2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

kızlar ya bişey soracağım.. malum havalar çok sıcak sizin de çamaşırınızda ıslaklık oluyor mu bu dönemde. az önce yürüyüşten geldim hava acayip sıcaktı terdir diye umuyorum ama size de bi danışmak istedim..

Yaaa bazen bendede oluyor bende terdir diye düşünüyorum bildiğin suyla ıslanmış gibi oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaa bazen bendede oluyor bende terdir diye düşünüyorum bildiğin suyla ıslanmış gibi oluyo

aynen ne renk ne koku bildiğin su gibi çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.. terdir inşallah başka türlü düşünmek istemiyorum

aynen ne renk ne koku bildiğin su gibi çamaşırımın yarısı ıslanmıştı.. terdir inşallah başka türlü düşünmek istemiyorum

Benmde oyle olyr canm ama bende korkyrdm bu ne diye usgeye grdm.bebegimin suyu gayet iyi dedi doktr hava cok sicak terdr canm bem sirimsiklam uyanyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benmde oyle olyr canm ama bende korkyrdm bu ne diye usgeye grdm.bebegimin suyu gayet iyi dedi doktr hava cok sicak terdr canm bem sirimsiklam uyanyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladim canim ben de her kontrolde sorarim iyi cikiyor simdilik ama boyle yogun yasayinca korktum bi an..

Yüzde yüz katılıyorum!! Ben doğuncada sürekli bu ruh halinde olucam diye korkuyorum :) inşallah olmam
İnsallah olmayiz

Bende hayatımda hiç terlemediğim kadar terliyorum sabah uyanıyorum yastığım sırılsıklam oluyo.

Kızlar benimde 33. haftamda ayarlanmış parası ödenmiş tatilim var. Gidebilir miyim ki acaba ya yoksa çokmu fantezi olur??

Canım biz de eşimin ve benim izin durumlarımız dolayısıyla ancak 31-32. haftada tatile çıkabilicez. 32+0'da geri dönüp iş yerim için çalışabilir kağıdı almak koşuluyla tabi :) Bir de oğlum her sene tatile gitmeye alışık, ne zaman gidiyoruz diye sorup duruyor. Bebeği bahane ederek gitmemek abiye ceza gibi olacak, ondan gidiyorum. Doktorum hiç bir şeyi kafana takma, bol bol denize gir dedi. Ama yakın mesafeye gitmek koşuluyla tabi. Biz de İzmir'deyiz, tatili Kuşadasında bir otele ayarladık. Herhangi bir sorun olursa sadece 1 saatlik uzaktayız diye içim rahat. Bence sen de kafana bir şey takmadan git güzelce tatilini yap. Siz nereye gideceksiniz, çok uzak mı?

Hepinize günaydın kızlar,
iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)
pozitif düşünüyoruz ve pozitifi alıyoruz..negatif negatifliği çekiyor, bugün bunu tekrarlıycam. tavsiye ederim.
bu arada yarın tatile çıkıyorum, uçağa bineceğim için biraz heyecanlıyım :) daha kızım doğmadan çocuk gibi oldum yaa..

günaydın herkese

benımde çamaşırımda ıslaklık oluyor,çok yürüdüğümde ,idrarımın gelipte tutuğumda ve evde iş güçle uğraşıp eğilip kalktıgımda cok oluyor ,doktoruma sormadım ama genelde bu dediklerimi yaptıgımda karşılasıyorum,normal zamanda olmuyor,yakın zamanda kontrolu olan arkadaslar doktoruna sorup aydınlatırsanız sevınırım

2 gündürde sanırım kilo artışımdan dolayı dizlerimi bükemiyorum,yere basınca ınanılmaz agrı hissediyorum ,inşallah doğumdan sonra hepsi geçer

günaydın arkadaşlar.......
nasılsınız
bebişlerınız ve keyfınız yerındedır ınşallah
ben gecelerı uyuyamıorum ya cok bunalıorum sıcaktn

Sıcaklar tüm hamile arkadaşların kabusu olmaya başladı, günde üç defa duşa girmek neymiş öğrendim:))

Gece inanılmaz bir mide yanmasıyla uyuyamadım, maden suyu biraz olsun rahatlattı beni uyuyabildim biraz...

Temmuz daha yeni başladı, ağustos var daha önümüzde, bu sıcaklar bizi çokkk zorlayacak:SS

Ne tatli bir kadinsin sen zaten ilk gunden cok sevmistim simdi ustune hir de hayranligim olduuuu :)

Ayy canım benim, duygulandırdın valla böyle söyleyerek. Adamına göre muamele yapıyorum kuzum, tatlıya tatlıyım işte senin gibi

Bu arada nasıl oldun, daha iyice misin ? Evde misin naaptın raporu. İnş ağrıların geçmiştir valla aklım sendeydi geçen gün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…