2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar yarın saat 11.30 da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Suni sancı ile doğum riskli göründü. Hiç açılma olmaması, bebeğin kanala inmemesi ve benim guatr hastası olmam nedeniyle suni sancı olmayacak. Yarın geliyor assolist Hüma Hanım:) dua edin bana kızlar. Kusura bakmayın hastane, hazırlık derken geç yazdım. Çok istedim ama normal doğum olmadı, kısmet değilmiş napalım:(

Kızlar yarın saat 11.30 da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Suni sancı ile doğum riskli göründü. Hiç açılma olmaması, bebeğin kanala inmemesi ve benim guatr hastası olmam nedeniyle suni sancı olmayacak. Yarın geliyor assolist Hüma Hanım:) dua edin bana kızlar. Kusura bakmayın hastane, hazırlık derken geç yazdım. Çok istedim ama normal doğum olmadı, kısmet değilmiş napalım:KK43:

Allah yardımcın olsun canım ne güzel yarın yavruna kavuşacaksın dualarımız seninle olacak darısı benim gibi bekleyenlerin başına :) bizimde yarın çatı muayenemiz var bakalım ne diyecek doktorumuz :)

Kızlar yarın saat 11.30 da spinal anestezi ile sezeryan doğum yapacağım. Suni sancı ile doğum riskli göründü. Hiç açılma olmaması, bebeğin kanala inmemesi ve benim guatr hastası olmam nedeniyle suni sancı olmayacak. Yarın geliyor assolist Hüma Hanım:) dua edin bana kızlar. Kusura bakmayın hastane, hazırlık derken geç yazdım. Çok istedim ama normal doğum olmadı, kısmet değilmiş napalım:KK43:
Hayırlısı ile gelsin küçük assoslist :) dualarında biz beklemedeki anne adaylarını unutma lütfen.

