Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
Neden canim 3 ünde degilmiydi senin dogum.alllah yardimciniz olsun saglikla sorunsuz doğurursun insallah korkma dualarım seninle .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aaaaaa bugun mu giriyorsun doguma canim allah yardimcin olsun hadi hayirlisiyla dogur çık insallah bizi habersiz birakma.
Neden bu kadar erken oluyor? Hayırlısı olsun. Bayramda bebeğinle olacaksın ne güzel :)
Canimmm hadi bakalim bebislerine kavusuyorsun hayırlı dogum olsun bizi habersiz birakma sonra merak ediyoruz güzel haberlerini bekliyoruzTskler arkadaslar
Kontrole diye geldik rahmimde acilma varmis ve kizlarin kilolarinda baya fark var ve plesnta yaslanmis doktor artik riske atmayalim dedi .. saat 2 gibi alicaklar çok korkuyorum :18:
Tskler arkadaslar
Kontrole diye geldik rahmimde acilma varmis ve kizlarin kilolarinda baya fark var ve plesnta yaslanmis doktor artik riske atmayalim dedi .. saat 2 gibi alicaklar çok korkuyorum :18:
Ayni sekilde hazirlamisiz cnm cok sukur hazirladm bitirdm bende makyaj malzemesi kesn olmali ben cok agir amelyt gecrdgm zaman bile makyaj malzrmi gotrdm saclarimi boyattim agdami yaptrdm gittim hastane guzrl gorsn dedm simdi de oglum beni guzel gorsn diye gtrcm makyaj malzemelerimi@
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tskler arkadaslar
Tskler arkadaslar
Tembel demeyelim canm olaya daha rahat bakıosun sdce çokta ğüz l . Tehliken olmadığı için hiç bi problem olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tskler arkadaslar
Tskler arkadaslar
Selam kizlar daha once yazmistim kasintilarim var diye doktora gittim bana bi krem ve hap verdi hapi almaktan korkuyorum bebege bi zarar olur diye kasintim uritker mis bir bilgisi olan varmi gerci internetn okudumda cevrenizden olsun sanirim kimsede yok hic paylasimda bulunmamissiniz insallah olmasin cunku cok kotu kendimi kasimaktan maf ettim kollarimda bacaklarimda plak seklinde kabarik pembe cikiyor ve delice bi kasinti kadidikca tahrip oluyor buz koymusum okadar yaniyo nasil yapcam bilmiyorum hapin ismide kestine 10 mg internetn baktim hamileler kullanabilir diye bisey yok lutfen bilgisi olan yazsin aramizda eczaci varsa bekliyorum...
canım idrar tahlili ve karaciğer enzimlerine baktı mı?
Evet cok sukur bi problem yok canim ama burda erken dogumlari okuyunca hafiften geriliyorum ☺️☺️ sanirim annemle esime guveniyorum bisey olursa onlar halleder diye. Ama kesin kararliyim bayramdan sonra hersey hazirlanicak 😀😀 Burdada paylasirim insallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?