2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evden çalışabilecek bir iş daha iyi şimdilik bence de . doktora sormayı düşünüyorum , gerçi o görürse ben sormadan kendi de söyler herhalde çok heyecanlıyım bebeğim inş sağlıklıdır gerisi çok önemli değil değil , diyorum ama kız olursa bana arkadaş olur bu hayatta bir kız çocuğun olmalı ama hayırlı ise olmalı

Kesinlikle oyle bir kız cocugu cok ayrı bîr duygu. Ben annemle arkadas dost gibiyim en iyi arkadasım annemdir oyüzden kız evlat apayrı oluyor inşallah kızımız olur ozaman bizim ama öncelikle hayırlı evlat olsun bende cok heyecanlıyım güzel güzel haberlerle gel olurmu inşallah birşeyler öğrenip gelirsin haber ver ama

Cnm tabi haber veririm inş, hayırlı haberler alırım da mutlu gelirim ,akşam yazamasam da yarın kısmet se yazarım hemen

Sanada gunaydinn canim:) insallah dedigin gibi cok guzel bi hafta geciririz hepimiz ve cuma gunu randevunda Allahim insallah once bebisinin saglik haberlerini almayi sonra da gonlundeki cinsiyeti ogrenmeyi nasip eder:)

günaydın güzel anne adayları...
bir aydır bulantı, kusma ,kanama nedeniyle raporluydum...
mobilden arada sizi takip ediyordum ancak yazamadım,umarım herkes iyidir.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Cok gecmis olsun canim sanirim suan daha iyisin aman dikkat et kendine

Ayy ne guzel ya keske benim de randevum bugun olsaydi:) hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah canim:)

Ahh yavrumm hic soz dinlemiyosun ki:) al bi tane pantolon rahat et yegenimi sıkıstrma kocaman gobeginin icinde:)

aynı sorunu bende çekiyorum 3 gündür inanılmaz bi şekilde ağrıyor aynı zamanda kasıklarımdada hissediyorum aynı ağrıyı ara ara ..benim kese etrafında kanamalarım dr bu yüzden olabileceğini söyledi ilaç kullanıyorum bide iğne yazdı çok korkuyorum inşallah herşey yolundadır

Günaydın güzel annişler ve bebişler :) umarım hepiniz iyisinizdir. Haftasonu giremedim hiç takip edemedim yazdıklarınızı kuzenimin bebeği oldu bebiş görmeye gittik onu görünce allahım dedim zaman çabucak geçsin bizde hayırlısıyla alalım kucağımıza dedim kızlar görmenz lazım bembeyaz yüzü vardı hiç yeni doğmuş gibi değildi... şimdiden özledim farklı şehirlerde olduğumz için sık sık göremiycem ne yazıkki.

Günaydıııın Kızlar meme sancısından uykuları kaçan bir ben miyim? Yok mu bunu hafifletmenin bir yolu

Günaydıııın Kızlar meme sancısından uykuları kaçan bir ben miyim? Yok mu bunu hafifletmenin bir yolu

günaydın canm yanlız değilsin benimde çok sancıyor ne yapmam gerektiğini bilmiorum ama geçer inş o da zamanla yada alışıcaz bu acıyaa :))

Günaydınnnnnnnn benim gibi uykucu bi anne varmı yeni kalktım bulantılarım baya bir kesildi dün hiç çıkarmadımm

Allahım meleklerimizi koru uyusunlar büyüsünler bize sağlıkla sıhhatle kavuşsunlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bennde varım göğüslerim fena hele sabah sanki bıçakla doğramışlar gibi acıyor sanki kocaman oldular

Bunu gören eşim de mutsuz hamile kaldığımdan beri bizde tık yok dr bişey demedi bizde 3 ayı atlatalım dedik de fenalardayız yani 😃😃😃😃

:)) canım güldürdün walla fenalardasınız demek :))) aman boşwer fenalarda kalın bak bnm kese etrafında kanamam wardı çok şükür ilişkiyi kesmiştik kanamam geçmişti ama eşim bu fenalarda olmaya dayanamadı ve ilişki oldu kanama tekrarlamış ne yazıkkı fenalarda kalmak en iyisi bencede :)))

D Ben anaokulu öğretmeniyim. beyaz önlük giyiyorum zorunlu olarak. Önlüğün içinede rahat ne varsa giyiyorum kurtarıyo beni neyseki...aynen cumayı dört gözle bekliyorum :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Kandırıyom onu tamam diyorum yarın yapıcaz bak söz verdin diyo tamam diyom yarın oluyo eve gelince söz verdin bak he diyo valla aşkım internette okudum sakıncalıymış diyorum neyse napalım o zaman diyo 😃😃😃😃

İnşallah senin de olmasın bir daha kanaman inşallah canım kandır sende benim gibi kocanı 😃😃😃

zaten bu kanamanın tekrarlanmasından sonra ağzını bile açamıo artık onun yüzünden oldu resmen bunun farkında..inş en kısa zamanda buda geçer 3 gündür bel ağrısıyla ugraşıyorum buda beni korkutuyo rabbim hepimiizin meleklerini korusun inşallah tatlımm..

Canım aynen benimde belim çok ağrıyo hele geceleri yatamıyorum bende hep tedirginim iyimi iyimi hep doktora gitmek aklımda annem de kızıyo kanaman yok bişeyin yok 2 buçuk ay oldu korkma şimdiden sonra diyo ama bana laf geçer mi

Sen kaçıncı kaftadasın kontrolün ne zaman canım

bizde uzun zamandan sonra akşam yaptık ama benimde bel ağrım çok var doktorumuz sakınca görmedi çok şükr kanamam olmadı hiç ama belim çok ağrıdı ilişkiden sonra üzüldü benimkide yapmayalım o zaman bidaha dedi :))) canım o son kanaman olur dahada görmezsn inş

canım seninde aynı haftadayız tahmini doğum tarihimiz bile aynı :) cuma günü kontole gittim ilaç kullanıyorum kanamam kesilmişti ama benim kanamam çok şükürki içerden oluyo sadace kese etrafında 4 5 mm lik kanama alanları war daha hiç dışarı vurmadı kanamam lekelenme bile yaşamadım dr kanaman bitmiş deyince cuma günü kontrole gittiğimde progestanı kesme umuduyla gitmiştim çünkü yan etkileri gerçekten bende aşırı etkisini gösteriyo ama malesef tekrarlağı için dr birde iğne werdi yanına :) bugün başlıcam iğnelere inşallah ve haftaya bugünde randewum war canım inş gittiğimde herşey yoluna girmiş olur artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…