2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın hanımlar,

Ben dün bebişimi gördüm, bu hafta ikinci kez görüyor olmak güzeldi :)
ama bir sonraki randevumuz 1 ay sonra, nasıl dayanıcam bilemiyorum..
Doktorumuz amniyo istememe kararımı çok destekledi, kadının kafası gidip geliyor kesin, bir önceki görüşmede hiç böyle demiyordu :) neyse, benim içim rahat. hepinizi öpüyorum..dün çalışmamış olmak çok ii geldi valla, yarın Cumaaaa :)

canım ben hamileliğimin başından beri 3 tane bayan doktor değiştirdim 4. doktorumu erkek seçtim ve mutluluğu onda buldum
bayan doktorlarda alttan alta bi kıskançlık ve bizde yaşadık bu acıları ağrıları o da yaşasın bana ne diye bir iç ses oluyor malesef...hepsi için geçerli değil tabiki ama böyle umursamaz davrananlarda bu durum var...
erkek doktorlar ne yaşadığımızı bilemedikleri için daha detaylı açıklama yapmak zorunda kalıyolar..
bir de erkek doktora gitmeyi dene bence canım...
benim eşim başta istemedi ama şimdi memnun...

aynı soruyu biz de dün doktorumuza sorduk, pek iç açıcı bakmadı. enfeksiyon kapma olasılığın çok yüksek dedi, güvenilir olduğundan emin olsan bile pek önermem dedi. ama biz eşimle yüzmeye karar verdik :) riskleri alıyorum, sonuçta yüzücü insanlar hamile kaldıklarında ne yapıyorlar..kesin yüzüyorlar :)

günaydın kızlarr :)) önceki sayfaları pek okuyamadım.İnşallah hepiniz sağlıklı,mutlu,huzurlusunuzdur.:)))

gunaydın kızlar,
yine getirdik sayılır haftanın sonunu.
ne çabuk geçti bu hafta yahu!
yarın özel doktora gıdeceğim.aklımda olan soruları soracağım.
belki de bu doktorla devam ederim yoluma.
hadi bakalım, mutlu günler hepimize!

Uykucu değildi, hergün pıt yapıyordu annesine ama dün yapmadı. İnşallah bugün yapar canım.

canım benim okuduğuma göre 24. haftadan sonra 1 gün boyunca hareket etmemesi normal değilmiş hemen doktora gitmek gerekiyormuş ama 24. haftaya kadar arada bir hareket hissetmemen normalmiş...ama yine de çok kafana takarsan doktora git canım..

Gunaydin hamisler
Pazar gunu seyahate gidecegimiz icin bugun belki cinsiyet ogrenebiliriz diye doktora gittik
Erkek gibi ama kesin bisey diyemem dedi
Bacaklarinin arasindan bakti bize de gosterdi gercektekten bisey gorunuyor renkli ultrasonda da kan akisini gosterdi erkek dedi
Ama ben inanamiyorum cunku iki hafta once gittigim tup bebek doktorum da kiza benziyor demisti
Sizde boyle bacak arasindan kan dolasimina vs baktilar mi?

Aslında ben de çok uyuduklarını bu yüzden hergün hareket etmediğini okudum ama işte tedirgin oldum ne biliyim. Allahın izniyle yoktur bir şey. Allaha emanet ettim yavrumu :)

canım bende su ana kadar 1 kez hissettim sadece o da bebişin hareketiyse emin bile değilim.daha cok güçsüz oldukları için hareketleri zor hissedilio hareket ediyordur canım merak etme sen hissetmiyosun sadece.

Haklısın canım onların eti ne budu ne ki dimi

Aslında ben de çok uyuduklarını bu yüzden hergün hareket etmediğini okudum ama işte tedirgin oldum ne biliyim. Allahın izniyle yoktur bir şey. Allaha emanet ettim yavrumu :)

tabi canım hepimiz Allah'a emanetiz..inşallah yoktur bişeyi annesi dinleniyodur çok yoruluyolar ya bütün gün hehehe

Herkeslere günaydın yine bitti tatilimiz ama olsun cumaya ne kaldı :)) bebişlerimizle beraber güzel birgün geçirmemiz dileğiyle

Herkese günaydın... Damlacım dediğin gibi bitti tatil ama 2 günü atlattık mı yine tatil :)

Günaydın bu arada herkese

Günaydın minnoş anneleerrr

Günaydın canım 1 ay çok uzun geliyor gerçekten ben bundan sonra 3 haftada bir alıcam randevularımı.

günaydın kızlarr :)) önceki sayfaları pek okuyamadım.İnşallah hepiniz sağlıklı,mutlu,huzurlusunuzdur.:)))

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Günaydın canlar annecikleri

Günaydın güzel annelerrrr

Günaydın canım, ay neden göstermez bu minnoşlar kendilerini anlamam meraktan çatlatıcaklar illa bizi.. Bikaç hafta sonra net bi şekilde öğrenirsin inşallah canım, biz de haftaya gidicez inşallah gösterir bebişimiz

Günaydın güzel anneler. Ben kaç gündür giremedim okula gitmeden bir günaydın demek istedim. herkes iyidir inş. Güzel bir gün diliyorum herkese

Canım ben de enfeksiyon fitili kullanmıştım 10. Haftada. Fakat 12. Haftadan itibaren ben de sarı akıntı var günde bazen 2 kez çamaşır değiştiriyorum koku ve kaşıntı olmadığı için önemsemedim ama ben de bir sorayım doktoruma. Benim çok ayakta kalınca artıyor bir de canım

dün ikili test için gittim dr sadece ense kalınlığına baktı iyi çıktı kan bakmaya gerek yok dedi 4lü testte kan bakarız dedi sizde böyle bişey oldu mu?
birde bebeğim benim gözüme çok zayıf göründü bi öncekinde daha iyiydi sanki, dr bişey demedi ama üzüldüm ben yinede acaba boyu uzadı oyüzden mi ki?gerçi ben hala hiçbirşey yiyemiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…