2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İzmir'de doğum yapacaklar nerede olacak doğumlarınız? Ben Çınarlı'da yapıcam bir aksilik olmazsa :KK46:

Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.
Allah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

İyi akşamlar Allah yarın doğuma girceklerin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşAllah

#civvciv bende nasipse egepol de yapıcam doğumumu burayla ilgili bi duyumun var mı? :KK46:

İyi akşamlar Allah yarın doğuma girceklerin yardımcısı olsun sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar inşAllah

#civvciv bende nasipse egepol de yapıcam doğumumu burayla ilgili bi duyumun var mı? :KK46:
Egepolde dog yapan arkadaslarm var cnm cok memnunlardi kotu bsy duymadm

Ben de cinarli dusunuyorum canim! Fiyat sordnzz mu siz? Bzm doktor ozeldiye sgk fiyati odeyemicez galiba bi katakullisini bulmaya clsyrm ben de
Benim Dr.um Çınarlı'nın kendi dr.u 4.aydan sonra doğumu orda yapmak istediğim için bilerek ve isteyerek değiştirdim. Normal doğum da olsa sezaryen de olsa 1500tl olacağı söylendi. Ay sonu tekrar görüşücem fiyatları sez. olursa hastanede yatış uzayacağı icin fark almak isteyebilirler diye düşünüyorum..

Çınarlıda bi sorun olursa ben de Egepol düşünürdüm.. Karşıyaka'da oturduğum için Çınarlı daha yakın geliyor. Egepol de iyi bir hastane sorun yaşayan duymadım şimdiye kadar fiyat olarak da aynılar zaten

Kızlarrrr doğum tarihimi net olarak kararlaştırdık 20 Eylül Cumartesi 12 gibi olucak 23 bekliodum şok oldum ve inanılmaz heyecanladım bebeğim 3.100 gr olmus

Haydi hayırlısı canım. Sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah.

Slm kızlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum arada yazıyodum belki hatırlayan vardır 32. Haftamda apandistim patladı acil ameliyata alınmıştım.sonra enfeksiyon nedeniyle dikişlerimi açtılar açık yarayla yaşıyodum.doktorumun kararıyla normal doğumu beklerken içimde tekrar apse oluşmuş ve sezeryan kararı verildi.çok şükür çok zor da olsa 36. Haftamı tamamlayabildim.yarın ameliyata giriyorum kızlar lütfen bana ve kızıma dua edin inş herşey yolunda gider kızımı alıp benim içimi temizleyecekler.umarım kızım küveze ihtiyaç duymaz hem çok heyecanlıyım hemde korkuyorum inş iyi olup size tekrar yazabilirim.inş herkes bebeğine sağsalim kavuşur Allah yardımcımız olsun.

Dün anneme senin durumunu anlatmıştım. Etkilemiş beni doğum hikayeleri başlığında yazdıkların. Allah yardımcınız olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.

Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz

İçmeeee, içmedin değil mi? Eşin gitsin nöbetçi eczaneye minoset alsın. Sirkeli karbonatlı pamuk koy dişine canım. Ferahlatır biraz. Bir de ağrıyan dişinin tersi taraftaki elinde baş parmağın ile işaret parmağının arasında el bileğine doğru olan çukurluğa sıkı sıkı masaj yap. Çok iyi geliyor. Masaj yapamazsan elinin o kısmına buz koy bir süreliğine ama buzu devamlı tutma ki yakmasın elini.

Merhabalar, bugün doopler vardı bebeğim damardaki centıkden dolayı ıkı haftadır beslenmiyordu.sezeryanla alacaklar, normale bebek dayanmaz cok zayıf dedı,öğlen 1 de doğumla gıricem dualarınızı esırgemeyın nolur.

Canım Allah yardımcınız olsun. İstersen başka doktora da görün. Perinatoloji uzmanına göründün mü?

Ben de Egepol'de doğum yapacağım kısmetse. Tüm arkadaşlarım çok memnun. Ama yaşlı olan hemşireler biraz sert ve ilgisizmiş. Arkadaşım yazın doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Ameliyathanede sonda takılırken biraz rahatsız olmuş. Onun dışında memnundu. Geceliği de bebeğin kıyafetleriyle beraber alıp, ameliyat bitince giydiriyorlarmış hemen. Göbeğine kadar sıyırıyorlarmış. Altına pamuk yumağı koyuyorlarmış. Ameliyathaneden çıkarken sondayı çıkartıyorlarmış. 5 saat sonra yürümek için kalkınca wc ye gidiyormuşsun, o zaman çamaşırını giyiniyormuşsun. Kızcağızı sorularımla delirtiyorum, canım sağolsun sabırla cevaplıyor.

