2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yok ya benim doktorum 7. Haftadan sonra yani kalp atışını duyduktan sonra dedi artık yürüyebilirsin. Günde yarım saat- bir saat aralıklarla dedi. Yorulduğun and biraz dinleyip yeniden devam edebilirsin dedi. Ben zaten sporcu bir insan oldugum için bünyem alışık. Annemle günde 20.000 adım atardık hamilelikten once. Onun dışında da ritmik jimnastikciydim simdi spor yapmadan durunca canım çok sıkılıyor kendimi hantal gibi hissediyorum

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle onlar iyi olsun, biz kendimize bakarız sonra ama sen yine de dikkat et olur mu, benim ablam iki gebeliğinde de 25 kilo aldı, bir yıl içinde fazlasıyla cerdi. Ben vermekten korkmuyorum ama hamileliğin son aylarında kilo sorun çıkarabiliyor diye dikkat ediyorum, hem hareketleri kısıtlıyor, hem tansiyon şeker falan yapıyor.Ben tutabildiğimiz kadar tutalım, sonrası zaten olacağına varır, her bünye farklı nihayetinde.

Anladim cnm, madem yapabiliyosun hic durma. Spor hamilelikte dogum icin onemlidir, kolaylastiriyor. Bak ikimiz de hamilelikten once spor yapmisiz, ve ikimiz de sporu braginca kg aldik :). Demek sporu vucud alismis spora. Ben istesem de yapamiyodum, 3. hafta evde yatiyorum. Cok basim donuyodu kalkamiyodum. Ama simdi daha iyiim, ins 2 hafta sonra spora giderim bende yine ☺️

Biyo26 / 29/16.10.2014

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kızlar ben de ekim annesi olucam inş listenize beni de ekleyebilirsiniz uzun zamandır sayfanızı takip ediyordum sonra üye oldum

Kızlar midesi yanan varmı ben ölüyorum resmen soda içiyorum yok
Gavisgon içiyorum yok leblebi yiyiyorum yok napacam şaşırdım

Son düzenleme:

hayirli aksamlar hanimlar,

aslinda yuruyus cok iyidir bende yemekten sonra 30dk yurudum bugun oglusumla, bence bi sakincasi olmaz kasik agrilariniz olmadigi surece tabiki, kasiklariniz agrirsa fazla hareket iyi olmaz, yani ona gore anlayabilirsininiz sporun iyi gelip gelmedigini....

aslinda herkesin bunyesi farkli bazi tanidiklarim bastan cok alip sonrasinda fazla almiyolar bazilarida tersi oluyo hic almayip son aylarda acayip sisiyolar, bende ilk gebeligimde basta orantili giderken son 2 ayda 8 kilo almistim yani yarisi odem dii benimkisii cok sismistim... simdi nolcak bilmiyom vllh korkuyom yine sisersem diye

Yaa canim benim 30-45 flan yuruyus yaptigimda hemen kasiklarim agrimaya basliyo ama dinlenince geciyo ende bahane olarak doktoruma demistim biraz yuruyus yapinca hemen kasigim agriyo diye agrisin yap yuruyusunu yaninda su olsun yeter ki diyip yolladi valla bni hic taviz vermedi:) tabi cok sanci girecek sekilde olursa birak yuruyusi demeyi ihmal etmedi ama hani hepimiz zaman zaman kasiklarim agriyo bugun flan diyoruz ya alistigimiz agrilar ondan olursa sorun olmazmis tatlim

aynen katiliyom sana son aylar kilo problem oluyoo, simdi kiloyu kontrol etmek elimizde ama 4. 5 . aydan sonraa ne zaman kilo aldim diye sasiricaz, benim korkum elim ayagim sismesi cok kotu agrilarim olmustu doktor kilo az alirsan odem de fazla olmaz dedi bakicaz artik ....

Hamileligin ilk zamanlarinda maalesef ayni derdi cektim canim benim cok beter bisey biliyorum ama naptiysam bana da fayda etmemisti ama sutu yudum yudum icmeyi tavsiye ediyolar istersen deneyebilirsin belki bi ihtimal

evet dogru, kasik agrin olunca biraz dinlenip tekrar yuruyuse devam etmek en iyisi, kasilma falan olmassa zaten bi problem cikmaz bence tabi herkes kendi vucudunu daha iyi bilir

Canim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi

Canim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi

bende de oluyo du de sanki bu hafta pek migde yanmasi olmadi ben soguk sut iciyodum de gaz yapti baya belki ilik icmeyi deniyebilirsin

Kizlar siz ne kadar neselisiniz ben surunuyorum resmen migde bulantisi icin zofran kullandigim halde kusuyorum, kasigimda agrilar oluyo tedirgin oluyorum, kabizligim basa bela hayatimda yasamadim boylesini popom sisti ikinmaktan artik hic yapamiyorum ayiptir soylemesi, karnimda agrilar sukurki kanama akinti yok. İcime bayilma hissi geliyor bu benim 4. Gebeligim oncekileri kaybettim
Belji bununda sebebi var mutsuzlugumda ... Sizler gibi olmayi cok isterdim.

Daha onceki kayiplarinin nedeni belli mi canim?
Kabizlik icin benim doktorum duphalac diye bi surup verdi cok iyi geldi istersen doktoruna sorabilirsin sende
Kasik agrilari cok sancili ve kanamali olmadigi surece normalmis endise etme
Ve son olarak mide bulantilarin gecene kadar belki neseli olamayacaksin ama benegin senin ruh halinden etkileniyo en azindan bunu dusunup mutsuz olmaktan vazgecmelisin arkadasim

Her bünye farklı ama her gebelik de farklı canım, inşallah önceki gibi olmaz senin de. Bu arada uyarını dikkate alacam, ben şimdi almıyorum diye seviniyordum ama sonuna kadar dikkat etmek lazım demek ki.

Canım aslında bizde epey stresliydik de yavaş yavaş rahatlıyoruz, şikayetlerini hemen herkes yaşıyor burda, onlardan korkma ama arkadaşımın dediği gibi kayıplarının nedeni belliyse tedbirini alıp dua ettikten sonra gerisi sabır ve tevekkül. Biz birkaç arkadaş kan açıcı iğne oluyoruz mesela. Burası da iyi geliyor insana, sıkıntılarını burda paylaşabilir, aklına takılanları sorabilirsin. Allah sağlıklı ve keyifli bir gebelik nasip etsin hepimize.Bu arada hamilelik takvimi eklersen bebeğinin gelişimini de görürsün her gün o da iyi gelir sana:)

24 yasındayım memleket adana ilk gebeligim tahmını dogum 27 ekim

Sonunda birisi bnm topige katildigimi farketti :)) ben de eskisehirliyim ilk bebegim bnm de cnm tahmini dogum 16 ekim

merhaba kızlar ben 10. haftamın içindeyim göğüslerimdeki hassasiyet gitti acaba basına gelen varmı normal mi ? yoksa doktoruma sölemelimiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…