Canim Allah yardimcin olsun insallah insallah kesilir kasilmalarin
Amin canım inş ilaç işe yarar bakalım
Ben kacirmis olabilir in belki erken dogumun un bi nedeni var mi canim ? Yanı ne tetikliyor bu sancıyı
Ya aslında şu an için tetikleyen bariz bi durum yok kiminde erken başlarmış ama şu var benim bebiş aşağı yerleşmiş onun için devamlı istirahat veriyordu dr aşağıda olduğundan rahimağzını kısaltmıştı sınırdaydı çoğunlukla belki bunlarında etkisi var ama dediğim gibi hiç bi sorun yokken de bi anda bu kasılmaları yaşayabilirmişiz
Anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah ne kadar kalsa o kadar iyidir dinlen yorma kendini inşallah ilaçların faydası olur. Bebişin erken gelmek isterse de buyursun annesi :) benim yeğenim de 35.hadtada geldi hemen toparladı
Arkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar
Hastanedeyim şimdi nst de yine sancı çıktı bu seferkiler daha ufak ama biraz daha sık aralıklı nidilata başlıyoruz şimdi ilk ilacı aldım üç yüklemeyle başlayacağız dedi dr 20 dk da bir alıcam ... bundan sonrada 4 saatte bir alıcakmışım umarım keser kasılmaları 1 saat daha burdayım sonra eve gidicem inş yarın tekrar nst için gelicem şimdilik benden bu kadar
Hastanedeyim şimdi nst de yine sancı çıktı bu seferkiler daha ufak ama biraz daha sık aralıklı nidilata başlıyoruz şimdi ilk ilacı aldım üç yüklemeyle başlayacağız dedi dr 20 dk da bir alıcam ... bundan sonrada 4 saatte bir alıcakmışım umarım keser kasılmaları 1 saat daha burdayım sonra eve gidicem inş yarın tekrar nst için gelicem şimdilik benden bu kadar
slm kızlar.. aranızda hurma tüketen var mı.. Doğumu kolaylastırıcı etkisinden tereddüt ettim ama çok faydalı diye dün gece 3-4 tane bu sabah da 5-6 tane yedim. psikolojik mi bilmiyorum sanki günboyu kasılmalarım oldu bugün. aslında kasılma mı onu da tam anlamadım ama burada yapılan yorumlara benziyordu. karnımın sağ tarafında bir sertleşme hissediyorum ama bebeğin hareketi değil. ağrılı vrm sancılı da degildi ama. bi fikri olaa n varsa kasılmayı bilen tecrübeliler yorum yapar mısınız..
slm kızlar.. aranızda hurma tüketen var mı.. Doğumu kolaylastırıcı etkisinden tereddüt ettim ama çok faydalı diye dün gece 3-4 tane bu sabah da 5-6 tane yedim. psikolojik mi bilmiyorum sanki günboyu kasılmalarım oldu bugün. aslında kasılma mı onu da tam anlamadım ama burada yapılan yorumlara benziyordu. karnımın sağ tarafında bir sertleşme hissediyorum ama bebeğin hareketi değil. ağrılı ve sancılı da degildi ama. bi fikri olan varsa kasılmayı bilen tecrübeliler yorum yapar mısınız..
Kizlar bugun doguma giricem.. cok heycanliyim ve korkuyorum nolur dualarinizi eksik etmeyin:18:
Canım ben de hurma yedim birkaç kez, ağrım oldu. Erken doğumu tetikliyor diye bıraktım. İnşallah doğumdan sonra süt olsun diye yiyeceğim. bu arada 5-6 çok. Ben 2 tane yememe rağmen sancım olmuştu dikkat et...
e
Tatlım hurma yemek derken hacdan gelen hurmayı douma giderken yediğin zaman doumun kolay oluomş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maşallah bebişlerine canım ne kadar ıyı bakmıssınAllah analı babalı sağlıklı büyütsün.
çok geçmiş olsun canım.. içini ferah tut kendine de çok dikkat et. kendini yormaz dinlenirsen birşey olmaz diye düsünüyorum. Allah yardımcın olsun..
hayırlısı canm nidilatın çok etkili olduğunu duymuştum çok şükür riskli haftalar geride kaldı tabi ki ne kadar durursa o kadar kar sen moralini yüksek tut zaten dinleniyorsun dua et bolca bu mübarek günlerin gecelerin hürmetine Rabbim kolaylığını verecektir mutlaka...
Didem ada alıntı yapamadım arkadaşım geçmiş olsun. Bebisler çok iyi durumda maşallah. Sağlıcakla buyutSağolun kızlar Allah'a sığınmaktan başka çare yok zaten O ne derse o... Dinlenmeye devam... Nidilat çok etkiliymiş canım ama hiç bi yerde bulamıyorum telefonun başına geçtim bütün eczaneleri aradım 3 ay önce toplatıldı üretilmiyor diyorlar bakalım yarın yine hastaneye gidicem ellerinden varsa istiycem ama yoksa napıcaz bilmiyorum...
Sağolun kızlar Allah'a sığınmaktan başka çare yok zaten O ne derse o... Dinlenmeye devam... Nidilat çok etkiliymiş canım ama hiç bi yerde bulamıyorum telefonun başına geçtim bütün eczaneleri aradım 3 ay önce toplatıldı üretilmiyor diyorlar bakalım yarın yine hastaneye gidicem ellerinden varsa istiycem ama yoksa napıcaz bilmiyorum...
Çok sıcak ya uyku falan yalan oldu.
Nasıl geçecek bayram evde
Sıcakkkkkkkkkkkkkk
Arkadaslar kizlarim geldi dunyaya.. ama daha yuzlerini goremedim yogun bakimdalarr.. genel durumlari iyi cok sukur ama kizim 1980 gr dogdu diğer kizim 2600 .. bide epidural diye basladik heyecan ve stresten sanirim uyusmadi genel anestezi oldum .. simdilik haberlerimiz bukadar
Çok sıcak ya uyku falan yalan oldu.
Nasıl geçecek bayram evde
Sıcakkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?