Herkese merhaba arkadaşlar:) ancak bugün yazabiliyorum kusuruma bakmayin; oğlum tarafindan buyulenmis durumdayım:) hemen doğum hikayemi hemen anlatayım size:);
Simdi salı günü sabah 8.30 gibi hastaneye geldik suni sanci ile dogumu baslatnak icin. 9.05 te yumuşatıcı fitil ve suni sanci ya başladık. Sancilara karşı ağrı eşiğim yuksek diye sanci seviyesini arttırmaya basladik. Gerçekten cok sıkıntılıdegil idi arkadaş lar. Suni sancidan cok korkmamak lazim. Zaten 1.5 cm acikligim vardi önceden. Saat 15.00 a geldiğinde açılma toplamda 2 cm idi. Sonra 17.00 da tekrar baktik hala 2 cm idi ve vajina duvari da hala incelmemişti. Dolayısıyla doktorumuzla oturduk konuştuk. 2 haftada 1 cm acilma olmuştu simdide 8 saat sonunda sadece yarim cm acilma olunca sezeryana karar verdik. Hemen 5.30 -6 gibi sezeryan ekibi haizrlandi. Epiduralli olduk. Esim de benimle icerideydi. 18.30 da oglumuz Murat Tenekecioglu dunyaya geldi

3660 gr. 53 cm boyunda bir bal yumağı:) neyse ki kolostrum sutum de vardi sıkıntı yasamiyoruz ama emzirme zamanlamasi zor biraz. Çünkü pasam baya baya uykucu 1 emiyor oooooo saatleece uyuyor:) Allah isteyen herkese bir evlat , sanci bekleyenlerimize saglikli dogumlar ve taze annelerimize de ballı lokma tatlilariyla keyifler diliyorum:)