kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
LENFOMA
senı gercekten tanımak ısterdım
zor bır hayat ama masallah merhametın sevgın enerjıın cılgınlıgın hıc eksılmesın
allah herseyı gonlune gore versın
kızlar günaydın, herkes iyidir umarım.
şu ev tipi ana kucakları var ya, ondan almayı düşünüyorum son zamanlarda ama gereksiz mi olur bilemedim. Tüm arkadaşlarımda var ve bebek rahatça uzanıp uyuyo orada ve istediğin odaya taşıyosun bu cezbetti beni. :44:
Kızlar bu arada bebeklar için pişik kremi-losyonu -bebek yağı-şampuanı gibi bakım ürünlerinde hangi markayı öneriyorsunuz?
canım ben aldım ondan.
Bır arkadaşım tavsıye etmıstı. ılk alacagın sey olsun demişti.
Onun 3 çocugu var
vay be aslında çok üzücü şeyler insanı çok yıpratıcı ama şöyle bi baktığında hikayenle gurur duymalısın çok etkileyici bir hikayeymiş. inş bundan sonraki hayatınca küçük mucizenle çok mutlu olursun canım benim. eminimki çok iyi anne olacaksın. seni türkiyeye getiren ailede cennetlik ne kadar iyi insanlarmışki seni büyütüp bu yaşlara getirip birde torun sahibi oldular.
Kızlar günaydın, herkes iyidir umarım.
Şu ev tipi ana kucakları var ya, ondan almayı düşünüyorum son zamanlarda ama gereksiz mi olur bilemedim. Tüm arkadaşlarımda var ve bebek rahatça uzanıp uyuyo orada ve istediğin odaya taşıyosun bu cezbetti beni. :44:
bebeğin erkekse zaten olmaması çoookkk normal canım
Canım biz de eşimin ve benim izin durumlarımız dolayısıyla ancak 31-32. haftada tatile çıkabilicez. 32+0'da geri dönüp iş yerim için çalışabilir kağıdı almak koşuluyla tabi :) Bir de oğlum her sene tatile gitmeye alışık, ne zaman gidiyoruz diye sorup duruyor. Bebeği bahane ederek gitmemek abiye ceza gibi olacak, ondan gidiyorum. Doktorum hiç bir şeyi kafana takma, bol bol denize gir dedi. Ama yakın mesafeye gitmek koşuluyla tabi. Biz de İzmir'deyiz, tatili Kuşadasında bir otele ayarladık. Herhangi bir sorun olursa sadece 1 saatlik uzaktayız diye içim rahat. Bence sen de kafana bir şey takmadan git güzelce tatilini yap. Siz nereye gideceksiniz, çok uzak mı?
doğum öncesi 8 haftalık iznimiz var ya canım nasipse doğumlarımız eylülde olduğu için izinlerimiz yaza denk geliyor.eskiden 32.haftada çalışır raporu alıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyordukk artık bunun kaldırdılar da ondan bahsediyoruz.
anladım canlar, ben meb'e değil de yok'e baglı calısıyorum, bizde aktarılabiliyormuş sanırım...32. hf da çalışabilir raporu alıp 37. hf ya kadar çalışıyorsun böylece doğum sonrası izni olan 8 haftaya doğum öncesi çalıştığın 5 hftayı aktarabiliyorsun canım. Ama bizim yaz tatili olduğu için yapamıyoruz
aşılama ile olmadı canım sonra tüp bebek oldu çok şükür, Allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...benide aglattınAllah Ramazanın hürmetine duanı kabul etsin Ettiğin duanın bin katı güzelini sana nasip etsin Allahım.ben senin o gözyaslarına kurban olayım. Allah saglıklı sıhatli dogurup bebişini kucagına almayı nasip etsin insallah aminnnnnnnnnnnn
canım tüp bebekmi asılamamı oldun
aynen ya ben de ilk bir iki sefer şüpheye düştüm bacaklarımı falan kontrol ettim bi ıslaklık var mı diye ama şimdi ter olduğundan eminim:) ter yani o rahat olalım:)kızlar ya bişey soracağım.. malum havalar çok sıcak sizin de çamaşırınızda ıslaklık oluyor mu bu dönemde. az önce yürüyüşten geldim hava acayip sıcaktı terdir diye umuyorum ama size de bi danışmak istedim..
bize araba tipi ana kucaklarını satarken evde de kullanabilirsiniz rahatlıkla dediler??? onlar oyle pratik olmuyor mu yani?Kızlar günaydın, herkes iyidir umarım.
