2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Gelişmelerden haberdar et beni:) miniğine iyi bak:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nbr yazdım sana ama cvp veremdin gözünden kaçtı sanırım.nasıl geçiyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabikide ilacı bırakmak gibi bir düşüncem olmadı zaten alternatifi yoksa zaruri hallerde yani doktor gerekli görüyorsa zaten hocalar fetva veriyor. Ama muadili varsa onu kullanabilirz. İyice araştırmak lazım. Doktor innehop diye bir iğnenin daha olduğunu söyledi ama onunda yapısı aynı mıdır içinde var mıdır yok mudur emin olamadık ben bugün bir profesöre sorduracağım. Eğer ikisindede varsa bu domuz şeyinden zaten değiştirmeye de gerek yok.

Canım nbr yazdım sana ama cvp veremdin gözünden kaçtı sanırım.nasıl geçiyor

İyi canım ne olsun. Bugün doktora randevu aldım. Dün biraz canım sıkıldı. Bebeğim iyi mi diye öğrenmek istiyorum...
Senin nasıl gidiyor?

benim de guatrım var. 15 yıldır nerdeyse her sabah ilaç alıyorum. bir çok doktora da gittim hepsi ilacı kesinlikle kullanmam gerektiğini söyledi. aksi halde hormon dengesi sağlanamaz ki.

Canım yapacak birşey yok, yani ben iğne yerini değiştirip göbekten bacağa geçtiğim için bile çok tedirginken acaba bebeğe birşey mi olacak diye; ilacı değiştirmeyi kesinlikle göze alamam.Daha önce de söyledim, bu rahatsızlık bize Allah'tan geldi ve biz seçmedik hergün iğne olmayı,eğer ki sağlıklı bebeğe kavuşmanın çaresi buysa mecbur olacağız o iğneyi.Keyfi değil,isteyerek hiç değil,dolayısyla günah olacağını da düşünmüyorum.

Son düzenleme:
İyi canım ne olsun. Bugün doktora randevu aldım. Dün biraz canım sıkıldı. Bebeğim iyi mi diye öğrenmek istiyorum...
Senin nasıl gidiyor?

Nolducnm kötü bi durum yoktur inşallah ? Git tabi için rahatlasın.stres yapma.

ne kusuru canim yaa....
ben annem gile dedim evet esimde annesi gile....ama iyi tembih ettik :) neden dersen..birinci gebeligim bos gebelikti, cok korkuyorduk hadi ayni olursa diye, ama sükürler olsun olmadi...
isyerindede sanirim yarin demegi düsünüyorum, yarin doktor randevum var burda bir kagit aliyorsun (ne zaman dogumun falan yazior) anlican onu verecem, cünkü annem gil duramiyorlar, akrabalar bilmiyor, bilseler patronun cok tanidigi var...biliyorsun bazi insanlar fesatir o yüzden kötü olmayayim patronla...
herkes soruyor, varmi birseyin diye...bende yok diyorum, patrona söylemeden kimse bilmesin....

senin guatr yüksekti degilmi canim? iki cesit guatirin yükselmesi olurmus:
1. hamilelerde yükselirmis, normalmis, ve birsey yapilmiyormus 13 haftadan sonra düsük olanlarda normal guatr hapi alinirmis
2. de morbus basedow bu iyi degilmis iste....
sende morbus basedow sendromumu var? bende birincisi cikti canim
zaten hamilelerde cikarmis guatr. cünkü cocuk 13 haftadan sonra üretmeye baslarmis o zaman düsermis bizimde guatr degerlerermiz...
bu dedim morbus basedow varsa, o zaman ilacla cok zormus, doktor dedi, onu iyi bir sekilde almasan, yani ya yüksek dozda yada eksik bir dozda cok zarar görür bebis dedi (organlari) o yüzden.

ben yurtdisindayim canim...uzman doktora gittim ve beni cok rahatlatti, hata bakti bogazimda bir dügüm falan varmi diye, (oda iyi degilmis)...ultrasonla bakti bogazimdan...cok iyi dedi...kan aldi, T2;T3;T4 varmis (yani tek bir guatr hormonu yokmus, bunlarida kontrol etti).

sen sordunmu doktoruna?

benim de guatrım var. 15 yıldır nerdeyse her sabah ilaç alıyorum. bir çok doktora da gittim hepsi ilacı kesinlikle kullanmam gerektiğini söyledi. aksi halde hormon dengesi sağlanamaz ki.

guatirin az ise o zaman kulanmak zorundasin canim...bende kulaniyordum, ama birden yükselme olmus (guatr, olanlarda oluyormus böyle durumlar)...sonra ilaci hemen birakmami söylediler....bebis 12-13 haftaya gelene kadar (o zaman baslarmis kendi hormonunu üretmeye)

az guatr düsüye neden oluyor...ve erken dogumlara (allah korusun)
cok guatr zarar veriyormus, ama dedigim gibi iki cesit guatr sekli varmis....birincisi zararsizmis ikincisi morbus basedow sendromu canim

Nolducnm kötü bi durum yoktur inşallah ? Git tabi için rahatlasın.stres yapma.

