2gun once dr umu aradm bu demir hapini icemiom diye.oda bana baska isim vrrdi bnde onu kagida notettim ama dha alamadm.smdi gyneteron azureninkini buldum kagida not alim dedim bi baktim iki gun oncede aynisini yazmisim.meger bnm dr umda ayni hapi vermis
Maşallah size çalışan ama bilinçli anneler, bende bir ara hep simit pohaça yiyordum ama okulda çok iyi arkadaşlarım var, onlardan fırçayı yiyince şimdi peynir ve sütü mutlaka bulunduruyorum, bu aralar birde pekmeze başladım, tatlı aşermelerim başladı da bastırmaya çalışıyorum:))
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavıştursun, o haftalarda dua ve sabretmekten başka pek birşey yapılmıyor, sen dinlenmeye devam et, ağır iş yapma zamanla bebğinden güzel haberler alırsın bizimle de paylaşırsın inşallah..
Ay seninki de çok hoşmuş,
Sanmıyorum canım ya mısır gdo da listebaşı bir ürün, eve sokmamaya çalış, yoksa dayanamayız yeriz
Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kavuşturs
sen daha hossun cnm
Canim benim doktorumda verdi ben hatta çok erken basladim kullanmaya. Cunku demir ve demir baglamam inanılmaz düşüktü. Çok iyi geldi hepsi yükseldi ve migde bulantim hic olmadi çok güzel bir ilaç hem de tatli :))
Merhaba, banada hapı içemiyorsan şurup vereyim mi dedi . Sonra vazgeçti bu tatlı hapları verdi sağolsun demir hapına olan hasasiyetimde ortadan kalmış oldu , sende şurubu içemezsen bundan iste doktorun dan
ne guzel cnm bnde bu hapi bilseydm em basndan kullanrdm mide bulantilarnida kesio demir diolar ama bn hep aksini gordum.bnde bugun baslcm ins.
Bende 1-2 saattir karnimin sol tarafinda neredeyse kesintisiz pitpitlaniyorum :) olabilirmi ki ya eger oyleyse cok garip hissedecem kendimi
Yaa bilseydim soylerdim canim hic aklima gelmedi ben 6 haftaliktim basladim hala kullanıyorum :)) inşallah sana da iyi gelecek :))
off yaa sen bursa dasın demek ki:) anneem oranın meşhur olan şeyinden çekti şimdide canımm off ne güzel şeyler var ordada. Kamuran görmüş ben hazır satılanıda görmmedim henüz görsem tadı tuzu mühim değil hemen yicem ama yok. Evet o kelime olmadı ama napıyım gerçekte ne yazık ki
off yaa sen bursa dasın demek ki:) anneem oranın meşhur olan şeyinden çekti şimdide canımm off ne güzel şeyler var ordada. kamuran görmüş ben hazır satılanıda görmmedim henüz görsem tadı tuzu mühim değil hemen yicem ama yok. evet o kelime olmadı ama napıyım gerçekte ne yazık ki
uff ya bekle ki gelsin şimdi saat 1. bide ondan sonra senin cevap vermeni beklee :s canımm lütfeeen bize hemen haber ver olurmu özellikle ben meraktan çatlarım. ve mutlaka çikolata yiyip git mazallah yine oturur falan beklemeyelim iki hafta daha
Benim mide bulantimi da yanmasını da yogurt geciriyodu canım beni çok ferahlatiyodu sende dene istersenMerhaba kızlar çok miğde bulantılı bol mide yanmalı ve bideeeee maleseff bol gazlı bi 60 günü tamamladım. Normal olarak da kilo almak yerine bi 4 kilo verdim NE Zamannnn geçicek bilmiyorum özellikle mide yanması için bi tavsiyeniz varsa çooooooooooooooookkkkk sevinirim sağlıkla kalın
Doktordan çıkar çıkmaz kocişin telefonunu kapıp önce size yazıcam. Sonra annemi sonra kayınvalidemi arıcam :))
Mide bulantilari geçince yeme isteğimiz başladı bence 😊 biraz keyfini surelim sonunda tombis olmak var ama 😊Bence yeni yeni aşermeye başladık :)
Şimdi bi şey dicem kızacaksınız. Dün aklıma geldi eşime söyledim.
Kavun ne zaman çıkar? dedim. Haydaaaa dediiii
evet bursadayımm ne çekti canım de bakayım :)
Bence yeni yeni aşermeye başladık :)
Şimdi bi şey dicem kızacaksınız. Dün aklıma geldi eşime söyledim.
Kavun ne zaman çıkar? dedim. Haydaaaa dediiii
Karşıda var canım burada ben de görmedim. Ama üstünde balık tutulan galata köprüsünün orada var :))
tamm ozaman ya en azından bebeğin sağlığını bize bildir bide cinsiyeti yaz tammdır ohh deriz bekleriz biz seni :) gelse de cumartesi kaynatsak ya burada en cok merak ettiğim insanlardan biri sensin. firdt ve cool da öğrense keske biran once yada herkes oğrensin ya cinsiyeti bilmek ayrı güzel oluyor. ama sonrada isim telaşı başlıyor o daha beter şimdi kızıma hiç bir ismi yakıştıramıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?