2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Yapım normal doğuma müsait değil, hem ben normalden korkuyorum zaten. Sezeryanda da tamamen bayılıyorsun çocuğunu geç alıyorsun kucağına aygın baygın. Epidural de alt taraf uyuşuyor, 15 dakika sonra kucağında. Çevremdekilerin çoğu epidural ve memnun. Bakalım hayırlısı canım...

Durucak hayirlisi ile icerde annesi sakin merak etme hersey yolunda olacak sen yeterki panik yapma. Biz paniklestikce isler daha sarpa sariyor sakince izle olan biteni. Dogmayacak bu aralar seninmrlegin eminim buna :)

Tskler arkadaslar
Kontrole diye geldik rahmimde acilma varmis ve kizlarin kilolarinda baya fark var ve plesnta yaslanmis doktor artik riske atmayalim dedi .. saat 2 gibi alicaklar çok korkuyorum :18:

Korkma fistigim saglikla gelecek yavruslar hersey okadar guzel olacak ki! Bak bayramda 2 dunya guzeli kiz annesi olacaksin fenami!

Saglikla gelsin yavrukuslarimiz 34+4 hic fena bir hafta degil arladasimin ikizleri bu haftada kuvoze bir gun bile girmedi hersey guzel olacak kocaman opuyorum seni bizi habersiz birakma

Durucak hayirlisi ile icerde annesi sakin merak etme hersey yolunda olacak sen yeterki panik yapma. Biz paniklestikce isler daha sarpa sariyor sakince izle olan biteni. Dogmayacak bu aralar seninmrlegin eminim buna :)

İnş hislerin doğru çıkar canım :) hayırlısıyla bekler de üzmez bizi...ne biliyim işte insan panik oluyor bakalım sabırla beklemekten başka çare yok...

Kizlar benim de doktor kontrolum vardi az once geldim ama ultrasona sokmadi doktorum. Hersey yolundaymis ama 28 den beri dogum pozisyonunda olan bebegim bu defa makat gelisli sekilde dönmüs! Ama hissetmistim dun anormal harekrtlenme oldu karnimdan cikacak sandim herhalde dun dondu diye dusunuyorum. Ama yinede daha cok doner yolumuz var ve normal icin zorli am dedi doktorum, tabi dogum pozisyonuna girerse bizimkucuk hanim :)

İnş hislerin doğru çıkar canım :) hayırlısıyla bekler de üzmez bizi...ne biliyim işte insan panik oluyor bakalım sabırla beklemekten başka çare yok...

Yok valla gercekten hislerim bu yonde senle ilgili sen de saki iyi hissediuorum aman bayram diye dolanma etrafta yat dinlen tuvalet harici de kalkma sakin

Yok valla gercekten hislerim bu yonde senle ilgili sen de saki iyi hissediuorum aman bayram diye dolanma etrafta yat dinlen tuvalet harici de kalkma sakin

Yok zaten hiç gezmek gibi bi niyetim yok yeter ki dursun durduğu yerde :) güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım varmış valla sağol arkadaşım

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Yok zaten hiç gezmek gibi bi niyetim yok yeter ki dursun durduğu yerde :) güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım varmış valla sağol arkadaşım

Ne semek arkadasim ben hissettiklerimi soluyorum :)

Gorusezsek iyi bayramlar simdiden. Bebislerimiz iyi olsun da biz gezmeleri bayramlari tatilleri onlar gelince bol bol yapariz :)

Canm hic canini sıkma inşallah durucak bebisin o ilaclar cok ise yariyormus sen sakin ol stres yapma kac cm aciklikla kac hafta bekliyorlar hic uzulme yat dinlen is yapma

Sen sikma canini sen ne kadar sakin ve güçlü olursan oğlunda o kadar güçlü olur ben inaniyorum üzmeyecek annesini bekleyecek zamanini bol bol dinlen ve dua et

Ne semek arkadasim ben hissettiklerimi soluyorum :)

Gorusezsek iyi bayramlar simdiden. Bebislerimiz iyi olsun da biz gezmeleri bayramlari tatilleri onlar gelince bol bol yapariz :)

Aynen canım bebişlerle gezeriz bayram daha anlamlı olur o zaman :) sanada iyi bayramlar canım öpüyorum

Aynen canim bende cok tembel davraniyordum ama erken dogumlari okuyunca bende tirstim bugun esimle gidip pijama takimi aldim sabahligiyla cantami hazirlamaya basladim aklima geleni hemen atiyorum icine oda hazirliklarini tamamlamaya hiz verdim vs.

Aynen bende hiz veriyorum hazirliklara.Bugun iki arkadasimla konustum onlarda cantani hazirla biran once deyince basliyorum hemen 😀
Kizlar bu arada bisey sorucam ben bebise hic zibin almadim.Alttan citcitli body ve tulum aldim.Bugun konustugum arkadasim mutlaka zibin al ,Citcitli bodyleri giydirmek yeni dogdugunda zor oluyor dedi.Banada zibinlar cok kullanissiz gibi geliyor.Siz ne aldiniz ya da ne dusunuyorsunuz?Hangisi daha kullanisli?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar

Canim merak etme bu aylarda yalanci sancilar olabiliyor insallah bisey olmaz ama sende panik yapma daha cok germe kendini gecicek sancilarin eminim sakin ol tamam mi dualarimiz seninle.Bu arada sakin yorma kendini yat dinlen sicak suyla dus alma canim.

Son düzenleme:

Gecmis olsun ve gözün aydın canim.masallahlari var ikiz olmalarına rağmen kiloları cok iyi.saglıkla büyütürsün inşallah Temmuz annesi oldun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canim ben üclü takim aldim 1 tane pijama takimi ve sabahligiyla 1 tanede ipek pijama takimi aldim iki takim yetiyor ben gecelikle hastanede rahat edemiyorum ilk dogumumda da pijama takimi giydim cunku yururken falan pijama rahat oluyor hem bezin oluyor tutuyor pijama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…