Doktordan şimdi çıktım ve herşey yolunda çok şükür :))))kalbi de pıt pıt atıyor, ağlamaktan ekrana bakamadım bebeği hep sulu, dalgalı gördüm yani :) inşallah bugün randevusu olan bütün arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler
hayırlı pazarlar güzel anneler.. aranıza yeni geldim.. benim de bebişimin muhtemel doğum tarihi 31ekim.. şuan her şey yolunda gidiyor çok şükür.. folik asit çok şişkinlik yapıyor bende çok rahatsız oluyorum doktorum günde üç defa içmemi söyledi sizler kaç kere içiyorsunuz..
hayırlı pazarlar güzel anneler.. aranıza yeni geldim.. benim de bebişimin muhtemel doğum tarihi 31ekim.. şuan her şey yolunda gidiyor çok şükür.. folik asit çok şişkinlik yapıyor bende çok rahatsız oluyorum doktorum günde üç defa içmemi söyledi sizler kaç kere içiyorsunuz..
Hoşgeldin cnm benimde bugün 9.haftası bitiyor ve senin gibi randevum 27 sinde:)) beklemek zor gerçekden insallah en kısa sürede geçer mide bulantıların 3 ay dolunca geçiyo diyorlar benim az olmasına ragmen zor geliyor( Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza aldığımızda çekilen herşey unutulacak eminim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar facebook ta da var mı bu grup?
Eki Görüntüle 1024584 işte benim bebeğim:) ellerini iki yana kaldırmışken yakaladı doktor:) Havva senin bebeğinin başı solda benimki sağda :) bu o anki duruşuna göre değişiyor herhalde:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.
kızlar ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da. izmir de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?
fazla yürümezsem, yorulmadan yaşarsam geçer mi yani?
ohhh! içim rahatladı.
ama zaten ben hep böyle yapıyodum.nie oluşmuş olabilir ki bu kanama alanı?
Canım çoooook çok teşekkür ediyorum önerin için. Ananas sayesinde rahatladım. Üstelik çok da faydalıymış. Hem de en sevdiğim meyvelerden. Öpmek geldi içimden seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?