http://www.efepost.com/video-detay/dogum-sancisini-merak-eden-iki-erkegin-basina-gelenler/1507/
Bak bu doğum sancısı süper valla gül gül öldüm
AYYYY ÇOKK KOMİK YA GÜLMEKTEN ÖLDÜMkocama izleticem bunu
Türkiye de olsa iyiydiiii kocacımm tadardı
merhaba kızlar, okudum okudum şimdi yazıyorum:)
almadım ben daha, nasıl bişey almalıyım bilmyorum, şu yanda biberon için gozu olanlar var ya, stylo mu ne, onlar güzel gibi geldi ama bi arkadaşım da gerek yok ki ona dedi, burdan bi arkadaş almış hatta resmini koymuş, ondan mı alsak ki???
magnesium diasporal saşe kullanıyorum ben de, ishal falan yok
kahkahayla güldüm:)
abdestli abdestli okudum, bebek sahibi olamamanın ne demek oldugunu bilirim, tedaviyle oldu benimki de, o yüzden midir bilmem ama ağlaya ağlaya okudum, Allah kabul etsin inşallah...
benim de ara ara olmaya başladı, Allahtan çok sık degil henüz, kalbim de cok atıyor bu oldugunda, doktora sorucam.
ben cok begendim, nesini begenmedin ki, görsem bundan alırdım:)
aktarılma olayı nedir kızlar ya ben de ogretmenim ama hiç bilmiyorum bunları? neyi aktarıyoruz?
Canim ben su sepetli modeller varya gelin gibi susleyip pusluyosunonlardan alma niyetiyle gittim..hala da icimde kaldi ama bunu almaya ikna ettiler.kismet..yoksa rengi falan cok tatli..
kızlar ya bişey soracağım.. malum havalar çok sıcak sizin de çamaşırınızda ıslaklık oluyor mu bu dönemde. az önce yürüyüşten geldim hava acayip sıcaktı terdir diye umuyorum ama size de bi danışmak istedim..
aynen ne renk ne koku bildiğin su gibi çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.. terdir inşallah başka türlü düşünmek istemiyorumYaaa bazen bendede oluyor bende terdir diye düşünüyorum bildiğin suyla ıslanmış gibi oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen ne renk ne koku bildiğin su gibi çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.. terdir inşallah başka türlü düşünmek istemiyorum
sorma ya nefret ediyorum bu halimden ama durduramıyorum ki kendimi.. hayırlsıyla doğsalar da bi rahatlasakkk yahuu :))
anladim canim ben de her kontrolde sorarim iyi cikiyor simdilik ama boyle yogun yasayinca korktum bi an..Benmde oyle olyr canm ama bende korkyrdm bu ne diye usgeye grdm.bebegimin suyu gayet iyi dedi doktr hava cok sicak terdr canm bem sirimsiklam uyanyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsallah olmayizYüzde yüz katılıyorum!! Ben doğuncada sürekli bu ruh halinde olucam diye korkuyorum :) inşallah olmam
aynen ne renk ne koku bildiğin su gibi çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.. terdir inşallah başka türlü düşünmek istemiyorum
Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??
Bende hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum sabah uyanıyorum yastığım sırılsıklam oluyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne tatli bir kadinsin sen zaten ilk gunden cok sevmistim simdi ustune hir de hayranligim olduuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?