2014 Ekim Anneleri

merhaba kızlar listeye beni de eklermisiniz?
ben ilkay, 25 yaşındayım.. ilk bebeğim inşallah tahmini doğum tarihim 18 ekim.. denizlideyim..

pazartesi akşamından beri sizi okuyorum pazartesi kan testi yaptırdım .. beta hcg 1207 çıktı dün kendi kadın doğum doktoruma gittim.. bir takım tahliller istedi.. bu sabah kan verdim sonuçlarını da doktora gösterdim.. herşey normalmiş (artık nelere baktı bilmiyorum). beta 1400 olmuş .. 2000 olmadan keseyi göremeyiz dedi.. bugün keseyi görebilseydim daha mutlu olacaktım ama cumartesi keseyi görmek için randevu verdi inşallah değerim 2000 olur

kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim

kızlar hcg 74 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yaş 27 2.gebelik benide eklermisiniz bide şu gebelik çizelgesini kendim için nerden yapabilirim

hayırlı olsun canım.. "profil ayarları"ndan yapabilirsin.. biraz aşağılarda bi yerde tahmini doğum tarihini yazıyorsun

çok mu yemek yiyorsun? iştahlı mısın bayagı şu ara o yüzden mi?
58 kilo oldum
Çok kilo aldım ya. Bu folik asit kullandığımdan beri kilo alıyorum.
Deli oluyorum bu halime.

Zaten yüzümde de hep sivilce çıktı. Gıcık oluyorum. Çok çirkinleştim :/

58 kilo oldum
Deli oluyorum bu halime.

canım üzülme ben de aynı dertten muzdaribim acab bu folik asit mi kilo yapıo ve de sivilce çıkarıo?
tüm suratım sivilce içinde kaldı ergenler gibiyim

canım üzülme ben de aynı dertten muzdaribim acab bu folik asit mi kilo yapıo ve de sivilce çıkarıo?
tüm suratım sivilce içinde kaldı ergenler gibiyim
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Yarın başka biri olarak gelcem işe.
Bundan sonra da öyle olcam.

Merhaba canım hoşgeldin sağlıcakla al yawrunu kucağına

58 kilo oldum
Deli oluyorum bu halime.

cnm folik asit çok farkettirmez aslında herkes içiyor ama bilemedim ki sende niye böyle oldu? genelde hamileliğin 2. trimesterının ortalarından itibaren bariz kilo artışı yaşanmaya başlanır.

herkese soruyorum genelde herkesin iştahı kapalı, senin iştahın açık olabilir belki? kontrol altına al kendini, çok yemek yeme. bak ilk 3 ay bebek senden çok beslenmez çocugu beslicem diye fındık fıstıkları aşırı yutup durma dozunda ye :) 3 aydan sonra bebek tam anlamıyla anneden beslenmeye başlar.

Son düzenleme:
kızlar bugun doktora gittim. 5+5
kese 1 haftada 4.6mmden 2cmye büyümüş
6 haftalık görünüyor dedi doktor
henüz kalbimiz atmıyor
10 gün sonra bir daha gidiyoruz.
sizler nasılsınız?
kalp atışınızı kaç iken duydunuz?
eski gebeliğimde 6+ kaçta duydugumu hatırlayamadım ben

bende cumartesi keseyi görürüm inşallah

karından mı baktırdın? karından baktırdıysan bebegi görememişsinizdir? bence erken bi tarih vermişti zaten hem kalp atışı için hem karından ultrasonla bebeği görmek için.

hosbulduk tarcıncım. bıulantım az, karnımda bir şişlik var sanki ama
ya ben eski gebeliğime göre kiloluyum. 4-5 aylık hamile gibiyim

benimde karnımda şişlik var ama zaten 2. gebeliklerde böyle olurmuş karın çok çabuk çıkarmış.

Son düzenleme:
bende de şişlik var ama sanırım (afedersiniz) kabızlıktan bol su içiyorum ama psikolojik galiba :44: bebeğe bişey olacak sanıyorum tuvaletimi yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…