cnm tabi ki istersin hemen ama soyle bir gercek var ki rahim toparlanmamissa tekrar dusuk riskin yuksek oluor.gencsin bir ay da toparlanir.ama tabikivdoktorunlDa gorus ve hic canini skma o bebek sagliksizmis demekki.Rabbim tez zamanda kucagni doldursun ins.
Kaçıncı haftaya kadar yüzüstü yatilir bilgisi olan varmı acaba
maşallah subhanallah yavrucuğa çok mutlu görünüyo annesi
Canım yakın zamanda bir arkadaşım düşük yaşadı, hiç korunmadı ve 2. ay gebe kaldı. Seninki zaten kendiliğinden düşük olmuştu, emin olmak için kürtaj da yapmışlar. Bence bir ay kendini ve rahmimi dinlendirip devam edebilirsin, zaten Allah en güzel zamanda nasip edecektir..
ultrasonla muayene olurken cihaz kendi mi hesaplıyor. ilk muayenede sat ı sordu cihaza kaydetti. 5 haftalık falandı. Yani o zaman satı ne girerse girsin şimdiki muayenelerde ultarason bebeğin durumuna göre kendi mi belirliyor?
Doktorlarımız aynı kafada demek ki:) sağlıklı olsunlar da cinsiyet için 1 ay bekleriz bir şey olmaz. Doktora söyledim ikili testi. Sadece enseye bakmakta olmaz dedi. Ense kalınlığı senin kanın ve senin yaşına göre bakılacak dedi. Ben de devlette yaptırırım dedim. Yanımdaki devlet hastanesine uğradım. Randevu verebilecekleri gün benim ikili test zamanımı aşıyor. 2 hafta içinde yaptırmak zorundayım çünkü. 14 hafta bitmeden yapılmalı. Torpil yaptırmaya çalışıcam. Ben oradaki hemşirelere yardım etmiştim işyerimde geldiklerinde:) haftaiçi yanlarına gidicem:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1024584 işte benim bebeğim:) ellerini iki yana kaldırmışken yakaladı doktor:) Havva senin bebeğinin başı solda benimki sağda :) bu o anki duruşuna göre değişiyor herhalde:)
Hmm anladim zaten ilk adetimi gordukten sonra istiyorum.hemen olsun istemiyorum ama yinede nasip meselesi.suan biraz rahatsizim.dinlenmek istiyorum bir ay boyunca. Zaten o zamana kadarda insallah rahmimde toparlanir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım bebeğin gelişimine göre hasaplıyor ultrason.
ben hala kararsızım ama eşim yaaptırmıyalım diyorr
ne yapcam bilmiyorum kafam çok karışıkk sadece ayrıntı utrason baksa olur mu kocam dün akşam başını karnıma koydu çok az kalp atışları duyuyorum diyor doğrumu duyuyor acaba :26:
maşşallah teyzesinin bitanesi o bir an önce kucağimıza alsak yaa ne güzel olurr
hbduk cnm.evet dedigin gibi beklemek o kadar zor ki.insanda bir sey olur mu korkusu var .bir de ilk bebegmi kaybedince evhamli oldum.3ayda gecer diyende var 4veya 9diyende.ins o kadar surmez.istahla yemek yemeyi ozledim valla.desene 3haftamz kaldi :) miniklerime kavuscaz ins.
Canım byere kaybolmuyorum buralrdayım mumkun oldgnca giriyorum .inşallah görücez o günleriTeyzesi de sürekli ortadan kayboluyor:) yerinde dur:)) ellerini iki yana kaldırmış çok şeker ya. Hele seninki de bi hareketlenmeye başlasın ultrasonda görünce çok duygulanacaksın:)) sağlıklı olsun da 31 Mart'a ikili test için randevu aldım bakalım o zaman cinsiyeti net olur artık teyzesi :)
neden olmuştur bilemem ama tabii çeşitli nedenleri olabilir Allah korusun düşükler neden oluyor o gibi nedenler olabilir..Doktor bana 3 aya kadar kullan riskli olanlara ben bunu veriyorum dedi dışta bir kanama olmadı şükür ama olsa bile çok olmamak kaydıyla bebekleri kurtulanlar oluyor..Allah nasip etmiştir umarım da biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız:)
Evet sen toparlandıktan sonra gerisi nasip kısmet , hem tekrar olana kadar geçen süre de yarar sana. Yaşını bilmiyorum ama sanırım ilk gebelikti, o yüzden gönlünü ferah tut olur mu canım, çok şükür sen de eşin de doğal yoldan çocuk sahibi olabiliyormuşsunuz, bu olmadıysa inşallah daha hayırlısına yol açmak içindir.
Merhaba kizlar.. Bi sorum olcak, 10. hafta hameyim, hamileligimi 56 kg ile basladim. Simdi 59 kg oldum. Midde bulantilarim var, ama her 1-2 saate de bisey yemezsem cok kotu oluyorum��. Anlayacaginiz sulu yemek disinda, surekli bisey yiyorum. Bukadar kisa zamanda 3 kg almam normal mi? Siz kilo aldiniz mi?��
Merhaba kizlar.. Bi sorum olcak, 10. hafta hameyim, hamileligimi 56 kg ile basladim. Simdi 59 kg oldum. Midde bulantilarim var, ama her 1-2 saate de bisey yemezsem cok kotu oluyorum😨. Anlayacaginiz sulu yemek disinda, surekli bisey yiyorum. Bukadar kisa zamanda 3 kg almam normal mi? Siz kilo aldiniz mi?😐
Muhakkak iyi nimetlere yanıtladınız mesajımı ama
Öyle moralim bozuldu ki okuyunca.
Dikkat edelim rica ederim yazdıklarımıza.
Reel olmak adına , en çok ihtiyacımız olan ve bize yardımcı olacak olan pozitifliği öldürmeyelim.
Hormonların da etkisiyle olmalı mesajınızdan öyle etkilendim ki istemeden,
Ağladım uzun süre düşük yapıdan dile.
Lütfen dikkat edelim olur mu?
Tesekkürler!
Biraz erken almışsın, senin bıdık bayağı iştahlı olacak gibi:) neyseki kilon azmış ama bundan sonra yavaşlamak için az kalorili şeyler yiyebilirsin. Ben henüz almadım. Benim de bulantım var, o yüzden aralarda leblebi, ceviz, badem falan yiyorum, bunlar gerçekten tok tutuyor. Midem kavrulunca da bolbol meyve yiyorum, muz, ayva, elma, armut ve portakal.. evden eksik olmuyor. Miden kabul ederse bunları yiyebilirsin canım, ama bazı hamileler diğerlerinden daha çok su tutarmış, sende de ödem veya su toplama olabilir.
Canım 46,5 ile başladım 48,5 kiloyum şuan için bende 2 kilo aldım ama bu sebepten spora başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve bisiklete biniyorum. Kilo almak istemiyorum canım sende spora başlayabilirsin ben bu hafta yoga yada pilates dersleri Almayada baslayacagım. Aslına bakarsan benim kilomda senin kilonda normal değil. 3 ay bitmeden en fazla 2 kilo diyorlar.
Canım byere kaybolmuyorum buralrdayım mumkun oldgnca giriyorum .inşallah görücez o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?