ewet ılk kısmetse benım haberımı alıcaksınızkullanıcı adım sewgılım 29 yasındayım 28 agustosmuhtemel doğum tarıhım
Yayaya canım ben tam 5 haftalıkken karından gördü doktor keseyi şükürler olsun inşallah kalp atışlarınıda duyarız
Bugun kasık ağrım yook bebeğimde iyidir inşallahh merve bende uykunun dinine vurdum bugun
Dişlerimi fırçalarkrn öğür öğür geberiyorum onun dışında yok
Öyle yaniii kızlar sizde ne var ne yook
cnm burda 2 ocak girince direk 10 ekim çıktı düzeltirim..bende kendimi 5+6 günlük hesapladım adam beni 1 hafta öne attı nasıl yanlış hesaplayabiliyor.. sanırım gece gidip uykusundan uyandırdığım için sinir oldu bana !!!!!
allah senden razı olsun canım inan içimi ferahlattın...
tebrıkler canım ılk zamanlarda bende cok meraklıydım keseydı kalp atışıydı bayağı stres yaptım ALLAHA sukur hersey yolunda dılerım senın içinde aynısı olur ama senınkı kız muhtemelen mıde bulantın böğürme sımdıden warsa hayırlısı neyse olsun bende daha cınsıyetını bılmıyorum tebrıkler tekrar
supersınnnn
Oy bende öyle hep aklım bebeğimde inşallahhh benimkide herşey yolundadır cinsiyeti hiç önemli değill sağlıklı olsunda canım
Sen öğrendin mi cinsiyetini senin kaç haftalık takvimin varsada göremiyorum telden giriyorum da
kıdemli hamile gelmiş :) hadi hayırlı olsun. senin hamileliğin nasıl geçiyor?
tatlım ben cok sınırlı bır hamılelık gecırıyorum herseye alınıyorum daha once yaptığım seylerı yapmak ıstemıyorum kılo alıyorum esımle kawga edıyorum yatıyorummmm offf offf cekılıcek dert degılım yanı
Canım bende asabi oldum iyice benimde 24 şubat randevum aynı günmüş bende de panik atak var ve bazen delirdiğimi düşünüyorum kötü kötü hep böyle düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun canım12+6 benımkı ya aslında gıtsek belkı gorunur belkı görünmez bılmıyorum 24 subatta radewum war o gunu bekliyorum bırazdaha sabredıyım dıyorum benım ıcınde cınsıyetın bır onemı yok ama ınsan genede öğrenmek ıstıyor canım hıc stres yapma ben cok streslıydım cok korkuyodum ama dedıgım gıbı hayırlısıysa hıc bırsey olmaz tadını çıkar benım karnım sısmeye başladıkılo almaya başladım fazla yatak keyfı yapmaya başladım etrafıma karsı sınırlıyım tuaf tuaf huylar turedı walla bunlara hazırlıklı ol
bulantıların oldu mu
Canım bende asabi oldum iyice benimde 24 şubat randevum aynı günmüş bende de panik atak var ve bazen delirdiğimi düşünüyorum kötü kötü hep böyle düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun canım[/Qaa cok sewındım haberlesırız ozaman burda randewudan sonra bak tatlım panık yapıcak hıc bırsey yok sakın ol oncelıkle benım bu ıkıncı hamılelıgım bırıncıde cok kucuktum 17 yasında hamıle kaldım we ınan bundan daha rahat bır hamılelıgım oluyordu kendını rahat bırak oyalanıcak bırseyler bul hatıra defterı al bebıs için hıslerını yaz sabırsızlıklarını yaz ultrason fotolarını yapıştır sınır konusunda bırsey dıyemıycem cunku kelın merhemı olsa kendı kafasına surer
Canım bende asabi oldum iyice benimde 24 şubat randevum aynı günmüş bende de panik atak var ve bazen delirdiğimi düşünüyorum kötü kötü hep böyle düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun canım[/Qaa cok sewındım haberlesırız ozaman burda randewudan sonra bak tatlım panık yapıcak hıc bırsey yok sakın ol oncelıkle benım bu ıkıncı hamılelıgım bırıncıde cok kucuktum 17 yasında hamıle kaldım we ınan bundan daha rahat bır hamılelıgım oluyordu kendını rahat bırak oyalanıcak bırseyler bul hatıra defterı al bebıs için hıslerını yaz sabırsızlıklarını yaz ultrason fotolarını yapıştır sınır konusunda bırsey dıyemıycem cunku kelın merhemı olsa kendı kafasına surer
kızlar bu arada ben muhtemel doğum tarıhı yanlış yazmışım ben pek anlamıyorum bu hesaplayıcılardan benım son adet tarıhım 11kasım 2013 hesaplarmısınız benım ıcın sımdı doğru oldumu
canım bende asabi oldum iyice benimde 24 şubat randevum aynı günmüş bende de panik atak var ve bazen delirdiğimi düşünüyorum kötü kötü hep böyle düşünüyorum rabbim yardımcımız olsun canım[/Qaa cok sewındım haberlesırız ozaman burda randewudan sonra bak tatlım panık yapıcak hıc bırsey yok sakın ol oncelıkle benım bu ıkıncı hamılelıgım bırıncıde cok kucuktum 17 yasında hamıle kaldım we ınan bundan daha rahat bır hamılelıgım oluyordu kendını rahat bırak oyalanıcak bırseyler bul hatıra defterı al bebıs için hıslerını yaz sabırsızlıklarını yaz ultrason fotolarını yapıştır sınır konusunda bırsey dıyemıycem cunku kelın merhemı olsa kendı kafasına surer
bu decavit dana gibi hapmış yaaakırıp yuttum mecbur
bu decavit dana gibi hapmış yaaakırıp yuttum mecbur
Canım bi günlük tutuyorum zaten :) bide örgü örüyorum o zaman inşallah tekrar görüşürüz ben genelde burdayım canım
Ben rahatlıkla yutuyorum 4. Yü içtim bugun
Ben rahatlıkla yutuyorum 4. Yü içtim bugun
decawıtmı kullanıyosun sen nıye sana folıkasıt wermedı bobreklerını yorarsın onunla banada wermıslerdı başka doktor hemen kestı
folik asitim de var.. gastritten dolayı doğru düzgün yemek yiyemiyorum diye verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?