Gelişmelerden haberdar et beni:) miniğine iyi bak:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kusura bakmayın ama bir cana kıymak daha günah.. bile bile bunun tedavisi varken bebeğimin kalbinin durmasına izin veremem. mağdem herşey allah yarattı. o da bir canlı sonuçta. onun böyle bir özelliği var ona muhtaçsınız.. kusura bakmayın ama hiçbir inanç hiçbir gurur bana bir bebeği öldürme iznini vermez.
dolayısıyla ben bebeğimin sağlığını düşünürüm. sonuçta ilacı isteyerek kullanmıyoruz. zorunda olduğumuz için kullanıyoruz.
Canım nbr yazdım sana ama cvp veremdin gözünden kaçtı sanırım.nasıl geçiyor
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah Allah cok cok saskinim su anda...sen yurtdisinda falan misin eger turkiyedeysen gittigin doktora bende gorunmek isterim bende 4 doktora gittim.biri birak uzmani.prof ama kesinlikle ilaca baslamami soyledi eger baslamazsam.cocukta zeka geriligi olabileceginini soylediler ilaci kesinlikle unutmadan her sabah.ac karnina kahvaltidan bir saat once icmem.gerekiyo cok sasirdim.senle.bana farkli.seyler soylemelerine o.yuzden senin doktoruna.gorunmek.isterim?
Ya inanmıyorum yaa buna şimdi ne yapacağız biz? Bunun muadillerine de baktım hepsinde aynı etken madde var bakın linkleri aşağıda;
http://www.ilacrehberi.com/v/oksapa...ir-enjektor-ce9d/kub/farmakolojik-ozellikler/
http://www.ilacrehberi.com/v/clexan...zir-enjekto-b521/kub/farmakolojik-ozellikler/
hepsinde etken madde aynı;
Enoksaparin sodyum, domuz intestinal mukozasından türetilen heparin benzil esterin
alkalin depolimerizasyonu ile elde edilmektedir.
Kızlar ne yapacağız?
İyi canım ne olsun. Bugün doktora randevu aldım. Dün biraz canım sıkıldı. Bebeğim iyi mi diye öğrenmek istiyorum...
Senin nasıl gidiyor?
Cnm kusura bakma yazını dün görmedim . Benim ailem ve akrabalarımın öğrendiğimiz gün haberi oldu ben anneme söyledim eşimde kendi annesine derken akrabalar duymuşlar. Bir baktık tebrik telefonlerı geliyorRabbim sağlıkla sıhatle hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inş . Ben çalışıyorum ve iş yerinde 3 kişi biliyor . Ben de hemen söylemek istemiyorum biraz daha beklesin bakalım :)
Allah Allah cok cok saskinim su anda...sen yurtdisinda falan misin eger turkiyedeysen gittigin doktora bende gorunmek isterim bende 4 doktora gittim.biri birak uzmani.prof ama kesinlikle ilaca baslamami soyledi eger baslamazsam.cocukta zeka geriligi olabileceginini soylediler ilaci kesinlikle unutmadan her sabah.ac karnina kahvaltidan bir saat once icmem.gerekiyo cok sasirdim.senle.bana farkli.seyler soylemelerine o.yuzden senin doktoruna.gorunmek.isterim?
benim de guatrım var. 15 yıldır nerdeyse her sabah ilaç alıyorum. bir çok doktora da gittim hepsi ilacı kesinlikle kullanmam gerektiğini söyledi. aksi halde hormon dengesi sağlanamaz ki.
Nolducnm kötü bi durum yoktur inşallah ? Git tabi için rahatlasın.stres yapma.
Yeni bende oluşacağını düşünüyorum ama işte belki görememiştir belki gelilmemiştir diyorum aslında biliyorum erkeğin cinsel organı ilk oluyor ama sanırım kendimi hazırlıyorum herseye :) sen ikili test yaptırmayacakmısın canım
günaydin kizlar....
guatr konusuna girdim size selam vermeyi unuttum...
nasilsiniz...nasil gidiyor?
Günaydın, iyiyiz çok şükür. Bulantılar çoook çok azaldı ama yorgunluk ve nefes darlığı baş gösterdisiz nasılsınız?
Ailevi meseleler canım hısım akraba falan işte. İçim rahatlasın diye gidicem...
Tamam canım haber veririm..Bilirim o sıkıntıları ben de zamanında oendimi çok yıpratrım ama baktım herkes cok rahat dedim ben salaklığıma doymıyım.diyeceğim o kii hiç değmezz heşeki bebeğini üzmeye giç değmez canım.dönünc haber ver bana..
ne olsun calisiyorum canim...patron yok bugün cok rahatim, yani rahat rahat giriyorum kk ya :
midem hala bulaniyor benim...azalma yok...belim agriyor birde....
allah yardimcimiz olsun :)
sen calisiyormusun?
Azalır canım merak etmeBenim belim ağrımıyo. Kişiden kişiye değişiyo demek ki. Evet bende çalışıyorum, hem çalışıp hem hamile olmak zormuş Allah yardımcımız olsun Ben de ara ara bakıyorum kk ya. Bazen ani bi iş çıkıyo uzun bi süre takip edemiyorum.
günaydınTamam canım haber veririm..
İnternetten randevu aldım özel hastaneye. 17:20'ye almıştım. Sonra arayayım dedim internete bakıyorlar mı bakmıyorlar mı kesin randevu alayım. İyiki aramışım. Kadın randevuyu 16:50'ye çekiyorum dedi. Doktor 5te çıkıyor dedi. Ben işten 4 buçukta çıkıyorum ama bugün 4te çıkıcam. Yetişirim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?