2014 Ekim Anneleri

tebrıkler canım ılk zamanlarda bende cok meraklıydım keseydı kalp atışıydı bayağı stres yaptım ALLAHA sukur hersey yolunda dılerım senın içinde aynısı olur ama senınkı kız muhtemelen mıde bulantın böğürme sımdıden warsa hayırlısı neyse olsun bende daha cınsıyetını bılmıyorum tebrıkler tekrar

Benimde sat 2 ocak pazartesi günü kese için gittim çok şükür gördük 5 haftalık dedi doktor bebeği görmek için 15 gün sonraya randevu verdi yani ayın 24 üne üzme kendini canım inşallah meleklerimiz iyi rabbimin izniyle

Oy bende öyle hep aklım bebeğimde inşallahhh benimkide herşey yolundadır cinsiyeti hiç önemli değill sağlıklı olsunda canım

Sen öğrendin mi cinsiyetini senin kaç haftalık takvimin varsada göremiyorum telden giriyorum da

12+6 benımkı ya aslında gıtsek belkı gorunur belkı görünmez bılmıyorum 24 subatta radewum war o gunu bekliyorum bırazdaha sabredıyım dıyorum benım ıcınde cınsıyetın bır onemı yok ama ınsan genede öğrenmek ıstıyor canım hıc stres yapma ben cok streslıydım cok korkuyodum ama dedıgım gıbı hayırlısıysa hıc bırsey olmaz tadını çıkar benım karnım sısmeye başladı kılo almaya başladım fazla yatak keyfı yapmaya başladım etrafıma karsı sınırlıyım tuaf tuaf huylar turedı walla bunlara hazırlıklı ol

kıdemli hamile gelmiş :) hadi hayırlı olsun. senin hamileliğin nasıl geçiyor?

tatlım ben cok sınırlı bır hamılelık gecırıyorum herseye alınıyorum daha once yaptığım seylerı yapmak ıstemıyorum kılo alıyorum esımle kawga edıyorum yatıyorummmm offf offf cekılıcek dert degılım yanı

bulantıların oldu mu olmadı herhalde ki kilo alıyorsun?

Son düzenleme:
Canım bende asabi oldum iyice benimde 24 şubat randevum aynı günmüş bende de panik atak var ve bazen delirdiğimi düşünüyorum kötü kötü hep böyle düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun canım

bu decavit dana gibi hapmış yaaa kırıp yuttum mecbur

Canım bi günlük tutuyorum zaten :) bide örgü örüyorum o zaman inşallah tekrar görüşürüz ben genelde burdayım canım
bu decavit dana gibi hapmış yaaa kırıp yuttum mecbur

Ben rahatlıkla yutuyorum 4. Yü içtim bugun

Canım bi günlük tutuyorum zaten :) bide örgü örüyorum o zaman inşallah tekrar görüşürüz ben genelde burdayım canım

Ben rahatlıkla yutuyorum 4. Yü içtim bugun

tamam canım dedıgım gıbı kafana bırsey takma bırak sakın ol bıraz bebekte ıcerde uzulmesın annesı

decawıtmı kullanıyosun sen nıye sana folıkasıt wermedı bobreklerını yorarsın onunla banada wermıslerdı başka doktor hemen kestı

folik asitim de var.. gastritten dolayı doğru düzgün yemek yiyemiyorum diye verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…