Aynen bende hiz veriyorum hazirliklara.Bugun iki arkadasimla konustum onlarda cantani hazirla biran once deyince basliyorum hemen 😀
Kizlar bu arada bisey sorucam ben bebise hic zibin almadim.Alttan citcitli body ve tulum aldim.Bugun konustugum arkadasim mutlaka zibin al ,Citcitli bodyleri giydirmek yeni dogdugunda zor oluyor dedi.Banada zibinlar cok kullanissiz gibi geliyor.Siz ne aldiniz ya da ne dusunuyorsunuz?Hangisi daha kullanisli?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim merak etme bu aylarda yalanci sancilar olabiliyor insallah bisey olmaz ama sende panik yapma daha cok germe kendini gecicek sancilarin eminim sakin ol tamam mi dualarimiz seninle.Bu arada sakin yorma kendini yat dinlen sicak suyla dus alma canim.
Arkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar
Arkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar
Evet ama benim zaten gün içinde de bu kasılmalarım oluyor erken başladıdikkat ediyorum canım ılık suyla duş alıyorum hatta soğuğa yakın zaten 2 ay olucak hep evdeyim yatıyorum bakalım birazdan yine gidicem hastaneye tekrar nst ye bağlayacaklar inş iyi haberlerle dönerim... Sağol canım...
Canimmm tebrik ederim hayırlı olsin saglikla büyüsün minnoslarrArkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar
Evet ama benim zaten gün içinde de bu kasılmalarım oluyor erken başladıdikkat ediyorum canım ılık suyla duş alıyorum hatta soğuğa yakın zaten 2 ay olucak hep evdeyim yatıyorum bakalım birazdan yine gidicem hastaneye tekrar nst ye bağlayacaklar inş iyi haberlerle dönerim... Sağol canım...
Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
Canım, lansonih diye krem var ısrarla tavsiye ettiler. 8. aydan itibaren kullanmak gerekiyor. Eğer şu an yaran varsa lansonin diye başka krem var onu kullan. Ama hamileliğinde lansonihi bırakma...
Evet cok sukur bi problem yok canim ama burda erken dogumlari okuyunca hafiften geriliyorum ☺️☺️ sanirim annemle esime guveniyorum bisey olursa onlar halleder diye. Ama kesin kararliyim bayramdan sonra hersey hazirlanicak 😀😀 Burdada paylasirim insallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en korktuğum şeylerden biri.. inş hiç birimizin başına gelmez. ben karbonatı az suyla karıştırıp ucuna sürüomuşun kuruyunca duruluyomuşun o iyi gelio die duydum son haftalara doğru denicem.. emzirirkende böle yapıomuşun. umarım işe yarar..
ben bebeğimin çantasını hazırladım ama kendi çantamı henüz hazırlamadım, sadece gecelik çıkardım ortaya.
Bebek çantasına konulacak biberon, süt sağma makinesini ise henüz kaynatıp sterilize etmedim, şimdi yaparsam yine mikrop yuvası olur gibi geliyor, bekliyorum.
Hastanedeyim şimdi nst de yine sancı çıktı bu seferkiler daha ufak ama biraz daha sık aralıklı nidilata başlıyoruz şimdi ilk ilacı aldım üç yüklemeyle başlayacağız dedi dr 20 dk da bir alıcam ... bundan sonrada 4 saatte bir alıcakmışım umarım keser kasılmaları 1 saat daha burdayım sonra eve gidicem inş yarın tekrar nst için gelicem şimdilik benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?