2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın güzel anneler ve melekleri :) hepimize güzel bir hafta diliyorum
Ağrısız sızınız bulantısız çok çok güzel bir hafta olsun. Randevus olanlar bnim gibi inşallah güzel güzel haberlerle cinsiyetimizi de öğrenip geliriz.

Kizlar tahlillerimde lökosit yuksek cikmis doktorum idrarini yaparken yanma veya baska sikayetin varmi dedi benimde cok sukur hicbir sikintim yok akintim bile olmaz lökosit 25 cikmis cokmu yuksek ilac veya fitil vermedi

Benimde lökosit 6 çıktı doktor hemen antibiyotik vermişti bak ya deli oldum ben o doktora :)

Günaydın canım ve diğer tüm annelere günaydın...

Hayırlı haberler alacağımız bir hafta olmasını temenni ederim.

Günaydıııınnnnn kızlaaaarrr.... Çalışan hamişlere sendromsuz bir pazartesi diliyorum. Zira ben sabah çok zor kalkıp geldim işe. Bu konuda ev hanımı olan arkadaşlarımı çok şanslı olduklarını düşünüyorum. Güzel bi hafta olsun hepimize...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah uyanıp işe gelmek ayrı sorun bir de iş kıyafetlerinin artık ciddi ciddi daralıp belini sıkması apayrı bir sorun

Tüm çalışan annelerin hayırlısıyla Cuma mesai bitimini bulmasını diliyorum :)

Ben de zor uyanan biriyim..halsizim. ayakta uyuyorum.hamilelik izni diye bisey olmali ya..ev hanimlari cok sansli bu konuda.

Kocaman bir AMİN diyorum :)
Kıyafet konusunda ben de çok zorlanıyordum, hsonu iki tane pantolon alıp rahatladım. eşofmandan daha rahatmış, tavsiye derim.
Çabuk geçen bir hafta olsun..

günaydın güzel anne adayları...
bir aydır bulantı, kusma ,kanama nedeniyle raporluydum...
mobilden arada sizi takip ediyordum ancak yazamadım,umarım herkes iyidir.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Evet tekrarlıyormuş benim hamilelikten önce vardı hale olunca hemen tekrarladı o antibiyotiği içtiğim için çok pişman oldum ama bidaha içmem bende zaten bol bol su iiiyorum ama geçmiyor canım ya

gecmıs olsun canım bebısın cınsıyetı bellımı kotu seyler dusunmeyin hersey duzelır

günaydın güzel anne adayları...
bir aydır bulantı, kusma ,kanama nedeniyle raporluydum...
mobilden arada sizi takip ediyordum ancak yazamadım,umarım herkes iyidir.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

geçmıs olsun canım ıyımısın pekı sımdı

Günaydınlar.... çalışan arkadaşlara ve kendime Rabbim den yardım diliyorum . Bugün çok zorlanıyorum hiç konuşmaya bile takatım yok akşamı nasıl ederim bilmem mide bulantım tam geçti dedim ki zaten benim o kadarda yoğun olmadı çok şükür , dün ilk defa istifar ettim ve hala devam edecekmiş gibi , sürekli middesi bulanan arkadaşlar Rabbim kolaylık versin hepinize , benim bugün hayırlısıyla 20 gün aradan sonra akşam doktor randevumuz var , ben yine çok heyecanlıyım bebişim ne durum da acaba :26: çok merak içindeyim inş hayırlı haberler alırım ve alırız hepimiz

Günaydın cnm, senindemi randevun bu gün hadi hayırlısı bakalım , benimde bugün inş cinsiyeti ben öğrenemem de sen belki öğrenirsin . Ayrıca sen bu hafta işe başlıcaktın diye hatırlıyorum , kolay gelsin sana da

gecmıs olsun canım bebısın cınsıyetı bellımı kotu seyler dusunmeyin hersey duzelır

Henüz değil bu hafta gitcez kontrole bakalım inşallah öğreniriz sence öğrenebilirmiyiz :) yok artık düşünmüyorum bol bol su içiyorum ki burada arkadaslardan baya düşülmüş lökositim doktor yüzünden panik yapmıştım bidaha hayatta gitmem o doktora benim doktorum bana yeter :)

Evet Çarşamba başlayacağım ama evde çalıscam ben bilgisayar üzerinde rahatım oyüzden teşekkür ederim canım oyle deme gecen hafta bir arkadasımız 10. Haftada erkek olabilir demiş doktoru bir ihtimal sende belki öğrenebilirsin :) sor doktora mutlaka erkekse belli olabiliyor çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:

Bugun değil canım benim randevum cuma günü daha 4 gün var yani cok özledim ama bebişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…