gecmis olsun arkadasim, uzulme rabbim yine verecektir insallah herseyi en iyi o bilir, genelde bi saglik sikintin yoksa en fazla 2 ay diye biliyorum...
Benimde o elbiselerde hevesim var inşallah bulurum da alırım canımmerhabalarrr, artik yavas yavas baslamali yaglanmaya... ahh benim kocis pantolonu bile sevmez yani uzun boydan elbiselerle gececek bu yaz
Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde o elbiselerde hevesim var inşallah bulurum da alırım canım
Canım 3 ay mı korunucaksın kimi hiç korunmuyo hemen hamile kalıyo inşallah sende öyle olursun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
benim bebiş tedavi ile oldu yumoşlar geç büyüdü utrasona göre yani 1 marta gittik 7+6 haftalık dedi bu gün 9+6 olması gerekti utrason ölçümlerine göre dr 11+3 haftalık dedi adete göre gidiyor tam hani bazılarının adetine göre 1, 2 hafta küçük olurya sonra adete göre gider arayı kapatıp benimkide öyle olduu cnm işallah anlata bilmişimdirr
progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez. bir de şimdi tahlil sonucumu gördüm internetten idrar kültüründe eritrosit 50 çıkmış ne demek oluyor bilen var mı kızlarr. iyice panikledim şimdiRabbim bebeklerimizi korusun.
ultrasonla muayene olurken cihaz kendi mi hesaplıyor. ilk muayenede sat ı sordu cihaza kaydetti. 5 haftalık falandı. Yani o zaman satı ne girerse girsin şimdiki muayenelerde ultarason bebeğin durumuna göre kendi mi belirliyor?
Canimcim idrarda eritrosit görmek tas ya da kum soktuğunu gösterir ama lokosltde önemli ondan da yükseklik varsa enfeksiyonu gösterir idrar kültürü yaptirman gerekir nacizene fikrim
Tsk ederim berkedamla acaba hic migde bulantısı aserme kusma olmadan rahat bir hamilelik geciren varmidir ?
Ne rahat olurduuuuu(( mideeeeemmm
Selam kızlar;
Biz de dün gittik kontrolümüze. Allaha şükür her şey yolunda bebişlerimin ikisi de 11+1 günlüktü. Boyları 42 ve 43 mm olmuş. Ense kalınlıkları da normal çıktı çok şükür. Kıpır kıpırlardı. Durmadılar ki bakalım. Nubu sordum öle bişi yok dedibelkide adı farklı bilmiyorum. Meleklerimden biri kız olabilirmiş. Ama ihtimal dedi kesin değilmiş. Diğerini hiç göremedi :44::44::44::44: bir sonraki randevumuz 11 nisan. İkili test yapmadı.
Berkandamlacım prensesine çok sevindim. Rabbim gönlüne göre vermiş.
Bu arada hiç kilo almamışım. Yuppppiiii
doktorlar bir ay dahi olsa korunun diorlar.cunku ilk adette icerde kalan parcalar atilior ve cok kan gelior.bna baska doktor bir ay sonra birak dedi.ben vucudum toparlansin diye 3.ay biraktim ve 6.ay hamile kaldim.yani korunmadgm 4.ay.ins bu arkdasmzda hemen kalir.
Ne rahat olurduuuuu(( mideeeeemmm
Yaaa canlarım benim kardeş kardeş kıpır kıpır yatıyorlar desene rabbim korusun inşallah gerek mi duymadı ikili teste
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İkizlerde kan değeri yüksek çıkıyormuş. On nedenle yapmadı. 3'lü 4'lü de yapılmıycak. Bebeklerin bilgilerine göre bir risk analizi yaptı sadece onu da bi laboratuvar yapıyor. Ama bişi çıkmıcak bana saçma geldi açıkcası. Bilgiler normal deyip risk analizi yaptırması.
Bir an önce hissedeyim istiyorum artık. Zaman hızlı geçsinnnn
Sent from my iPad using Tapatalk
Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
Eminim çok iyidir ama insan merak ediyor işte. Hele hissedemeyince bi sorun var mı diye düşünüyorum. Ama bu günler geçecek ve bebişlerimiz ben iyiyim demek için tepinicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?