Şu ev tipi ana kucakları var ya, ondan almayı düşünüyorum son zamanlarda ama gereksiz mi olur bilemedim. Tüm arkadaşlarımda var ve bebek rahatça uzanıp uyuyo orada ve istediğin odaya taşıyosun bu cezbetti beni. :44:
ben mustelanın (biz de pasife alınıcaz valla çok marka adı kullanıyoruz) güneş koruyucusunu aldım paraben içermiyo diye özellikle, ama şimdi bu yazınızı okuyunca bi daha araştrdım, sitelerinde güneş koruyucu için yazan şu: "Parfüm, paraben, alkol, Phenoxyethanol ve Phthalate içermez." pişik önleyici için demustela vitamin barrier aldm pişik olmaması için hergün sürüomuşun birde pişik olunca kullanmak için desitin mor. vücut losyonu mustela. şampuan sebamed. Ablam bebeğine bunları kullanmış ve memnun kalmış ondan bunları aldım sonradan internetten bişi okudum mustela paraben içerio die ne kadar doğru bilmiorum ama..
"%0 paraben, phthalate ve phenoxyethanol." yazıyo. linkini de aldım ama korkuyorum yazmaya engellenmek istemiyorum bi bakın isterseniz:)
bize araba tipi ana kucaklarını satarken evde de kullanabilirsiniz rahatlıkla dediler??? onlar oyle pratik olmuyor mu yani?
Valla hiç gereksiz değil cnm aksine çık kullanışlı ben ilk çocuğumda altı ay onda yatırdım uyuttum heryerde yanıma aldım evde bence şart bir tane
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende onu düşünüyorum ama biraz kavisli ya o anakucakları, ille de ev tipi almak mı gerekir daha düz ve geniş olduğundan. Bilemedim:44:
Araba tipi ana kucağı da aynı işi görmez mi acaba ? o var şimdi kafamda
heh işte adamlar da o kavisin çok iyi olacagını bebek durmadığı zamanlarda böylece sallayabileceğimizi söylediler... bi de bebek anne karnındayken de dümdüz durmadığı için o kavis sayesinde kendilerini anne karnında gibi rahat hissedermiş güya...
Kızlar dün gece nerdeyse hiç uyumadım sabah almaya çalıştım biraz uykumu..
Hem sıcak geldi ona zaten alıştım yapıcak bişey yok yalnız inanılmaz bacağım ve ayaklarım ağrıdı. Bacakta tamam hadi kalsiyum eksikliğim oluştu diyelim bu ayak nedir yahu??!!!! Ortopediste falan mı gitsem bilemedim. Ayağımı ilk yere bastığımdada sanki fil ayağım varmış gibi ayaklarım ağır ve canımı acıtır durumda oluyo tabanları. Kilomu zor taşıyo dicem ama 64 kiloyum bu kadar kiloyuda zor taşımasın yani ya. Uf bilmiyorum işte benden böyle kızlar..
Hımmm mantıklı aslında.... Benim adamla da konuşayım bi, o fazla araştırmacıdır. Sağ ol canım bilgi paylaşımın için....
Onlar dışarıya giderken misafirlikte falan iyi oluyor canım içine koyuyorsun istediğin yere gidiyorsun gittiğin yerde içinde rahatça sallayıp uyuta biliyorsun ama diğeride şart bana göre ben beşikten çok onda yatırdım geceleri yanıma koyuyordum emzirio içine koyup uyutuyordumAraba tipi ana kucağı da aynı işi görmez mi acaba ? o var şimdi kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?