2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:3::3:slm kızlar biz geldik dr gittik bu günn teyzeleri bebeğim arayı kapatmış 11+3 haftalık olmuşuz kalp atışlarını dinletti dr sağlıklıymış bebeğimm dr 2 test yapıcak mısın dedi kararsızım dedim yapacaksan 10 gün sonra gel yapalım dedi yapalım mı kızlar mutlaka yapılması gerekiyor mu?:26: çok mutluyum çok :52:güzeldi gitmeden önce çikolata yedim ufaklık nasıl oynuyordu elleri ayakları her yeri oluşmuş miniğimin kocaman olmuş teyzelerii :32:
Eki Görüntüle 1024031 Eki Görüntüle 1024032 eli görüyor musunuz teyzeleri

teyyy teyyy :21::32::32::32::32::32::32::32:

çok güzel maşallah..

canım arayı kapatmış derken nasıl oluyor. yani benim dr sata göre bir kere yazdı ultrasona öyle devam ediyor. ben de bunu anlamadım.

2li testi dr bana yapalım dedi. üçlüyü de yapalım. ona göre amniyosentezi yapıp yapmayacağımıza karar veririz dedi. anladığım zaten ikili teste kan veriyorsun bir de ultrasonla ayrıntılı bakıyorlar sanırım. zararı yok.

çikolata tamam canım ben de yerim hayırlısıyla o gün.. çünkü ben de duymuştum. tatlı hareketlendiriyormuş bebişi.:))

bende 64le hamile kaldım şimd 65 kg dur bakem daha neler olcakk cnm son aylarda olmazmı leke bizim kiler hatta is düşmüş yüzne doğumdan sonra geçer derler bu kadar erken olur mu kii:26:

ya bu allık sürdüğümüz kısım yokmu biraz daha yukarısı alak alak derler ya kızmızı kırmızı kabardı benim

Bebişimizi gördük babasıyla :))) o kadar hareketli ki maşallah eli ayağı durmuyor:) bir saniye durmadı hiççç:))) 4 cm olmuş boyu. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Cinsiyeti 1 ay sonra söylicem dedi. Garanti olsun istiyor. Söylemediiii...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teyyy teyyy :21::32::32::32::32::32::32::32:

çok güzel maşallah..

canım arayı kapatmış derken nasıl oluyor. yani benim dr sata göre bir kere yazdı ultrasona öyle devam ediyor. ben de bunu anlamadım.

2li testi dr bana yapalım dedi. üçlüyü de yapalım. ona göre amniyosentezi yapıp yapmayacağımıza karar veririz dedi. anladığım zaten ikili teste kan veriyorsun bir de ultrasonla ayrıntılı bakıyorlar sanırım. zararı yok.

çikolata tamam canım ben de yerim hayırlısıyla o gün.. çünkü ben de duymuştum. tatlı hareketlendiriyormuş bebişi.:))

benim bebiş tedavi ile oldu yumoşlar geç büyüdü utrasona göre yani 1 marta gittik 7+6 haftalık dedi bu gün 9+6 olması gerekti utrason ölçümlerine göre dr 11+3 haftalık dedi adete göre gidiyor tam hani bazılarının adetine göre 1, 2 hafta küçük olurya sonra adete göre gider arayı kapatıp benimkide öyle olduu cnm işallah anlata bilmişimdirr :31:

ya bu allık sürdüğümüz kısım yokmu biraz daha yukarısı alak alak derler ya kızmızı kırmızı kabardı benim

dr söyle cnm yediğin bişeyden mi oldu acaba :26:

Bebişimizi gördük babasıyla :))) o kadar hareketli ki maşallah eli ayağı durmuyor:) bir saniye durmadı hiççç:))) 4 cm olmuş boyu. Doktorum çok sağlıklı olduğunu söyledi. Cinsiyeti 1 ay sonra söylicem dedi. Garanti olsun istiyor. Söylemediiii...

hadi ya maşallahhh subanallah o zaman benim doktorumda söylemez haftaya benim de randevum

