2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
inşallah biran önce eski halime dönerim. haftasonu evdeyim yemeye çalışırım olmazsa gider yatarım zaten bebeğimden önemli değil. Çok teşekkürler duan için.okadar kilo vermeme rağmen göğüslerimi öyle şişirdi ki progestan ,korkunçlar .ayrıca göğsümdeki bir damar dışarı çıkıyor gibi. elimle hissediyorum ,gözle de görülüyor yeşil yeşil.
inşallah canım.
progestanı ben vajinadan alıyorum. o yüzden fazla etkilenmiyor. geçen sene kullanırken bir hafta kullandım çok kötü olmuştum.

göğsümde yeşil damarları görmüyorum ben. i-

daha nohut kadar minicik ama ona zarar gelecek diye aklım çıktı 1 haftadır inşallah sen hiç bir sorun yaşamadan güzel haberler alırsın :) bu virüsler baya ciddiymiş kızlar hepiniz dikkat edin çaresiz kalmak çok kötü bir şey..

inşallah bir şey olmaz canım. bugün çok yoğundu yine benim işler.. inşallah bir şey olmamıştır. bir ara dışardayken hiçbirşey hissetmedim. şuan ofise gelip birşeyler yedim şişkinlik bir kasığımda hafif ağrı demeyim de böyle belirti batma var. hani oturken bacaklarını birleştiremezsiniz ya öyle. oysa bir iki gündür kasıklarda bir şey hissetmiyordum.

Oyy inşallah canım :) benim daha 10 gün var gitmeme. Nasıl sabredilir ki :(
Sen testlerini yaptırdın mı? Ben aldım sonuçları, temiz çıktılar çok şükür
rutin gebelik testleri mi? evet canım yaptırdım. benim de temiz çıktı.

İyi akşamlar kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Ben eve gidiyorum, cumartesi kontrolüm var, pazartesi size sonuçları yazarım;) haftasonu kendimi dinlenmeye alıyorum:) sağlıklı bi hafta sonu diliyorum;)
ben izin alamadım ama yarın gitmeyi düşünüyorum öğleden sonra. yarın olsun bakalım.

sen de güzelcene dinlen.. inşallah güzel haberlerle geliriz.

Son düzenleme:
dr unuz en son söyledi mi nerden vurmanın daha doğru olduğunu. tabi gebelikte.

teşekkür ederim =)) ayy ne güzel darısı başıma inşallah bende görürüm en kısa zamanda ben daha kesesini görebildim 10 gün beklicem ama bu sıkıntıdan sonra vız gelir beklerim =)

Zaman çabuk geçieçek merak etme. İlk haftalar heyacandan yavaş ilerliyormuş. Ama sonrası tam gaz :16::16::16:

Herkese Merhaba
Ben bugun bebisimin kalp atislarini duydum ve cooooooooooook mutluyum.Muhtemel doğum tarihi ise 28-29 Ekim :21::21:
Umarim bebisim 29 Ekimde saglikla doğar :46::46: :)))))))))))))))))))))))))))))))
Insallah hepimiz rahat ve saglikli hamilelikler yasariz :nazar::49:

canım benimde yaş 26 son adetim 15 aralık bebeğin doğacağı muhtemel tarih 15 eylül ikinci bebeğim nasipse

canım benimde yaş 26 son adetim 15 aralık bebeğin doğacağı muhtemel tarih 15 eylül ikinci bebeğim nasipse

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canim benim :nazar:
Benim ilk bebeğim olucak kismetse :17: Cok güzel duygularmis bu yaşananlar
Tum gun bebisimin kalp atislarini hatirladikca gözlerim doluyor :2:
Hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canim benim :nazar:
Benim ilk bebeğim olucak kismetse :17: Cok güzel duygularmis bu yaşananlar
Tum gun bebisimin kalp atislarini hatirladikca gözlerim doluyor :2:
Hepimiz hayirlisiyla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim bende çok heyecanlıyım :))

Hoşgeldin canım aramıza Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder inşallah benimde ilk bebeğim bende çok heyecanlıyım :))

Cok teşekkür ederim canim :1:
Allah hepimize kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin inşallah.Son bir haftadi mide bulantilari beni cok zorladı :43:
Her sabah 5.50de uyaniyorum mide bulantısından.Bugun doktorum ilaç verdi.Mide bulantısıyla alakali ilaç kullandin mi hic?
Kullandiysan etkisi oldu mu? Sabahtan itibaren kullanmaya basladim hala ayniyim
Bunun disinda senin de hissettiğin gibi asiri heyecanliyim :49::49:

Allah hepimize kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin inşallah.Son bir haftadi mide bulantilari beni cok zorladı :43:
Her sabah 5.50de uyaniyorum mide bulantısından.Bugun doktorum ilaç verdi.Mide bulantısıyla alakali ilaç kullandin mi hic?

