2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben kacirmis olabilir in belki erken dogumun un bi nedeni var mi canim ? Yanı ne tetikliyor bu sancıyı

Ya aslında şu an için tetikleyen bariz bi durum yok kiminde erken başlarmış ama şu var benim bebiş aşağı yerleşmiş onun için devamlı istirahat veriyordu dr aşağıda olduğundan rahimağzını kısaltmıştı sınırdaydı çoğunlukla belki bunlarında etkisi var ama dediğim gibi hiç bi sorun yokken de bi anda bu kasılmaları yaşayabilirmişiz

Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah ne kadar kalsa o kadar iyidir dinlen yorma kendini inşallah ilaçların faydası olur. Bebişin erken gelmek isterse de buyursun annesi :) benim yeğenim de 35.hadtada geldi hemen toparladı

Evet dr da çok kasma kendini diyo asıl tehlikeli haftalar bitti ama annelik içgüdüsü başladı işte biraz daha kalsın istiyorum şu an 34+0 ız 35. Haftaya giriyoruz yani ilaç 2 hafta bile içerde kalmasına yardım ederse daha iyi olur inş küvezdi yoğun bakımdı korkuyor insan

maşallah bebişlerine canım ne kadar ıyı bakmıssın Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.

çok geçmiş olsun canım.. içini ferah tut kendine de çok dikkat et. kendini yormaz dinlenirsen birşey olmaz diye düsünüyorum. Allah yardımcın olsun..

slm kızlar.. aranızda hurma tüketen var mı.. Doğumu kolaylastırıcı etkisinden tereddüt ettim ama çok faydalı diye dün gece 3-4 tane bu sabah da 5-6 tane yedim. psikolojik mi bilmiyorum sanki günboyu kasılmalarım oldu bugün. aslında kasılma mı onu da tam anlamadım ama burada yapılan yorumlara benziyordu. karnımın sağ tarafında bir sertleşme hissediyorum ama bebeğin hareketi değil. ağrılı ve sancılı da degildi ama. bi fikri olan varsa kasılmayı bilen tecrübeliler yorum yapar mısınız..

hayırlısı canm nidilatın çok etkili olduğunu duymuştum çok şükür riskli haftalar geride kaldı tabi ki ne kadar durursa o kadar kar sen moralini yüksek tut zaten dinleniyorsun dua et bolca bu mübarek günlerin gecelerin hürmetine Rabbim kolaylığını verecektir mutlaka...

Canım ben de hurma yedim birkaç kez, ağrım oldu. Erken doğumu tetikliyor diye bıraktım. İnşallah doğumdan sonra süt olsun diye yiyeceğim. bu arada 5-6 çok. Ben 2 tane yememe rağmen sancım olmuştu dikkat et...

e

Tatlım hurma yemek derken hacdan gelen hurmayı douma giderken yediğin zaman doumun kolay oluomş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:

Canım yaa sana bişey soracağım biliyosun benimde kasılmalarım var dr nidilat verdi ancak hiç bi yerde bulamıyorum üretimi yok diyorlar sen hangi semtten hangi eczaneden bulmuştun bu ilacı kusura bakma doğum yaptın daha yeni böyle alakasızca bişey soruyorum ama önümüz bayram olduğu için sadece nöbetçi eczaneler var ve nereyi aradıysam ilaç yok

Tatlım hurma yemek derken hacdan gelen hurmayı douma giderken yediğin zaman doumun kolay oluomş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

içeriği çok zengin oldugundan dayanamadım iyi gelir dedim yedim ama bir iki taneyle deneme yapsaydım keşke. hala devam eden bi hareketlilik var bakalım yarın da devam ederse bi dr.a görünürüm artık.. inşallah bi sıkıntı olmaz. :26:

Sağolun kızlar Allah'a sığınmaktan başka çare yok zaten O ne derse o... Dinlenmeye devam... Nidilat çok etkiliymiş canım ama hiç bi yerde bulamıyorum telefonun başına geçtim bütün eczaneleri aradım 3 ay önce toplatıldı üretilmiyor diyorlar bakalım yarın yine hastaneye gidicem ellerinden varsa istiycem ama yoksa napıcaz bilmiyorum...

Didem ada alıntı yapamadım arkadaşım geçmiş olsun. Bebisler çok iyi durumda maşallah. Sağlıcakla buyut
Denisb canım nidilat kesin devlette vardır canını sıkma doğum hastaneleri varsa özellikle oralara gidersin onlar yaparlar. Vaktini beklese iyi olur kuzucuk ama Nasipte ne varsa o. Canını sıkma bi de tüm eczaneleri aramana gerek yok sistemden olup olmadığını görüyorlar genelde. İstersen ilaç depolarına da bi baktir. Ama en garantisi hastaneye gitmek ellerinden geleni yaparlar yoksa bile.muadili birşey bulurlar

Canım hastanede vardır merak etme.
Diyelim ki bulamadın doktorunla konuşursun muadil bişi önerir belki.

Çok sıcak ya uyku falan yalan oldu.
Nasıl geçecek bayram evde

Sıcakkkkkkkkkkkkkk

Canim gecmis olsun.Strese girme bol bol dinlen.Hersey yoluna girecek insallah...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh masallah benim kizlarima. Gor bak hersey cok guzel olacak okadar cabuk toparlicaklarki sen bile sasicalsin. Dimdi bir an evvel onlar kuvozdeykrn sen ayaklanmaya guc toplamaya calis ki sonrasinda canini cikaracaklar annesi:)

Tebrikler canim saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…