Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
Canım hiç kalkma yat wc ye kalk birtek ne dedi acikde ki doktor kadındoğumcumu peki progestan yaptılar iğne sanırım rabbime emanet canım dua edicem sana şimdi tespihe başlıcaktım stres yapma çok mu var kanaman
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Canım iyi düşün, yat dinlen inşallah geçicek bu günler. Git bakalım ne diycek doktorum. Umarım sırunsuz atlatırsın bu günleri.
Slm canım çok geçmiş olsun benimde hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanamam vardı.daha yeni atlattım şimdide aşırı bulantı ve nezleyle uğraşıyorum.doktor bana wc dışında ayağa kalkmayaksın demişti.Ben günde iki kez progestan kullandım ama dr içme vajinal al demişti.Kanamam geçmeyince 1 kez iğne oldum.bana iğne çok iyi geldi gerçi 3 gün iğnenin yapıldığı yer çok ağrıdı ama beni sonrasında rahatlattı.hala progestan almaya devam ediyorum günde 1 alıyorum artık.Hİç korkma inş tez zamanda atlatırsın ama mutlaka dinlenmen lazım kendine dikkat et :)
d
İnşallah ya .
Dua edenin yoktur benim lütfen dua edın bana olur mu?
Çok teşekkür ederim
Benim kanamam yok çok şükür.
İçerde kanama alanım varmış büyümüş gitgide
Kızlar iyi akşamlar.
İğne vurup gönderdiler.
pzt gel göriim dedi.
Çok korkuyorum.
doktorlar bir ay dahi olsa korunun diorlar.cunku ilk adette icerde kalan parcalar atilior ve cok kan gelior.bna baska doktor bir ay sonra birak dedi.ben vucudum toparlansin diye 3.ay biraktim ve 6.ay hamile kaldim.yani korunmadgm 4.ay.ins bu arkdasmzda hemen kalir.
napıyonnnn fıstığımmm ohh az kaldı senin valla kuzum hayırlı haberlerle gel benim tam bir haftam kaldı
sağol teyzesi herzaman dualarımdasınızı cnm senin konturol ne zamn
cnm bir an önce al nemlendirici kullan badem yağını kullanma tüyleme yapıyorr bu gün dr sordum tüylenme oldu göbeğimde gögüsümde dedim o hamileliktentir dedi hormonlardan sanırım ben çatır çatır çatlıycam durum onu gösteriyorr bütün vucüdum berbat olacak ama ufaklıklar için deyer be
Bebişimizi gördük babasıyla :))) o kadar hareketli ki maşallah eli ayağı durmuyor:) bir saniye durmadı hiççç:))) 4 cm olmuş boyu. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Cinsiyeti 1 ay sonra söylicem dedi. Garanti olsun istiyor. Söylemediiii...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar iyi akşamlar.
İğne vurup gönderdiler.
pzt
gel göriim dedi.
Çok korkuyorum.
Internette arastirdim anneye bagli diyo psikolojik olarakta saglik olarakta. Suan istiyorum ama bir hafta sonra ne olur bilemem.kurtajdan uc gun once cok kanamam oldu.dun kurtaj oldum suana kadar hic olmadi.kokten temizlemisler galiba.kendi doktoruma hala gitmedim pazartesi gitcem detaylı konusmak icin.bi sorun yoksa hemen hamile kalmak istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok geçmiş olsun canım. Bende sıkıntı yaşıyorum ama sizin şikayetlerinizin yanında benimki yok sayılır. Allah yardımcınız olsun
Canım bende çok kötüydüm o kadar kötü istifra ediyodum ki kan geliyordu hiç bişey yiyemedim şimdi bayaa azaldı arada bulanıyo midem ama eskisi gibi değil sanki sade soda iç canım benim bulantım geçiyo mide yanmam başlıyo
En azından kanaman yok nasıl anladılar ki sancın mı oldu da gittin doktoraKanamam yok canım Allah'ım razı olsun.
Rahimde ultrasonda gördüler kanama alanını kesenin yanında.
İyiyim tatlimm cok az kaldi cok heyecanliyim dua et olur muu:))
Canimm cok tsk ederimm yaa sali gunu randevumuz insallah sizler gibi guzel haberler alirizz:)
Canimm gozunaydinn cok sevindimm:) hep boyle guzel haberlerle gel:)
Canim hic korkmaa sadece yat ve istirahat et Allah bebegini sana bagislasin insallah
Bence en azindan bi 2 ay rahmini dinlendir tatlim
Ay canim ya kiyamammins. Geccek yakinda.benim dha 7+3. Senin kac haftalik canim
hadi ya maşallahhh subanallah o zaman benim doktorumda söylemez haftaya benim de randevum
cnm benim çok sevindim sizin adınıza işallah sağlıkla kucağina alırsınn 2 testi yapacakmısınn bende bu gün gittim benim ufaklıkta sağlıklıymışş banada 1 ay sonra söylüycem dedi bende bişey demedimm
Söylemedi çok garantici biri. Söylediği şeyden dönmek istemiyor. İlla 1 ay sonra söyleyecek. 12 Nisan'a randevum. Beklicem artık sabredicem:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seninde gözünaydın arkadasım çok sevindim hep güzel haberler aldık:))maşallah bebişlerimize
O randevular günü ne kadar zaman su gibi aksın gitsin inşallahhh sen ikili testi ne yaptın canım
Kızlar iyi akşamlar.
İğne vurup gönderdiler.
pzt gel göriim dedi.
Çok korkuyorum.
Internette arastirdim anneye bagli diyo psikolojik olarakta saglik olarakta. Suan istiyorum ama bir hafta sonra ne olur bilemem.kurtajdan uc gun once cok kanamam oldu.dun kurtaj oldum suana kadar hic olmadi.kokten temizlemisler galiba.kendi doktoruma hala gitmedim pazartesi gitcem detaylı konusmak icin.bi sorun yoksa hemen hamile kalmak istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?