Canım ben dalin aldım çok memnunum.
Bebekler için yeşil kapaklı sıvı deterjan ve pembe kapaklı yumusatıcı.
Canım banada herkes karnın küçük dio ama bebeğimin kilosu gayet yerinde gelişimide güzel
Canım benim de kendi ailem sehir dışında olacak.
Babam zaten rahmetli olalı çoook oldu. Kaç bayram geçti.
Eşimin ailesine gideceğiz inş.
Ben bebek bakım ürünlerimi;
Şampuan, pişik kremi, nenlendirici ve masaj yağını mustela dan aldım.
Islak mendil; uni yenidoğan aldım.
Bebek bezi prima premium care yenidoğan aldık 1 pkt.
Kendimede 2 pijama 1 gecelik aldım.
Birde sabahlık aldım.
Hanımlar çok yakında bebekleriniz olacak,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize,sizden ricam prima,huggies gibi yahudi mallarını yavrularınıza kullanmayın,islam alemi ateş altındayken bu boykota siz de destek verin.Benim de 15 aylık bir kızım var,yerli malı almaya özen gösteriyorum.
Sağlıcakla kalın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler kızlar yorumlarınız, cevaplarınız için, bikaç şey sorup cevap alamayınca sanırım biraz alınganlık yaptım.
Daha önce farklı bişey sormuştum ama şimdi biraz tedirginim, ya sanki oğlumun hareketleri azaldı gibi, eskisine nazaran daha az hissediyorum, bazen çok hızlı vuruşları oluyor ama, gün içinde hareketli olduğu süre azaldı gibi, sizde de böyle bir durum var mı, yeri daraldığı için normal mi bilemedim, doktoruma sordum normal dedi, saydınmı dedi hareketleri, evet saydım normal, ama daha önceye nazaran azalması korkuttu bikaç gündür. Sizde farklılık varmı?
cnm boykot edilebilmesi için devletin o malların ithalatını durdurması lazım.
Ülkeye girişi yapılmış bir ürünün boykot edilerek satın alınmaması demek kendi ülkenin ekonomisini zarara uğratmak demektir.
Hanımlar çok yakında bebekleriniz olacak,Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize,sizden ricam prima,huggies gibi yahudi mallarını yavrularınıza kullanmayın,islam alemi ateş altındayken bu boykota siz de destek verin.Benim de 15 aylık bir kızım var,yerli malı almaya özen gösteriyorum.
Sağlıcakla kalın.
bızım odamız geldı 1 hafta oldu ama hala kokuyor
kıyafetlerını yıkadım makınaeden ılk cıktıgında mıs gıbı koktular kuruyunca kokuları gıttı kızlar
nıye boyle oldu ne yapmam lazım
sımdı yavas yavas utulemeye basladım ama yerlestırmedım daha bıraz daha kokusu ıksın dıye beklıyorum
cantayıda yavas yavas hazırlarım artık
bu byram tatılını boyle degerlendırcem aman ne super
Ya ben de normalde çok sabırsız bir imsanımdır herşeyin planlı olmasını isterim ama hamilelik bana bir rehavet getirdi sanırım :) snın doğum ne zaman kısmetse
Burada normal doğumlarda 1 gece sezeryanda ise 2 gece hastanede kalınıyor.
Bende bebek için toplamda 4 takım, kendim için 3 takım götürüyorum ikisi gecelik biri pijama olmak üzere.
