- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
merhaba canim demek seninde arasi yakin iki bebis olacak benimde oglum 20 aylik simdi tam 2 yas olacak aralarinda, gecenlerde yeni dogan yegenimi kucagima aldigimda cok kiskandi, kiskancliktan ikinciyi hirpalar diye korkuyorum :18:
Amiiinn canim. Benim esimde uzmanlik sinavina hazirlaniyoAllah bu bebeğine uzuuuuuun hayırlı ömürler versin İnşallah:) sen de çok hoşsun:) uyuz eşim ne düşündüğünü bile söylemiyor, şuanda bir uzmanlık sınavına hazırlanıyor ben 7 aylık hamileyken bitecek sınavı son iki ay full araştırma yapıp bulacakmış isim:) tek duam absürd bir isim bulmasın:)) geçen gün erkek olursa hülagü koyalım mı diyordu düşün artık sen:)
kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
hena: Mutluluk ve kına aanlamına geliyor. Hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
iris: Göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
Onun dışında
selay: ışık seli
ilay: ülkenin en güzeli, su perisi
sare
Kızlar bugün kızımla bu güzel bahar gününün tadını çıkardık. Istanbulun en güzel sokaklarında dolaştık. Kızımın da çok hoşuna gitmiş olacak ki sürekli tepki verip durdu. Tepkileri balık yüzer gibi değil benim kuşumun genelde daha çok çimdikler gibi :) nevi şahsına münhasır anlayacağınız
Allah hediyeni ve seni birbirinize bağışlasın, sağlıkla kavuştursun sizi :) doğum günün kutlu olsun bu arada
Bilmiyorum ki canım. Kişiden kişiye değişiyor. Tecrübeli anneler bilir:)canım benımde oluyor hemde hergun ozellıkle yemekten sonra ve sola yatınca bende dıyorum bebısmı aaba ama bagırsak hareketıdır dıyolar ama cok farklı bırsey bu bılemıyorum 14.haftadaym erkenmıkı bebıs ıcın
Kızlar bugün kızımla bu güzel bahar gününün tadını çıkardık. Istanbulun en güzel sokaklarında dolaştık. Kızımın da çok hoşuna gitmiş olacak ki sürekli tepki verip durdu. Tepkileri balık yüzer gibi değil benim kuşumun genelde daha çok çimdikler gibi :) nevi şahsına münhasır anlayacağınız
Evet evet hissettim çok şükür Rabbim sana :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Kızlar bugün ben bebişimi ne zaman hissedicem diye üzülmüştüm , cnm kızım beni yine üzmedi .Sol yan tarafımda 2 defa tık tık diye birşey oldu :) bu herhalde hissetmektir .
Artık hissediyoruz galiba dimi kızlar ama tam net değil çok arada hissediyorum ben
Ben hic bir sey hissetmiyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet evet hissettim çok şükür Rabbim sana :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ya ben şöyle hissediyorum nasıl diyim seyirme gibi
İ
Minikler tek tek el kaldırmaya başladı çok şükür
Artık hissediyoruz galiba dimi kızlar ama tam net değil çok arada hissediyorum ben
Bana da aynısı oldu işte:) bence bu bir tesadüf olamaz. Hissetmeye başladık artık:)
İ
kızlar ya dahaa büsürü isim var elimde ama üzerinde yoğunlaştığımız iki isim var.
Hena: mutluluk ve kına aanlamına geliyor. hatta biyerde de uğur getiren anlamını gördüm.
İris: göz bebeğim, mitolojide geçen tanrıların elçisi ve gökkuşağının simgesi olarak bilinen kızın adı, çiçek adı.
sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor?
onun dışında
Selay: ışık seli
İlay: ülkenin en güzeli, su perisi
Sare
Bana da aynısı oldu işte:) bence bu bir tesadüf olamaz. Hissetmeye başladık artık:)
İ
Kızlarrr bugün doğum günüm bu yaşım daha bi başka geliyor bana ilk kez bebişimle doğum günümü kutluyoruz çok farklı bi duyguymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?