kızlar ben geldım.saat 3 gbı hastaneye tahlıl sonuçlarını almaya gıttım.seker yuklemesı normal cıktı.açlık 80 tokluk 97 cıktı.idrar tahlılı temız cıktı.indırek coombs cok sukur temız cıktı.ıgne ıcın başvurduk ama tam 1 saat bekledik ıgne gelmedı.artık kapalı ortamdan fenalaşmaya basladm.konuştuk aksam 8 gbı gıdıp ıgnemı olcam.o zamana kadar gelır dedıler ki inş gelmiş olur.bu sefer başka bır doktor vardı bu cok sekerdı.omega 3 u sordum.ben vermıorum dedı ısrarla gereksız dedı.ama ıstersen alabılırsın zararsız ama gereksız dedı.kızlar maltofer fol demır ılacı aldım.kullanan varmı aranızda.bana gano bıle yaramadı.buda ıstıfra ettırırse dıye korkmuor dglm hanı.:26: gecen seker yuklemesını beraber yaptrdgm kadınları gordum.senın kı kac haftalık dedıler.29a gırdık dedım.karnın hıc yok dıye sasrdılar.ama kızınkıde fazla yoktu onunda 29 bıtmıs.neyse sıze demıstım ya doktor bna bebegının bobregınde gensleme var dedı vs.bunu o kızlara soyledım sohbet arasında.demezlermı aynısını bızede dedı.bırıne demıskı senın bebegın bobregınde bır sorun var ama anlamam ıcın 1hafta sonra gene gel.dıer kadınada senın bebegın bacakları kısa demıs.daha once bısey demedı kımse.smdı bu böyle dedı cok moralımız bozuldu dedıler.dedım sızın mı benm mi

hepımıze aynısını demıs.bıde kız demıs bebegımın cınsıyetını solemıonuz.7ay bıttı soylemıceksenız ozele gtcem demıs.o zamanda kıza benzıor demıs.böyle saçma sapan seyler ıste.bugünkü doktordan çıktım esım bayılmalarını sordunmu dedı.unuttum deyınce haydaaa on dk zorla bekletıp benı tekrar doktora sok.doktora sordum.4.aydan berı ozellıkle bıseyler yedıkten sonra bayılma hissi gelıor,bazende bayılıorum normalmı dedım.normal dgl.kendını kardolojıye göster muayene ol dedıı.bu sıralar cok fenalasıorum.havalarda etkı yapıor galıba bılemıyorum kı! sekerden suphelenmıslerdı oda cok sukur temız cıktı:26: bugun kendıme tatlı zıyafetı vercem