hımm anladım dıkkat et kendıne ozaman tatlım
Tamam tatlım çok saolltamam canım dedıgım gıbı kafana bırsey takma bırak sakın ol bıraz bebekte ıcerde uzulmesın annesı
bende hap yutma fobisi var da canımo yüzden 2ye böldüm
canım uzanmak yatar pozisyonda olmak iyi gelebilir kolonya kokla biraz ve uykuya dalmaya çalış. ben öyle yapıyordum. sabır ya sabır canım
canım benim geçen sefer aşağıda olmasına rağmen 40+2 de doğum yaptım yani aşağıda olması doğum tarihinde sıkıntı oluşturmuyor sadece anneye süreç biraz daha zor oluyor kasıklarım 28. haftadan sonra sürekli zorlandı özellikle. doktor bayagı aşağıya tutuyordu ultrason aletini resmen rahmimin üzerine. sende oradan anlayabilirsin.
kızlar hıc ozenıpte kıyafet alan warmı aranızda
Ben korkuyom alamıyorum herkes alma diyor bi tek ağızını silmek için mendil aldım bide kilot aldım
ewet oyle dıyolar ama ben alıyorum azar azar ALLAH korusun bırsey olucagı warsa olursa ıhtıyacı olan bırıne werırım dıye düşünüyorum ne bılıyım bu benım düşüncem tabı almadan duramıyorum açıkçası bu aydan ıtıbaren bezde almaya baslıycam daha önceden tecrubelıyım kâğıt mendıl gıbı gıdıyor walla en azından daha ekonomıkolur
Kalp atışlarını duyayım canım bide 3 ayı atlatıyım bende alıcam bide eşimle toprak kumbara aldım bebiş için bozukları hep atıyoruz
ewet oyle dıyolar ama ben alıyorum azar azar ALLAH korusun bırsey olucagı warsa olursa ıhtıyacı olan bırıne werırım dıye düşünüyorum ne bılıyım bu benım düşüncem tabı almadan duramıyorum açıkçası bu aydan ıtıbaren bezde almaya baslıycam daha önceden tecrubelıyım kâğıt mendıl gıbı gıdıyor walla en azından daha ekonomıkolur
Sizin yerinizde olmak ne güzel olurdu akşama kadar uyusam çalışmak işte bu ay bana zor geldi çünkü deli gibi uyuyorum latamam size kahvaltı icin aksamdan yumurta falan kaynatayım dedim tabii uyumuş kalmısımsabah kosarak mutfaga gittim esime yumurta koysak kaynarmiki dedim tabiiii diyerek buz dolabinin kapagini acti tek tek dort tane saklama kabi cikardi ba yumurtali recelli kahvalti hazirlamis nasi mutlu oldummmm anlatamamm
ewet güzel fıkır dur bende benımkıne aldırıyım bızde toplayalım tabı benım trıplerım bıterde adamla konuşmaya baslarsam soylerım
kıyafet işini falan son aylara doğru bırakmayı düşünüyorum da bez almaya başlıycam ben de çünkü çok gidiyormuş evde stok oluşturucam
bencede bacım kesın al yanı gerçekten buyuk tasarruf yapmış olursun bende yıgende cok 1.dende bılıyorum
Valla benimde aram iyi değil pek eşimle acayip bi adam oldu ya yada bana öyle geliyor canımı da sıkmıyo değil
Ama gerçekten bi kumbara al biz pazar gününden beri 30 tl atmışızdır hep küçük paraları atıyoruz
gerçi bir de onu evde saklaması var cok yer kaplar yaa
bazan yokmu warsa bazanın altına yerlestır yoksa odanda bır kose ayır artık
ewet bulantım tıskınmem oldu ama kusmam olmadı yemek yedıkten sonra bulantım oluyordu yarım saat yatınca dınlenınce gecıyodu sukur sımdı cok az denılecek sekılde azaldı
Ben kendime sınırlamalar koyuyorum.
Az yicem.
Hamur işi asla yemicem!
KİLO ALMAKTAN ÇOK KORKUYORUM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?