Canım endişelenme dicem ama endişe maalesef oluyor.burda çoğu arkadasımızda bende dahil düşük riski vardı.ama Allah'ın izniyle atlattık gibi o sancılı süreci. progestan vermiştir doktorun .ilacını kullan ve bol bol dinlenmeni tavsiye ederim

progestan fitil kullanıyorum günde 3 kez. bir de şimdi tahlil sonucumu gördüm internetten idrar kültüründe eritrosit 50 çıkmış ne demek oluyor bilen var mı kızlarr. iyice panikledim şimdi:( Rabbim bebeklerimizi korusun.

cnm benim çok sevindim sizin adınıza işallah sağlıkla kucağina alırsınn 2 testi yapacakmısınn bende bu gün gittim benim ufaklıkta sağlıklıymışş banada 1 ay sonra söylüycem dedi bende bişey demedimm

:3::3:slm kızlar biz geldik dr gittik bu günn teyzeleri bebeğim arayı kapatmış 11+3 haftalık olmuşuz kalp atışlarını dinletti dr sağlıklıymış bebeğimm dr 2 test yapıcak mısın dedi kararsızım dedim yapacaksan 10 gün sonra gel yapalım dedi yapalım mı kızlar mutlaka yapılması gerekiyor mu?:26: çok mutluyum çok :52:güzeldi gitmeden önce çikolata yedim ufaklık nasıl oynuyordu elleri ayakları her yeri oluşmuş miniğimin kocaman olmuş teyzelerii :32:
Eki Görüntüle 1024031 Eki Görüntüle 1024032 eli görüyor musunuz teyzeleri

Maşallah canım ya gözünaydın.kocaman olmus ;)))

Seninde gözünaydın arkadasım çok sevindim hep güzel haberler aldık:))maşallah bebişlerimize

valla canım benim eşimde de inanılmaz kıskanç benim göğüslerimde dalga dalga bişeyler oluştu sanırım çatlıyo ve ben hala bir nemlendirici almadım
karnımda kaşınıyor etek yazın bizim kurtarıcımız olucak bence şöyle uzun tril tril tabi eşim onada izin verirse :1::1::1:

merhabalarrr, artik yavas yavas baslamali yaglanmaya... ahh benim kocis pantolonu bile sevmez yani uzun boydan elbiselerle gececek bu yaz

Asıl ben sana tesekkur ederim canim yaa bu kadar icten ve guzel dualar ettigin icinn cok saol canimm inan hayat senin icinde cok guzel olacak bundan sonra

Inan icimden geleni yazdim.gercek duygularimda.insallah dedigin gibi olur canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktora gidenler olmus, masallah bebisler hepsi buyumus hayirli haberlerle gelenleri gorunce cok seviniyorum, bende gormek icin heyecanlaniyorum benim randevuya 2 hafta varr daha uzun gelmeye basladi yaaa

rabbimin takdiri inşallah yeniden sağlıklı bir şekilde anne olursun herşeye şükretmek lazım ki senelerce bu kadarını bile yaşayamayan binlerce anne olmak isteyen kişi var hakkında hayırlısı tatlım yine bize müjde ver olurmu en kısa zamanda

Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim

Bizimde oyle eşimin tarafı erkek istiyordu biz kız istiyorduk din öğrenir öğrenmez kayınvalidemi aradım oyle bıçağa oturtmayla tuz atmakla olmuyormuş bu işler dedim ee kızım bende kız istiyordum zaten dedi tabi tabi dedim :) bide erkeğe dönüyormuş işte rezil olduğum zaman ozaman olur :)

hayirli olsun demek kizin olacak, allah gonlune gore verdii :1: degisecegini bende sanmiyom ama yinede nolur nolmaz...en kucuk gorumceme once kiz sonra oglan dediler, yinede doktoruna guvenebilirsin bence

Evet biliyorum benin durumum yine iyi daha kötü durumda olanlarda var.yeniden hamile kalabilmek icin ne kadar bekleniyo biliyomusun canim

gecmis olsun arkadasim, uzulme rabbim yine verecektir insallah herseyi en iyi o bilir, genelde bi saglik sikintin yoksa en fazla 2 ay diye biliyorum...