Çınarlıda bi sorun olursa ben de Egepol düşünürdüm.. Karşıyaka'da oturduğum için Çınarlı daha yakın geliyor. Egepol de iyi bir hastane sorun yaşayan duymadım şimdiye kadar fiyat olarak da aynılar zaten
Karşıyakada bana uzak doktorumun olduğu hastane zaten başka yerleri hiç araştırmadım aslında ücretide hiç sormadım haftaya randevumuz var ozaman soralım bakalım yer çokta önemli değil sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah bebeklerimizi tatlım

Haydi hayırlısı canım. Sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallah.

Ben de Egepol'de doğum yapacağım kısmetse. Tüm arkadaşlarım çok memnun. Ama yaşlı olan hemşireler biraz sert ve ilgisizmiş. Arkadaşım yazın doğum yaptı. Lavman yapmamışlar. Ameliyathanede sonda takılırken biraz rahatsız olmuş. Onun dışında memnundu. Geceliği de bebeğin kıyafetleriyle beraber alıp, ameliyat bitince giydiriyorlarmış hemen. Göbeğine kadar sıyırıyorlarmış. Altına pamuk yumağı koyuyorlarmış. Ameliyathaneden çıkarken sondayı çıkartıyorlarmış. 5 saat sonra yürümek için kalkınca wc ye gidiyormuşsun, o zaman çamaşırını giyiniyormuşsun. Kızcağızı sorularımla delirtiyorum, canım sağolsun sabırla cevaplıyor.
Benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı epidural oldum dedi ama bayıltılmış aynı zamanda hiçbirşey hatırlamıyor. Senin anlattıkların açıkçası içimi ürpertti bukadar ayrıntılı hiçkimseden dinlememiştim canım o_O

Kizlar ya acil yardım ediiiinnn
Ben parol icsem bi sakincasi olurmu fikriniz varmi disim cok agrio dogumdan sonra yaptircam tedavisini rahatla discim dogumdan sonra yapalim dedi. Doğumu beklioruz

Canim minosette içme çünkü iki çeşit minoset car biri minoset diğeride minoset plus bunlardan sadece bir tanesi gebelik için oluyor doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma. Benim gebelikte disim agridiginda karanfili agriyan dişimin arasında bastiriyorum biraz uyusturuyor

Buarada ilerya doktorun kim? Tabi paylaşmak istemezsen saygı duyarım tatlım ben başta güvenmiyordum doktoruma şuan memnunum tek sorun mesai saatleri dışında doğumda bulunmayacak olması

Canim minosette içme çünkü iki çeşit minoset car biri minoset diğeride minoset plus bunlardan sadece bir tanesi gebelik için oluyor doktoruna danışmadan ağrı kesici bile alma. Benim gebelikte disim agridiginda karanfili agriyan dişimin arasında bastiriyorum biraz uyusturuyor
Benim ilaç almazsam geçmeyen migrenim var dr.a defalarca sordum hangi ağrı kesici diye minoset önerdi ama plus olmayacak. Normal Minoset kullanabilirsin..

Hamileliğimin başlarında jokerbaby mağazasından öylesine anne sırt çantası bakmıştım, aklım o çantada kalmıştı. Başka da çanta beğenemedim, almamaya karar vermiştim. Evdeki sırt çantalarımdan kullanacaktım. Eşim morhipoda maximum karta 25 tl indirim varmış deyince öylesine girdim morhipoya. 200 tl ye beğendiğim lassig sırt çantasını 139'a indirmişler. Maximum da 25 tl indirince, 114 tl ye aldık. Çok sevindim.

Dün de e-bebekten alışveriş yapacaktık, geç oldu saat. Bugüne bıraktık. Bugün e-bebek 20 tl indirim çeki verdi. Oradan aldıklarım da 126 tutmuş, 106 ödedim. Ana kucağı için havlu kılıf, bebedor yan yatış yastığı, milkway kullan at lohusa kilodu (2 paket), nosefrida burun aspiratörü ve yedek filtreleri hepsi 106 tuttu. Emzirme yastığı olarak ne alacağıma karar veremedim. Onu da sonra alırım artık.

Jokerbaby'den de kart çıkartmıştım. Oğlumun doğum tarihini sormuşlardı. Ben de daha erken bir tarih yazdım ki doğumdan önce eksiğini alayım hediye puanla diye. Onlar da Deniz'in doğum gününü kutlayıp, 10 tl para puan hediye etmişler sağolsunlar. Oradan da seventh generation bebek bezi aldıracağım eşime.

Alışveriş yapacaksanız aklınızda olsun bu hediye çekleri çok iyi geliyor insana :)

Eksikler hiç bitmiyor. Tek kullanımlık klozet örtüsü alacağım. Oturamam ben dışarda klozete. Nette buldum ama hiç bilmediğim siteler. Marketlerde falan göreniniz oldu mu ?

