2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar şimdi bebeğimin gidişatına göre 3kiloyu geçecek ben 0–3 mü alayım . 3–6 yımı alaım bezde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Göğüs kalkanı ney ki ?

Ya bu insanlar ne kadar geri zekalı olabiliyorlar. Senin adına ben sinir oldum o kadına. Haddini bilmezin birine denk gelmissin canım takmasaydin dicem ama seni de anlıyorum. Muayenen nasıl geçti bebisinin durumu nasıl?

Kızlar şimdi bebeğimin gidişatına göre 3kiloyu geçecek ben 0–3 mü alayım . 3–6 yımı alaım bezde

Canım bezlerin büyüklüğü aya göre değil de kiloya göre yazıyor. En küçüğü yanlış hatırlamıyorsam 6 kg ya kadar olması lazım. Alırken ona dikkat et. Her halukarda en küçükle başlarız diye düşünüyorum.

Vala şşayet 38de alıolarsa benm 38 haftam 29 ağustosta doluo ayyy çok heycanladm heee azcuk kaldı O :-D

Benim de Allah nasip ederse epidural sezeryan olacak. Dr 25 ağustosta alırız dedi. HAyırlısıla baklaım, sağ salim, sağlıklı, hepimiizn inşallah

Ya bu insanlar ne kadar geri zekalı olabiliyorlar. Senin adına ben sinir oldum o kadına. Haddini bilmezin birine denk gelmissin canım takmasaydin dicem ama seni de anlıyorum. Muayenen nasıl geçti bebisinin durumu nasıl?

Canim cok sukur iyi bebegim.doktorda kizdi her duyduguna kulak asilir mi diye insan ister istemez takiyo kafaya..

Benim de Allah nasip ederse epidural sezeryan olacak. Dr 25 ağustosta alırız dedi. HAyırlısıla baklaım, sağ salim, sağlıklı, hepimiizn inşallah

Nie epidural canım planlı değilmi ağrı kesme değil mi bu epidural dedikleri . Ayyy şu sezeryan mı normal mi ayyy çol kafam çok karışık ya kararm çok değişmeli napcsm bilmiorum allah doktoruma sabır versin

Canim cok sukur iyi bebegim.doktorda kizdi her duyduguna kulak asilir mi diye insan ister istemez takiyo kafaya..

Allah iyiliğini versin boş boğazlıların lafına bakılırmı cahil insanlarla muattap olma canım

bence 0 3 al canım ilk dogduklarında okadar küçük oluyolarki en küçük bez bile bol geliyo vallayi.
benim oğlan 3 300 dogmuştu,tabi o zamn yenidogan die bişey yoktu.

Canim hic uzme gereksiz insanlarin lafiyla kendini.Birkac gun once bende cok delirmistim insanlarin herseye karismalarina.Herkes cok akilli herseyi cok biliyolar her konuda bi fikirleri var.Benide sinir ediyor bu durum.Ama biz bu gereksiz insanlarin laflariyla strese girip bebislerimizi uzmemeliyiz 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım boşver isanların ne dediğine banada karnın çok büyük erkenden doğurursun sen diyolar ama takmıyorum ALLAHA emanet diyorum üzme kendini de bebeğinide

Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:

karnı küçük olan arkadaşlara sesleniyorum. size çok şaşırdığım bir olay anlatayım.. hiççç canınızı sıkmayın üzmeyin. devlet hastanesinde sıra bekliyorum doktora gireceğim ben normalde de kilolu bir insandım hamile kalınca daha da şiştim 28 haftalık falandım o zaman heralde. karşımda bir kadın eşiyle bekliyor. önünde belli belirsiz bir şişlik yani varla yok arası. hani sokakta görseniz kesinlikle bu kadın hamile demezsiniz de kadın doğumun önünde bekliyor oluşundan az çok tahmin ediyorsunuz. ben dedim heralde 3 aylık falan. sonra bu kadın yanındaki başka bir kadınla sohbete başladı ben de duyuyorum tabii.. diğeri hamile olana soruyor işte kaç haftalık diye. hamile diyor ki 9. ben de doğru tahmin etmişm diye içimden söyleniyorum:)) neyse sohbet devam ediyor nst ye bağlanacakmış yanındaki şaşırıyor aaa bu kadar erken mi niye diye. meğer kadın 9 aylık hamileymiş 2-3 haftası kalmış . ben şoklarda bir kendi karnıma bakıyorum bir onunkine:)) yanındaki de şaşırıyor ee diyor hiç kilo almamışsın sen diyor o da 3-4 kilo aldım diyor. bebeği de sağlıklıymış bir problemi yokmuş... yani düşünsenize bir bebek zaten ortalama 3 kilo doğuyor 3 kilo da eşiydi suyuydu derken yani bu kadın 6 kilo bile almamış. vayy bee diyorum. yani size diyeceğim sakın milletin dediğine kafanızı takıp da canınızı sıkmayın.. bebeğiğniz sağlıklı olduktan sonra gerisi boşş..

Merhaba kızlar dün kontrolum vardı tam33. Haftamdayım.60kg. 52 ile hamile kaldım.
Bebegımde çok şükür ıyı. 2kg 42cm miş:) yine yüzünü göstermedi. Zaten artık doktor göster
Sede ne neresi anlamıyorum. Birtek bizimki pipi gösteriyor.
Ama aynı zamanda moralım çok bozuk. Tahmını doğumum En son 13 Eylül dedı doktor. Ultrasonda 19 Eylül Edd çıkıyor. 5 Eylül'den sonra beklıycez dedı doktorum ... Ama moralımı bozan şey doktorum1-7 Eylül'de yıllık izinde..... Kızlar ya canım çok sıkıldı, ben sımdı japoncam gel sonuna kadar en sonunda kıme denk gelersen o dogurtsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…