inşallah canım.inşallah biran önce eski halime dönerim. haftasonu evdeyim yemeye çalışırım olmazsa gider yatarım zaten bebeğimden önemli değil. Çok teşekkürler duan için.okadar kilo vermeme rağmen göğüslerimi öyle şişirdi ki progestan ,korkunçlar .ayrıca göğsümdeki bir damar dışarı çıkıyor gibi. elimle hissediyorum ,gözle de görülüyor yeşil yeşil.
progestanı ben vajinadan alıyorum. o yüzden fazla etkilenmiyor. geçen sene kullanırken bir hafta kullandım çok kötü olmuştum.
göğsümde yeşil damarları görmüyorum ben. i-
daha nohut kadar minicik ama ona zarar gelecek diye aklım çıktı 1 haftadır inşallah sen hiç bir sorun yaşamadan güzel haberler alırsın :) bu virüsler baya ciddiymiş kızlar hepiniz dikkat edin çaresiz kalmak çok kötü bir şey..
inşallah bir şey olmaz canım. bugün çok yoğundu yine benim işler.. inşallah bir şey olmamıştır. bir ara dışardayken hiçbirşey hissetmedim. şuan ofise gelip birşeyler yedim şişkinlik bir kasığımda hafif ağrı demeyim de böyle belirti batma var. hani oturken bacaklarını birleştiremezsiniz ya öyle. oysa bir iki gündür kasıklarda bir şey hissetmiyordum.
rutin gebelik testleri mi? evet canım yaptırdım. benim de temiz çıktı.Oyy inşallah canım :) benim daha 10 gün var gitmeme. Nasıl sabredilir ki![]()
Sen testlerini yaptırdın mı? Ben aldım sonuçları, temiz çıktılar çok şükür
ben izin alamadım ama yarın gitmeyi düşünüyorum öğleden sonra. yarın olsun bakalım.İyi akşamlar kızlar kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. Ben eve gidiyorum, cumartesi kontrolüm var, pazartesi size sonuçları yazarımhaftasonu kendimi dinlenmeye alıyorum:) sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
![]()
sen de güzelcene dinlen.. inşallah güzel haberlerle geliriz.
Son düzenleme: