Biz bıraktık canım1 hafta kadar oldu.o kadar rahat oldu ki anlatamam.Artık daha güzel yemek yiyor daha güzel uyuyor.Gece1 sefer uyanıyor yada hiç uyanmıyor.Bu zamana kadar da ne hasta oldu ne bisey MaşaAllah....
Soğanı sarımsağı eksik etme yemeklerinden. Biz köstebekgiller gibiyizBenim oğlum çok hasta oluyor benim bünyemde zayıf oğlumda öyle sanırım hasta oldumu mutlaka acillik oluyoruz
Soğanı sarımsağı eksik etme yemeklerinden. Biz köstebekgiller gibiyiz
uyku düzeni evet beslenme malesefVar mi buna uyan ☺
Yangına körükle gitmek istemem ama ilk aklıma gelen sevgililer gününde akraba da nerden çıktı oldu.Acaba gerçekten akrabaya mı gidecek???eşimle aramız biraz bozuktu neyse düzeldi sayılır şimdi sevgililer günü geliyo belki çok önemli değil hediyesini de aldı
cumartesi günü onun rahmetli dedesi için mevlüt niyetledim bunca is arasında bugün çarşıya çıktım şeker hamurudur kalpli mum masa için süs ne bileyim kendim yapabiliceğim şeyler için malzeme aldım pasta kurabiye yemek keçeden yapılmış servis falan
neyse eşim hafta sonu akrabasina gidiçekmis hafta sonu zaten yağmurlu değişiklik olsun
ben bişeyler yapmaya çalışıyorum uğraşıyorum emek veriyorum tamam oda yapıyo ama suan moralim sıfır olay sevgililer günü falan değil HAYAL KIRIKLIĞI
haksızmiyim ben mi abartıyorum ben mi çok ince düşünüyorum
bir akıl verin bana hakkınızıda helal edin
gerçekten gidiçek canım öyle bir şüphem yok amcalariylâ gidiçekte.düşüncesizliğine kızıyorum pazar öğlen gelirdim koca gün sevgiler günü diyo.neyse vazgeçmiş gitmektenYangına körükle gitmek istemem ama ilk aklıma gelen sevgililer gününde akraba da nerden çıktı oldu.Acaba gerçekten akrabaya mı gidecek???
Üzülme nazlıcık sen incelik etmişsin o anlamamış sabırlı ol güzel bacım moralinide hiç düşürme kendim için yaptım yedim diye düşün bi daha seferede aynı incelikte düşünme ki o senin için hazırlık yapsıneşimle aramız biraz bozuktu neyse düzeldi sayılır şimdi sevgililer günü geliyo belki çok önemli değil hediyesini de aldı
cumartesi günü onun rahmetli dedesi için mevlüt niyetledim bunca is arasında bugün çarşıya çıktım şeker hamurudur kalpli mum masa için süs ne bileyim kendim yapabiliceğim şeyler için malzeme aldım pasta kurabiye yemek keçeden yapılmış servis falan
neyse eşim hafta sonu akrabasina gidiçekmis hafta sonu zaten yağmurlu değişiklik olsun
ben bişeyler yapmaya çalışıyorum uğraşıyorum emek veriyorum tamam oda yapıyo ama suan moralim sıfır olay sevgililer günü falan değil HAYAL KIRIKLIĞI
haksızmiyim ben mi abartıyorum ben mi çok ince düşünüyorum
bir akıl verin bana hakkınızıda helal edin
Ben uymaya çalıştımda olmadıVar mi buna uyan ☺
Bu 2014 anneleri bacım senin ki 2016 ekim annesi olucan sanırım hayırlı olsunArkafaslar benim de bu önümüzdeki hafta 8. Haftaya giriorum nasilse ekimde dofum
İşe başladın mı kolay gelsin şimdidenFırsat bulamıyorum vali girmeye artık siteye
teşekkür ederiz arkadaşım hersey kısmet rabbim ne yazdı bilinmez kaderimize ne çok planınız var şu hayatta 5dakika sonramiz belli değil oysaKızlar bir blogta bir yazı gördüm çok hoşuma gitti Sanırum mehpareoğrt bloguydu çok güzeldi bende sizle paylaşayım dedim
NAsipse gelir Hintten yemenden gelmezse ne
GELİR elden)
Eski Sisam krallarından Ancee adında bir
zalim, yeni yaptırdığı bir bağa üzüm kütükleri diktiriyormuş.
İşlerin bir an önce bitmesini sağlamak için de kölelerini hiç
dinlenmeden çalıştırıyormuş. O zavallı kölelerden biri, birgün pek bitkin düştüğü için dayanamaz ve zalim krala:
- Niçin bu kadar acele ediyorsunuz efendim? Siz bu bağın
üzümlerinden yapılacak şarabı hiçbir zaman
içemeyeceksiniz ki!deyivermiş.
Kral biraz kızmışsa da sesini çıkarmamış.
Nihayet gün gelip üzümler yetiştikten sonra, kral köleler de
dâhil herkesin hemen
toplanmasını emretmiş. Bir müddet sonra da
o bağın üzümlerinden
yapılmış şaraptan bir bardak getirilmesini
emretmiş.
Daha önce kehanet gösterisinde bulunan köleyi de
huzuruna çağırtmış. Şarap bardağını eline alarak:
- Söyle bakayım, benim bu şaraptan hiçbir
zaman içemeyeceğimi
tekrar iddia edebilir misin? diye sormuş.
Köle şöyle cevap vermiş:
- Belli olmaz efendim. İçebileceğinizi
söyleyemem.Çünkü dudak ile
bardak arasındaki mesafe çok uzundur. O arada başınıza
neler gelebileceğini de bilemem!
Köle sözlerini bitirir bitirmez, içeri kralın
adamlarından biri girmiş. Bir yaban domuzunun bahçeye
girdiğini ve asmaları kırıp
döktüğünü söylemiş. Kral elindeki
bardaktan bir damla dahi içmeden
hemen dışarı fırlamış. Bahçede domuzun
bulunduğu yere koşmuş. Kral
ve domuz arasında öldüresiye bir mücadele başlamış. Sonunda
yaban domuzu mızrak gibi azı
dişleriyle, Sisam kralının karnını yarıp
ölümüne sebep olmuş.
Kral bostanda, bardak masada kalmış...
Şu söz bu olayı güzel bir şekilde ifade
ediyor:
"Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, Nasip
değil ise ne gelir elden?"
İşe başladın mı kolay gelsin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?