2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim benim doktorumda verdi ben hatta çok erken basladim kullanmaya. Cunku demir ve demir baglamam inanılmaz düşüktü. Çok iyi geldi hepsi yükseldi ve migde bulantim hic olmadi çok güzel bir ilaç hem de tatli :))

Canim benim doktorumda verdi ben hatta çok erken basladim kullanmaya. Cunku demir ve demir baglamam inanılmaz düşüktü. Çok iyi geldi hepsi yükseldi ve migde bulantim hic olmadi çok güzel bir ilaç hem de tatli :))

ne guzel cnm bnde bu hapi bilseydm em basndan kullanrdm mide bulantilarnida kesio demir diolar ama bn hep aksini gordum.bnde bugun baslcm ins.

Merhaba, banada hapı içemiyorsan şurup vereyim mi dedi . Sonra vazgeçti bu tatlı hapları verdi sağolsun demir hapına olan hasasiyetimde ortadan kalmış oldu , sende şurubu içemezsen bundan iste doktorun dan

Hapların boyutu ne peki ben hap da yutamıyorumda maalesef(

Bende 1-2 saattir karnimin sol tarafinda neredeyse kesintisiz pitpitlaniyorum :) olabilirmi ki ya eger oyleyse cok garip hissedecem kendimi

bende bilemedim ama çok güzel bir duygu olacak gerçekten:)) bende birde hep aynı yerde oldu acaba hissetmek istediğimiz için mi oluyor.Ayrıca karnım acıkınca hemen miğdem bulanmaya başlıyor ki bu aya kadar hiç olmamıştı bebişim hadi yemek yolla diyo:)) bu şeyleri hissetmek çok tuhaf ve harika duygularmış

evet bursadayımm ne çekti canım de bakayım :)

Karşıda var canım burada ben de görmedim. Ama üstünde balık tutulan galata köprüsünün orada var :))

Merhaba kızlar anca fırsatım oldu buraya bakmaya.önce geçmişi okudum ama keşke okumasaydim ya hep sevdiğim şeylerden bahsetmissiniz 😊 olsa da hepsinden yesem.

Doktordan çıkar çıkmaz kocişin telefonunu kapıp önce size yazıcam. Sonra annemi sonra kayınvalidemi arıcam :))

Benim mide bulantimi da yanmasını da yogurt geciriyodu canım beni çok ferahlatiyodu sende dene istersen

Bence yeni yeni aşermeye başladık :)
Şimdi bi şey dicem kızacaksınız. Dün aklıma geldi eşime söyledim.
Kavun ne zaman çıkar? dedim. Haydaaaa dediiii

Doktordan çıkar çıkmaz kocişin telefonunu kapıp önce size yazıcam. Sonra annemi sonra kayınvalidemi arıcam :))

tamm ozaman ya en azından bebeğin sağlığını bize bildir bide cinsiyeti yaz tammdır ohh deriz bekleriz biz seni :) gelse de cumartesi kaynatsak ya burada en cok merak ettiğim insanlardan biri sensin. firdt ve cool da öğrense keske biran once yada herkes oğrensin ya cinsiyeti bilmek ayrı güzel oluyor. ama sonrada isim telaşı başlıyor o daha beter şimdi kızıma hiç bir ismi yakıştıramıyorum :)

Bence yeni yeni aşermeye başladık :)
Şimdi bi şey dicem kızacaksınız. Dün aklıma geldi eşime söyledim.
Kavun ne zaman çıkar? dedim. Haydaaaa dediiii
Mide bulantilari geçince yeme isteğimiz başladı bence 😊 biraz keyfini surelim sonunda tombis olmak var ama 😊

evet bursadayımm ne çekti canım de bakayım :)

orada ki iskender cok baska oluyor bide kestane şekeri ya :s Bursa Ulucamii 'ye girip dua etmek istedim neden bilemedim sanırım beni çağırıyor dua etmem için. sen benim yerime ye tammı lütfeen :)

Karşıda var canım burada ben de görmedim. Ama üstünde balık tutulan galata köprüsünün orada var :))

saol canım şu kötü günler bir geçsin ilk işim karşıya geçmek olacak ozaman oraları özledim zaten

Haklısın sonra isim telaşı başlayacak:)
Benim oğlum olursa ismi hazır da kızım olursa da babası zeynep dedi bir kere. Bakalım öğrenince iyice düşünürüz üstünde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…