2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bence yeni yeni aşermeye başladık :)
Şimdi bi şey dicem kızacaksınız. Dün aklıma geldi eşime söyledim.
Kavun ne zaman çıkar? dedim. Haydaaaa dediiii

ee var kuzu büyük marketlerde. migrosta falan gidip al canım hemde güzelleri var bizim manavda yoktu ben geçen gün oradan almıştım

Haklısın sonra isim telaşı başlayacak:)
Benim oğlum olursa ismi hazır da kızım olursa da babası zeynep dedi bir kere. Bakalım öğrenince iyice düşünürüz üstünde:)

bizim de belliydi canım ama şimdi artık iyice kesinleşti ya acaba mı diyorsun başka birseymi olsa diyorsun evet zeynep ismi de cok güzel bir isim ben beğeniyorum ama cook var ne biliyim canım ya ayşe fatma gibi oldu cok yaygın isimleri pek sevmiyorum ben

hu huuuuuuuuuu slm kızlar nasılsınızz kızlar yaaa şimdi nerden çıktı bu mısır kızartma kavun iskenderr kimsede yok evde canım çekti nerden bulcam şimdi bennn olsada yeseekk en çokta erik azım sulandınnnnnnnn

Sevmiyorum ben karşıyı. Bizim burası daha güzel. Şimdi de canım kadıköydeki büfeden sosisli yemek istedi

canım evet sokkata ki şeyler cok güzel oluyor ama yeme yeme kendin hazırla yap dışardakiler tehlikeli bence bebiş için. ben ne zaman dışarda sosisli yesem midemi bozdum da ondan dedim

havva nasılsın? nerelerdeydin merak ettim cok cok ben seni. hersey yolundamı? düzeldimi aranız?

dışarda burada da var mısır canım. Onlar güzel değil. Buzluktan çıkarıp haşlıyorlar ve tadı bozuk oluyor..

sen soslu mısırları diosun bardakta satılanları evet güzel olmuyoo onlar canım beklicez bakalım pazarda görünce alıp kendimz pişirip yicez inşallah :)

Mide bulantilari geçince yeme isteğimiz başladı bence 😊 biraz keyfini surelim sonunda tombis olmak var ama 😊
Benim mide bulantım olmadı hiç ama böyle görmediğim şey aklıma gelmezdi. Gördüğüm şeyi isterdim:)

Hahaha aksam yedim ben çikmis ve inanılmaz güzeldi tavsiye ederim :))

ee var kuzu büyük marketlerde. migrosta falan gidip al canım hemde güzelleri var bizim manavda yoktu ben geçen gün oradan almıştım

Bizim karpuzcu amca getirmemiş daha. Onun getirdikleri bal olurdu balll :)) Şimdilik marketlerden alabilirim o zaman denemek için:) İnşallah iyi çıkar:)
Sen ne isim düşünmüştün canım?
canım evet sokkata ki şeyler cok güzel oluyor ama yeme yeme kendin hazırla yap dışardakiler tehlikeli bence bebiş için. ben ne zaman dışarda sosisli yesem midemi bozdum da ondan dedim
Orası güzel yapıyor canım meydanda. Bi de benim midem hiç hassas değil o yüzden rahatım bu konuda :)

havva nasılsın? nerelerdeydin merak ettim cok cok ben seni. hersey yolundamı? düzeldimi aranız?

iyiyim canım bebişimin hareketlerini hissediyorum çok azda olsa çok güzel bişey hafta salı günü dr gideceğim cinsiyeti kesinleşecek işallahh eşim bu gün özür diledi ama hala eskisi gibi deyilizz dur bakılım akşaam ne olacak 23 nisan çalışmaları var bilgisayarı okula götürüyor eşim ancak akşamları girebiliyorum cnm o yüzden gelemedim özledim sizlerii sizden naber kızın nasıl iyimi hissediyormusun artıkkk

orada ki iskender cok baska oluyor bide kestane şekeri ya :s bursa ulucamii 'ye girip dua etmek istedim neden bilemedim sanırım beni çağırıyor dua etmem için. Sen benim yerime ye tammı lütfeen :)

canım ya gel sen buraya ben ısmarlarım sana şekerim hem tanışmış oluruz gideriz ulucamiye duamızı yaparız uludağ yoluna çıkıp manzara eşliğinde oturup kestane şekeri yeriz çay içeriz :)

canlar nasılsınız benim 2 gündür devam eden ağrım var baya kötüyüm yarın için izin aldım evde dinlenecem nöroloji doktoru ile eşim görüştü sizinde bilginiz olsun
demişki kivi ile elma beraber yesin bileklerini ve başını kolonyağı ile ovun sessiz ortamda dinlensin ve çok geçmezse bi tane parol zararı yok demiş
bu arada bilginize benim kronik sünizütüm var o yüzden kadın doğumcu nörologa yönlendirdi

sen soslu mısırları diosun bardakta satılanları evet güzel olmuyoo onlar canım beklicez bakalım pazarda görünce alıp kendimz pişirip yicez inşallah :)

Yok kız soslular bizim mahallede de var da o koçanlı olanları diyorum. Hem haşlıyorlar hem közde pişiriyorlar.Bi kere aldım yiyemedim. Buzluk tadıyor

Geçmiş olsun.. Bende de var baş ağrısı. İyi yapmışsın izin almakla. Dinlen iyice..

herşey düzelir canım sıkma sen canını artık. bu konuyu kapatıyorum moralin daha fazla bozulmasın diye. bende hissediyorum ama birtek çikolatalı şeyler yediğimde onun dışında pek hissetmek mümkün değil cimcimeyi :) hadi sende git ben cok merak ediyorum hepiniz öğrenin artııııık.

yok kız soslular bizim mahallede de var da o koçanlı olanları diyorum. Hem haşlıyorlar hem közde pişiriyorlar.bi kere aldım yiyemedim. Buzluk tadıyor

hee koçanlıda var ama dediğin gibi buzlu olabilir alıp yemedim çünkü. Anaaam bi anlaşamadık gitti yahuuuu

hee koçanlıda var ama dediğin gibi buzlu olabilir alıp yemedim çünkü. Anaaam bi anlaşamadık gitti yahuuuu

Neyse sonunda anlaştık :)))))
Sizin bursanın kestane şekerini de hiç sevmiyorum
Ama eşim bayılıyor. Ben bi kere yedim midem bulandı :/
Herkesin damak zevkine göre değil o tatlı..

canım ya gel sen buraya ben ısmarlarım sana şekerim hem tanışmış oluruz gideriz ulucamiye duamızı yaparız uludağ yoluna çıkıp manzara eşliğinde oturup kestane şekeri yeriz çay içeriz :)

ay iyi kalpli arkadasım benim :) haziranda fetiheye gitme gibi bir planımız var eğer olurda gidebilirsek bursa dan geçeriz mutlaka Ulucamii' ye gidip dua etmek cok rahatlatıyor beni. ozaman mutlaka seni de görürüm canım ne güzel bursa da bir arkadasım oldugunu bilmek duygulandım şimdi. boyle bir teklifte bulunman yeterli oldu. Allah razı olsun canım :)

neyse sonunda anlaştık :)))))
sizin bursanın kestane şekerini de hiç sevmiyorum
Ama eşim bayılıyor. Ben bi kere yedim midem bulandı :/
herkesin damak zevkine göre değil o tatlı..

sana bişiy diyim mi benimde hoşuma gitmio sevmiorum geçenlerde aldım eşime yaradı o götürdü koca paketi. Kestaneyi sade seviyorum sobada yada mangalda pişirceksn ohh misss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…