ben daha öncede yazmıstım yine yazayım
bebek için
4 takım kıyafet (iç bodysi tulumu eldiveni şapkası dahil)
1 paket 1 numara bez
Unibaby ıslak pamuk
Pişik kremi
2 adet battaniye
4-5 tane agız bezi
2-3 tane omuz bezi
Emzik
biberon
ana kucağı
süt sağma makinesi
Kendim için
gecelik/pijama takım (3 adet)
3-4 tane iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
göğüs kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
orkide gece
çorap terlik
taç
makyaj malzemesi
roll on parfüm
ayna
diş fırçası diş macunu
şampuan-sabun
hastaneden çıkış için kıyafet
saç köpüğü
toka
ıslak öendil
kağıt havlu
tarak
kirli çamaşır torbası
Tatlım sezeryan kaçıncı hafta alıolar bilmiorum eğer 38de alıolarsa 30 ağustos a denk gelio .normal zamanı 12 eylül canm.daha doktorumla konuşmadm daha senin eylül kaçı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Toplu alinti yapamadgm icin boyle yazyrm ben hasta bezide aldm arkadaslarmn hepsine sordm ilk iki gun kullaniyrmssn gorumcemde uc ay once dogum yapti oda ayni seyi soyledi ilk iki gun icin hasta bezi sonraki gunlrr icin orkid gece aldm
Eki Görüntüle 1201743 Eki Görüntüle 1201742 Annelerim merhabamuhakkak bileniniz vardir ben bilmeyenler icin paylasayim dedim ben burda tanistim ve alcam cok guzel bir sey bel agrisi hic olmuyor emzirmenin disinda da kullanilan bir sey
sağol cnm ben de dalin alayım ozaman.
ben bebek bakım ürünlerini niveanın atta çantasını almıştım memnun kalmazsam değiştirirm diye düşünüyorum.
Benim normalde 16 Eylül ama sezeryan olacağım için doktor 8 Eylül de olur dedi yani 38 bitince alıyorlar anladığım kadarıyla seninkini de 4 5 Eylül gibi olur herhalde minnoşlarımızı kucağımıza almamıza az kaldı :)
selam kızlar bu sabah resmen kabus gibiydi bi uyandım karnımın üstüne uyumuşum, ilk defa böyle oluyo hemen sırt üstü döndüm bi baktım karnımın bi tarafı içeri çökmüş, bi tarafı yüksekte bebek hareket etmiyo o kadar korktum ki hemen hastaneye koştuk ama çoooook şükür ki herşey yolunda hareket etmeye başladı. bi problem yokk.amanya dikkat edin yatış pozisyonunuza falan
Vala şşayet 38de alıolarsa benm 38 haftam 29 ağustosta doluo ayyy çok heycanladm heee azcuk kaldı O:-D
Sevgi ben daha onceki paylasimini kacirmisim sanirim.Çok guzel oldu bu liste bende buna bakarak hazirlarim artik 😀 Gerci ben tembel anneyim ama bayramdan sonra halledicem insallah herseyi.Çok tesekkurler 😀😀😀
Selam kizlar ben suanda doktordayim sirami bekliyorum bebegimi gorecegim icin cok heycanliyim ama biraz uzgum benimle ayni ayda olanlarda var burda kendimi onlarla kiyasliyorum karinlari buyuk benim kinonlardan kucuk moralim bozuldu biraz neyse birazdan gircegim bakalim disardan goruntuyle alakasi varmi diye
Burada normal doğumlarda 1 gece sezeryanda ise 2 gece hastanede kalınıyor.
Bende bebek için toplamda 4 takım, kendim için 3 takım götürüyorum ikisi gecelik biri pijama olmak üzere.
ben daha öncede yazmıstım yine yazayım
bebek için
4 takım kıyafet (iç bodysi tulumu eldiveni şapkası dahil)
1 paket 1 numara bez
Unibaby ıslak pamuk
Pişik kremi
2 adet battaniye
4-5 tane agız bezi
2-3 tane omuz bezi
Emzik
biberon
ana kucağı
süt sağma makinesi
Kendim için
gecelik/pijama takım (3 adet)
3-4 tane iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
göğüs kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
orkide gece
çorap terlik
taç
makyaj malzemesi
roll on parfüm
ayna
diş fırçası diş macunu
şampuan-sabun
hastaneden çıkış için kıyafet
saç köpüğü
toka
ıslak öendil
kağıt havlu
tarak
kirli çamaşır torbası
Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?