2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ewet ilk adetimden sonra istiyorum ama bakalım doktorum ne dicek.o ne derse onu yapcam mecbur.amin canin cok sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaçıncı haftaya kadar yüzüstü yatilir bilgisi olan varmı acaba

Ben çok zorluk çektim çünkü hep yüz üstü uyurdum ama hamile olduğumu öğrendim hemen bıraktım sola mümkün mertebe ama sağa da cönüyorum canım kısaca hiç yatılmıyo diye biliyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hamile oldugumu ogrendgmde isi biraktm.zaten yeni girmistim.agir kaldiriodum hep.smdi evde oturuyorum.bulantilar disarinin yuzunu unutturdu.zaman durmus gbi hic gecmiyor evde.insan ne ypcagni sasirior.gerci bir sey yapsa onada hal kalmiyor ki.off kizlar evde olanlariniz nasil zaman geciriyorsunuz

Hmm anladim zaten ilk adetimi gordukten sonra istiyorum.hemen olsun istemiyorum ama yinede nasip meselesi.suan biraz rahatsizim.dinlenmek istiyorum bir ay boyunca. Zaten o zamana kadarda insallah rahmimde toparlanir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Evet sen toparlandıktan sonra gerisi nasip kısmet , hem tekrar olana kadar geçen süre de yarar sana. Yaşını bilmiyorum ama sanırım ilk gebelikti, o yüzden gönlünü ferah tut olur mu canım, çok şükür sen de eşin de doğal yoldan çocuk sahibi olabiliyormuşsunuz, bu olmadıysa inşallah daha hayırlısına yol açmak içindir.

ultrasonla muayene olurken cihaz kendi mi hesaplıyor. ilk muayenede sat ı sordu cihaza kaydetti. 5 haftalık falandı. Yani o zaman satı ne girerse girsin şimdiki muayenelerde ultarason bebeğin durumuna göre kendi mi belirliyor?

Evet canım bebeğin gelişimine göre hasaplıyor ultrason.

ben hala kararsızım ama eşim yaaptırmıyalım diyorr
ne yapcam bilmiyorum kafam çok karışıkk sadece ayrıntı utrason baksa olur mu kocam dün akşam başını karnıma koydu çok az kalp atışları duyuyorum diyor doğrumu duyuyor acaba :26:

maşşallah teyzesinin bitanesi o bir an önce kucağimıza alsak yaa ne güzel olurr

Evet sen toparlandıktan sonra gerisi nasip kısmet , hem tekrar olana kadar geçen süre de yarar sana. Yaşını bilmiyorum ama sanırım ilk gebelikti, o yüzden gönlünü ferah tut olur mu canım, çok şükür sen de eşin de doğal yoldan çocuk sahibi olabiliyormuşsunuz, bu olmadıysa inşallah daha hayırlısına yol açmak içindir.[/QUOTE]

Yok canim ikinci hamileligimdi.bi tane iki yasinda oglusum war.yasimda yeni 23 oldum.ben dogal yoldan hamile olabildigime bile sukrediyorum.hic bunlari yasayamayanlar bile war.cok şükür Allahim.sana bi sorum olcakti canim sen folik asit aliyomusun.ben almadim ama cok faydasi varmis.simdi almayi dusunuyorum suan icin uygunmuki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ya eşin yanılıyordur. Kalp atımı şuanda çıplak kulakla duyuluyor mu ki. Sen hiç meraklanma ve tedirgin olma. Hepimiz bazen korkuyoruz ama bebeklerimiz gayet iyiler. Doktorlardan da güzel haberleri aldık. Ikili testi de kafandan atmak için yapıyorum. Bir şey çıkmayacağına eminim. Sen de kafandan atmak için yaptırabilirsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel pazarlar canlarım ah herkes kocişiyle gezerken ben bu pazarlardan nefret ediyorum bnm adam çalışıyor temizlik yapıp kaka değiştirmekle geçti günüm minnakımla aranz iyi çok şükür allahtn o şuanda sorunsuz içimde buyuyo ayın 26 sında ikili testimiz var oğlumda cinsiyet belirtmişti doktorum bakalım bnda Bi fikri var mı 😊

İnşallah senin 3. Ayında biter mide bulantıların :) evt insan çok evham yapıo ben bi sabah kalkdım sanki yokmus gibi hissettim korkdum ama mide bulantılarım devam edince rahatladım ne bilim çok değişik bişey hamilelik bende özledim yemek yemeği doyasıya Allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasib etsinde unuturuz hepsini inşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım byere kaybolmuyorum buralrdayım mumkun oldgnca giriyorum .inşallah görücez o günleri

Muhakkak iyi nimetlere yanıtladınız mesajımı ama
Öyle moralim bozuldu ki okuyunca.
Dikkat edelim rica ederim yazdıklarımıza.
Reel olmak adına , en çok ihtiyacımız olan ve bize yardımcı olacak olan pozitifliği öldürmeyelim.
Hormonların da etkisiyle olmalı mesajınızdan öyle etkilendim ki istemeden,
Ağladım uzun süre düşük yapıdan dile.
Lütfen dikkat edelim olur mu?
Tesekkürler!

