Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
Internette arastirdim anneye bagli diyo psikolojik olarakta saglik olarakta. Suan istiyorum ama bir hafta sonra ne olur bilemem.kurtajdan uc gun once cok kanamam oldu.dun kurtaj oldum suana kadar hic olmadi.kokten temizlemisler galiba.kendi doktoruma hala gitmedim pazartesi gitcem detaylı konusmak icin.bi sorun yoksa hemen hamile kalmak istiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
progesteronun jelini de, yumuşak kapsülünü de vajinal olarak kullanıyorum zaten sabah-akşam.
Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
mrhba kizlar.ben de kismetse ekim annesi olcam :) benim bata gore 10 ultrosona gore 9haftalik.bnm randuvum ayin 27sinde.valla nasil dayancm bilmiyorum.mide bulantisindan ve kusmaktan helak oldum.basimi kaldiramiorum.benim mucizem ins uzmez artik annesini.ins hepiniz keyifli hamilelik gecirirsiniz.
Bak bak teyzesıne hiç haber verilmiyor.büyümüş te poz mu vermiş benim yeğenim masallah annesi..biraz daha öerak etcen ama erkek venceEki Görüntüle 1024584 işte benim bebeğim:) ellerini iki yana kaldırmışken yakaladı doktor:) Havva senin bebeğinin başı solda benimki sağda :) bu o anki duruşuna göre değişiyor herhalde:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok geçmiş olsun, ama hemen bozma moralini lütfen, burda bazı arkadaşlarımız kanamaları olmalarına rağmen atlattılar, seninki daha dışarı da atmamış. Bence de güzelce istirahat et, ptesi doktorun gerekli önlemi alacaktır. Dua edelim senin için...
Eder misiniz gerçekten?
Edin vallahi!
Yer gök dua üstüne.yarabbim bugünleri de anlatsın inşallah hayırlısıyla!
Sağlıklı huzurlu geçirelim bu özel aylarımızı
Aalhım razı olsun sizlerden.yalnızım dıe ağlıyorum günlerdir hıçkıra hıckıraKorkma. Evin işini bile yapma. Istirahat et. Pazartesi günü doktorundan güzel haber alacaksın inşallah. İğne işe yarayacak inşallah. Çok geçmiş olsun...
Eki Görüntüle 1024584 işte benim bebeğim:) ellerini iki yana kaldırmışken yakaladı doktor:) Havva senin bebeğinin başı solda benimki sağda :) bu o anki duruşuna göre değişiyor herhalde:)
Aalhım razı olsun sizlerden.yalnızım dıe ağlıyorum günlerdir hıçkıra hıckıra
Hormonların ağlıyordu daha doğrusu
Mesajlarınızla ilk kez bebeğimle konuşup günaydın dedim ona
Bugün güzel olacak dedim yeter ki sen benı bırakma dedim
Dua eden sizlerden razı olsun allahım
Günaydın canım hayırlı pazarlar dün giremedim arkadasın babaannesinin mevlidi vardı oradaydım görmüşsün yavrunu cok şükür ellerini de kaldırmış ay yerim ben onu :)) maşallah maşallah yiğenimizi Rabbim nazarlardan saklasın onu. Bu arada senin bebiş sol durmuyor mu ya resme bakıp mu sağ sol diyoruz yoksa anne karşında oluşuna goremi?
Konu sahibi buralara artık uğrayamıyor. Bizlere göre daha fazla burada ilgili ve daha çok zaman geçiriyorsun. Baş sayfadaki listeleri ve cinsiyet tahminlerini sen ayarlasan Damla ? Nasıl olur?
Bak bak teyzesıne hiç haber verilmiyor.büyümüş te poz mu vermiş benim yeğenim masallah annesi..biraz daha öerak etcen ama erkek vence
Aalhım razı olsun sizlerden.yalnızım dıe ağlıyorum günlerdir hıçkıra hıckıra
Hormonların ağlıyordu daha doğrusu
Mesajlarınızla ilk kez bebeğimle konuşup günaydın dedim ona
Bugün güzel olacak dedim yeter ki sen benı bırakma dedim
Dua eden sizlerden razı olsun allahım
Günaydın canım hayırlı pazarlar dün giremedim arkadasın babaannesinin mevlidi vardı oradaydım görmüşsün yavrunu cok şükür ellerini de kaldırmış ay yerim ben onu :)) maşallah maşallah yiğenimizi Rabbim nazarlardan saklasın onu. Bu arada senin bebiş sol durmuyor mu ya resme bakıp mu sağ sol diyoruz yoksa anne karşında oluşuna goremi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?