bnm pıskoljm allak bullak.hastanede cektıgım acıları doğum u atamıorum kafamdan.sureklı soyle yapsaydm bu olurmuydu vs dıye dusunur oldum.agrılarım var kalkıp oturur ken,yatağa yatamılrum kendım,bebekle yardmsz ılgılenemıorum.sureklı aglıorum.dun gorumcem aradı sana geluorum dıe.ıı gel dedım neyse geldı.sabah dıer gorumcemle konusmstum bana dedıkı annem ve çocuklar grip yoksa gelırdm bnde tamam gelme ıılesın zaten dedım.bn zten ıı dglm falan dedım.neyse kapamış anısını aramış komsular snaa gelcek musaotmsnz abı?ulan ben yasamuomuyum bu evde.daha yenı konuşmadık mı.esımde dıyememıs karıma sor dusuncesız ıste benı arayp yarım saat kalcaklar gelsinler. Vs yarın. Neyse bır baktım grip olan kaynana ve ıkı çocuğu geldı.ama burunları akıor oksuruorlar hapsırıorlar heryere tükürüklü.moralmen tukendm.bebgmn zaten burnu tıkalı.hemsıre sıkı tembıh ettı sakın grip olan kmse grmesın yanına dıye.bır japu dha çaldı.cat kapı dıer görümcem yanında arkadaşı.arkadasının kardesı ve kızı.cocuklar ordan oraya ordan oraya.kafam goturmuor.evde 4cocuk.neyse esım geldi dıorum kı gripler çocuğa yaklasmasnlar.yoksa kucağa alcaklar.esım bsey olmaz dıor.aılesı tabı ya.ya ben ıı dglm ne ısıniz var.cok sınırlendım esımı bebegn odasına sokmadm griplılerle sarıluor dıye.neyse orada da ckmadm zıkkımlandı bunlar.esım kapıyı açtı annem bebege sagdgı sütü verıor.esım dedıkı altın takmaya gelcekler.annem dedıkı grup çocuklar gelmesn.esım dedıkı dgller grip.annemde nasl dgller burunları akıor dedi eşim bozuldu.neyse grip olan gırumcem gderken bagrıor kerkesn içinde abıı Allah yardmcn olsun.esım bna surat yaptı.bugun arama benı konuşurken yuzyme kapattı ılk defa bugün böyle yaptı.ablam geldi goguslerım agrıor.yardn ettı bıberonlar dolusu kanlı ıltıhap çıkardı goguslermden.dun aksam ayak parmak larına kadar tüm vucudm sıstı anestızının yan etkısıymıs yatamıom yürüymıorum.esım geldıkurabıye getrdm dedı mısafrker gelcekms emruvakı yaptı bır ablama hg dedı anneme surat yaptı meraba dedı bana naslsn bile demedi.kin tutmuş dünden.yada doldurmuşlar.msj attım mevlude gelsıbler böyle böyle bu haldwym dıye dalga gcerms gbı geçmiş olsun dıye msj atmış.annem kalkmış gtnek ıstıor surat astı dıye.ılk defa esım böyle yaptı.demın oksurdum sıddetlı defalarca dıkıslerım çok acıdı oturdum aglıorum.ben bu çocuğa ıkı sene sonra korkulu rüyam olan ameliyat la kavuştum ya ben cokmu hatalıyım ya
Gerçekten çok gıcık ve düşüncesiz insanlar, bir de hala babaanne olacaklar. sen daha birşey demeden eşin böyle havalara girdiyse bari lafını et de boşuna trip yapmış olmasın bence cankm, lohusa olan sensin, trip yapan o.Görümcenin telefonu kapatıp evde olmayan abisine müsait misiniz demesine özellikle ayar oldum, keşke eşine deseydin az önce kapattık niye bana sormadı diye. Hay Allah ya... İlk hafta bende çok ağladım benim de alt katta oturan kv bezdirdi annemi ama sonra sadece bebeğime odaklanınca atlattım canım, 9 ay yolunu gözledik biz onların. Haklı da olsa keşke annen de gitmek istediğini belli edip birde o üzmeseydi seni. Sen iyisi mi herkesi kendi haline bırak, bebeğine de kimseyi dokundurma, zaten adını çıkaracak bunlar senin pinpirikli diye, sende onların koyduğu adın hakkını ver de onlar gıcık olsun biraz.

Kizlar merhabaa giremiyorum onceki gibi kk gecenin bu saatinde bakayim dedim e vaar ne yok oglum uyandi yine emzirdm o ara buraya bakmak aklima geldi nasilsiniz iyimisiniz dogumlar olmus allah anali babali buyutsn inş.

kızlar doğum yaklaştıkça beni bi olum korkusu sardı boyle hisseden var mi benim psikolojik iyice bozuldumu anlamadım.sürekli ya birşey olurda bebeğimi goremezsem düşüncesi var..:((

