Burada normal doğumlarda 1 gece sezeryanda ise 2 gece hastanede kalınıyor.
Bende bebek için toplamda 4 takım, kendim için 3 takım götürüyorum ikisi gecelik biri pijama olmak üzere.
ben daha öncede yazmıstım yine yazayım
bebek için
4 takım kıyafet (iç bodysi tulumu eldiveni şapkası dahil)
1 paket 1 numara bez
Unibaby ıslak pamuk
Pişik kremi
2 adet battaniye
4-5 tane agız bezi
2-3 tane omuz bezi
Emzik
biberon
ana kucağı
süt sağma makinesi
Kendim için
gecelik/pijama takım (3 adet)
3-4 tane iç çamaşırı
2 adet emzirme sütyeni
göğüs kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
orkide gece
çorap terlik
taç
makyaj malzemesi
roll on parfüm
ayna
diş fırçası diş macunu
şampuan-sabun
hastaneden çıkış için kıyafet
saç köpüğü
toka
ıslak öendil
kağıt havlu
tarak
kirli çamaşır torbası
Canim bugun alisverise cikmistim..ic camasir satan magazaya girdim emzirme atleti sordum kadinin dedi ki:
-daha cocuk yok ortada emzirme atleti ne alaka!!
Ben soka girdim tutuldum:) karnim burnumda kadin baba ne diyo!az kaldi doguma hazirlik,dogum eylul basinda dedim..
-aa yazik e karnin niye oyle kucuk o zaman.gelisiminde bi problem yok dimi canim..senin cekecegin var!!
Ben 2.kez soka girdim.hungur hungur aglamamak icin kendimi zor tuttum(cevap bile veremeden disari ciktim..solugu doktorda aldim gelisiminin normal oldugunu biliyorum ama salak kadin beni depresyona soktu..bayram oncesi de dr bi yogundu ki sorma tam iki saat bekledim muayene olmayi..alisveris te yalan oldu )
Kızlar şimdi bebeğimin gidişatına göre 3kiloyu geçecek ben 03 mü alayım . 36 yımı alaım bezde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vala şşayet 38de alıolarsa benm 38 haftam 29 ağustosta doluo ayyy çok heycanladm heee azcuk kaldı O:-D
Ya bu insanlar ne kadar geri zekalı olabiliyorlar. Senin adına ben sinir oldum o kadına. Haddini bilmezin birine denk gelmissin canım takmasaydin dicem ama seni de anlıyorum. Muayenen nasıl geçti bebisinin durumu nasıl?
Benim de Allah nasip ederse epidural sezeryan olacak. Dr 25 ağustosta alırız dedi. HAyırlısıla baklaım, sağ salim, sağlıklı, hepimiizn inşallah
Canim cok sukur iyi bebegim.doktorda kizdi her duyduguna kulak asilir mi diyeinsan ister istemez takiyo kafaya..
Kızlar şimdi bebeğimin gidişatına göre 3kiloyu geçecek ben 0–3 mü alayım . 3–6 yımı alaım bezde
Göğüs kalkanı ney ki ?
Canim bugun alisverise cikmistim..ic camasir satan magazaya girdim emzirme atleti sordum kadinin dedi ki:
Ben soka girdim tutuldum:) karnim burnumda kadin baba ne diyo!az kaldi doguma hazirlik,dogum eylul basinda dedim..
-aa yazik e karnin niye oyle kucuk o zaman.gelisiminde bi problem yok dimi canim..senin cekecegin var!!
Ben 2.kez soka girdim.hungur hungur aglamamak icin kendimi zor tuttum(cevap bile veremeden disari ciktim..solugu doktorda aldim gelisiminin normal oldugunu biliyorum ama salak kadin beni depresyona soktu..bayram oncesi de dr bi yogundu ki sorma tam iki saat bekledim muayene olmayi..alisveris te yalan oldu )
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?