Daha da ayrıntılı bilgiler edindim. Aklıma geldikçe yazarım. Mesela arkası açık ameliyat elbisesini giyiniyorsun ya, iç çamaşırını çıkartmıyorsun. Sedyeyle seni götürüyorlar, son aşamada çamaşırını çıkartıyorlarmış. Buna sevindim açıkçası. Epiduralde bayıltmamışlardır. Ama ağrı kesicinin etkisiyle insan kendinden geçiyor. Arkadaşımın ziyaretine gittim, konuştuk falan. Hiç hatırlamıyor. Annesi söylemiş benim geldiğimi falan. Ağrı kesiciden oluyor o. Hiç acımamış epidurali. Ona da ben önermiştim Egepol'ü. En yakınlarım orada doğum yaptı. Çok memnunlar, inşallah biz de memnun kalırız.
Hı birşey daha geldi aklıma. Ben aşırı pimpirik olduğumdan herşeyi dert ediyorum. Hastanenin girişi hep çok yoğun ya trafik bakımından, stres yapıyordum çocuğu çıkışta nasıl arabaya koyacağız diye. Arkadaşın eşi arabayı hastanenin önüne getirmiş. Onlar da ana kucağı ile arabaya götürmüşler. Acemi olduklarından ana kucağını uzun süre becerip bağlayamamışlar. Arkada konvoy olmuş ama hiç kimse gıkını çıkartmamış. Sağolsunlar sabırla beklemişler. Arkadaş İstanbul'dan geldi İzmir'e. İstanbul'da olsaydık, çoktan yemiştik dayağı diyor :) Biz de ana kucağını arabaya bağlama provası yapmaya karar verdik eşimle, aklınızda olsun.