bnm pıskoljm allak bullak.hastanede cektıgım acıları doğum u atamıorum kafamdan.sureklı soyle yapsaydm bu olurmuydu vs dıye dusunur oldum.agrılarım var kalkıp oturur ken,yatağa yatamılrum kendım,bebekle yardmsz ılgılenemıorum.sureklı aglıorum.dun gorumcem aradı sana geluorum dıe.ıı gel dedım neyse geldı.sabah dıer gorumcemle konusmstum bana dedıkı annem ve çocuklar grip yoksa gelırdm bnde tamam gelme ıılesın zaten dedım.bn zten ıı dglm falan dedım.neyse kapamış anısını aramış komsular snaa gelcek musaotmsnz abı?ulan ben yasamuomuyum bu evde.daha yenı konuşmadık mı.esımde dıyememıs karıma sor dusuncesız ıste benı arayp yarım saat kalcaklar gelsinler. Vs yarın. Neyse bır baktım grip olan kaynana ve ıkı çocuğu geldı.ama burunları akıor oksuruorlar hapsırıorlar heryere tükürüklü.moralmen tukendm.bebgmn zaten burnu tıkalı.hemsıre sıkı tembıh ettı sakın grip olan kmse grmesın yanına dıye.bır japu dha çaldı.cat kapı dıer görümcem yanında arkadaşı.arkadasının kardesı ve kızı.cocuklar ordan oraya ordan oraya.kafam goturmuor.evde 4cocuk.neyse esım geldi dıorum kı gripler çocuğa yaklasmasnlar.yoksa kucağa alcaklar.esım bsey olmaz dıor.aılesı tabı ya.ya ben ıı dglm ne ısıniz var.cok sınırlendım esımı bebegn odasına sokmadm griplılerle sarıluor dıye.neyse orada da ckmadm zıkkımlandı bunlar.esım kapıyı açtı annem bebege sagdgı sütü verıor.esım dedıkı altın takmaya gelcekler.annem dedıkı grup çocuklar gelmesn.esım dedıkı dgller grip.annemde nasl dgller burunları akıor dedi eşim bozuldu.neyse grip olan gırumcem gderken bagrıor kerkesn içinde abıı Allah yardmcn olsun.esım bna surat yaptı.bugun arama benı konuşurken yuzyme kapattı ılk defa bugün böyle yaptı.ablam geldi goguslerım agrıor.yardn ettı bıberonlar dolusu kanlı ıltıhap çıkardı goguslermden.dun aksam ayak parmak larına kadar tüm vucudm sıstı anestızının yan etkısıymıs yatamıom yürüymıorum.esım geldıkurabıye getrdm dedı mısafrker gelcekms emruvakı yaptı bır ablama hg dedı anneme surat yaptı meraba dedı bana naslsn bile demedi.kin tutmuş dünden.yada doldurmuşlar.msj attım mevlude gelsıbler böyle böyle bu haldwym dıye dalga gcerms gbı geçmiş olsun dıye msj atmış.annem kalkmış gtnek ıstıor surat astı dıye.ılk defa esım böyle yaptı.demın oksurdum sıddetlı defalarca dıkıslerım çok acıdı oturdum aglıorum.ben bu çocuğa ıkı sene sonra korkulu rüyam olan ameliyat la kavuştum ya ben cokmu hatalıyım ya
Yazdıklarını okuyorum hep. Moralim bozuluyor. Ne cahillik ne bencillik öyle. Zaten zorlu bi doğum geçirmişsin Hormonlarımız altüst durumda. İlk günlerimde yazamamıştım ben sürekli ağlıyordum. Anlıyorum seni. Grip olanları yaklaştırma ne olursa olsun. Bu oyun değil. Bebeğinin sorumluluğu sende. Eşinle de tatlı tatlı konuş seni anlamasını sağlayacak bir yol vardır mutlaka...

Sen biraz alttan alsan? Suratına nazar ayetini oku:)

ben ve alttan almak mı :) canım düşün ameliyatlıyım ve sezeryan çokta kolay bir şey değil, zaten o kadar çok şeyi alttan almaya çalışıyorum ki biranda patlayabiliyorum :( neyse sen beni boşver ,bizim evlilik böyle gidecek gibi :(

sen bebişini düşün artık kavuşuyorsun inşallah,o miss gibi kokusunu içine çekeceksin cicilerini giyecek, valla insanın canı sürekli bebiş yapmak istiyor :)

Herkese merhaba arkadaşlar:) ancak bugün yazabiliyorum kusuruma bakmayin; oğlum tarafindan buyulenmis durumdayım:) hemen doğum hikayemi hemen anlatayım size:);