Merhaba kizlar.. Bi sorum olcak, 10. hafta hameyim, hamileligimi 56 kg ile basladim. Simdi 59 kg oldum. Midde bulantilarim var, ama her 1-2 saate de bisey yemezsem cok kotu oluyorum😨. Anlayacaginiz sulu yemek disinda, surekli bisey yiyorum. Bukadar kisa zamanda 3 kg almam normal mi? Siz kilo aldiniz mi?😐

Yok canim ikinci hamileligimdi.bi tane iki yasinda oglusum war.yasimda yeni 23 oldum.ben dogal yoldan hamile olabildigime bile sukrediyorum.hic bunlari yasayamayanlar bile war.cok şükür Allahim.sana bi sorum olcakti canim sen folik asit aliyomusun.ben almadim ama cok faydasi varmis.simdi almayi dusunuyorum suan icin uygunmuki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Evet canım alıyorum, aslında bir yıldır alıyorum. Normalde gebelik düşünmeye başlayınca üç ay evvelden alınması da fayda var ama benim farklı kayıplarım olduğu için bir yıldır kullanıuordım, geçen hafta kesti doktorum. Folik asit gebelikte çok faydalı ama gebelik dışında da faydalı, saça cilde iyi geliyor o yüzden hemen başlayabilirsin.
2 yaşında bir oğlun olmasına çok sevindim, Allah bağışlasın, yaşında gencecikmiş daha. Allah size hayırlı uzun ömür versin canım...

Biraz erken almışsın, senin bıdık bayağı iştahlı olacak gibi:) neyseki kilon azmış ama bundan sonra yavaşlamak için az kalorili şeyler yiyebilirsin. Ben henüz almadım. Benim de bulantım var, o yüzden aralarda leblebi, ceviz, badem falan yiyorum, bunlar gerçekten tok tutuyor. Midem kavrulunca da bolbol meyve yiyorum, muz, ayva, elma, armut ve portakal.. evden eksik olmuyor. Miden kabul ederse bunları yiyebilirsin canım, ama bazı hamileler diğerlerinden daha çok su tutarmış, sende de ödem veya su toplama olabilir.

Son düzenleme:

Canım 46,5 ile başladım 48,5 kiloyum şuan için bende 2 kilo aldım ama bu sebepten spora başladım hergün 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum ve bisiklete biniyorum. Kilo almak istemiyorum canım sende spora başlayabilirsin ben bu hafta yoga yada pilates dersleri Almayada baslayacagım. Aslına bakarsan benim kilomda senin kilonda normal değil. 3 ay bitmeden en fazla 2 kilo diyorlar.

Canım sen bol bol yat dinlen yarın kontrolün var bebeğini sev onu kucakla allahın izniyle bir sıkıntı olmayacak inşallahhh yarın haber ver hemen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benim bidik babasina cekmis galiba, kilolu degil ama cok yiyor. Bende bol bol meyve yiyorum, badem, ceviz ama bunlar karnimi doyurmuyo sorun o. Ekmek, makarna, yani hamur yemeden olmuyor. Su da cok iciyorum, gunde 2-3 litre.. Ama su oldugunu zanetmem, karnim baya buyudu, giydigim kot, pantolonlar karnimi cok sikiyor😐 ins 3. Aydan sonra daha saglikli beslenmeye basaririm. Napalim cnm, bebisler saglikli olsun, en onemlisi o ☺️

Cnm cok erken degil mi simdiden 1 saat yuruyus yapmak icin? Ben yurtdisinda yasiyorum, 3 aydan sonra yuruyus, spor tavsiye ediyolar, hatta 4. aydan sonra. İnternette de oyle okudum sanirim... Bende 12-13. haftadan sonra, doktor izin verirse pilatese gitmeyi dusunuuorum. Zaten hamile kalmadan once de gidiyodum 3 yildir. Hadi bakalim, ins faydasi olur sporun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…