2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hayırlı pazarlar güzel anneler.. aranıza yeni geldim.. benim de bebişimin muhtemel doğum tarihi 31ekim.. şuan her şey yolunda gidiyor çok şükür.. folik asit çok şişkinlik yapıyor bende çok rahatsız oluyorum doktorum günde üç defa içmemi söyledi sizler kaç kere içiyorsunuz..

Masallah masallah gordun mu bak buyuyo ne guzel:))

Hosgeldin canim:)) ben folbiol diye bir marka kullaniyorum gunde 1 tane..vardir bir bildigi doktorunun mutlaka??

Gunaydin guzel anneler, mutku pazarlar gecirmeniz dilegiyle. Havanin kapali ve yagmurlu olmasi bizi yildirmasin, haydi gezmeye. kahvaltidayiz biz. Ama taakipteyim

merhabalar,,
iyi pazarlar,,,

cumartesi birçok kişinin muayenesi varmış.. maşallah...

neysem bir görünüp gidiyim dedim..

iyi günler...

canım merhaba ben de dün katıldı. benim bebişimin de doğum tarihi 28 ekim. ben de risk var ama ilaç kullanıyorum inş kucağımıza alırız yavrularımızı. ben günde 1 kez içiyorum folik asit 5 mg ama şişkinlik falan yok ben de. canım bir de senin kan ve idrar tahlillerin yapıldı mı?

kızlar ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da. izmir de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Aramıza hoşgeldin canım benim doktorum günde 3 tane olan folik asitler şişkinlik yapar dedi bana folic1 verdi günde bir tane içiyorum bi şikayetim yok ilk başta 3 tane olandan kullandım midem bulandı şişkinlik oldu sonra doktorum günde bir tane olandan verince bütün sıkıntım çözüldü

hbduk cnm.evet dedigin gibi beklemek o kadar zor ki.insanda bir sey olur mu korkusu var .bir de ilk bebegmi kaybedince evhamli oldum.3ayda gecer diyende var 4veya 9diyende.ins o kadar surmez.istahla yemek yemeyi ozledim valla.desene 3haftamz kaldi :) miniklerime kavuscaz ins.

Canim benim ikiz oldugu icin doktorum 7. Haftadan sonra kesti folik asiti onun yerine multivitamin verdi. Kalp atisini duyduktan sonra gerkek yok dedi. Ama ictigim vitaminin icinde de folik asit var. Gunluk alman gereken folik asit miktari 400 mg. Belkide sana verdigi ilacin dozu dusuktur o yuzden 3 defa icmeni soylemistir. Dozajina bak istersen.

Sent from my iPad using Tapatalk

Glprenses nerelerdesin...

Herkese iyi pazarlar,
Ben glprenses arkadaşımızı uzun zamandır göremiyorum, ben mi kaçırdım yoksa bu aralar görünmüyor mu? İnşallah herşey yolundadır.

Kabızlık problemi için en iyi çözüm, armutu ez ve içerisine iki yemek kaşığı zeytinyağı koy ve iç canım iyi gelecek. Bide ananas tüket canım ananas müthiş iyi geliyor bağırsaklara.

Canım çoooook çok teşekkür ediyorum önerin için. Ananas sayesinde rahatladım. Üstelik çok da faydalıymış. Hem de en sevdiğim meyvelerden. Öpmek geldi içimden seni

kızlar ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da. izmir de tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Benim canım doktorumu önerebilirim istersen, Egepol'de Gökalp bey. Ama randevuları çok çok yoğun, gebe olduğunu söyle ki öncelik tanısınlar.

fazla yürümezsem, yorulmadan yaşarsam geçer mi yani?
ohhh! içim rahatladı.
ama zaten ben hep böyle yapıyodum.nie oluşmuş olabilir ki bu kanama alanı?

neden olmuştur bilemem ama tabii çeşitli nedenleri olabilir Allah korusun düşükler neden oluyor o gibi nedenler olabilir..Doktor bana 3 aya kadar kullan riskli olanlara ben bunu veriyorum dedi dışta bir kanama olmadı şükür ama olsa bile çok olmamak kaydıyla bebekleri kurtulanlar oluyor..Allah nasip etmiştir umarım da biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız:)

Canım çoooook çok teşekkür ediyorum önerin için. Ananas sayesinde rahatladım. Üstelik çok da faydalıymış. Hem de en sevdiğim meyvelerden. Öpmek geldi içimden seni

Öpmüş kadar oldun ozaman :)) rica ederim ozaman canım bilgilerimizi paylaşmak için buradayız iyileştiğine çok sevindim. Bende ananas yediğimde lavabodan çıkamıyorum :))

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım yakın zamanda bir arkadaşım düşük yaşadı, hiç korunmadı ve 2. ay gebe kaldı. Seninki zaten kendiliğinden düşük olmuştu, emin olmak için kürtaj da yapmışlar. Bence bir ay kendini ve rahmimi dinlendirip devam edebilirsin, zaten Allah en güzel zamanda nasip edecektir..[/QUOTE]

Hmm anladim zaten ilk adetimi gordukten sonra istiyorum.hemen olsun istemiyorum ama yinede nasip meselesi.suan biraz rahatsizim.dinlenmek istiyorum bir ay boyunca. Zaten o zamana kadarda insallah rahmimde toparlanir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…