2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

yalnız dilsin hamilelikte baska sorunlar yasayanlarda var ben 8 haftalık hamileyim bende obsesif kompulsif bozuklugu vardı kullndıgım ilaç vardı ögrennce birden bıraktım şimdi daha da arttı buda beni çok üzüyor herkes ister güzel hamilelik geçirmeyi ama napalım bunada sukur Allah yardımcımız olsun

Kızlar turk kahvesı ıcmek zararlımı gebelikte nette arastırmadımm bugun dayanamadım içtım bıtane cok canım cektı burnuma koktu resmen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar ben 10. haftamın içindeyim göğüslerimdeki hassasiyet gitti acaba basına gelen varmı normal mi ? yoksa doktoruma sölemelimiyim ?

Bende 11 haftamın ıcındeyım cnm benımde gectı normaldir artık takma kafana bosuna

Hamileligin ilk zamanlarinda maalesef ayni derdi cektim canim benim cok beter bisey biliyorum ama naptiysam bana da fayda etmemisti ama sutu yudum yudum icmeyi tavsiye ediyolar istersen deneyebilirsin belki bi ihtimal
Sütten nefret ediyorum canım napacaz nasıl ve ne zaman geçer acaba
Canim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi
İlaç canım renie varya onun muadili anlık çözüm oluyor

Valla canım neşeli olmaya çalışıyorum ben kendi adıma 3 gün önce kusmaktan artık kan çıkıyodu boğazlarımdan napalım bebiş için değer iyi olsunlarda tatlım kabızlık içinde ananas ye lifli gıda tüket

hoşbulduk kızlar sağolun.. ilacım folidoce 400mg.. yani reçetemde 3x1 yazıyordu çok mu içiyorum acaba ya bir dahaki randevuya iki hafta var

günaydınlar,
bebişler nasıllar... siz nasılsınız..

bugün de randevusu olan varsa inşallah güzel haberlerle gelirler.

oyy maşallah onlara kardeş kardeş büyümeye çalışıyorlar :)

çok geçmiş olsun cnm istirahat et kendine iyi bak geçer inş

duygusal annesi bak bebeğin de iyi maşallah artık üzülme yavrunuda üzme :)

çok geçmiş olsun , Rabbim yeniden hayırlısı ile nasip etsin yardımcın olsun inş.

Kızlar bende geldimmm:))bebeğim çok tatlı teyzeleri ellerini kollarını bacaklarını oynattı annesine.alllahım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu

oyy maaşallah pozda mı verdi annecine , biyüyorlar maşallah

hoşgeldin cnm atlatırsın inş.

merhaba anne adayları beni de alın aranıza. 2 yaşında bir oğlum var. kısmetse ekim de bir tane daha yavrumuz olacak. hepinize sağlıklı günler diliyorum.

hoşgeldin cnm oğluna kardeş geliyor desene , hayırlısı olsun öyleyse

maşallah ne güzel haberlerle geldiniz böyle , bebişinde iyiymiş çok şükür , şu çukulata yemeyi ben hep unutuyorum

gözün aydın cnm maşallah bebişin ne güzel büyümüş , cinsiyet için acele etmemesi iyi bişey aslında , yanılma olmasın :)

hoş geldin cnm mide bulantıları malesef oluyor ama bebişlerimiz için katlanacağız , onlar yeterki sağlıklı olsunlar :) aradaki fark zamanla kağpatılıyor, buradaki arkadaşların genelde öyle oldu

Günaydın hamişler :) ben kan ilacına başladığımdan beri midem bulanıyor , sizlerde de yapıyor mu acaba? bu gün içmedim artık geçen hafta mahvoldum resmen .

