2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sağol cnm ben de dalin alayım ozaman.
ben bebek bakım ürünlerini niveanın atta çantasını almıştım memnun kalmazsam değiştirirm diye düşünüyorum.

cnm boykot edilebilmesi için devletin o malların ithalatını durdurması lazım.
Ülkeye girişi yapılmış bir ürünün boykot edilerek satın alınmaması demek kendi ülkenin ekonomisini zarara uğratmak demektir.

kötü bişey olacağını sanmıyorum cnm.
çikolata süt gibi şeyler tüketince canlanıyorlar. belki gün içinde uyuyordur bilemeyiz bazen bana da oluyo
kafana takma sakın

Evet öyle,ama aldığımız her ürünle de onların ekonomisine fayda sağlıyoruz.Biz alırsak ithalat devam edecek demektir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annelerim merhaba muhakkak bileniniz vardir ben bilmeyenler icin paylasayim dedim ben burda tanistim ve alcam cok guzel bir sey bel agrisi hic olmuyor emzirmenin disinda da kullanilan bir sey

Yerli mallardan en iyi bebek bezini hangisi ben bilmyrm tam uc ay arastrdm kullanan butun arkadaslarina sordm bebek bezini hangisini kullandnz diye cogunlugu prima dedi.anlyrm seni ama once devlet bunlarn satisini yasaklamali.boykot etmeli ama bin zon laf soyleyp hala o ulkelern mallarinida satyrsa bizde millet olarak ihtyctan dolayi almak zorunda kalyrz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım ne kullandn hangi sabun tozunu ? Şimdk ne kadae az kokarsa kmyasalı yok demektr bence kokmaması güzel . Bide kıyafetleri ütüleip yerleştrdiğin yerlere bitanede sabun at mis gibi kokuo kıyafetler benden tavsie ;-)

Tatlım sezeryan kaçıncı hafta alıolar bilmiorum eğer 38de alıolarsa 30 ağustos a denk gelio .normal zamanı 12 eylül canm.daha doktorumla konuşmadm daha senin eylül kaçı

Sevgi ben daha onceki paylasimini kacirmisim sanirim.Çok guzel oldu bu liste bende buna bakarak hazirlarim artik 😀 Gerci ben tembel anneyim ama bayramdan sonra halledicem insallah herseyi.Çok tesekkurler 😀😀😀

Benim normalde 16 Eylül ama sezeryan olacağım için doktor 8 Eylül de olur dedi yani 38 bitince alıyorlar anladığım kadarıyla seninkini de 4 5 Eylül gibi olur herhalde minnoşlarımızı kucağımıza almamıza az kaldı :)

Ben aldım hasta bezi zaten yataga serilen bez bidw eczanelerde doumdn sonra kullanmak için normal orkidin 4 kat daha kalınını yapmşlr çok ğüzel ve kullanşlı gözüküo .

sağol cnm ben de dalin alayım ozaman.
ben bebek bakım ürünlerini niveanın atta çantasını almıştım memnun kalmazsam değiştirirm diye düşünüyorum.

Canım dalin sdce tarım bakanlığından onaylıymış çünkü katkı maddeai bulunmuş hiç önermiorum bence alma amabilirsin. ama genede sen

Vala şşayet 38de alıolarsa benm 38 haftam 29 ağustosta doluo ayyy çok heycanladm heee azcuk kaldı O :-D

Canim cok gecmis olsun gercekten kabus gibi olmus .ben de gecen ay ayni seyi yasadim yasadigin korkuyu anlayabiliyorum..cok sukur bi sorun olmamis..

Vala şşayet 38de alıolarsa benm 38 haftam 29 ağustosta doluo ayyy çok heycanladm heee azcuk kaldı O :-D

Inşallah canım hayırlısıyla olsun bebişlerimiz ben de çok heyecanlanıyorum

Ben öğretmenim aynı zamanda eğitim danışmanıyım aşağıdaki linkten bloguma ulaşabilirsiniz :)

www.mucizeyaratanlar.com

Tembel demeyelim canm olaya daha rahat bakıosun sdce çokta ğüz l . Tehliken olmadığı için hiç bi problem olmaz

Canim bugun alisverise cikmistim..ic camasir satan magazaya girdim emzirme atleti sordum kadinin dedi ki:
-daha cocuk yok ortada emzirme atleti ne alaka!!
Ben soka girdim tutuldum:) karnim burnumda kadin baba ne diyo!az kaldi doguma hazirlik,dogum eylul basinda dedim..
-aa yazik e karnin niye oyle kucuk o zaman.gelisiminde bi problem yok dimi canim..senin cekecegin var!!
Ben 2.kez soka girdim.hungur hungur aglamamak icin kendimi zor tuttum(cevap bile veremeden disari ciktim..solugu doktorda aldimgelisiminin normal oldugunu biliyorum ama salak kadin beni depresyona soktu..bayram oncesi de dr bi yogundu ki sorma tam iki saat bekledim muayene olmayi..alisveris te yalan oldu)

Faydali bi paylasim olmus..tesekkurler

Çok haklısın canım . Bende duydum..Biraz burdaki arkadaşlr şaşırabilir fakat ben bimin bezini kullanıcam . Onay damgaları kanatları lastikleri yapştrması kremli mis kokulu bez beni ikna etti işin açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…