Simdi salı günü sabah 8.30 gibi hastaneye geldik suni sanci ile dogumu baslatnak icin. 9.05 te yumuşatıcı fitil ve suni sanci ya başladık. Sancilara karşı ağrı eşiğim yuksek diye sanci seviyesini arttırmaya basladik. Gerçekten cok sıkıntılıdegil idi arkadaş lar. Suni sancidan cok korkmamak lazim. Zaten 1.5 cm acikligim vardi önceden. Saat 15.00 a geldiğinde açılma toplamda 2 cm idi. Sonra 17.00 da tekrar baktik hala 2 cm idi ve vajina duvari da hala incelmemişti. Dolayısıyla doktorumuzla oturduk konuştuk. 2 haftada 1 cm acilma olmuştu simdide 8 saat sonunda sadece yarim cm acilma olunca sezeryana karar verdik. Hemen 5.30 -6 gibi sezeryan ekibi haizrlandi. Epiduralli olduk. Esim de benimle icerideydi. 18.30 da oglumuz Murat Tenekecioglu dunyaya geldi:KK66: 3660 gr. 53 cm boyunda bir bal yumağı:) neyse ki kolostrum sutum de vardi sıkıntı yasamiyoruz ama emzirme zamanlamasi zor biraz. Çünkü pasam baya baya uykucu 1 emiyor oooooo saatleece uyuyor:) Allah isteyen herkese bir evlat , sanci bekleyenlerimize saglikli dogumlar ve taze annelerimize de ballı lokma tatlilariyla keyifler diliyorum:)
maşallah çok güzel, Allah analı babalı büyütsün

canım benim yaaa, sen onları boşver dicem ama insan boş veremiyor, maalesef benim eşimde anneme surat yapıyor ama kendi ailesi ne derse yapıyor :( uğraşmak cidden zor, sezeryandan sonra yatmadığım için dikişlerimde sorun oldu ve doktor dinleneceksin yoksa fıtığa dönüşür dedi, bunuda eşime söyledi, geçen gece mesela ben kalkamadım mamayı hazırlarmısın dedim, sinirle kalktı koridorda sesli sesli söylendi elindekileri tak tuk vurarak bıraktı , amaç anneme duyurmak, valla o sinirle yerimden bir kalktım ağzıma geleni söyledim, zavallı annemde uykusundan korkuyla kalkmış bebeğe bir şey oldu sanmış, oğlumun mamsınıda hazırlşadım, altınıda aldım, biraz zor oldu ama yaptım ve birkaç gün bebeğin ne mamsını ona yaptırdım nede altını aldırdım, sonra ağzıma gelenleri saydım ama hala sinirim geçmedi, insan sussa bile içine atıyor, ben maalesef dayanma noktamı aşınca deli gibi oluyorum Allahtan o anlarda üzerime gelmiyor yoksa yapacaklarımı ben bile tahmin edemiyorum, uyumsuz insanla yaşamak cidden çok zor,Allah seninde benimde bizim durumumuzda olanlarında yardımcısı olsun

Perita
kızlar doğum yaklaştıkça beni bi olum korkusu sardı boyle hisseden var mi benim psikolojik iyice bozuldumu anlamadım.sürekli ya birşey olurda bebeğimi goremezsem düşüncesi var..:KK43:(
Canim ben de pazartesi sezeryan im olcak.ve geceleri düşünmekten uyuyamiyom. Düşün düşün kafayı yedim.gece 4 te balkona çıkıyorum uykusuz günler daha şimdiden stres stres.ama öleceğim i hiç düşünmedim sen de düşünme bunlar aslında çok güzel zamanlar geri gelmeyecek özel günler. Yaşlı teyze ler hep allah kurtarsın diyor görünce ama hep İmrenerek o günlerini ozleyerek bakıyorlar bana.guzel şeyler dusun:)

Herkese merhabalar ben buraya ilk kez yaziyorum sanirim dogum yapan arkadaslara bebeklerini saglikla sihhatle buyutmelerini nasip etsin dogum yapacak arkadaslarada hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim
Kizlar ayrica bi sey sormak istiyorum dun dr um suyumun azaldigini soyledi hareketleri yavasladigini hissettim bebegimin acaba yerimiz daraldigi icin mi cok hissetmiyorum yoksa suyum azaldigi icin mi
Bu arada sezeryann tarihim 27 ekim

Herkese merhabalar ben buraya ilk kez yaziyorum sanirim dogum yapan arkadaslara bebeklerini saglikla sihhatle buyutmelerini nasip etsin dogum yapacak arkadaslarada hayirli dogumlar nasip etsin Rabbim
Kizlar ayrica bi sey sormak istiyorum dun dr um suyumun azaldigini soyledi hareketleri yavasladigini hissettim bebegimin acaba yerimiz daraldigi icin mi cok hissetmiyorum yoksa suyum azaldigi icin mi
Bu arada sezeryann tarihim 27 ekim

Canim bebek kanala indiğinde hareketleri azalıyormus. Yeri daraliyor hem.Belki de ondandir suyu yeterli olmasa doktor bir şey derdi zaten rahat ol.

