir de iş kıyafetlerinin artık ciddi ciddi daralıp belini sıkması apayrı bir sorun
Tüm çalışan annelerin hayırlısıyla Cuma mesai bitimini bulmasını diliyorum :)
Sabah uyanıp işe gelmek ayrı sorun bir de iş kıyafetlerinin artık ciddi ciddi daralıp belini sıkması apayrı bir sorun
Evet tekrarlıyormuş benim hamilelikten önce vardı hale olunca hemen tekrarladı o antibiyotiği içtiğim için çok pişman oldum ama bidaha içmem bende zaten bol bol su iiiyorum ama geçmiyor canım ya
günaydın güzel anne adayları...
bir aydır bulantı, kusma ,kanama nedeniyle raporluydum...
mobilden arada sizi takip ediyordum ancak yazamadım,umarım herkes iyidir.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
geçmıs olsun canım ıyımısın pekı sımdı
aminnnn:) ben zayıfladımSabah uyanıp işe gelmek ayrı sorun bir de iş kıyafetlerinin artık ciddi ciddi daralıp belini sıkması apayrı bir sorun
Ağrısız sızınız bulantısız çok çok güzel bir hafta olsun. Randevus olanlar bnim gibi inşallah güzel güzel haberlerle cinsiyetimizi de öğrenip geliriz.
gecmıs olsun canım bebısın cınsıyetı bellımı kotu seyler dusunmeyin hersey duzelır
Günaydın cnm, senindemi randevun bu gün hadi hayırlısı bakalım , benimde bugün inş cinsiyeti ben öğrenemem de sen belki öğrenirsin . Ayrıca sen bu hafta işe başlıcaktın diye hatırlıyorum , kolay gelsin sana da
Günaydın cnm, senindemi randevun bu gün hadi hayırlısı bakalım , benimde bugün inş cinsiyeti ben öğrenemem de sen belki öğrenirsin . Ayrıca sen bu hafta işe başlıcaktın diye hatırlıyorum , kolay gelsin sana da
aminnnn:) ben zayıfladımbulantı,kusma yüzünden 2 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?