- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Allah kızının yada oğlunun yardımcısı olsun tatlım :)))
Senin içine ne doğuyor ?
Hicbisey dogamiyor canim yaa:) bigun kesin kiz diyorum obur gun erkek bilemedim:)
Kızlar net olmasa da bana ve Bseylule kız benziyor dediler, sizinkiler de erkek olur belki, iğneliler eşitleriz durumu:)
Amacım tüm kız annelerinin dikkatini çekme zaten .Şaka şaka .bizimkinin nasibi belli bekliyoruz. Randevun nezaman ?gerçekten cinsiyet için sormuyorum .
iyiyim ben de çok enerjiğim sonunda:)inşaat yeni başladı baya sürse bari:)
Valla bunları konuşunca erkek annesi olmak da zormuş, onu anladım:) Evlenene kadar erkek anneleri, sonra kız anneleri dertli oluyor galiba:)
Arkadaslar benimkilerinde cinsiyeti belli oldu gerci iki hafta oldu ogrenelide birinden supheliydi dr.onu bekledik ikiside erkek![]()
Hayırlı olsun, Blaze ashi biliyorduk ama bende bu diğer ikiz anneleri nerde diyordum, iki yakışıklınla beraber gelmişsin, Allah bağışlasın anneleri:)
Hamiş Arkadaşlarım dünden bugüne şiddetli bir baş ağrım söz konusu, benim gibi baş ağrısı yaşayıp ilaçsız tedavi edenlerin tavsiyelerini bekliyorum.. Nasıl kurtulurum bu ağrılardan LÜTFEN YARDIM edinnn:2:
Kesinlikle ekşi elma, geçen hafta full çektim baş ağrısı ve 3 kez denedim üçünde de elma yiyince 5 dk da gitti ağrı, bende şaşırdım, sana da şifa olur inşallah.
Kızlar öğlen evin haline dayanamayıp elektrik süpürgesini açtım, bir güzel süpürdüm ama o saatten beri belimin ağrısından duramıyorumperişan oldum temizlik aşkına
Naboocum yapma boşver, zaten çalışıyoruz, sana da yazık bebişine de, bu aralar böyle olsun napalım.
Ben geçen sene Ekim ayında aldım kızımı kucağıma o zamanlar önceki senenin Ekim anneleri gelip iyi dileklerini diliyorlardı çok özenirdim bizde böyle olucak mıyız diye.. çok şükür Allah nasip ettii.. inşAllah Yarabbim Allah sizlerinde hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşAllah..
Bende çok özeniyorum size, Allah bize de nasip etsin inşallah:) teşekkür ederiz:)
Kızlar çok yazdım ama bugün geç çıktım, eve gelince de yemek çamaşır derken anca fırsat buldum ve hepinizi özlemişim aslında okuyabildiğim kadar okudum ama iyi kaynatmışsınız yine bugün:)