Ya moralin bozulmasın ama ben o ilaçların hepsinin zararlı olduğunu duydum burada. Nekadar doğru bilmiyorum tabi. Ben bulantı için hiç ilaç kullanmadım bulantımın olduğu şeyleri yememeye çalıştım o dönemi ekmek meyve çubuk krakerle falan atlatmaya çalıştım. Ama 9. Haftamda bitti çok şükür. Tabi anneminde katkısı çok fazla her akşam yemeğimi annem yapıyor ben asla duramıyorum mutfakta çünkü. Bende gece idrara sıkışıklığım sayesinde uyanıyorum :)

dr unuz en son söyledi mi nerden vurmanın daha doğru olduğunu. tabi gebelikte.

Hayir canim ben bisey sormadim o da solemedi...ama eminim bi farki olsaydi atiyorum gobekten yap daha etkili derdi bence hicbirinin bi farki yok olsa kesin doktorlarimiz solerdii...ama dusununce kendi kendime gobegim bbegime daha yakin diye dusundugum icin hemen kanim sulansin ona oksijen gidebilsin diye gobisi delmek istiyorum:)

Canim hangi ilaci kullaniosun.ben olcem mide bulantisi yanmaya basladi bide.allahim dayanamiyorum agliyorum durmadan

Canim dun ve bugun folik asit icmedim bulantidan.bu dayanilcak gbi degil.olum gibi bir dk ara vermeden aci cekiyorum .ne zormus acaba herkesin bukadar siddetli mi

Kaçıncı haftadasın bilmiyorum 10. Haftandan sonra azalıyor folikasitte bulantınyapıyır ben bu yüzden içemiyorum o ilacı

canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.

hı diyorsan çok şiddetli..
inan benim de öyle birçok kişiden de duydum. ilk üç ay böyle. hatta sabah yazdım yüzüm eşki kaşlarım küçük emrah modunda diye.. bir de böyle çalışıyoruz. bazı arkadaşlar izin alıp dinleniyor. izin alamayanlar cts günü dahil geç saate kadar çalışanlar için daha zor..
bir de şunu söyleyim gündüz coraspirin alıyorum akşam folbiol alıyorum iğne vuruyorum progestan alıyorum. yatıyorum sabah 3 de falan kalkıyorum. mide ağrısı bulantısı vs derken 7 yi buluyor. tam uyuyum diyorum 7,30 da tekrar işe gitmek için kalkıyorum. sabah aç karına troit ilacı içiyorum. öğlene kadar bulantı iki saat arayla birşeyler yemek gerekiyor. peynir ekmekler, yeşil zeytinler, leblebi, ceviz,üzüm vs. bak elmayı da tavsiye ederim henüz almak nasip olmadı kraker vs . öğlen. yemeği derken bulantı devam ediyor yoğun iş temposunda çalışıyoruz. belki bir ara geçer gibi oluyor. ama 5 gibi tekrar başlıyor. akşam üstümdekileri çıkardım. çünkü çok sıktı. midem zaten köt ü.

yani canım bu konuda yalnız değilsin.. çok rahatsız ediyorsa iç tabi ama ne biliyim beni de çok rahatsız ediyor ama ben kullanmıyorum.

Hayir canim ben bisey sormadim o da solemedi...ama eminim bi farki olsaydi atiyorum gobekten yap daha etkili derdi bence hicbirinin bi farki yok olsa kesin doktorlarimiz solerdii...ama dusununce kendi kendime gobegim bbegime daha yakin diye dusundugum icin hemen kanim sulansin ona oksijen gidebilsin diye gobisi delmek istiyorum:)

birkaç seferdir bacaktan yapıyorum. göbişim çıktığı için korkuyorum. neresinden yapıyorsun şu sıralar göbek deliğinin.

bugün göbişten mi yapsam acaba.

--

bir de hangi virüsler tehlikeliymiş öyle birşeyden mi bahsedildi. bugün bir arkadaş yazmıştı sormayı unuttum..

