Selam,ne zamandır yazamadım sana:)) seninki de erkekmiş çok sevindim benimkiyle aynı:)) bende pıt pıt hissettim bir ara ama sonra durdu yaa daha erken diye de kötü düşünmedim.haftaya da kontrolüm var heyecanla bekliyorum.Senin nasıl gidiyor
Canım kabızlık için ilaç
Evet canim 0.4 luk kullanicam...
Duphalac kabizlik icin surup vermisti dr um da canim mucize gibi bisey beni o kotu gunlerde tek kurtaran sey olmustu kutsala da solemistim de o biliyodu surubu ama kullanmadi pisman olmus:)
Hissettim eğer buysa çok güzel bi şey ya şaşırdımmmm :))))))))))
evet canım ilk bebekikinci gebelik ilkinde kürtaj oldum, kalbi durdu 7. haftada oda kızdı...
Çok hoşsun canım ya:)) kerem de olur inşallah daha sonraki yıllarda:)) eşin ne düşünüyo bilmiyo musun
elif ismine bayılıı-yorum yaa çok yakınımızdaa olmasa kızıma bende elif koymak isterdim
Teşekkür ederim canım benim aminnnn inşaAllah
Hoşnutluk canım. Benimkide öyleydi canım ya. Artık tık tık tık diye hıçkırığında başım dönüyordu benim nedense.
Meleğin hayırlı olsun ikinciyi beklediğini Aişe topikte yazmıştı çok mutlu oldum adına. Oğlun kaç yaşında şimdi. Isteyerek oldu herhalde demi? Sağlıkla kucağın al canım arkadaşım.
..
Çok şükür iyi gidiyor :) Demek senin de erkek :) Oğluşlarımız hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
Yavaştan pıt pıtlar başlıyor ve çok heyecan veriiiciiii :))))))))
Sizin durumda çok farklı olmuş yaaa... kendini ona alıştırmışken insan şok olur
Hımm öyleyse sende şimdi eşinin naralarını dinle bakalımhayırlı olsun
2.kaza ile oldu be gülüm isteyerek olmadı ama hayırlısı olsun ddk açtık önada kapımızı doğu ile arası 16 ay olucak kısmetse doğu şuan 10 aylık
Bende cok seviyorum Elif ismini cok buyuk ihtimalle de Elif koyarim zaten vazgecemem gibi geliyoilkinde esim e birakmistim pinar koymustu ismini simdi sira bende ben ne dersem o bizim buyuklerimizde karismaz boyle seylere rahatim yani
Yok canim ikili testi yaptirdim ben 12. Haftada. Bizde kan uyuşmazligi var . onun için indirect coombs testi yaptiriyorum pozitif cikiyot. Orani düşüyor mu yukseliyo mu onun için takipteyim. 2 haftada bir yaptiriyorum
Kızlar merhaba,
Ben 11+5 günlük hamileyim. Eşimin işi gereği Adana'da misafiriz şuanda. Burada bir doktora gittim. Bebeğimin cinsiyeti için erkeğe benziyor ama net bir şey söyleyemem dedi. Sizce bebeğimin cinsiyetinin değişme ihtimali var mı? Yoksa hayal kurmaya başlayım mı :)
Valla ben erkek sanarak gittim
2li test esnasinda yapilan ayrintili ultrasonumda doktor gayet
sabirliydi.Gitmeden once cikolata falan yedigim icinde
bebek sekilden sekile girdi.Ve 4 boyutlu olarak cinsel organini gosterdi doktor.
hatta ben soka girip,doktora degisme ihtimali olmaz mi ya,kesin mi kiz diye
salakca sorular sormusum :) Bebegimin saglikli
olmasina sukredecegime :/
Neyse ki bu duruma alistim ve herkes gibi cok sevindim.
Annemde doktora kiz kendini gec gosterir dedi
am doktorumuz 4 boyutlu ultrasonda 12.haftanin ortasindan itibaren
cinsiyet belli olur dedi :)
Insallah bi an evvel sizde ogrenirsiniz
inşallah çok merak ediyorum canım ama sabırla 26sını bekliycem seninde inşallah değişmez yaa bazıları yanılıyor ya sonra kendini alıştırıpta hayal kırıklığına uğrama
Çok teşekkür ederim kızlar evet en güzel hediyem benimle hamdolsun Rabbime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?