2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay hadi canım gözün aydın çok şükür iyi görünüyor sonuçların :) ya benimde dünden beri sonuç ekranında sadece f beta hcg 15,3 ve Papp-a 3.85 değerleri var normalde bugün 4te çıkıyordu sonuçlar sanırım down analizi falan ayrı bi yerde mi değerlendiriliyor bilmiyorum sadece hormon sonuçlarını görebiliyorum ben

Sagolasin canim cok sukur darisi basina insallah bende yarin gidecegim doktora gostermeye insallah doktorda guzel seyler soyler bide randevuyu nezamana verecek onuda merak ediyorum ona gore gun sayacagim:16:canim ya bende bulantinin b si kalmadi valla simdide endise etmeye basladim deliyim ben ya:52:

bi kaçamak yaptım ve başka doktora gittim şükür herşey yolunda suyu da güzel haftasıyla uyumlu dedi baş çevresini midesini kalça kemiğini bacak ve kol uzunluklarını ölçtü 110gr olmuş 10,79cm boyumuz var :nazar:
ve 12+6 da doktorumuzun %55 ihtimalimiz kesinleşti oğlumuz olacak inşallah inşallah ankete oyumuda verdim :16:

canım tebrikler .seninle yaklaşık doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ve benim de erkek olacak.ben de Cuma günü öğrenmiştim .bana da doktor suyu güzel dedi ve senin gibi her şeyini ölçtü.

Sagolasin canim cok sukur darisi basina insallah bende yarin gidecegim doktora gostermeye insallah doktorda guzel seyler soyler bide randevuyu nezamana verecek onuda merak ediyorum ona gore gun sayacagim:16:canim ya bende bulantinin b si kalmadi valla simdide endise etmeye basladim deliyim ben ya:52:

:))) sevin valla ne güzel bebişini daha güzel besliyceksin artık iştahında açılmış maşaAllah size :) bi hareketlerini hissetmeye başlasaydık rahatlıycaktıkta o zamana kadar bu endişeler hep olacak sanırım

Oo cok sevindim, , doktorun ozel olsa da dogumu sgk na gore indirimli yapiyorlardir dimi?? Cok Sağol cnm haber bekliyorm o zaman 4gozle :))

Hanımlar merhaba. Ablam 2,5 yıl önce Çınarlı Hastanesi'nde epidural normal doğum yaptı. Doktoru Tahir Bey'di ve çok memnun kalmıştı. Fiyatını hatırlamıyorum ama İzmir'e göre çok uygun gelmişti bize.

maşallah oğluşuna :) erkekler atak yaptı , gördüğüm kadarı ile doktorlar ilk önce ne söylüyorlarsa kesinleşirken de aynı sonuç oluyor

hayırlı olsun canım ohh ohh baya da kilo almış prensin :) suyunu nasıl anladı benim dokoturm suyu hakkında hiç birsey soylemedi. seninde bu doktorunu beğendim kol ve bacak boyuna kadara soylemiş. yaa benim doktorlarım neden boyle hiç birsey soylemiyorlar? bu gidişimde ende soracağım hepsini. maşallah diyorum annesine ve prensine. forumda erkekler coğunlukta olmaya basladı maşallah :) biz azınlık olarak kalacağız sanırım kızlar olarak

Izlar internetten bi bakayim dedim sonuclarimiz cikmis su sekilde...
free bhcg=56.6 mom=1.6
Papp-a serum=1744 mom=0.81

Biyokimyasal risk=1:412724
Down sendromu riski=1:9810
Trisomi18/13 riski=1:22000000
Yas riski=1:1300
Sonuc negatif tarama

cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:):16:
Masallah canim hersey yolundaymis ben yaptirmadim araliklari bilmiyorum oyuzden
Maasallah canim Allah bagislasin oglusunu sira yavas yavas bize geliyo Rabbim bizede o gunleri nasip eder insallah

hadi gozun aydın bakalım minik yaramaz bi oğlan çocuğu he :) allah kolaylık versin cnm gelişimide iyiymiş maşallah :nazar:

canım tebrikler .seninle yaklaşık doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor ve benim de erkek olacak.ben de Cuma günü öğrenmiştim .bana da doktor suyu güzel dedi ve senin gibi her şeyini ölçtü.

Teyzeleri hepinize cok tesekkur ederiz darisi ogrenmeyenlerin basina Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Olcumleri soylemiyorsa kizlar sorun hep ben oynamiyo neden dedim oynuyo ama daha hissetmemen normal dedi bu benim doktorum degil ama cok ilgili yedek doktorum ara uzun olunca kacamak yapiyorum doktor bugun kacak hastamiz gelmis dedi utandim biraz ama cok ilgilendi

ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim ama bunda 2 ayında başladım hamile giysilerine sığmıorum çnkü karnımda büyük duruo epeyce gaz şişkinliğide olabilir herhalde kimide diyor ki kız bebekte karın erken büyüyormuş doğruluğu ne derece bilmiyorum

Izlar internetten bi bakayim dedim sonuclarimiz cikmis su sekilde...
free bhcg=56.6 mom=1.6
Papp-a serum=1744 mom=0.81

Biyokimyasal risk=1:412724
Down sendromu riski=1:9810
Trisomi18/13 riski=1:22000000
Yas riski=1:1300
Sonuc negatif tarama

cok sukur arkadaslar anladigim kadari ile sonuclarimiz guzel cikmis Allah a hamd olsun insallah bekleyen herkes guzel sonuclar alir:):16:

Çok şükür güzel bir haber daha, yalnız dikkat ettiysen btahcg 50 nin üzeri :)
Benim de kocam şimdiden ben onu kocaya vermem diyo damlanın kızını alsın bence 😃😃😃😃