Son düzenleme:
canım berkandamlaya katılıyorum ben de o ilaçlar hakkında pek iyi şey duymadım.hem mümkün olduğunca ilaç kullanılmaz. üstelik hamilelikte olan şeyler bunlar.. üm organlarımız etkileniyor.

inan benim de öyle birçok kişiden de duydum. ilk üç ay böyle. hatta sabah yazdım yüzüm eşki kaşlarım küçük emrah modunda diye.. bir de böyle çalışıyoruz. bazı arkadaşlar izin alıp dinleniyor. izin alamayanlar cts günü dahil geç saate kadar çalışanlar için daha zor..
bir de şunu söyleyim gündüz coraspirin alıyorum akşam folbiol alıyorum iğne vuruyorum progestan alıyorum. yatıyorum sabah 3 de falan kalkıyorum. mide ağrısı bulantısı vs derken 7 yi buluyor. tam uyuyum diyorum 7,30 da tekrar işe gitmek için kalkıyorum. sabah aç karına troit ilacı içiyorum. öğlene kadar bulantı iki saat arayla birşeyler yemek gerekiyor. peynir ekmekler, yeşil zeytinler, leblebi, ceviz,üzüm vs. bak elmayı da tavsiye ederim henüz almak nasip olmadı kraker vs . öğlen. yemeği derken bulantı devam ediyor yoğun iş temposunda çalışıyoruz. belki bir ara geçer gibi oluyor. ama 5 gibi tekrar başlıyor. akşam üstümdekileri çıkardım. çünkü çok sıktı. midem zaten köt ü.

yani canım bu konuda yalnız değilsin.. çok rahatsız ediyorsa iç tabi ama ne biliyim beni de çok rahatsız ediyor ama ben kullanmıyorum.

birkaç seferdir bacaktan yapıyorum. göbişim çıktığı için korkuyorum. neresinden yapıyorsun şu sıralar göbek deliğinin.

--

bir de hangi virüsler tehlikeliymiş öyle birşeyden mi bahsedildi. bugün bir arkadaş yazmıştı sormayı unuttum..

Kıyamam sana ben sen ne kadar çok ilaç kullanıyorsun Allah sabır versin sana ben sadece folikasitle baş edemedim Allah yardımcın olsun

--

Cnim dahaa gobisten vazgecmekk icinn cok minik bebislerimizz ben iyice gerilene kadar 6-7 aylik olana kadar gobekten yaparim diye dusujuyorum...

Ben hep gobek deligimin 4-5 parmak sag ve solundan yapiyorum bazen asagisindan...ama soldan yaptigimda hep morartiyorum gobegimi sag tarafta bisey yok o yuzden igneyi soldan vurma gunum geldiginde bacaktan yapicam:))

Bebeğin sağlıklı günlerde gülerek kullansın ilk alışverişini :)

Ben de çok istiyorum birşeyler almak ama cesaret edemiyorum,birşey olur vs. diye...

Dayanabildiğim kadar bekleyeceğim :)
aslında doğrusu da o ama insan dayanamıyor bazen işte.. Allah yardımcımız olsun, sağsağlim alalım bebeklerimizi kucağımıza:emir_bebek:

kızlar bugün noldu, hızlı hızlı yemek yedikten sonra birden karnımın sağ tarafında hareketlilik hissettim, şaşırdım anlamaya çalıştım, 2-3 saniye süren bi hareketlilik, 2 kez falan oldu =)) acaba bebek mi diye düşünürken buldum kendimi=)) ama sonra çok güldüm, büyük ihtimalle gazdı o =)) acaba ne zaman duyacağz ilk kıpırtıları???*:49:

Kizlae ben folik asiti hamile kalmadan 3 aydan once basladim decaviti de oyle bunlarin ikisini duzenli kullaniyorum hamile kaldiktan sonrada coraspirin kullanmaya basladim cok sukur bulanti yapmiyolar bende 9 haftam bitti cok sukur hafif bulantilar gecirdim ama hic cikartmadim simdide tamamen gecti herseyde yiyebiliyorum cok sukur ama bulanti gecincede kafaya takiyorum bu hamilelik psikolojisi cok zormus :))))

kızlar bugün noldu, hızlı hızlı yemek yedikten sonra birden karnımın sağ tarafında hareketlilik hissettim, şaşırdım anlamaya çalıştım, 2-3 saniye süren bi hareketlilik, 2 kez falan oldu =)) acaba bebek mi diye düşünürken buldum kendimi=)) ama sonra çok güldüm, büyük ihtimalle gazdı o =)) acaba ne zaman duyacağz ilk kıpırtıları???*:49:

Kac haftalik bebegin cnm

Back
X