Ailevi meseleler canım hısım akraba falan işte. İçim rahatlasın diye gidicem...

günaydin kizlar....

guatr konusuna girdim size selam vermeyi unuttum...

nasilsiniz...nasil gidiyor?

İkili testi cumartesi yaptırcam canım kontrolün ne zamandı senin?

günaydin kizlar....

guatr konusuna girdim size selam vermeyi unuttum...

nasilsiniz...nasil gidiyor?

Günaydın, iyiyiz çok şükür. Bulantılar çoook çok azaldı ama yorgunluk ve nefes darlığı baş gösterdi siz nasılsınız?

Günaydın, iyiyiz çok şükür. Bulantılar çoook çok azaldı ama yorgunluk ve nefes darlığı baş gösterdi siz nasılsınız?

ne olsun calisiyorum canim...patron yok bugün cok rahatim, yani rahat rahat giriyorum kk ya :
midem hala bulaniyor benim...azalma yok...belim agriyor birde....
allah yardimcimiz olsun :)
sen calisiyormusun?

Ailevi meseleler canım hısım akraba falan işte. İçim rahatlasın diye gidicem...

Bilirim o sıkıntıları ben de zamanında oendimi çok yıpratrım ama baktım herkes cok rahat dedim ben salaklığıma doymıyım.diyeceğim o kii hiç değmezz heşeki bebeğini üzmeye giç değmez canım.dönünc haber ver bana..

sitede sorun var dün girememiştik bugün de bakalım ikinci denemem yazdıklarım gidecek mi?

günaydınlar herkese..

berkandamla ikili test için gidecekti sanırım. haber var mı acaba? bugün de kontrole gidecek olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler.

-
clexane muadeli bire bir aynı değildir. kimyasallar yakındır ama aynısı değildir. bazı ilaçlar hangisiyle başlamışsan onunla devam ettiriyorsun. bu riske de girmem. bunda yok onda var laflarına da inanmam. bunu veren dr. lazım ki veriyor. zorunlu olduğumuz için kullanıyoruz. bazıları araştırmak istiyor araştırın bir şey diyemem. ama ben değiştirdiğimde bebeğe bir şey olursa sebep o olsun veya olmasın vicdanen rahat etmem ben ondan bilirim. kendimi affetmem.zaten bile bile böyle birşeyin riskine de girmem..

neyse..

-----
troit ilacını da tüm drlar gerek görüyor. hatta hamilelikte daha çok ihtiyacımız olduğunu söylüyorlar. kuzenim kullanmadı ama ben kullanıyorum. sonuçta drlardan daha mı iyi bileceğiz. bir dr olsa tamam asla bir dr la kalmayın. ama endokrinci kadın doğumcu iç hastalıkları drlarından her bölümden en az iki kişi kullanılması gerektiğini duydum.

Tamam canım haber veririm..
İnternetten randevu aldım özel hastaneye. 17:20'ye almıştım. Sonra arayayım dedim internete bakıyorlar mı bakmıyorlar mı kesin randevu alayım. İyiki aramışım. Kadın randevuyu 16:50'ye çekiyorum dedi. Doktor 5te çıkıyor dedi. Ben işten 4 buçukta çıkıyorum ama bugün 4te çıkıcam. Yetişirim herhalde.

ne olsun calisiyorum canim...patron yok bugün cok rahatim, yani rahat rahat giriyorum kk ya :
midem hala bulaniyor benim...azalma yok...belim agriyor birde....
allah yardimcimiz olsun :)
sen calisiyormusun?

Azalır canım merak etmeBenim belim ağrımıyo. Kişiden kişiye değişiyo demek ki. Evet bende çalışıyorum, hem çalışıp hem hamile olmak zormuşAllah yardımcımız olsun Ben de ara ara bakıyorum kk ya. Bazen ani bi iş çıkıyo uzun bi süre takip edemiyorum.

insallah canim...
evet ya calismak zor...sabahtan aksama kadar isyerindeyim aksam yemek falan derken gece oluyor, sabah kalk yine ayni seyler oluyor...bebis gelsinde hayirlisinila (saglikla) o zaman bebislerimizle ilgilenelim :)

oo patron olunca ben hic giremiyorum....hic sevmiyor, burda hep isine bakacaksin yoksa patronla aran acilir

günaydın cinsiyet hakkında bişey söylemiş miydi sana doktor, bugün belki söyler doktordan gelince hemen yaz merakta bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…