2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım saol güzel dileklerin için aminn inş son olur. dediiğin gibi bende bel ağrısını ilişkiye bağlıyorum.ama bundan sonra risk bitene kadar yokkkkkkkkkk

Olsun iç tatlım bebiş iyi olsunda benim sarı akıntı için de günde bir defa gece verdi benim ayın 22 sinde kontrolüm çok merak ediyorum nasıl büyüdümü diye ayda bir çağırıyo benim doktorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım saol güzel dileklerin için aminn inş son olur. Dediiğin gibi bende bel ağrısını ilişkiye bağlıyorum.ama bundan sonra risk bitene kadar yokkkkkkkkkk

aynen öyle bende yapmam die düşündüm bel ağrım vardı ama arttı sanki ağrısı riskli dönemlerimizi atlatırız inş benm kanamam yok ama daha önce düşüğüm olduğu için doktor 3 ay bitene kadar riskli sayılırsn dedi dikkat etmeliyiz hepimiz bebeklerimzden önemli değil o iş :)

merhaba annişler:) haftasonu muayeneye gittim bebişimin kalp atışlarını dinledik çoooooook güzeldi:)
her şey yolunda dedi doktor. zeytin tanesi kadar şimdi bebişim:)
bir de mide bulantım biraz daha az olsa keşke

merhaba annişler:) haftasonu muayeneye gittim bebişimin kalp atışlarını dinledik çoooooook güzeldi:)

Hadi gözün aydin rahatlamissindir.ben hala kontrole gitmedim.persembe gunu ilk kontrole gitcem icim icimi yiyiyo bi aksi durum cikcak diye.sanada iyi gelirmi bilmiyorum ben mide bulantilarim icin ayva yiyiyordum cokta iyi geldi bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kaçıncı haftadasın ben serum bile aldım 8. Ve 9. Haftamda çok kötüydüm şimdi bugun baya rahatladım

Gözün aydın tatlım rabbim sağlık sıhhat versin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hoş geldin canim , hayirli doğumlar inşallah.hamilelik nasil gidiyor?

Hoşbuldum canım, nasılsın? şükür şu sıralar güzel gidiyor ama ağzımda sürekli tükürük oluşuyor bu can sıkıcı ve mide bulantısı yapıyor ağrılarım ara sıra devam ediyor kendimi yormamaya çalışıyorum senin de güzel gidiyordur inşallah

Bende iyiyim cok sağol. O tükürük bende de oluyodu gecen hamileligimde gercekten cok can sikici.ama bu hamileligimde hala bi sikinti yasamadim mide bulantisina dair..cok gecmis olsun.ne gibi agrilarin var senin

Ya canım vallahi bebeği kaybetme korkumdan alamıyorum hiçbir şey,bu hafta sonu dr iyi şeyler söylerse, biraz umut verirse alacağım...

Eşim de çok kızıyo, boşu boşuna rahatsız oluyorsun die ama napıyım elim gitmiyor.

Hatta hamilelikle ilgili almak istediğim kitaplar da var, onları da haftaya almak için bekliyorum :)

Sen önlük giyiyorsan,çaktırmadan pantolonun düğmesini de açabilirsin çok daraldığında :)))

Ben gömleğimi kumaş pantolunun içine sokuyorum ve öle bir şansım da olmuyor maalesef

Son düzenleme:

Seni o kadar iyi anliyorum ki canim...benim ilk hamileligimde buyuk bi hevesle aldigim bi kitap vardi sonra dusuk yapinca kaldrdim cekmeceye 2. Hamileligimde yine cikardim tam okumaya basladim 2. Kez dusuk oldu simdi korkumdan cekmeceden kitabi cikaramiyorum ugursuz ilan ettim onu:)

Ben hipotroid ve polistik over hastasıyım doktorum bunlara bağlı olduğunu söyledi ağrılarımın gebe kaldığım günden beri aşırı bel kasık karın kas ağrısı yaşadım elhamdülillah zamanla azaldı ağrı konusunda rahatım ama birde şu ağızdaki sıkıntı gitse süper olacak sen tükürük hissi için bir şey kullandın mı?

bende alamaıorum almayı bırak mağazalardan bakamıyorum bile hep endişe hep korku ne zaman bırakcak beni bilmiyorum.ama ayın 15 inde kontrolden sonra bebeğim iyise hem kendime hem ona hediye alıcam :)

valla inşallah canım, doktor en fazla 10-12 kilo dedi :)) ben de umudum yok ama inşallah dedim:))

Evet kilom azdı ama işte simdi birden kilo almaya başlayınca benimde psikolojim bozuluyor hayatımda hiç 48 kg olmamıştım şimdi 48 im ve çıldırıyorum

48de hiç bir şey yok, düşünsene en fazla benim kilomdayken doğum yapıcaksın, ya ben napayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…