Benimde dikişe ilgim çok diktiklerinin fotolarını bizlerlede paylaşırsın inşallah kolay gelsinYok canım başlamadım daha şuan dikiş kursuna gidiyorum yaza düşünüyorum işe girmeyi kurstan çocuktan vakit kalmıyor buraya
kızlar emzirmeye devam eden var mı
Benimde dikişe ilgim çok diktiklerinin fotolarını bizlerlede paylaşırsın inşallah kolay gelsin
aile hekimi bıraktır artık dedi bazen on dakikada bir geliyo emmek için yemek yemesini de engelliYo.bir bıraktırayım diyorum sonra kıyamıyorum öyle tatlı emiyoki ama ramazan à kadar bende bıraktiririmBen varım bi kaç ay daha ramazana yakın zamanda bıraktırcam inşallah
Ben devam sütüne devam ediyorum yemiyor yoksa mercimek çorbası o da yağsız tuzsuz seviyor bide şehriye diğer yemekleri itinayla çıkarıyor resmen yemek seçiyorkızlar emzirmeye devam eden var mı
Bizimkide çorba yi güzel içiyor sadeceBen devam sütüne devam ediyorum yemiyor yoksa mercimek çorbası o da yağsız tuzsuz seviyor bide şehriye diğer yemekleri itinayla çıkarıyor resmen yemek seçiyor
Maşallah bu kadarı bile yine iyiBizimkide çorba yi güzel içiyor sadece
bende pırasa fasulye brokoli herseyin çorbasıni yapıyorum yemek yemezse ordan alsın bari vitaminleri
meyve veriyorum yoğurdu da makarnayla beraber ama bir türlü düzen oturtamadim
sabah kahvaltı yarım yumurta bir iki peynir salata domates yiyo
uyumadan çorba
uyanınca makarna veriyorum yoğurtlu
aksam çorba veya yemek varsa
bir araya da meyve sıkıştırıyorum elma rendesi portakal veya mandalina sıkıp karışık
yatmadan öncede bir biberon süt içiyo
eh işte canım günden güne iyiye gidiyo gibi bizimkide.Slm kızlar artık oğlum söz dinlemeye yavaştan başladı inanın çok mutluyum sizlerde durum Nasıl
Ben devam sütüne devam ediyorum yemiyor yoksa mercimek çorbası o da yağsız tuzsuz seviyor bide şehriye diğer yemekleri itinayla çıkarıyor resmen yemek seçiyor
MaşAllah onaBenim oğlum da maşallah her türlü çorbayı içer yemekte bazılarını ayırır baya düzeldi ama bazen sözümü güzel dinler bazen de hiç umurunda olmaz konuşmamız da baya düzeldi istediğini anlatabiliyor kelimeleri gayet net söylüyor emmemiz de baya azaldı gündüz 2 3 sefer anca dışardaysak hiç aklına gelmiyor
hayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsun kızımın ismi elif.hamile kalmadan önce bende çok görürdumRüyamda gördüm bu gün hayır inşallah hamileymiş ve bir kızım olacakmış Adını ne düşünürsün diyor rüyamdaki kişi Elif diyorum halbuki reglim heral ayaklarım açık kaldı:) hayırdır diyeyim hayır olsun
Teşekkür nazlıcım Çok güzel ismi varmış Elif çok hoş bir isim isimler karekterleri etkiliyor derler ne derece doğru bilmiyorum tabi Elif isimleri dediğim dedik olurmuş çok merhametli gururlu sevecen ve dostluğa önem verirlermiş inşallah ilerde kızım olursa Elif eylül koymayı düşünüyorumhayır olsun canım güzel bir rüya görmüşsun kızımın ismi elif.hamile kalmadan önce bende çok görürdum
Üzülme Canım 1,5 iki yaş sendromu bu durum çok çocukta görülüyor bizdekinde inatlaşma var yapma diyince illa yapacağım diyor olmaz diyince yerlere yatıp ağlıyor geçici bi durum bu doktor tavrın net olsun diyor iki cep telimi kırdı göz teması kur onun boyuna in ve yaptığının yanlış olduğunu kesin bir dille anlat dedi benim anlatmaktan dilimde tüy bitti kerata hala anlamamazlıktan geliyor:)))herseye ağlanır mi ya canından bezdirdi beni Son günlerde valla.nerden huy edindi bilmem
paso geziyoruz valla ana kız eve girdiğimiz yok.nasılsa bugün dışarda uyudu bebek arabasında kalkmakta istemedi.uykumuz biraz daha iyi 4 dış birden geliyo ama rahatsız etmiyo anlaşılan aksama sabaha çıkar.bu ay kontrol var bakalım ne diçek doktor birde aşı tabiÜzülme Canım 1,5 iki yaş sendromu bu durum çok çocukta görülüyor bizdekinde inatlaşma var yapma diyince illa yapacağım diyor olmaz diyince yerlere yatıp ağlıyor geçici bi durum bu doktor tavrın net olsun diyor iki cep telimi kırdı göz teması kur onun boyuna in ve yaptığının yanlış olduğunu kesin bir dille anlat dedi benim anlatmaktan dilimde tüy bitti kerata hala anlamamazlıktan geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?