Evet boyunu söylememesi değil yaklaşımı hiç yumuşak değil nasıl heyecanla gidiyorum muayeneye kalbim çarpıyor resmen bebeğimi görücem diye ama kadın maşallah hayal kırıklığı direkneyse bende bakıyorum başka doktorlara umarım herkes gönlüne göre bir doktor bulurda sorunsuz rahat rahat alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
arkadaşlar havuza gireniniz var mı bu haftasonu spa merkezine rezervasyon yaptırmış eşim ama ben çok tedirginim enfeksiyon falan olurum diye korkuyorum dr akıntın yoksa serbest dedi ama kafama taktım yinede bide masaj yağları falan zararlı olur mu ki acaba :18:
Uykucu değildi, hergün pıt yapıyordu annesine ama dün yapmadı. İnşallah bugün yapar canım.
Günaydın bu arada herkese
canım benim okuduğuma göre 24. haftadan sonra 1 gün boyunca hareket etmemesi normal değilmiş hemen doktora gitmek gerekiyormuş ama 24. haftaya kadar arada bir hareket hissetmemen normalmiş...ama yine de çok kafana takarsan doktora git canım..
canım bende su ana kadar 1 kez hissettim sadece o da bebişin hareketiyse emin bile değilim.daha cok güçsüz oldukları için hareketleri zor hissedilio hareket ediyordur canım merak etme sen hissetmiyosun sadece.
Aslında ben de çok uyuduklarını bu yüzden hergün hareket etmediğini okudum ama işte tedirgin oldum ne biliyim. Allahın izniyle yoktur bir şey. Allaha emanet ettim yavrumu :)
Herkeslere günaydın yine bitti tatilimiz ama olsun cumaya ne kaldı :)) bebişlerimizle beraber güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
Herkese günaydın... Damlacım dediğin gibi bitti tatil ama 2 günü atlattık mı yine tatil :)
Günaydın bu arada herkese
Günaydın hanımlar,
Ben dün bebişimi gördüm, bu hafta ikinci kez görüyor olmak güzeldi :)
ama bir sonraki randevumuz 1 ay sonra, nasıl dayanıcam bilemiyorum..
Doktorumuz amniyo istememe kararımı çok destekledi, kadının kafası gidip geliyor kesin, bir önceki görüşmede hiç böyle demiyordu :) neyse, benim içim rahat. hepinizi öpüyorum..dün çalışmamış olmak çok ii geldi valla, yarın Cumaaaa :)
günaydın kızlarr :)) önceki sayfaları pek okuyamadım.İnşallah hepiniz sağlıklı,mutlu,huzurlusunuzdur.:)))
gunaydın kızlar,
yine getirdik sayılır haftanın sonunu.
ne çabuk geçti bu hafta yahu!
yarın özel doktora gıdeceğim.aklımda olan soruları soracağım.
belki de bu doktorla devam ederim yoluma.
hadi bakalım, mutlu günler hepimize!
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydın canlarannecikleri
Gunaydin hamisler
Pazar gunu seyahate gidecegimiz icin bugun belki cinsiyet ogrenebiliriz diye doktora gittik
Erkek gibi ama kesin bisey diyemem dedi
Bacaklarinin arasindan bakti bize de gosterdi gercektekten bisey gorunuyor renkli ultrasonda da kan akisini gosterdi erkek dedi
Ama ben inanamiyorum cunku iki hafta once gittigim tup bebek doktorum da kiza benziyor demisti
Sizde boyle bacak arasindan kan dolasimina vs baktilar mi?
Az kalmış size de canım. bekliyoruz biz de haberlerinizi:)
tabi canım hepimiz Allah'a emanetiz..inşallah yoktur bişeyi annesi dinleniyodur çok yoruluyolar ya bütün gün hehehe
Cok tsk ederimm canim darisi basiniza insallah:)
Canım ben de enfeksiyon fitili kullanmıştım 10. Haftada. Fakat 12. Haftadan itibaren ben de sarı akıntı var günde bazen 2 kez çamaşır değiştiriyorum koku ve kaşıntı olmadığı için önemsemedim ama ben de bir sorayım doktoruma. Benim çok ayakta kalınca artıyor bir de canımBugün çok yazdım ama son olarak şunu da aktarayım, muayene esnasında gebeliğin başından beri sarı ekıntım olduğunu söyledim de doktorum onun için fitil yazdı, iki tabletlik, 3 arayla kullanılacakmış. Şimdiye kadar sormadığı için söylememiştim, koyu renkli olmadığı için bende önemsememiştim ama bu tip durumlar da enfeksiyon yapabiliyormuş, bu fitil azaltır dedi. Sizde de varsa bilginiz olsun canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?