Bosuna strese soktun kendini bak :) hep böyle güzel haberlerle gel canim

Evet canım haklısın, bir an panik oldum heralde,inşalla hepimiz hep güzel haberler veririz :)

:46::46::46::46::46: valla tey tey diye oynayasım geldi..:52:

seni sulu göz seni... beni de duygulandırdın.. sevindirdin.. :2:
dr ne söyledi bundan sonra ne önerdi.

ya bu arada oynamak dedimde rüyamda oynuyordum. hem de bayağı sallanıyordum. sonra hamile olduğumu anlayıp ya ben hamileyim niye böyle bir şey yaptım diyordum.. :) hayırdır inşallah...

ben de yeni eve geldim ve oynadım, tabi eşim hemen uyardı fazla hareket etme diye :) rüyana göre herhalde birşeye sevineceksin demektir,hayıra yoralım :)

Gozun aydin canim cok sevindim benim kontrolde güzel l gecti Allah ima sukurler olsun bizim bebiste iyiymis 7+4 haftasiyla uyumlu kalp atislarida guzelmis cok sukur Allah im kuvagimiza aldigimiz gunleride nasip eder insallah.:49:

Canım çok sevindin senin de kontrolünün güzel geçmesine.Çok şükürler olsun ki hep güzel haberlerle geldik.

Gerçekten kontrole gittiğinde bebegin kalp atislarini duymak inanılmaz mutluluk veryr.senin aşina çok sevindim.benim önümüzdeki cuma konntrolum ama inan sabredemyrum.seni kaç güne bir kontrole cagiriyorlar acaba her hafta gidiyomusun

Hayır canım beni 3 haftada bir çağırıyor.Seni anlıyorum zaman geçmek bilmiyor kontrolden kontrole :)

Kızlar bende geldimmm:))bebeğim çok tatlı teyzeleri ellerini kollarını bacaklarını oynattı annesine.alllahım isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu

Canım çok sevindim, biz dediğimiz gibi sözümüzde durduk iyi haberlerle geldik, darısı pıhtılı ve diğer tüm arkadaşlara :)

Ayyy kiyama aglama yaa:) biliyorum bize bu haftalaringorebilmek bile cok uzakti mucize gibiydi ama hersey yolunda gidiyo masallah Allahim nazarlardan korusun sizi canim:)

Canım gerçekten mucize gibi, kolları, kafası, gözleri... yanakları bile belli :) resimden bile bahsederken insanın gözü doluyor :))

Hosgeldiniz sefalar getirdiniz. Maşallah maşallah sizlere Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Cok sevindim güzel güzel haberlerle gelmenize. Ohh içim rahatladı şimdi.

Cook bu arada sorarım sana değdimi hem kendini hem bebeğini üzmeye yapma birdaha ağlama yavrucagıda üzme annesi

Çok saol canım, darısı herkesin başına...

Hoşgeldin, ne de güzel geldin maşallah:) Allah daim etsin arkadaşım, Son kontrolümde stresten 3 yerde aft çıkmıştı ağzımda ama bu defa biraz daha iyiyim, inşallah sende bundan sonra daha rahat olacaksın canım.

Valla ilk defa kendim gibi birini buldum:) bende sevinince tey tey oynarım normalde ama bu aralar bebiş için rahat duruyorum:)

Senin de mi kontrolün vardı bugün?:) Senin de gözün aydın canım, Allah daim etsin. Bugün gerçekten uğurlu bir günmüş maşallah:)

Amin canım, sana da az kaldı, sen de inşallah şenlendireceksin burayı:)

Vee sabahın son randevusu da geldi, gözün aydın canım, büyüsün büyüsün sonra tıpış tıpış yürüsünler inşallah...

Çok saol canım, bugün bebiş beni o kadar mutlu etti ki :) Görüntüsü bile böye yapıyorsa,doğuncaki halimizi düşünemiyorum :)

Canım senide tebrik ederim gözünaydın canım.:)) boşuna ikimizde stres yapmısız. Benim ikili testim 2 hafta sonra

Saol canım, stresli be pıhtılı anneleriz biz :) Benim ikili testi 3 hafta sonra yapacakmış dr.

mrhba kizlar.ben de kismetse ekim annesi olcam :) benim bata gore 10 ultrosona gore 9haftalik.bnm randuvum ayin 27sinde.valla nasil dayancm bilmiyorum.mide bulantisindan ve kusmaktan helak oldum.basimi kaldiramiorum.benim mucizem ins uzmez artik annesini.ins hepiniz keyifli hamilelik gecirirsiniz.

Back
X