2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben de solenta pregna kullanıyorum. eczacı tavsiyesi ile. ve gerçekten çok başarılı. tavsiye ederim.

Kızlar günaydın, herkes iyidir umarım.

Şu ev tipi ana kucakları var ya, ondan almayı düşünüyorum son zamanlarda ama gereksiz mi olur bilemedim. Tüm arkadaşlarımda var ve bebek rahatça uzanıp uyuyo orada ve istediğin odaya taşıyosun bu cezbetti beni. :44:

LENFOMA

senı gercekten tanımak ısterdım
zor bır hayat ama masallah merhametın sevgın enerjıın cılgınlıgın hıc eksılmesın
allah herseyı gonlune gore versın

Canım benim, tanırız tabii birbirimizi. İyi dileklerin için de çok sağ ol Allah razı olsun, seninde gönlünce olsun inş herşey.
Nasl gidiyo enişte beyle ? Bebişinin tekmelerini hissetti mi kaptan ? :)

canım ben aldım ondan.
Bır arkadaşım tavsıye etmıstı. ılk alacagın sey olsun demişti.
Onun 3 çocugu var

Kızlar bu arada bebeklar için pişik kremi-losyonu -bebek yağı-şampuanı gibi bakım ürünlerinde hangi markayı öneriyorsunuz?

mustela vitamin barrier aldm pişik olmaması için hergün sürüomuşun birde pişik olunca kullanmak için desitin mor. vücut losyonu mustela. şampuan sebamed. Ablam bebeğine bunları kullanmış ve memnun kalmış ondan bunları aldım sonradan internetten bişi okudum mustela paraben içerio die ne kadar doğru bilmiorum ama..

canım ben aldım ondan.
Bır arkadaşım tavsıye etmıstı. ılk alacagın sey olsun demişti.
Onun 3 çocugu var

Yaa bende ana kucağı var ama bebek arabası tipi. Bilirsin hafif kavisli bişey. Ev tipi ana kucağı daha düz ve geniş.
Beşik puseti, senin aldığının yerini tutmaz di mi ? Sen hangi markadan nereden aldın canım ?

Canım, sana yanıt verdim mi bilemiyorum. Eskisi gibi düzenli giremiyorum çünkü....

Tşk ederim iyi dileklerin için bende sana diliyorum aynılarının 10 katını. Türkiyeye gelmekle şanslı olduğumu düşünüyorum bende. Çok iyi analiz etmişsin gerçekten. Bende kocaman bi aile olmak istiyorum, 3-5 ne olursa artık :))

Valla hiç gereksiz değil cnm aksine çık kullanışlı ben ilk çocuğumda altı ay onda yatırdım uyuttum heryerde yanıma aldım evde bence şart bir tane

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzak canım Bodrum'a plan yaptık ama uçakla ve orda Allah korusun acil bişey olsa 2 dk da Acıbadem e kadar Ankara'da ki kadar iyi hastane var nerdeyse adım başı. Bunu düşününce gidebilirim diyorum ama daha var bayrama bakalım kısmet.. Sizin çok yakınmış izmir de şanslısınız bu konularda çok:):)

Kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah almaya çalıştım biraz uykumu..
Hem sıcak geldi ona zaten alıştım yapıcak bişey yok yalnız inanılmaz bacağım ve ayaklarım ağrıdı. Bacakta tamam hadi kalsiyum eksikliğim oluştu diyelim bu ayak nedir yahu??!!!! Ortopediste falan mı gitsem bilemedim. Ayağımı ilk yere bastığımdada sanki fil ayağım varmış gibi ayaklarım ağır ve canımı acıtır durumda oluyo tabanları. Kilomu zor taşıyo dicem ama 64 kiloyum bu kadar kiloyuda zor taşımasın yani ya. Uf bilmiyorum işte benden böyle kızlar..

anladım canlar, ben meb'e değil de yok'e baglı calısıyorum, bizde aktarılabiliyormuş sanırım...

Araba tipi ana kucağı da aynı işi görmez mi acaba ? o var şimdi kafamda

Bende onu düşünüyorum ama biraz kavisli ya o anakucakları, ille de ev tipi almak mı gerekir daha düz ve geniş olduğundan. Bilemedim:44:

heh işte adamlar da o kavisin çok iyi olacagını bebek durmadığı zamanlarda böylece sallayabileceğimizi söylediler... bi de bebek anne karnındayken de dümdüz durmadığı için o kavis sayesinde kendilerini anne karnında gibi rahat hissedermiş güya...

Hımmm mantıklı aslında.... Benim adamla da konuşayım bi, o fazla araştırmacıdır. Sağ ol canım bilgi paylaşımın için....

Aslında kılon ıyı fazla değıl artık ben bu ağrıları bebeışlerın bızdekı aldıkları vıtamınlarden kalsıyumlardan olduğunu duşunuyorumm eee vucut eskısı gıbı değıll tabı mınnoşlarla paylaşıyoruz oda doğal olarak bıze yetmıyo ve ağrı yapıyo

Onlar dışarıya giderken misafirlikte falan iyi oluyor canım içine koyuyorsun istediğin yere gidiyorsun gittiğin yerde içinde rahatça sallayıp uyuta biliyorsun ama diğeride şart bana göre ben beşikten çok onda yatırdım geceleri yanıma koyuyordum emzirio içine koyup uyutuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…