2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Slm canım çok geçmiş olsun benimde hamileliğimi öğrendiğim günden beri kanamam vardı.daha yeni atlattım şimdide aşırı bulantı ve nezleyle uğraşıyorum.doktor bana wc dışında ayağa kalkmayaksın demişti.Ben günde iki kez progestan kullandım ama dr içme vajinal al demişti.Kanamam geçmeyince 1 kez iğne oldum.bana iğne çok iyi geldi gerçi 3 gün iğnenin yapıldığı yer çok ağrıdı ama beni sonrasında rahatlattı.hala progestan almaya devam ediyorum günde 1 alıyorum artık.Hİç korkma inş tez zamanda atlatırsın ama mutlaka dinlenmen lazım kendine dikkat et :)

Kanamam yok canım Allah'ım razı olsun.
Rahimde ultrasonda gördüler kanama alanını kesenin yanında.

Çok teşekkür ederim
Benim kanamam yok çok şükür.
İçerde kanama alanım varmış büyümüş gitgide

Çok teşekkür ederim
Benim kanamam yok çok şükür.
İçerde kanama alanım varmış büyümüş gitgide

Canım benimde dışardan herhangibir lekelenmem olmadı ama içsel kanamam vardı o da bende çok ağrı yapıyordu yaklaşık 3-4 hafta sürdü bu durum düşük tehlikem oldu hep çok şükür atlattım inş seninde geçicek sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıcaz dualarımda hepimiz için dua ediyorum allah yardımcımız olsun

Canım geçmiş olsun benim bi arkadasımda senin durumuna benzer bi olay yaşadı hamileliğinde 15 gün boyunca lavoba ve hastane dışında hiçbiyere gitmedi cok şükür şimdi çok iyi bebeğide cok iyi.sende atlatırsın merak etme yataktan kalkmamaya çalış

Internette arastirdim anneye bagli diyo psikolojik olarakta saglik olarakta. Suan istiyorum ama bir hafta sonra ne olur bilemem.kurtajdan uc gun once cok kanamam oldu.dun kurtaj oldum suana kadar hic olmadi.kokten temizlemisler galiba.kendi doktoruma hala gitmedim pazartesi gitcem detaylı konusmak icin.bi sorun yoksa hemen hamile kalmak istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

napıyonnnn fıstığımmm ohh az kaldı senin valla kuzum hayırlı haberlerle gel benim tam bir haftam kaldı

İyiyim tatlimm cok az kaldi cok heyecanliyim dua et olur muu:))

Canimm cok tsk ederimm yaa sali gunu randevumuz insallah sizler gibi guzel haberler alirizz:)

Canimm gozunaydinn cok sevindimm:) hep boyle guzel haberlerle gel:)

Canim hic korkmaa sadece yat ve istirahat et Allah bebegini sana bagislasin insallah

Bence en azindan bi 2 ay rahmini dinlendir tatlim

Ay canim ya kiyamamm ins. Geccek yakinda.benim dha 7+3. Senin kac haftalik canim

Kanamam yok canım Allah'ım razı olsun.
Rahimde ultrasonda gördüler kanama alanını kesenin yanında.
En azından kanaman yok nasıl anladılar ki sancın mı oldu da gittin doktora

Ederim canım merak etme hadi inşallah güzel haberlerle gel
Ay canim ya kiyamamm ins. Geccek yakinda.benim dha 7+3. Senin kac haftalik canim

Ben şuanda 10+3 üm ve hala bulantım oluyo ama 8. Haftadan sonra pert oldum ben 😃😃😃😃

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hadi ya maşallahhh subanallah o zaman benim doktorumda söylemez haftaya benim de randevum

Söylemedi çok garantici biri. Söylediği şeyden dönmek istemiyor. İlla 1 ay sonra söyleyecek. 12 Nisan'a randevum. Beklicem artık sabredicem:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorlarımız aynı kafada demek ki:) sağlıklı olsunlar da cinsiyet için 1 ay bekleriz bir şey olmaz. Doktora söyledim ikili testi. Sadece enseye bakmakta olmaz dedi. Ense kalınlığı senin kanın ve senin yaşına göre bakılacak dedi. Ben de devlette yaptırırım dedim. Yanımdaki devlet hastanesine uğradım. Randevu verebilecekleri gün benim ikili test zamanımı aşıyor. 2 hafta içinde yaptırmak zorundayım çünkü. 14 hafta bitmeden yapılmalı. Torpil yaptırmaya çalışıcam. Ben oradaki hemşirelere yardım etmiştim işyerimde geldiklerinde:) haftaiçi yanlarına gidicem:)

Söylemedi çok garantici biri. Söylediği şeyden dönmek istemiyor. İlla 1 ay sonra söyleyecek. 12 Nisan'a randevum. Beklicem artık sabredicem:)

O randevular günü ne kadar zaman su gibi aksın gitsin inşallahhh sen ikili testi ne yaptın canım

O randevular günü ne kadar zaman su gibi aksın gitsin inşallahhh sen ikili testi ne yaptın canım

Ikili testi yukarıdaki arkadaşa yazdım canım. Telefondan tekrar yazmak zor olur şimdi:))

Canım çok geçmiş olsun, ama hemen bozma moralini lütfen, burda bazı arkadaşlarımız kanamaları olmalarına rağmen atlattılar, seninki daha dışarı da atmamış. Bence de güzelce istirahat et, ptesi doktorun gerekli önlemi alacaktır. Dua edelim senin için...

Canım yakın zamanda bir arkadaşım düşük yaşadı, hiç korunmadı ve 2. ay gebe kaldı. Seninki zaten kendiliğinden düşük olmuştu, emin olmak için kürtaj da yapmışlar. Bence bir ay kendini ve rahmimi dinlendirip devam edebilirsin, zaten Allah en güzel zamanda nasip edecektir..

işte benim bebeğim:) ellerini iki yana kaldırmışken yakaladı doktor:) Havva senin bebeğinin başı solda benimki sağda :) bu o anki duruşuna göre değişiyor herhalde:)

Bu arada artık folik asit kullanmıyorum. Demir ve vitamin ilacı verdi iki tane. Hamileliğin sonuna kadar kullanıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…