2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hastane cikisinin icinde var zaten oglumdan kalanlarda vardi ben tekrardan almadim ama ben cit citli bodyleri daha guzel kullaniyorum hem cocugun sirtini belini daha guzel tutuyor.

Evet ama benim zaten gün içinde de bu kasılmalarım oluyor erken başladı dikkat ediyorum canım ılık suyla duş alıyorum hatta soğuğa yakın zaten 2 ay olucak hep evdeyim yatıyorum bakalım birazdan yine gidicem hastaneye tekrar nst ye bağlayacaklar inş iyi haberlerle dönerim... Sağol canım...

Hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali buyutsun bayram şekerleri oldu sana bak ne güzel çok şükür.

Canım nasıl duygulandım anlatamam kısa zamanda çıkarlar inş kucağına gelirler Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin

Insallah guzel haberlerle döneceksin canim yeterki sen moralini bozma kendini kasma bebeginde kasilmasin gelince bize yaz tamammi hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza :)

Gecmis olsun.Saglikla anali babali buyusunlerrr :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi gözün aydın. Kiloları gayet iyi canım, benim arkadaşın ablası 40. haftada 1900 kg doğurdu bebekleri, 2600 lük kızın çok obur demek ki zaten hemen kilo almaya başlarlar.
İçini ferah tut, sakın üzülme iyice dinlen.
Darısı başımıza

Geçmiş olsun cnm ve gözünüz Aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimmm tebrik ederim hayırlı olsin saglikla büyüsün minnoslarr

hayırlı olsun Allah uzun sağlıklı ömür versin ailenize

Canm hadi gözün aydin Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) prenseslerin sana bayram şekeri oldu ne güzel bi an önce kucağına da alir bol bol koklarsin inş...

Hadi bakalim iyi haberlerle gel inş.canm

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Canım, ben 2 gecelik 1 pijama aldım. Geceliğin biri sabahlık takımlı. Arkadaşlarımın tavsiyesiyle aldım...

Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:

Neden douma gidiosun ki hayrsır noldu canım meraklandm vallahi :O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çokta geç kalma canım allahın işine belli olmaz tatlm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah iyi gelir bu bilgileri bir kenara not ediyorum teşekkürler

umarım zamanında hazırlayıp eksiksiz bir şekilde hastane yollarına düşeriz

Hastanedeyim şimdi nst de yine sancı çıktı bu seferkiler daha ufak ama biraz daha sık aralıklı nidilata başlıyoruz şimdi ilk ilacı aldım üç yüklemeyle başlayacağız dedi dr 20 dk da bir alıcam ... bundan sonrada 4 saatte bir alıcakmışım umarım keser kasılmaları 1 saat daha burdayım sonra eve gidicem inş yarın tekrar nst için gelicem şimdilik benden bu kadar

Canim Allah yardimcin olsun insallah insallah kesilir kasilmalarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…