2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Korkma. Evin işini bile yapma. Istirahat et. Pazartesi günü doktorundan güzel haber alacaksın inşallah. İğne işe yarayacak inşallah. Çok geçmiş olsun...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm tabi ki istersin hemen ama soyle bir gercek var ki rahim toparlanmamissa tekrar dusuk riskin yuksek oluor.gencsin bir ay da toparlanir.ama tabikivdoktorunlDa gorus ve hic canini skma o bebek sagliksizmis demekki.Rabbim tez zamanda kucagni doldursun ins.

progesteronun jelini de, yumuşak kapsülünü de vajinal olarak kullanıyorum zaten sabah-akşam.

Anladım cnm ilk doktora gidişinden beridirmi kullanıyosun?inşallah işe yararlar sendede bendede bi problem olmadan kucagımıza alırız bebişlerimizi yat dinlen bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun cnm sen ayağa kalkmamaya çalış en önemlisi o inşallah iğne işe yarıycak zor olduğunu biliyorum ama korkmamaya çalış hiçbişey olmayacak de bebeğini sağlıkla kucağına aldığını düşün Allahım sana yardım etsin dualarım sizinle

Hoşgeldin cnm benimde bugün 9.haftası bitiyor ve senin gibi randevum 27 sinde:)) beklemek zor gerçekden insallah en kısa sürede geçer mide bulantıların 3 ay dolunca geçiyo diyorlar benim az olmasına ragmen zor geliyor ( Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza aldığımızda çekilen herşey unutulacak eminim

Bak bak teyzesıne hiç haber verilmiyor.büyümüş te poz mu vermiş benim yeğenim masallah annesi..biraz daha öerak etcen ama erkek vence

Aalhım razı olsun sizlerden.yalnızım dıe ağlıyorum günlerdir hıçkıra hıckıra
Hormonların ağlıyordu daha doğrusu
Mesajlarınızla ilk kez bebeğimle konuşup günaydın dedim ona
Bugün güzel olacak dedim yeter ki sen benı bırakma dedim
Dua eden sizlerden razı olsun allahım

Günaydın canım hayırlı pazarlar dün giremedim arkadasın babaannesinin mevlidi vardı oradaydım görmüşsün yavrunu cok şükür ellerini de kaldırmış ay yerim ben onu :)) maşallah maşallah yiğenimizi Rabbim nazarlardan saklasın onu. Bu arada senin bebiş sol durmuyor mu ya resme bakıp mu sağ sol diyoruz yoksa anne karşında oluşuna goremi?

inşaAllah bir sorun olmaz. Bol bol dinlenin. Benim de 3-4 gündür kahverengi lekenmelerim oluyor. Devir daim kanaması sanırım. Endişeliyim ve bu gün biraz endişeleyim. Pazar günü maalesef kadın doğumcular yok. İlk gebeliğimde de olmuştu. Progestron kullanmıştım. Şimdi Allah'tan hayırlısı deyip bekleyeceğim. Kaç ay adet olduğunu sanıp hamile olduğunu sonra anlayanlar çok. o yüzden telaşa ve endişeye gerek yok, yine de insan endişeleniyor.

Eder misiniz gerçekten?
Edin vallahi!
Yer gök dua üstüne.yarabbim bugünleri de anlatsın inşallah hayırlısıyla!
Sağlıklı huzurlu geçirelim bu özel aylarımızı[/QUOTE]

Ederiz tabi kuzum, ilk haftalar hepimiz için stresli aslında ama dereyi görmeden paçayı sıvamak nasıl doğru değilse derdi görmeden dertlenmek de doğru değil. Şu an bebeğin seninle, önemli olan da bu değil mi canım? Bugün Tv kumandasını ve sevdiğin bir kitabı eline alıp hem yatak hem kafa istirahati yap bence, yarın da selametle iyi haberlerle gel inşallah:)

Konu sahibi buralara artık uğrayamıyor. Bizlere göre daha fazla burada ilgili ve daha çok zaman geçiriyorsun. Baş sayfadaki listeleri ve cinsiyet tahminlerini sen ayarlasan Damla ? Nasıl olur?

Konu sahibi buralara artık uğrayamıyor. Bizlere göre daha fazla burada ilgili ve daha çok zaman geçiriyorsun. Baş sayfadaki listeleri ve cinsiyet tahminlerini sen ayarlasan Damla ? Nasıl olur?

Yapmasına yaparım ama ben tabletten giriyorum bilgisayarı acmaya üşeniyorum çoğu zaman

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bak bak teyzesıne hiç haber verilmiyor.büyümüş te poz mu vermiş benim yeğenim masallah annesi..biraz daha öerak etcen ama erkek vence

Teyzesi de sürekli ortadan kayboluyor:) yerinde dur:)) ellerini iki yana kaldırmış çok şeker ya. Hele seninki de bi hareketlenmeye başlasın ultrasonda görünce çok duygulanacaksın:)) sağlıklı olsun da 31 Mart'a ikili test için randevu aldım bakalım o zaman cinsiyeti net olur artık teyzesi :)

Canım benim sakın ağlama strese girme bebeğin etkileniyor bendede kahverengi pembe lekelenmelerim oldu.gecti merak etme geçiçek atlatıcaksın daha önce yazdığım gibi bi arkadasımında senin durumuna benzer bi durum yaşadı şimdi cok sağlıklılar hareket etme fazla, yat dinlen dualarımız seninle...

[QU OTE=tugce76;34473826]Aalhım razı olsun sizlerden.yalnızım dıe ağlıyorum günlerdir hıçkıra hıckıra
Hormonların ağlıyordu daha doğrusu
Mesajlarınızla ilk kez bebeğimle konuşup günaydın dedim ona
Bugün güzel olacak dedim yeter ki sen benı bırakma dedim
Dua eden sizlerden razı olsun allahım[/QUOTE]
Âmin Allah senden de razı olsun. Bebeklerimizde konuşmamız lazım çünkü annelerinin sesini anne karnındayken tanıyorlarmış:))

Resme göre benimki başından beri sağa yapışıktı ama anne karnındaki yerini mi gösteriyor ultrasonlar bilemiyorum. Doktor ultrasonun tam ortaya koyuyor. Bebişim görünüyor:)

Günaydınnnlarr mutlu pazarlar olsun inşallah hava kapalı ama biz kahvaltıyı dışarda yapalım dedik

Öpüyorum hepinizi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…