Evet canım ama benim kilo atakları zehirlenmeyle alakalıymış protein atılımı yüksek çıktı çünküyarın karaciğer böbrek fonksiyonlarına bakılacak bakalım
aslında benimde hazır ama mevsimden dolayı kafam karışıyor. bu bahsettiklerinin yarısı hastane çıkışlarımızda oluyor zaten, demekki ek olarak 2şer tane daha koymak lazım. yine ekleme yapmak isteyen olursa zevkle okurum. teşekkürler
Aaa ay inanmıyorum ya. E peki nasıl oluyo ilk idrarda protein baktıklarında negatif çıktı anladığım kadarıyla dimi?
Tansiyonda normal hatta düşük aslında.
Valla paranoyak oluyorum ben böyle düşünmeye başladıkça:)
Evet canım idrar testinde çıkmadı protein ama zaten dr um demişti asıl olan 24 saatlik toplanan idrarda protein kaçağıymış sınır 0,30 muş benim 0,39 çıktı tansiyonum bazen 13 ü buluyo ama küçüğü yükselmiyo bende anlamıyorum valla çoğu dr bu testi yapmıyor bile ne düşüneceğimi şaşırdım2 günde bir testi tekrarlayacakmışız şimdi ve de 2 günde bir muayene bakalım yarın ne diycek gelişimini etkilemez inş çok tedirginim
Ayy şimdi geriye gidip okudum çok geçmiş olsun tatlım. Ama her yönden alt sınırlardasın anladığım kadarıyla sorun olmayacak inşallah.
Yüzünde burnunda bir değişiklik oldumu peki? Yada nst dede bebek veya sancı durumların?
Seninki çok sinsi gelişmiş gibi geldi ondan soruyorum bunları.
Benim doktorum ne kilomu soruyo ne tansiyonuma bakıyo normalde. Bu yüzden ben bazı şeyleri kendim takip etmeli miyim acaba diye hissediyorumda bazen çok sorduysam kusuruma bakma lütfen..
Kizlar gunaydn 45dakikadir sanci cekyrm dayanilck gibi degl neyseki biraz hafifledi ama annemi cok daha iyi anladm canm benm nasl dayanms iki gun sanciya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben çalışabilir raporumu almıştım. ama doktorum 37. haftamda gel dedi.ozmanda artık iznli oldugum yazıyı verecekmiş.kurumuma vercem ve o tarıhten ıtıbaren ızınlı olacagım.
29ağustos ta artık çalısamaz ızılıdır raporu yazacak...ve doğum iznim allahın izniyle başlayacak.
kızlar benim hesaplamama göre doğum izni bitişim 18 aralık oluyor. hesaplamayı bilen varsa , doğrumu? 18 aralıkta işemi başlayacagım?
kızlar ben çalışabilir raporumu almıştım. ama doktorum 37. haftamda gel dedi.ozmanda artık iznli oldugum yazıyı verecekmiş.kurumuma vercem ve o tarıhten ıtıbaren ızınlı olacagım.
29ağustos ta artık çalısamaz ızılıdır raporu yazacak...ve doğum iznim allahın izniyle başlayacak.
kızlar benim hesaplamama göre doğum izni bitişim 18 aralık oluyor. hesaplamayı bilen varsa , doğrumu? 18 aralıkta işemi başlayacagım?
5 hafta aktarım yaptıysanız 5+8 13 hafta oluyor 13*7=91 gün sayarsanız izin tarihiniz itibari ile o zaman kasım sonu bitiyor gibi görünüyor izniniz? yıllık izniniz yoksa tabi
senin hesabına göre 40. hafta itibariyle 91 gün sayıcak 16 haftalık iznin korunması esas olduğuna göre 37 de izne başlıcaksa 16 hafta izin sayıcak benim bildiğim bu şekilde hep böyle hesaplıyorum ama umarım doğrudur.
Olur mu canım aklına takılanları sor tabi paylaşmak için buradayız... Benim kasılmalarım erken başladı zaten ama o sırada bu zehirlenme olayı yoktu bir ay önce tansiyonum bi kaç kere 13 olunca yaptırmıştı dr bişey çıkmamıştı sinsi gelişti gerçekten dr um çok temkinli allahtan ben şimdi bile bu testi yaptırmak istememiştim aslında ama dr uma güvendiğim için yaptırdım... Bebeğin kalp atışları falan hep iyiydi şükür... Burnumda değil de hafiften yanaklarım dudaklarım şişti ama öyle kocaman olmadı en çok şişen yerim ayaklarım davul gibi oldular ellerimde de biraz var ama sıcağa ve yorgunluğa bağlamıştım... Bence kiloda tansiyonda önemli canım o ölçmese bile sen hatırlat yinede Allah korusun hiçbişey olmasın ama temkinli olmakda fayda var
cnm sancı için erken değil mi? birde nasıl anlıyosun sancı olduğunu? bana olsa anlarmıyım bilmiyorum :/
tatlım bence 19 aralıkta başlaman gerekio. tabi tam emin değilim ama 29 ağustosta çalışamaz alıcaksan o gün 16 haftalık iznin başlar 4 eylülde 1 haftalık izinli olursun 18 aralıkta 16 haftalık izin süren biter 19 aralıkta iş başı yapman gerekir
O sanciyi anlamamn imkansiz canm benm bebis onde canm bir bucuk hafta ve iri doktrm herseye hazrlikli ol dedi.adet sancisi bir hic o sancinin yaninda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?