bizde uzun zamandan sonra akşam yaptık ama benimde bel ağrım çok var doktorumuz sakınca görmedi çok şükr kanamam olmadı hiç ama belim çok ağrıdı ilişkiden sonraüzüldü benimkide yapmayalım o zaman bidaha dedi :))) canım o son kanaman olur dahada görmezsn inş
canım saol güzel dileklerin için aminn inş son olur. Dediiğin gibi bende bel ağrısını ilişkiye bağlıyorum.ama bundan sonra risk bitene kadar yokkkkkkkkkk
benimde özellikle sabahları uyandıgımda çok ağrıo :) yürürken off offf
merhaba güzel anneler ben aranıza yeni katıldım ve tahmini doğum tarihim 4 Ekim inşallah şuan 10+2 günlük hamileyim
merhaba annişler:) haftasonu muayeneye gittim bebişimin kalp atışlarını dinledik çoooooook güzeldi:)
her şey yolunda dedi doktor. zeytin tanesi kadar şimdi bebişim:)
bir de mide bulantım biraz daha az olsa keşke
merhaba annişler:) haftasonu muayeneye gittim bebişimin kalp atışlarını dinledik çoooooook güzeldi:)
her şey yolunda dedi doktor. zeytin tanesi kadar şimdi bebişim:)
bir de mide bulantım biraz daha az olsa keşke
Hoş geldin canim , hayirli doğumlar inşallah.hamilelik nasil gidiyor?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanada gunaydinn canim:) insallah dedigin gibi cok guzel bi hafta geciririz hepimiz ve cuma gunu randevunda Allahim insallah once bebisinin saglik haberlerini almayi sonra da gonlundeki cinsiyeti ogrenmeyi nasip eder:)
Cok gecmis olsun canimsanirim suan daha iyisin aman dikkat et kendine
Ayy ne guzel ya keske benim de randevum bugun olsaydi:) hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah canim:)
Ahh yavrumm hic soz dinlemiyosun ki:) al bi tane pantolon rahat et yegenimi sıkıstrma kocaman gobeginin icinde:)
D Ben anaokulu öğretmeniyim. beyaz önlük giyiyorum zorunlu olarak. Önlüğün içinede rahat ne varsa giyiyorum kurtarıyo beni neyseki...aynen cumayı dört gözle bekliyorum :):)
Ya canım vallahi bebeği kaybetme korkumdan alamıyorum hiçbir şey,bu hafta sonu dr iyi şeyler söylerse, biraz umut verirse alacağım...
Eşim de çok kızıyo, boşu boşuna rahatsız oluyorsun die ama napıyım elim gitmiyor.
Hatta hamilelikle ilgili almak istediğim kitaplar da var, onları da haftaya almak için bekliyorum :)
Ya canım vallahi bebeği kaybetme korkumdan alamıyorum hiçbir şey,bu hafta sonu dr iyi şeyler söylerse, biraz umut verirse alacağım...
Eşim de çok kızıyo, boşu boşuna rahatsız oluyorsun die ama napıyım elim gitmiyor.
Hatta hamilelikle ilgili almak istediğim kitaplar da var, onları da haftaya almak için bekliyorum :)
Kızlar kiloya çok takılmayın çünkü doğumdan sonra veriliyor o koşturmacada kilo milo kalmıyor. 12-15 kilo o kadar rahat verilir ki hele birde emzirirseniz 1-2 ay içinde bişey kalmaz sadece hamilelilikte çok kilo alırsanız hamileliğiniz zor geçer kilo hamileliği zorlaştırıyor
Kızlar kiloya çok takılmayın çünkü doğumdan sonra veriliyor o koşturmacada kilo milo kalmıyor. 12-15 kilo o kadar rahat verilir ki hele birde emzirirseniz 1-2 ay içinde bişey kalmaz sadece hamilelilikte çok kilo alırsanız hamileliğiniz zor geçer kilo hamileliği zorlaştırıyor
Evet kilom azdı ama işte simdi birden kilo almaya başlayınca benimde psikolojim bozuluyor hayatımda hiç 48 kg olmamıştım şimdi 48 im ve çıldırıyorum
Ben hipotroid ve polistik over hastasıyım doktorum bunlara bağlı olduğunu söyledi ağrılarımın gebe kaldığım günden beri aşırı bel kasık karın kas ağrısı yaşadım elhamdülillah zamanla azaldı ağrı konusunda rahatım ama birde şu ağızdaki sıkıntı gitse süper olacak sen tükürük hissi için bir
Cok gecmis olsun insallah zamanla tamamiyla gecer.o tükürük icin bisey bulamadimama mide bulantisi cok yapiyodu ayvayi denedim o beni baya bi rahatlatti.mide yanmasinada iyi geliyo.bu kez yine denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?