Hepinize iyi haftalar dilerim,
Biz de Cuma günü gördük bebişimizi, ayakları sürekli hareket ediyordu. Bir ara da sağ kolunu kaldırdı :) tabi solu kaldırmayınca ben biraz panik oldum ama belli etmedim kimseye. Teyzemiz de geldi bizimle, çok keyifliydi. Doktorumuz o kadar garantici ki cinsiyet için çok erken dedi belki 3 hafta sonra söylermiş..
Bu arada ikili testi yaptırdım, yarın çıkacak sonucu. Bir de biz Nifty test yaptıracağız. Anne kanı ile bebeğin kromozomlarına bakılacak, içerik olarak amniyonun çok benzeri bir testmiş. tek farkı bebeğe zarar verme ihtimali hiç yok. Kanımı Amerika'ya gönderecekler, 10-15 güne çıkarmış sonuç. Eşimde kromozom bozukluğu olduğu için yaptırmamızı önerdi doktorumuz. Biraz pahalı bir test ama en azından kafamız rahat edecek. Sonuç iyi çıkarsa amniyoya da gerek kalmayacak.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Öpüyorum hepinizi, güzel haberlerinizi bekliyorum..

Kızlar turk kahvesı ıcmek zararlımı gebelikte nette arastırmadımm bugun dayanamadım içtım bıtane cok canım cektı burnuma koktu resmen

Günde birtane içebilirsin canım bana doktorum günde bir kupa kafainli içecekler içebilirsin ama bir kupayı geçmesin demişti valla ben içiyorum çok şükür sağlıklıyızda

Hayırlı uğurlu olsun annesi. Nazarlardan korusun Rabbim kuzunu maşallah. Bizim doktorda yok söylemem diyordu uzun uzun ısrarıma dayanamadı söyledi :)) bu hafta ikili test var ve 14. Haftaya giriyoruz bu hafta bizim cinsiyet dahada netleşir inşallah :) hiç duymadım o testi inşallah güzel haberlerle gelirsin

Günaydın hanımlar:) doktordan geliyorum şimdi. Kuzucuğum fıldır fıldır, elleri kolları bacakları durmuyor oynuyor. Gözlerim doldu görünce, babamızın da bizim de ağız kulaklarda tabi. 2 hafta sonraya 2li tarama için gün verdi, 4 boyutlu ultrasona da gireceğim. Bakarsınız Berkandamla gibi ben de öğreniveririm cinsiyetini. Rabbim hayırlı haber bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah:)))

Günaydın hamişler :) ben kan ilacına başladığımdan beri midem bulanıyor , sizlerde de yapıyor mu acaba? bu gün içmedim artık geçen hafta mahvoldum resmen .

canım ya bende dünden beri içiyorum bugun resmen işe gelirken mahvoldum. adı ne ilacının ?bide vitamin verdi o da sankii mide bulandırıo.

aaaa..sana söyledi mi? geçmişi okuyamadım yaa, ne dedi? ayyy çok heyecanlı..

Ya söylese de kesin olmuyor ya o canını sıkıyor. Bak bana söyledi de noldu acaba değişecekmiş diye kendimi yok yere daha da strese soktum. Sanırım onceden öğrenmek iyi değilmiş. Keske bu kadar ısrar etmeseydim de söyletmeseydim doktora. Allah'tan bu hafta ikili testim var benimde 14. Haftada olacağız belkidaha da netleşir cinsiyet oranı.

aaaa..sana söyledi mi? geçmişi okuyamadım yaa, ne dedi? ayyy çok heyecanlı..

%65 kız dedi ama keske demeseydi cok ısrar ettim doktora yoksa soylemeyecekti. Şimdi de acaba değişecekmi diye kendimi strese sokuyorum evet duydugum gün sevinçten ayaklarım yere basmıyordu resmen ama şimdi oyle değil zaman geçsin diye bekliyorum resmen

canım ya bende dünden beri içiyorum bugun resmen işe gelirken mahvoldum. adı ne ilacının ?bide vitamin verdi o da sankii mide bulandırıo.
bordo renkli bir ilaç f ile başlıyor adını hep unutuyorum sorma :) nasıl bir ilaçsa korkulu rüyam oldu ya bu gün içmedim artık. Benim midem hafif bulanırdı öyle çok yoğun değildi ve çıkarmazdım bu ilacı aldığımdan beri sabahları çıkarıyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Bu gün içmedim denemek için rahatım çok şükür. artık gece falan mı içsem napsam ya . Doktorumla konuşucam değiştirebilirse değiştirsin bari . Vitamine bende başladım o yapmıyordur sanmam decavit . Ama onu herkez kullanıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…