2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaslar dogumdan sonra kac gun hastanede yatcaksiniz normal ve sezeryan icin nekadar bebek giyisi si goturceksiniz dort gun icin nekadar goturulmeli ve cantalarini hazirlayanlar nelerr koydular yazarmisiniz

Burada normal doğumlarda 1 gece sezeryanda ise 2 gece hastanede kalınıyor.

Bende bebek için toplamda 4 takım, kendim için 3 takım götürüyorum ikisi gecelik biri pijama olmak üzere.

ben daha öncede yazmıstım yine yazayım

bebek için

4 takım kıyafet (iç bodysi tulumu eldiveni şapkası dahil)
1 paket 1 numara bez
Unibaby ıslak pamuk
Pişik kremi
2 adet battaniye
4-5 tane agız bezi
2-3 tane omuz bezi
Emzik
biberon
ana kucağı
süt sağma makinesi

Kendim için
gecelik/pijama takım (3 adet)
3-4 tane iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
göğüs kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
orkide gece
çorap terlik
taç
makyaj malzemesi
roll on parfüm
ayna
diş fırçası diş macunu
şampuan-sabun
hastaneden çıkış için kıyafet
saç köpüğü
toka
ıslak öendil
kağıt havlu
tarak
kirli çamaşır torbası

Teskkur canim cok detaylI anlatmisin bakarak bende koyarim burda normal dogumda uc gun yaa dort gun yatiriyolar daha fazla goturmem gerekecek galiba

Burda uc gun kesin yatiriyolar ondan cok lazim olurmu giysi bilemedim

hayır cnm öyle bişey olduğunu sanmıyorum.
sayfalar çok olduğu için ben mesela her sayfayı okuyamıyorum görebildiğime cvp veriyorum.
hoşgeldin aramıza...

Olur mu canm herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor sordugun seyle ilgili ya fikirleri yoktur ya da gozden kaçmıştır sorunu tekrarlar misin canm bi bilgimiz varsa yardimci olalim

Teşekkürler kızlar yorumlarınız, cevaplarınız için, bikaç şey sorup cevap alamayınca sanırım biraz alınganlık yaptım.
Daha önce farklı bişey sormuştum ama şimdi biraz tedirginim, ya sanki oğlumun hareketleri azaldı gibi, eskisine nazaran daha az hissediyorum, bazen çok hızlı vuruşları oluyor ama, gün içinde hareketli olduğu süre azaldı gibi, sizde de böyle bir durum var mı, yeri daraldığı için normal mi bilemedim, doktoruma sordum normal dedi, saydınmı dedi hareketleri, evet saydım normal, ama daha önceye nazaran azalması korkuttu bikaç gündür. Sizde farklılık varmı?

Ya ben de normalde çok sabırsız bir imsanımdır herşeyin planlı olmasını isterim ama hamilelik bana bir rehavet getirdi sanırım :) snın doğum ne zaman kısmetse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamişlik duygusallığı diyelim :)

Bence dr un normal bulduysa sıkıntı olduğunu sanmıyorum ben hiç saymadım hareketlerini sayısı için bişy diyemicem ama mesela bazen bişey yapmasam bile yorgun oluyorum bakıyorum hareketleri azalıyor belki seninde öyle bişeydir... Bi de bu haftalardan sonra hareketlerini daha kuvvetli ama seyrek hissetmek normal diye duymuştum yeri daraldığı için eskisi kadar hareket edemeyebilirmiş en güzeli dr un usg ile bakması onlar bakarken hareketlerini sayıyolarmış ben daha önce bi gün boyunca hareket hissetmediğimden acile gitmiştim o zaman ki haftama göre 20 dk lık usg de 10 hareket görürsem sıkıntı yoktur demişti dr... Bazen içe dönüyor bi de bebekler şimdi bile usg de bakarken ki her hareketi hissetmiyorum

Bana karnım tokken bi bardak süt içip sola dönük yatmamı, saatte 10 hareket sayabilip sayamadığımı sordu, çok daha fazlasını saydım ama tedirginim, bu akşam eşim gelince doktora gideceğim sanırım,

Valla korkudan sabah sabah telefondan hareketli şarkılar açıp sesi de sonuna kadar açıp dinlettim bebeğime, hareketlendi baya:)

Bence telaşlanma bak 10 hareket demiş sen daha fazla saymışsın sorun olsaydı o kadar hareket edemezdi :) ama yinede için içini yiyeceğine git dr a kafan rahatlasın çünkü ben anca dr bişey yok dediğinde rahatlıyorum pimpirikli bir anne adayı olarak :)

Canım benim kızım başından beri nazlı, az hareket eder. Yavş vurur.
Aslında az hareket demeyelim de ben az hissediyorum.
Yorgunken ve gündüz işteyken.
Seninkide benimki gibi bi durumdur belki.
Akşm oturunca hemen hissediyorummesela.
Birde yerlerde daralıyo, sıkıştı yavrucaklar
Haliyle hareketlerde kısıtlanıyo

Zaten bayram sonrasınaydı kontrolum. Bikaç gün erken gitmiş olurum, Ama bayram sonrasına bekleyemem sanırım içim rahat değil

Doğru diyosun canım da, benimki hareketliydi baya öncesinde.
Bikaç gündür durulduğu için panikledim. Dün geceyi çok zor geçirdim.

Doktora gitmeden rahatlıyamıycam heralde, bi sorun olmasa bile yine de görmek istiyorum artık özledim galiba:)

Ayni sekilde hazirlamisiz cnm cok sukur hazirladm bitirdm bende makyaj malzemesi kesn olmali ben cok agir amelyt gecrdgm zaman bile makyaj malzrmi gotrdm saclarimi boyattim agdami yaptrdm gittim hastane guzrl gorsn dedm simdi de oglum beni guzel gorsn diye gtrcm makyaj malzemelerimi@

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Toplu alinti yapamadgm icin boyle yazyrm ben hasta bezide aldm arkadaslarmn hepsine sordm ilk iki gun kullaniyrmssn gorumcemde uc ay once dogum yapti oda ayni seyi soyledi ilk iki gun icin hasta bezi sonraki gunlrr icin orkid gece aldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bebişlerin odalarını hazırladınız mı

Canım ben oda yapmadım.
Odama beşik koydum.
Ama yatağını yorganını nevresimini serdim temiz temiz.
Streçç filmle tek bi toz girmeyecek sekilde resmen paketledim yatağı

Canım ben oda yapmadım.
Odama beşik koydum.
Ama yatağını yorganını nevresimini serdim temiz temiz.
Streçç filmle tek bi toz girmeyecek sekilde resmen paketledim yatağı

bende daha odasını hazırlamadım bayram sonrasına kalıcak büyük ihtimalle
tek park yatak hazır şimdilik
streç film çok iyi fikirmiş cnm bende öyle yapiim

bende daha odasını hazırlamadım bayram sonrasına kalıcak büyük ihtimalle
tek park yatak hazır şimdilik
streç film çok iyi fikirmiş cnm bende öyle yapiim

Valla yap canım.
Makası vurdum mu mis gibi yatağımız karşılayacak bizi inş.

Hanımlar çok yakında bebekleriniz olacak,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize,sizden ricam prima,huggies gibi yahudi mallarını yavrularınıza kullanmayın,islam alemi ateş altındayken bu boykota siz de destek verin.Benim de 15 aylık bir kızım var,yerli malı almaya özen gösteriyorum.

Sağlıcakla kalın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…