Kizlar siz ne kadar neselisiniz ben surunuyorum resmen migde bulantisi icin zofran kullandigim halde kusuyorum, kasigimda agrilar oluyo tedirgin oluyorum, kabizligim basa bela hayatimda yasamadim boylesini popom sisti ikinmaktan artik hic yapamiyorum ayiptir soylemesi, karnimda agrilar sukurki kanama akinti yok. İcime bayilma hissi geliyor bu benim 4. Gebeligim oncekileri kaybettim
Belji bununda sebebi var mutsuzlugumda ... Sizler gibi olmayi cok isterdim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar ben 10. haftamın içindeyim göğüslerimdeki hassasiyet gitti acaba basına gelen varmı normal mi ? yoksa doktoruma sölemelimiyim ?
Sütten nefret ediyorum canım napacaz nasıl ve ne zaman geçer acabaHamileligin ilk zamanlarinda maalesef ayni derdi cektim canim benim cok beter bisey biliyorum ama naptiysam bana da fayda etmemisti ama sutu yudum yudum icmeyi tavsiye ediyolar istersen deneyebilirsin belki bi ihtimal
İlaç canım renie varya onun muadili anlık çözüm oluyorCanim ben varim cayir cayir yaniyo hem de .ben ilac kullaniyorum o da biraz iyi geliyo yoksa dayanilmaz buna cok zor gavisgon ne? İlac mi
Kizlar siz ne kadar neselisiniz ben surunuyorum resmen migde bulantisi icin zofran kullandigim halde kusuyorum, kasigimda agrilar oluyo tedirgin oluyorum, kabizligim basa bela hayatimda yasamadim boylesini popom sisti ikinmaktan artik hic yapamiyorum ayiptir soylemesi, karnimda agrilar sukurki kanama akinti yok. İcime bayilma hissi geliyor bu benim 4. Gebeligim oncekileri kaybettim
Belji bununda sebebi var mutsuzlugumda ... Sizler gibi olmayi cok isterdim.
Selam kızlar;
Biz de dün gittik kontrolümüze. Allaha şükür her şey yolunda bebişlerimin ikisi de 11+1 günlüktü. Boyları 42 ve 43 mm olmuş. Ense kalınlıkları da normal çıktı çok şükür. Kıpır kıpırlardı. Durmadılar ki bakalım. Nubu sordum öle bişi yok dedibelkide adı farklı bilmiyorum. Meleklerimden biri kız olabilirmiş. Ama ihtimal dedi kesin değilmiş. Diğerini hiç göremedi :44::44::44::44: bir sonraki randevumuz 11 nisan. İkili test yapmadı.
Berkandamlacım prensesine çok sevindim. Rabbim gönlüne göre vermiş.
Bu arada hiç kilo almamışım. Yuppppiiii
Kızlar iyi akşamlar.
Hastaneden geliyorum acilen.
2 gün önceki dr.muayenemde 9mm olan kanama alanım 26 mm olmuş.
İğne vurup gönderdiler.
Acil doktoruyla kendi doktorumu telefonla görüştürdüm.
pzt gel göriim dedi.
Rapor verdi acil doktoru.
Yatak istirahat şart dedi.
Çok korkuyorum.
Internette arastirdim anneye bagli diyo psikolojik olarakta saglik olarakta. Suan istiyorum ama bir hafta sonra ne olur bilemem.kurtajdan uc gun once cok kanamam oldu.dun kurtaj oldum suana kadar hic olmadi.kokten temizlemisler galiba.kendi doktoruma hala gitmedim pazartesi gitcem detaylı konusmak icin.bi sorun yoksa hemen hamile kalmak istiyorum.
Doktordan şimdi çıktım ve herşey yolunda çok şükür :))))kalbi de pıt pıt atıyor, ağlamaktan ekrana bakamadım bebeği hep sulu, dalgalı gördüm yani :) inşallah bugün randevusu olan bütün arkadaşlarım iyi haberlerle gelirler
Cok sağol canim, , benimde giderek umudum azaliyodu.artik cok fazla kanamam oldu benim haytimida tehlikeye atiyodu.doktorlarda kesin bisey soylemiyolardi.sekiz haftalik bebegi vagina ultrasonunda goremedi cok kucuk dedi 3 mm dedi.ama dun iyice bakti 4 yada 5 cm vardi .dusmesede bi sekilde yinede alcaklardi.kaderimde düşük yapmakta varmis.insallah Allah sana hayirli bi evlat verir
Kızlar bende geldimmm:))bebeğim çok tatlı teyzeleri ellerini kollarını bacaklarını oynattı annesine.alllahım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
kızlar merhaba
aranıza yeni katıldım.
inş ben de ekim annesi olacağım. hamilelik takvimi nasıl yapılıyor, yapmaya çalıştım ama.
kızlar ben de düşük riski var bir de o yüzden acayip endişeliyim, lütfen destek olalım birbirimize
merhaba anne adayları beni de alın aranıza. 2 yaşında bir oğlum var. kısmetse ekim de bir tane daha yavrumuz olacak. hepinize sağlıklı günler diliyorum.
