2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:

Neden canim 3 ünde degilmiydi senin dogum.alllah yardimciniz olsun saglikla sorunsuz doğurursun insallah korkma dualarım seninle .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaaaaa bugun mu giriyorsun doguma canim allah yardimcin olsun hadi hayirlisiyla dogur çık insallah bizi habersiz birakma.

Neden bu kadar erken oluyor? Hayırlısı olsun. Bayramda bebeğinle olacaksın ne güzel :)

Tskler arkadaslar
Kontrole diye geldik rahmimde acilma varmis ve kizlarin kilolarinda baya fark var ve plesnta yaslanmis doktor artik riske atmayalim dedi .. saat 2 gibi alicaklar çok korkuyorum :18:

Tskler arkadaslar
Kontrole diye geldik rahmimde acilma varmis ve kizlarin kilolarinda baya fark var ve plesnta yaslanmis doktor artik riske atmayalim dedi .. saat 2 gibi alicaklar çok korkuyorum :18:
Canimmm hadi bakalim bebislerine kavusuyorsun hayırlı dogum olsun bizi habersiz birakma sonra merak ediyoruz güzel haberlerini bekliyoruz

Tskler arkadaslar

Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle kucağınıza alırsınız yavrularınzı =)

Çarşamba günü doktora kontrole gittik biz de, 2300 gr olmuş prensesim, başı aşağıda bana dönük vaziyette kıpır kıpır, yine yüzünü göstermedi öyle merak ediyorum ki arkadan yanaklarının bi kısmını görebildik tontişin ntsye bağladılar hiç bi sıkıntı yok çok şükür =) kan ve idrar tahlili verdim, kum döküyomuşum bol su iç dedi doktorumuz, bir sonraki kontrole 3 hafta sonra 37. haftada gidicez inşallah

Hahahaha tabiki ben markete bile makyajli giden biri olarak cantaya ilk girecek urun makyaj malzemesi bencede :))))

Tskler arkadaslar

Korkma canm allh herseyi gonlune gore verir insallh sen sakin olki bebeklerde sakin olsn gerilme bebislerini dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tskler arkadaslar

Canım korkma hersey gÜzel olacak inş.
Haberlerini bekliyorum.

Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:

AA gözünaydın cnm Allah yardımcın olsun sağlıkla alacaksın kızlarını kucağına inş

Tembel demeyelim canm olaya daha rahat bakıosun sdce çokta ğüz l . Tehliken olmadığı için hiç bi problem olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cok sukur bi problem yok canim ama burda erken dogumlari okuyunca hafiften geriliyorum ☺️☺️ sanirim annemle esime guveniyorum bisey olursa onlar halleder diye. Ama kesin kararliyim bayramdan sonra hersey hazirlanicak 😀😀 Burdada paylasirim insallah...

Tskler arkadaslar

Korkma bence. Nasılsa artık ciğerleri gelişmiş, 29. haftada doğuranlar da bile sorun çıkmıyor artık.
Gözünü açıp kapayacaksın bitecek herşey. Minicik gözler sana bakacak kırmızı suratlarıyla
Haberlerini bekliyoruz. Bebekleri doğur, emzir sonra yaz bize :)

Tskler arkadaslar

canım çok heycanlandım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hiiiiç korkma inşallah kolaylıkla bebeklerine kavuşacaksın

Selam kizlar daha once yazmistim kasintilarim var diye doktora gittim bana bi krem ve hap verdi hapi almaktan korkuyorum bebege bi zarar olur diye kasintim uritker mis bir bilgisi olan varmi gerci internetn okudumda cevrenizden olsun sanirim kimsede yok hic paylasimda bulunmamissiniz insallah olmasin cunku cok kotu kendimi kasimaktan maf ettim kollarimda bacaklarimda plak seklinde kabarik pembe cikiyor ve delice bi kasinti kadidikca tahrip oluyor buz koymusum okadar yaniyo nasil yapcam bilmiyorum hapin ismide kestine 10 mg internetn baktim hamileler kullanabilir diye bisey yok lutfen bilgisi olan yazsin aramizda eczaci varsa bekliyorum...

canım idrar tahlili ve karaciğer enzimlerine baktı mı?

Aynen canim bende cok tembel davraniyordum ama erken dogumlari okuyunca bende tirstim bugun esimle gidip pijama takimi aldim sabahligiyla cantami hazirlamaya basladim aklima geleni hemen atiyorum icine oda hazirliklarini tamamlamaya hiz verdim vs.

Off kızlar canım çok sıkkın kontrolüm vardı sabahtan gittim muayenede sıkıntı yoktu nst ye girdim sancı çıktı baya...zaten gün içinde artmıştı kasılmalarım ama nst de 90 ları görünce moralim çok bozuldu serum verdiler bi daha nst ye bağladılar kesildi sancı ama dr akşam tekrar çağırdı 9 dan sonra yine gidicem nst ye giricem ona göre nidilata başlayacağız sanırım 3 hafta daha sabretse oğlum nolur dua edin banada dr yumuşama var mı diye eliyle alttan muayene etti sanırım çatı muayenesi dedikleri buydu kısa sürüyor ama baya bi canım yandı durum çok kötü değil dedi sadece tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışacağız bir gün bir gündür dedi. Başı yukarda bebeğin büyük ihtimal doğum olsa sezeryan olurum ama şu 2-3 haftayı geçirmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…