2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet canım ama benim kilo atakları zehirlenmeyle alakalıymış protein atılımı yüksek çıktı çünkü yarın karaciğer böbrek fonksiyonlarına bakılacak bakalım

Aaa ay inanmıyorum ya. E peki nasıl oluyo ilk idrarda protein baktıklarında negatif çıktı anladığım kadarıyla dimi?
Tansiyonda normal hatta düşük aslında.
Valla paranoyak oluyorum ben böyle düşünmeye başladıkça:)

Benmde kafam karışmasın die yazdım kagıda musait bi zamnda çekerim canm yollrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım idrar testinde çıkmadı protein ama zaten dr um demişti asıl olan 24 saatlik toplanan idrarda protein kaçağıymış sınır 0,30 muş benim 0,39 çıktı tansiyonum bazen 13 ü buluyo ama küçüğü yükselmiyo bende anlamıyorum valla çoğu dr bu testi yapmıyor bile ne düşüneceğimi şaşırdım 2 günde bir testi tekrarlayacakmışız şimdi ve de 2 günde bir muayene bakalım yarın ne diycek gelişimini etkilemez inş çok tedirginim

Kızlar belki benm gibi bi durum yaşayanlar vardır o yüzden değişik bişi öğrendm . Şimdi kaç gündür burda sırt ağrısı şikayetimden bahsediodum . Uyuyamıorum. Uyumayı bırak yataga yatamıorum dün gece allahım sancı gibi ağrıdı oturarak uyudum kafam düşüo tam rezillik yaşadm ağrı bi yandan . Doktorumu aradım buğün böle böle dedm bi test varmş idrae testi strip die onu yap bana sonucu bildir dedi birde sen ntsye girdin mi dedi ne demek istedi anlmdım . Acba doğum falan yaklaşma riskimi var idrar ne alaka onu da anşamdm yarın dediği testi sağlık ocağnda yaptrcm gitmişken troidimede baktırayım bana tuaf geldi sırt ağrı idrarla ne alaka bakalm nlcak kızlar :-\

Ayy şimdi geriye gidip okudum çok geçmiş olsun tatlım. Ama her yönden alt sınırlardasın anladığım kadarıyla sorun olmayacak inşallah.
Yüzünde burnunda bir değişiklik oldumu peki? Yada nst dede bebek veya sancı durumların?
Seninki çok sinsi gelişmiş gibi geldi ondan soruyorum bunları.
Benim doktorum ne kilomu soruyo ne tansiyonuma bakıyo normalde. Bu yüzden ben bazı şeyleri kendim takip etmeli miyim acaba diye hissediyorumda bazen çok sorduysam kusuruma bakma lütfen..

Olur mu canım aklına takılanları sor tabi paylaşmak için buradayız... Benim kasılmalarım erken başladı zaten ama o sırada bu zehirlenme olayı yoktu bir ay önce tansiyonum bi kaç kere 13 olunca yaptırmıştı dr bişey çıkmamıştı sinsi gelişti gerçekten dr um çok temkinli allahtan ben şimdi bile bu testi yaptırmak istememiştim aslında ama dr uma güvendiğim için yaptırdım... Bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi şükür... Burnumda değil de hafiften yanaklarım dudaklarım şişti ama öyle kocaman olmadı en çok şişen yerim ayaklarım davul gibi oldular ellerimde de biraz var ama sıcağa ve yorgunluğa bağlamıştım... Bence kiloda tansiyonda önemli canım o ölçmese bile sen hatırlat yinede Allah korusun hiçbişey olmasın ama temkinli olmakda fayda var

Kizlar gunaydn 45dakikadir sanci cekyrm dayanilck gibi degl neyseki biraz hafifledi ama annemi cok daha iyi anladm canm benm nasl dayanms iki gun sanciya

Kizlar gunaydn 45dakikadir sanci cekyrm dayanilck gibi degl neyseki biraz hafifledi ama annemi cok daha iyi anladm canm benm nasl dayanms iki gun sanciya

cnm sancı için erken değil mi? birde nasıl anlıyosun sancı olduğunu? bana olsa anlarmıyım bilmiyorum :/

yarın doktor kontrolü var. çalışabilir raporu da alacağım. her muayene öncesi çok heyecanlanmaya başladım

kızlar ben çalışabilir raporumu almıştım. ama doktorum 37. haftamda gel dedi.ozmanda artık iznli oldugum yazıyı verecekmiş.kurumuma vercem ve o tarıhten ıtıbaren ızınlı olacagım.
29ağustos ta artık çalısamaz ızılıdır raporu yazacak...ve doğum iznim allahın izniyle başlayacak.
kızlar benim hesaplamama göre doğum izni bitişim 18 aralık oluyor. hesaplamayı bilen varsa , doğrumu? 18 aralıkta işemi başlayacagım?

