2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Enteresanmış tatlım sahiden:)
Ama aklında bulunsun canım benim doktor bayya farklı çıkan-ağır doğmuş bebek- bi hastasini örnek verdi bana mesela o yüzden bana ortalama bi fikir veriyo gibi geliyo yinede makinalar:) hı ekrana bak bide sapmanın artı eksi kaç olduğu yazıyo her cihazda:):)

yok artık ya. uzman doktor felanmıki acep. yoksa genelde tutyor bebeğim ya.

valla uzmanktor ankara en tutulanlardan biri. Belli olmuor demekki, hoş bu bahsettiğim arkadşaım da doğum yaptı yine aynı doktorun söylediği ile sadece 20 gr. fark vardı :) Genelde adama tutturuyor da arada sapıtabiliyormus ölçümler

Ayyy maşallah çok güzel olmuş güle güle içinde büyüsün inş bayıldım ayıcıklı hemde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkes erkek yatağı gıbı olmuş dedi ama.
ben bunu kızım için beğenmiştim

Canim yaa sanada cok gecmis olsun.. mide cok zor iş .. sırf bu yuzden dahiliye doktoruna da gittim ama yok banamisin demiyor kizlarimla aç yasiyoruz resmen napalim bunada sükür dayanicaz artik.. benim hamilelikten oncede mide problemim oldugu icin bu kadar zorlaniyorum.. eger sende oyle cok kotuysen bi dahiliye doktoruna görün. . Çünkü biliyorum dayanmak cok zor

Bende eminim aynen doğru taktik :)
Idrarda sorun yoksa içimiz rahatladı sayılır artık sen kafana takma bişeyleri

Tansiyon durumlarını doktoruma da haber verdim. NOrmalde 10 gün sonraydı randevum yarına çekti doktorum ihmale gelmez diyerek.

Neyse çok rahatladım, yarın inşallah emin ellerde olucam.

Midem yanmaya başladığında maden suyu içiyorum, o beni rahatlatıyor, sen de dene istersen, belki sende de işe yarayabilir.

Saol canim onerin için.. onceden evet maden suyu cok iyo geliyordu .. ama simdi ne yaparsam yapim gecmiyor.. sanirim kizlar büyüdükçe mideme cok baski yapiyolar.. az kaldi sabir diyorum

canım supersın nasıl super bı bılgı verdın bana
ınsallah hepsını gzebılırım sımdıden heyecan bastı ayyyyy

herkes erkek yatağı gıbı olmuş dedi ama.
ben bunu kızım için beğenmiştim

hıcde bıle bence sade ve sık olmus
ben sıkıldım kızlarda aynı seylerı gormekten ıcıne sındıyse superdır bence
bu senın cocugun senın zevkın
ohhhh tatlı talı uyursun kızımız orda ınsallah

kızlarrrr
sımdı doktordan geldım
30 haftalık dedı doktor
1154 gr mıs herseyı normal dedı ama yuzunu goremedık sırtı donuk yatıyordu
cumaya baska bır doktordan daha randevu aldım umarım o zamana kadar donerde babası yuzunu falan gorur

bıde bu fl uzunlugundan nasıl boy hesaplıyorduk
boyu uzun dedı ama bılemedım
bız pek selvı sayılmayız da

ızlar sizinde aylardır hiç saçınız uzamıyormu benim gibi ....kısa sürede müdahale etmem gereken tüylerimede aylardır dokunmadım hiç uzamıyorlar böyle bir durum mu var hamilelikte??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…