Canim bebek kanala indiğinde hareketleri azalıyormus. Yeri daraliyor hem.Belki de ondandir suyu yeterli olmasa doktor bir şey derdi zaten rahat ol.
Henuz dogum kanalina girmedigini soyledi dr um hareketlerini hissediyorum ama onceki gibi aman aman degil suyu azalmis dedi sadece bencede sorun olsa alirdi hemen diye dusunuyorum sonucta 37+5 olduk bugun
Sagol bu arada dlkkate alip cevap verdigin icin

kızlar doğum yaklaştıkça beni bi olum korkusu sardı boyle hisseden var mi benim psikolojik iyice bozuldumu anlamadım.sürekli ya birşey olurda bebeğimi goremezsem düşüncesi var..:KK43:(
Aynı korkuları bende yaşafım ama doğurduktan sonra hepsi geçip gidiyor üzülme

Henuz dogum kanalina girmedigini soyledi dr um hareketlerini hissediyorum ama onceki gibi aman aman degil suyu azalmis dedi sadece bencede sorun olsa alirdi hemen diye dusunuyorum sonucta 37+5 olduk bugun
Sagol bu arada dlkkate alip cevap verdigin icin
evet bebrk büyüdükçe hareketleri azalıyor hatta brn son üç gün neredeyse hiç hissetmedim

kızlar merhaba,

az önce çatı muayenesinden geldim müsait normal doğum için dedi doktorum açılma yok ama yumuşama var dedi başı da çok aşağıda dedi fakat suyumda azalma plasentada yaşlanma var dedi doktorum salı günü tekrar çağırdı suyuna tekrar bakmam lazım sınırdasın dedi ben normal doğumu çok istiyordum fakat bu gidişle sezaryen olacakmışım gibi geliyor benimle aynı şeyleri yaşayan varmı suyun azalmasından dolayı sezaryen olan varmı???

Aynı korkuları bende yaşafım ama doğurduktan sonra hepsi geçip gidiyor üzülme

evet bebrk büyüdükçe hareketleri azalıyor hatta brn son üç gün neredeyse hiç hissetmedim
canım sende doğum yaptın galiba, uff yaa kimler doğum yaptı keşke bir liste yapsakta görsek, inşallah herşey yolunda gitmiştir, aylar öncesini hatırladım birden ne kadar stres olmuştun , çok şükür bebişe kavuştun demek, Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah,

kızlar merhaba,

az önce çatı muayenesinden geldim müsait normal doğum için dedi doktorum açılma yok ama yumuşama var dedi başı da çok aşağıda dedi fakat suyumda azalma plasentada yaşlanma var dedi doktorum salı günü tekrar çağırdı suyuna tekrar bakmam lazım sınırdasın dedi ben normal doğumu çok istiyordum fakat bu gidişle sezaryen olacakmışım gibi geliyor benimle aynı şeyleri yaşayan varmı suyun azalmasından dolayı sezaryen olan varmı???

bu doktorlara ne oldu böyle?? insanı strese sokup sezeryana alıyorlar, inan vaktim olsa oturup ekim annelerinin kaçı sezeryan yaptı kaçı normal doğum yaptı liste hazırlıcam, inşallah istediğin gibi normal doğum yapıp sağlıkla bebişini kucağına alırsın, sezeryan olursada çok stres yapma baksana nerdeyse herkes sezeryan oldu zaten

Back
X