2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok şükür iyi gidiyor :) Demek senin de erkek :) Oğluşlarımız hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
Yavaştan pıt pıtlar başlıyor ve çok heyecan veriiiciiii :))))))))

selam kızlarrr ohh ne güzel isimler düşünülmeye başlanmış zor iş gerçekten eşim cinsiyeti belli olana kadar düşünme süresi istedi bakalım ne isimlerle gelecek hiç ipucu vermiyor :)
bende artık eminim bebişimin hareketlerini hissediyorum hep aynı yerde kısa süreli bi hareketlilik oluyor yalnız gün içinde çok sık hissetmiyorum 1-2 kez felan ancak :)

evet canım ilk bebek ikinci gebelik ilkinde kürtaj oldum, kalbi durdu 7. haftada oda kızdı...
Çok hoşsun canım ya:)) kerem de olur inşallah daha sonraki yıllarda:)) eşin ne düşünüyo bilmiyo musun

Allah bu bebeğine uzuuuuuun hayırlı ömürler versin İnşallah:) sen de çok hoşsun:) uyuz eşim ne düşündüğünü bile söylemiyor, şuanda bir uzmanlık sınavına hazırlanıyor ben 7 aylık hamileyken bitecek sınavı son iki ay full araştırma yapıp bulacakmış isim:) tek duam absürd bir isim bulmasın:)) geçen gün erkek olursa hülagü koyalım mı diyordu düşün artık sen:)

elif ismine bayılıı-yorum yaa çok yakınımızdaa olmasa kızıma bende elif koymak isterdim

Teşekkür ederim canım benim aminnnn inşaAllah

Bende cok seviyorum Elif ismini cok buyuk ihtimalle de Elif koyarim zaten vazgecemem gibi geliyo ilkinde esim e birakmistim pinar koymustu ismini simdi sira bende ben ne dersem o bizim buyuklerimizde karismaz boyle seylere rahatim yani

kızlar merhabaaaa
tek kesede iki bebiş annesi var mı aranızda???

2.kaza ile oldu be gülüm isteyerek olmadı ama hayırlısı olsun ddk açtık önada kapımızı doğu ile arası 16 ay olucak kısmetse doğu şuan 10 aylık

Çok şükür iyi gidiyor :) Demek senin de erkek :) Oğluşlarımız hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah..
Yavaştan pıt pıtlar başlıyor ve çok heyecan veriiiciiii :))))))))

İnşallah herkesin evladı sağlıklı hayırlı olur :)) pıt pıtlar çok heyacan verici gerçekten hemen karnıma elimi koyuyorum sanki karnımda oynayacak gibi:))

Sizin durumda çok farklı olmuş yaaa... kendini ona alıştırmışken insan şok olur

Aynen oyle :) ilk basta herkes benden tepki bekledi.
ben de doktora "degisme ihtimali yok mu?kesin kiz mi? " diyince
odada kahkaha atti herkes :)
Bebis saglikli ya onemli olan o
Prensesim geliyor hayirlisiyla ♥♥

2.kaza ile oldu be gülüm isteyerek olmadı ama hayırlısı olsun ddk açtık önada kapımızı doğu ile arası 16 ay olucak kısmetse doğu şuan 10 aylık

merhaba canim demek seninde arasi yakin iki bebis olacak benimde oglum 20 aylik simdi tam 2 yas olacak aralarinda, gecenlerde yeni dogan yegenimi kucagima aldigimda cok kiskandi, kiskancliktan ikinciyi hirpalar diye korkuyorum :18:

Kızlar merhaba,

Ben 11+5 günlük hamileyim. Eşimin işi gereği Adana'da misafiriz şuanda. Burada bir doktora gittim. Bebeğimin cinsiyeti için erkeğe benziyor ama net bir şey söyleyemem dedi. Sizce bebeğimin cinsiyetinin değişme ihtimali var mı? Yoksa hayal kurmaya başlayım mı :)

Bende cok seviyorum Elif ismini cok buyuk ihtimalle de Elif koyarim zaten vazgecemem gibi geliyo ilkinde esim e birakmistim pinar koymustu ismini simdi sira bende ben ne dersem o bizim buyuklerimizde karismaz boyle seylere rahatim yani

evet Elif ismi cok hos manasida guzel ablam koydu kizina, ilkinde de benim esim koydu, ikinciyi de sen koy demisti yani bu sefer ben karar vericem, benim aklimda ise Simay ve Merve var doktor kiza benzetti, oglan olmus olsaydi Sefa koyardim heral...

Yok canim ikili testi yaptirdim ben 12. Haftada. Bizde kan uyuşmazligi var . onun için indirect coombs testi yaptiriyorum pozitif cikiyot. Orani düşüyor mu yukseliyo mu onun için takipteyim. 2 haftada bir yaptiriyorum

hmm anladım canım

Valla canim benc 14.haftamin ilk gunu ultrasona girdigimde
% 90 erkek dendi ama bi sonraki gun 4d ultrasona girdigimde kizim olacagini ogrendim.
ve cinsel organina varana kadar 4d gosterdi doktor.O yuzden benim gibi hayal kirikligi
yasamaman adina,beklemeni oneririm.
iyi hos simdi de kizim olucak diye cooooook sevincliyim

inşallah çok merak ediyorum canım ama sabırla 26sını bekliycem seninde inşallah değişmez yaa bazıları yanılıyor ya sonra kendini alıştırıpta hayal kırıklığına uğrama

inşallah çok merak ediyorum canım ama sabırla 26sını bekliycem seninde inşallah değişmez yaa bazıları yanılıyor ya sonra kendini alıştırıpta hayal kırıklığına uğrama

Ay hadi hayirlisiyla gonlunden gecen olur insallah canim :)
benimkinin degismesinin imkani yokmus.Olusmus vajinayi gosterdi doktor.
zaten benmde ilk sordugum soru degisemez mi? Olmustu.
IInsallah guzeller guzeli,hayirli bir prensesimiz olucak :)

Kızlar bugün 3 lü test için kafa çapı ve uyluk kemiği ölçümleri yapıldı bebeğimin.
Allahıma şükür her şey normal dedi doktor :)))
Ben de internetten baktım şimdi, her şey normal Allahıma şükürler olsun..
Doktor bir de kan verirsin dedi ama kan bölümü kapanmıştı. Yarın verirsin dedi ama belki vermem bilmiyorum. Ben her şeyin normal olduğunu biliyorum. Rüyamda gördüm onu balkonumda kafasını kaldırmış bana bakıyordu :))))) 3 yaşlarındaki hali ve zayıf gördüm oğluşumu :) Dayısı gibi :)))
Bebeğim beni hiç üzmedi bugüne kadar Allahıma şükürler olsun..

Şeker yüklemesi 24. haftada. 24te gel yaparız dedi doktor..
Bir de ayrıntılı ultrason için 1 buçuk aya kadar günleri doluymuş ama ben araya birini sokucam. Çünkü bunu mutlaka çektirmek istiyorum.

Şimdilik bu kadar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…