slm kızlar biz geldik dr gittik bu günn teyzeleri bebeğim arayı kapatmış 11+3 haftalık olmuşuz kalp atışlarını dinletti dr sağlıklıymış bebeğimm dr 2 test yapıcak mısın dedi kararsızım dedim yapacaksan 10 gün sonra gel yapalım dedi yapalım mı kızlar mutlaka yapılması gerekiyor mu?:26: çok mutluyum çok güzeldi gitmeden önce çikolata yedim ufaklık nasıl oynuyordu elleri ayakları her yeri oluşmuş miniğimin kocaman olmuş teyzelerii
Eki Görüntüle 1024031 Eki Görüntüle 1024032 eli görüyor musunuz teyzeleri
Bebişimizi gördük babasıyla :))) o kadar hareketli ki maşallah eli ayağı durmuyor:) bir saniye durmadı hiççç:))) 4 cm olmuş boyu. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Cinsiyeti 1 ay sonra söylicem dedi. Garanti olsun istiyor. Söylemediiii...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrhba kizlar.ben de kismetse ekim annesi olcam :) benim bata gore 10 ultrosona gore 9haftalik.bnm randuvum ayin 27sinde.valla nasil dayancm bilmiyorum.mide bulantisindan ve kusmaktan helak oldum.basimi kaldiramiorum.benim mucizem ins uzmez artik annesini.ins hepiniz keyifli hamilelik gecirirsiniz.
Kızlar turk kahvesı ıcmek zararlımı gebelikte nette arastırmadımm bugun dayanamadım içtım bıtane cok canım cektı burnuma koktu resmen
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hepinize iyi haftalar dilerim,
Biz de Cuma günü gördük bebişimizi, ayakları sürekli hareket ediyordu. Bir ara da sağ kolunu kaldırdı :) tabi solu kaldırmayınca ben biraz panik oldum ama belli etmedim kimseye. Teyzemiz de geldi bizimle, çok keyifliydi. Doktorumuz o kadar garantici ki cinsiyet için çok erken dedibelki 3 hafta sonra söylermiş..
Bu arada ikili testi yaptırdım, yarın çıkacak sonucu. Bir de biz Nifty test yaptıracağız. Anne kanı ile bebeğin kromozomlarına bakılacak, içerik olarak amniyonun çok benzeri bir testmiş. tek farkı bebeğe zarar verme ihtimali hiç yok. Kanımı Amerika'ya gönderecekler, 10-15 güne çıkarmış sonuç. Eşimde kromozom bozukluğu olduğu için yaptırmamızı önerdi doktorumuz. Biraz pahalı bir test ama en azından kafamız rahat edecek. Sonuç iyi çıkarsa amniyoya da gerek kalmayacak.
Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Öpüyorum hepinizi, güzel haberlerinizi bekliyorum..
Günaydın hamişler :) ben kan ilacına başladığımdan beri midem bulanıyor , sizlerde de yapıyor mu acaba? bu gün içmedim artık geçen hafta mahvoldum resmen .
Hayırlı uğurlu olsun annesi. Nazarlardan korusun Rabbim kuzunu maşallah. Bizim doktorda yok söylemem diyordu uzun uzun ısrarıma dayanamadı söyledi :)) bu hafta ikili test var ve 14. Haftaya giriyoruz bu hafta bizim cinsiyet dahada netleşir inşallah :) hiç duymadım o testi inşallah güzel haberlerle gelirsin
Günaydın hanımlar:) doktordan geliyorum şimdi. Kuzucuğum fıldır fıldır, elleri kolları bacakları durmuyor oynuyor. Gözlerim doldu görünce, babamızın da bizim de ağız kulaklarda tabi. 2 hafta sonraya 2li tarama için gün verdi, 4 boyutlu ultrasona da gireceğim. Bakarsınız Berkandamla gibi ben de öğreniveririm cinsiyetini. Rabbim hayırlı haber bekleyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah:)))
aaaa..sana söyledi mi? geçmişi okuyamadım yaa, ne dedi? ayyy çok heyecanlı..
bordo renkli bir ilaç f ile başlıyor adını hep unutuyorum sorma :) nasıl bir ilaçsa korkulu rüyam oldu ya bu gün içmedim artık. Benim midem hafif bulanırdı öyle çok yoğun değildi ve çıkarmazdım bu ilacı aldığımdan beri sabahları çıkarıyorum inanılmaz mide bulantısı yapıyor. Bu gün içmedim denemek için rahatım çok şükür. artık gece falan mı içsem napsam ya . Doktorumla konuşucam değiştirebilirse değiştirsin bari . Vitamine bende başladım o yapmıyordur sanmam decavit . Ama onu herkez kullanıyor kicanım ya bende dünden beri içiyorum bugun resmen işe gelirken mahvoldum.adı ne ilacının ?bide vitamin verdi o da sankii mide bulandırıo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?