Babalar kızlarını çok sevecekler belli oldu :) bizim babamızda ben kızımı vermem diyor . Neyse dur şimdi Cool dan haber bekliyoruz şimdi ...

mantıklı aslında dediğin gibi ytıramıosun bi park yatak yaşına girene kdr işi gorur ama tabi kıyafet vs çok olunca dolap şart oluyor ben bi çekmceli komidin bi dolap beşiğinde gözleri var ama yetmiyor 2. de gelio bi dolapta ona alacağım sanırım sen yinede kur odasını imkan varsa snradan uğraşmazsın hevesinle yapmanı oneririm mothercare de her ayın 15inde indirim olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıosam ben tulumları uygun almıştım yoksa o kdr tulumu o paradan almazdım pahalı geliyor yani başla geç kaldın keyifli alışverişler cnm bu arada haziran annelerinde bizim bi topiğimiz vardı alınan cicilerin ordan da fikir edinebilirsin

dolap gerekiyor evet . Bende hem güzel olsun hem ucuz olsun istiyorum :1: nerden bulacaksam bu özelliklerde :) mothercarede her ayın 15 inde olan indirimi duydum cnm o nedenle bu güne denk getirdim aslında. Bakalım içime sinen bir şey bulabilirsem alacağım inş. sizin ciler topiğinizi gördüm cnm bayada okudum hatta. Aldığınız herşey çok güzel , iyi günlerde kullanın

ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim ama bunda 2 ayında başladım hamile giysilerine sığmıorum çnkü karnımda büyük duruo epeyce gaz şişkinliğide olabilir herhalde kimide diyor ki kız bebekte karın erken büyüyormuş doğruluğu ne derece bilmiyorum

Doğru olabilir canım benim ilk günden itibaren çıkmaya başladı şimdide gayet anlaşılıyor yani normal ben değilim dümdüz karnım vardı simdi bildiğin kızım gözüküyor :)

Doğru olabilir canım benim ilk günden itibaren çıkmaya başladı şimdide gayet anlaşılıyor yani normal ben değilim dümdüz karnım vardı simdi bildiğin kızım gözüküyor :)

Beim 2. olmasına rağmen oğlumdaki hamileliğe göre küçük. sanırım sonra birden büyüyecek.

Ben geçen sene Ekim ayında aldım kızımı kucağıma o zamanlar önceki senenin Ekim anneleri gelip iyi dileklerini diliyorlardı çok özenirdim bizde böyle olucak mıyız diye.. çok şükür Allah nasip ettii.. inşAllah Yarabbim Allah sizlerinde hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşAllah..

Kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuş :15: böyle bişey duydunuz mu?
sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??

Canim aklima geldi simdi baktim 119.1 cikmis hcg degerim bakalim tutucakmi :)

ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim acnm bnm karnim ddumduz.yani mide bulantilarm gelip gtmese hamile dglm dicem o kadar yani.her gelen gobegime bakio buyumusmu diye.bakiolar bsey yok :) bna cok sanslisin diorlar oyle yani/B][/QUOTE

bende birsey yok daha dumduz.kiloda aladm.

Ben geçen sene Ekim ayında aldım kızımı kucağıma o zamanlar önceki senenin Ekim anneleri gelip iyi dileklerini diliyorlardı çok özenirdim bizde böyle olucak mıyız diye.. çok şükür Allah nasip ettii.. inşAllah Yarabbim Allah sizlerinde hayırlısıyla yüzünüzü güldürsün sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı inşAllah..

Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğini. İnşallah biz de 2015 Ekim annelerine bebeklerimiz kucağımızda iken yazarız:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin canim . . güzel dileklerin için binlerce kez teşekkürler. İnşallah bizde ekimde minnaklarımızı kucagımıza alacağız :)) Rabbim herkese hayirli sağlikli sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Babalar kızlarını çok sevecekler belli oldu :) bizim babamızda ben kızımı vermem diyor . Neyse dur şimdi Cool dan haber bekliyoruz şimdi ...

dolap gerekiyor evet . Bende hem güzel olsun hem ucuz olsun istiyorum :1: nerden bulacaksam bu özelliklerde :) mothercarede her ayın 15 inde olan indirimi duydum cnm o nedenle bu güne denk getirdim aslında. Bakalım içime sinen bir şey bulabilirsem alacağım inş. sizin ciler topiğinizi gördüm cnm bayada okudum hatta. Aldığınız herşey çok güzel , iyi günlerde kullanın

Ha ha bekle bakalım

Evet canim 50 nin uzerinde teoriye gore kiz mi dersin:16:

ya kızlar sizinde karnınız erken çıktımı 5 aylığım sanki erken şiştim ben bunda oğlumda çok uzun süre kıyafetlerimi giyebildim acnm bnm karnim ddumduz.yani mide bulantilarm gelip gtmese hamile dglm dicem o kadar yani.her gelen gobegime bakio buyumusmu diye.bakiolar bsey yok :) bna cok sanslisin diorlar oyle yani/B][/QUOTE

Evet şanslısın gerçekten cnm bende snn gibiydim gelişmemiş bebeği herhalde diolardı ama alakasız bşy karnı kocaman olup 2kilo doğuran gördüm kıymetini bil doğum snrasıda çabuk gider fazlaları

Son düzenleme:
kızlar merhaba. herkes iyidir inşallah. ben işe başladım çok giremiyorum:(
perşembe saat 3te randevum var ikili test yapılcak dua edin bana her şey iyi olsun inş. bir de ben kanamadan sonra hiç doktora gitmedim ya şimdi korkuyorum bir sorun var dicek diyor. şu an kanama yok Rabbime şükürler olsun, ama akıntı var o normal mi kızlar?

Back
X