Buarada ilerya doktorun kim? Tabi paylaşmak istemezsen saygı duyarım tatlım ben başta güvenmiyordum doktoruma şuan memnunum tek sorun mesai saatleri dışında doğumda bulunmayacak olması
Aşkolsun neden paylaşmayayım, Gökalp bey doktorum. Dediğin gibi gece nöbetçi doktora kalıyorsun. Senin doktorun kim canım?

Benim arkadaş sezaryanla doğum yaptı epidural oldum dedi ama bayıltılmış aynı zamanda hiçbirşey hatırlamıyor. Senin anlattıkların açıkçası içimi ürpertti bukadar ayrıntılı hiçkimseden dinlememiştim canım o_O

Daha da ayrıntılı bilgiler edindim. Aklıma geldikçe yazarım. Mesela arkası açık ameliyat elbisesini giyiniyorsun ya, iç çamaşırını çıkartmıyorsun. Sedyeyle seni götürüyorlar, son aşamada çamaşırını çıkartıyorlarmış. Buna sevindim açıkçası. Epiduralde bayıltmamışlardır. Ama ağrı kesicinin etkisiyle insan kendinden geçiyor. Arkadaşımın ziyaretine gittim, konuştuk falan. Hiç hatırlamıyor. Annesi söylemiş benim geldiğimi falan. Ağrı kesiciden oluyor o. Hiç acımamış epidurali. Ona da ben önermiştim Egepol'ü. En yakınlarım orada doğum yaptı. Çok memnunlar, inşallah biz de memnun kalırız.

Hı birşey daha geldi aklıma. Ben aşırı pimpirik olduğumdan herşeyi dert ediyorum. Hastanenin girişi hep çok yoğun ya trafik bakımından, stres yapıyordum çocuğu çıkışta nasıl arabaya koyacağız diye. Arkadaşın eşi arabayı hastanenin önüne getirmiş. Onlar da ana kucağı ile arabaya götürmüşler. Acemi olduklarından ana kucağını uzun süre becerip bağlayamamışlar. Arkada konvoy olmuş ama hiç kimse gıkını çıkartmamış. Sağolsunlar sabırla beklemişler. Arkadaş İstanbul'dan geldi İzmir'e. İstanbul'da olsaydık, çoktan yemiştik dayağı diyor :) Biz de ana kucağını arabaya bağlama provası yapmaya karar verdik eşimle, aklınızda olsun.

Daha da ayrıntılı bilgiler edindim. Aklıma geldikçe yazarım. Mesela arkası açık ameliyat elbisesini giyiniyorsun ya, iç çamaşırını çıkartmıyorsun. Sedyeyle seni götürüyorlar, son aşamada çamaşırını çıkartıyorlarmış. Buna sevindim açıkçası. Epiduralde bayıltmamışlardır. Ama ağrı kesicinin etkisiyle insan kendinden geçiyor. Arkadaşımın ziyaretine gittim, konuştuk falan. Hiç hatırlamıyor. Annesi söylemiş benim geldiğimi falan. Ağrı kesiciden oluyor o. Hiç acımamış epidurali. Ona da ben önermiştim Egepol'ü. En yakınlarım orada doğum yaptı. Çok memnunlar, inşallah biz de memnun kalırız.

Hı birşey daha geldi aklıma. Ben aşırı pimpirik olduğumdan herşeyi dert ediyorum. Hastanenin girişi hep çok yoğun ya trafik bakımından, stres yapıyordum çocuğu çıkışta nasıl arabaya koyacağız diye. Arkadaşın eşi arabayı hastanenin önüne getirmiş. Onlar da ana kucağı ile arabaya götürmüşler. Acemi olduklarından ana kucağını uzun süre becerip bağlayamamışlar. Arkada konvoy olmuş ama hiç kimse gıkını çıkartmamış. Sağolsunlar sabırla beklemişler. Arkadaş İstanbul'dan geldi İzmir'e. İstanbul'da olsaydık, çoktan yemiştik dayağı diyor :) Biz de ana kucağını arabaya bağlama provası yapmaya karar verdik eşimle, aklınızda olsun.

Mantıklı aslında prova yapılabilir :Dbenim doktorum Ayşen hanım tatlım malesef görmüş geçirmiş okumuş modern bi eşim olmasına rağmen erkek jinekolog konusunda ikna olmuyor :KK12: Arkadaşımda ayşen hanımın hastasıydı zaten ilk muayeneye ona gidince gerisi geldi buarada tatlım mesai saatleri dışında doğum yaparsan hicapmı ne geliyor dedi doktorum hastanede çalışan o gece için nöbetçi olarak belirlenmiş bi kadın doğumcuyumu kastetti acaba ben anlamadım doğrusuo_O

:KK28:Yeni bilgiler edindikçe paylaş tecrübe olsun bizede tatlım buarada doğum ücretleri hakkında bilgi almadım ben ilerya sen öğrendiysen paylaşırsan sevinirim tatlım

Back
X