2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canim demek seninde arasi yakin iki bebis olacak benimde oglum 20 aylik simdi tam 2 yas olacak aralarinda, gecenlerde yeni dogan yegenimi kucagima aldigimda cok kiskandi, kiskancliktan ikinciyi hirpalar diye korkuyorum :18:

Elbet kıskanıcklar ama alışacaklarda zorundalar bakıcklar kalıcı bu bebek sevicekler Bi yerden sonra bnm ki komşunun kızı sayesinde alıştı brz kıskanması yok gibi ama kardeş farklı olabilir bunada kız dedi de umz neyse ki oğlumun saltanatı surucek yine :) senin yine iyi bnm ara daha az Allah yardımcımız olsun cnm

Kızlar bugün kızımla bu güzel bahar gününün tadını çıkardık. Istanbulun en güzel sokaklarında dolaştık. Kızımın da çok hoşuna gitmiş olacak ki sürekli tepki verip durdu. Tepkileri balık yüzer gibi değil benim kuşumun genelde daha çok çimdikler gibi :) nevi şahsına münhasır anlayacağınız

Amiiinn canim. Benim esimde uzmanlik sinavina hazirlaniyo seni cok anliyorum:) hulagu ismini 40 sene dusunsem aklima gelmez:)))) insallah guzel bi isim bulur senin de sevebilecegin ben enes koycam insallah oglusuma:)) bugun cok yogundum gecmise hic bakamadim...

kızlar benim alt tarafımda belirli bi nokta arada bi pıt diye atıyor. Bugün ilk defa oldu. Bebiş olabilir mi? :)

canım benımde oluyor hemde hergun ozellıkle yemekten sonra ve sola yatınca bende dıyorum bebısmı aaba ama bagırsak hareketıdır dıyolar ama cok farklı bırsey bu bılemıyorum 14.haftadaym erkenmıkı bebıs ıcın

ilay ısmıne bayıldım benımkı erkek kız olsaydı koyardım belkıde yada ılaysu koyardım

Kızlar bugün ben bebişimi ne zaman hissedicem diye üzülmüştüm , cnm kızım beni yine üzmedi .Sol yan tarafımda 2 defa tık tık diye birşey oldu :) bu herhalde hissetmektir .

Evet evet hissettim çok şükür Rabbim sana :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Allah hediyeni ve seni birbirinize bağışlasın, sağlıkla kavuştursun sizi :) doğum günün kutlu olsun bu arada

Teşekkür ederim canım benim aminn hepimizide inşaAllah :) bu arada sizede maşaAllah anne kız ne güzel gezmişsiniz

Bilmiyorum ki canım. Kişiden kişiye değişiyor. Tecrübeli anneler bilir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet evet hissettim çok şükür Rabbim sana :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Artık hissediyoruz galiba dimi kızlar ama tam net değil çok arada hissediyorum ben

Kızlar bugün ben bebişimi ne zaman hissedicem diye üzülmüştüm , cnm kızım beni yine üzmedi .Sol yan tarafımda 2 defa tık tık diye birşey oldu :) bu herhalde hissetmektir .

Bana da aynısı oldu işte:) bence bu bir tesadüf olamaz. Hissetmeye başladık artık:)

canım benim hoşuma selay ve ilay gtti. kulağa hoş geliyor..

Bana da aynısı oldu işte:) bence bu bir tesadüf olamaz. Hissetmeye başladık artık:)

Ya ben şöyle hissediyorum nasıl diyim seyirme gibi
İ

kızlar bende hissediyorum ama emin olamıyorum tatlı bişeyler yeyince oluyor çikolata yeyince hemen oluyor 1-2 dk.içinde yanılıyormuyum acaba diyede düşünmüyor değilim böyle seğirme gibi değişik bişey çok kısa sürüyor bikaç hareket sonrası yok sizdede öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…