5 hafta aktarım yaptıysanız 5+8 13 hafta oluyor 13*7=91 gün sayarsanız izin tarihiniz itibari ile o zaman kasım sonu bitiyor gibi görünüyor izniniz? yıllık izniniz yoksa tabi

tatlım bence 19 aralıkta başlaman gerekio. tabi tam emin değilim ama 29 ağustosta çalışamaz alıcaksan o gün 16 haftalık iznin başlar 4 eylülde 1 haftalık izinli olursun 18 aralıkta 16 haftalık izin süren biter 19 aralıkta iş başı yapman gerekir

5 hafta aktarım yaptıysanız 5+8 13 hafta oluyor 13*7=91 gün sayarsanız izin tarihiniz itibari ile o zaman kasım sonu bitiyor gibi görünüyor izniniz? yıllık izniniz yoksa tabi

senin hesabına göre 40. hafta itibariyle 91 gün sayıcak 16 haftalık iznin korunması esas olduğuna göre 37 de izne başlıcaksa 16 hafta izin sayıcak benim bildiğim bu şekilde hep böyle hesaplıyorum ama umarım doğrudur.

aaayyhh evet:)) ben doğum o tarihte olacak şekilde hesaplamışımD tam uyanamadım demek ki:)))

Ben klinik bulgularla hareket ediyo diye inanamak istiyorum yani zehirlenme olduğunda yada atıyorum şeker çıkacağında bazı bulgulardan tecrübelerinden baktığında tahmin ediyor şüpheleniyor olabilirler diye düşünüyorum. Çok güveniyorum aslında doktoruma ama bazı konulardada en evhamlı dönemimi geçirdiğim için çok rahat gibi hissediyorum bazen. Benimde eller ayaklar şişiyo falan tansiyonumdan emin diilim yine tatilde açık büfeyle hızlı bi kiloda aldım:) umarım bişeyimiz yoktur:):)
Seninde kolay kontrol altına alınır ve hiiiçbir soruncuklar olmaz inşallah canım

herkese gunaydıııınnn..tatilime gittim bikinimi giydim,bazen yadırgayan bazen sempatıyle ama hep meraklı bakıslar altında denizime havuzuma girdim simdi gecmişi okumaya baslıcam hep kısıtlı zamanlarda girebildigim için nete tam takıp edemedım cok merak ediyorum sizler neler yaptınız bu arada dun dr randevum vardı,bebişimi gördüm abisinin tıpkısının kopyası olmuş minik oglum 2600 gr olmus gelişimi iyi dedi doktorum sezeryan olacaklar 1 ay onceden doğum ıcın gunaldı şafak sayıyor ama bız hala gunumuzu alamadık cunku 38+5 te alırız diyen doktorum o hafta tatile cıkıyor son haftalarda erken dogum riskin veya yolunda gitmeyen bısey olursa bebişi dogurtup giderim dedi yoksa sen beni beklersin..ama ya o 10 ngunluk surecte bi sıkıntı olursa?? o zaman da guvendığı bı arkadasına beni emanet edecekmiş sanki 20 tane kadın doğumcu var burda..neyse sımdı gecmişi okumaya baslıcamm..herkese hayırlı cumalar dilerim..

cnm sancı için erken değil mi? birde nasıl anlıyosun sancı olduğunu? bana olsa anlarmıyım bilmiyorum :/

O sanciyi anlamamn imkansiz canm benm bebis onde canm bir bucuk hafta ve iri doktrm herseye hazrlikli ol dedi.adet sancisi bir hic o sancinin yaninda

Kizlar ya ben 1 haftada 2 kilo almisim bu normal olabilir mi??
Haftaya kontrolum var soylicem zaten de bana biraz şüpheli geldi en azından hamileliğimin başından beri böyle olmamıştı hiç.
Ayaklarımda daha bi şiş sanki bide çok hafif dudaklarım. Vücudum sıcaktan su mu tutuyo acaba?
Bugün anneme gidip birkaç kere tansiyonumu ölçtüriim diyorum hep çok düşüktü bakalım şüpheli bi durum var mı.
Sinirim bozuldu biraz. 1 hafta önce 66 ydım şimdi 68 olmuşum
Bayramda büfe falan çok yedim inşallah ondandır amin.

tamam canım cok sagol.... su izin 6ay olsa ne ıyı olurdu!!!!!!!

O sanciyi anlamamn imkansiz canm benm bebis onde canm bir bucuk hafta ve iri doktrm herseye hazrlikli ol dedi.adet sancisi bir hic o sancinin yaninda

anladım cnm. allah kolaylıklar versin. sancıların hafiflesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…