Kizlar ya ben 1 haftada 2 kilo almisim bu normal olabilir mi??
Haftaya kontrolum var soylicem zaten de bana biraz şüpheli geldi en azından hamileliğimin başından beri böyle olmamıştı hiç.
Ayaklarımda daha bi şiş sanki bide çok hafif dudaklarım. Vücudum sıcaktan su mu tutuyo acaba?
Bugün anneme gidip birkaç kere tansiyonumu ölçtüriim diyorum hep çok düşüktü bakalım şüpheli bi durum var mı.
Sinirim bozuldu biraz. 1 hafta önce 66 ydım şimdi 68 olmuşum
Bayramda büfe falan çok yedim inşallah ondandır amin.
Kizlar ya ben 1 haftada 2 kilo almisim bu normal olabilir mi??
Haftaya kontrolum var soylicem zaten de bana biraz şüpheli geldi en azından hamileliğimin başından beri böyle olmamıştı hiç.
Ayaklarımda daha bi şiş sanki bide çok hafif dudaklarım. Vücudum sıcaktan su mu tutuyo acaba?
Bugün anneme gidip birkaç kere tansiyonumu ölçtüriim diyorum hep çok düşüktü bakalım şüpheli bi durum var mı.
Sinirim bozuldu biraz. 1 hafta önce 66 ydım şimdi 68 olmuşum
Bayramda büfe falan çok yedim inşallah ondandır amin.
herkese gunaydıııınnn..tatilime gittim bikinimi giydim,bazen yadırgayan bazen sempatıyle ama hep meraklı bakıslar altında denizime havuzuma girdimsimdi gecmişi okumaya baslıcam hep kısıtlı zamanlarda girebildigim için nete tam takıp edemedım cok merak ediyorum sizler neler yaptınız bu arada dun dr randevum vardı,bebişimi gördüm abisinin tıpkısının kopyası olmuş minik oglum 2600 gr olmus gelişimi iyi dedi doktorum sezeryan olacaklar 1 ay onceden doğum ıcın gunaldı şafak sayıyor ama bız hala gunumuzu alamadık cunku 38+5 te alırız diyen doktorum o hafta tatile cıkıyor son haftalarda erken dogum riskin veya yolunda gitmeyen bısey olursa bebişi dogurtup giderim dedi yoksa sen beni beklersin..ama ya o 10 ngunluk surecte bi sıkıntı olursa?? o zaman da guvendığı bı arkadasına beni emanet edecekmiş sanki 20 tane kadın doğumcu var burda ..neyse sımdı gecmişi okumaya baslıcamm..herkese hayırlı cumalar dilerim..
Kizlar gunaydn 45dakikadir sanci cekyrm dayanilck gibi degl neyseki biraz hafifledi ama annemi cok daha iyi anladm canm benm nasl dayanms iki gun sanciya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende epey azalttım.
Ama şişlikler devam ediyor.
Belki tamamen kesmek gerekiyordur.
Az kaldı neyseki
Sabahları özellikle çok şiş oluyorum birde çok gezinirsem...
Canım benim bir arkadaşım aldı. Çokta memnun kaldı. Güvenilir bir siteden alınabilir bence.
Canım ben adresi öğrenmek isterim
Canım ben akşam yattıktan sonra ellerim davul gibi şişiyo.
Özellikle sağ.
Sabah kalktığımda elimi tanıyamıyorum.
Değil bükmek,bardak bile tutamıyorum.
1 saate biraz açılıyo ama gün içindede şiş tabi.
Ama sabahki kdr anormal durumda olmuyolar
Canım gelince yaz merak ederim bebişin ne durumda
Lütfen canim. Cok sevinirim. Ben bikac siteden baktim ama boyle uugun fiyatli degillerdi.
Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşumçok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede
Ben klinik bulgularla hareket ediyo diye inanamak istiyorum yani zehirlenme olduğunda yada atıyorum şeker çıkacağında bazı bulgulardan tecrübelerinden baktığında tahmin ediyor şüpheleniyor olabilirler diye düşünüyorum. Çok güveniyorum aslında doktoruma ama bazı konulardada en evhamlı dönemimi geçirdiğim için çok rahat gibi hissediyorum bazen. Benimde eller ayaklar şişiyo falan tansiyonumdan emin diilim yine tatilde açık büfeyle hızlı bi kiloda aldım:) umarım bişeyimiz yoktur:):)
Seninde kolay kontrol altına alınır ve hiiiçbir soruncuklar olmaz inşallah canım
canım benim panik yok lütfen, zaten riskli sınırlarda olsaydı doktorun direkt dogum seçeneğini düşünürdü sadece takip edicez demiş. Çok aman aman yüksek bir değer değil.
Beni de merak sardı şimdi, benim doktorum hiç 24 saatlik idrar istemedi, karaciğer fonksiyon testlerime baktırmadı ooofff offff gereksiz panik mi oluyorum acaba.
Kontrolden geldim şimdi karaciğer böbrek fonksiyonlarım gayet iyiymiş sadece protein kaçağı olduğu için kandaki protein miktarını düşürmüş biraz çok korkulacak bişey yok ama sıkı takip edeceğiz dedi dr nst de sancı falan olmadığı için nidilatı da bıraktırdı... 1 hafta sonra tekrar idrar toplayalım dedi bu değer aynı da seyredebilirmiş hatta düşedebilirmiş inş yükselmez kardiyoloji muayenesi de istedi çünkü normalde gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükseldiğinden ilaç veriyorlarmış ama benim hamdolsun ki yükselmediği için bu değerlere göre ilaç vermeme gerek yok dedi kardiyolog da iyi buldu... Anladığım kadarıyla şu an ki yaşadığım durum tam olarak zehirlenme değil gibi dr meyilin var diyor sadece ablam da hamileyken elleri ayakları hatta bacakları bile şişmişti dr u sadece idrar tahlili yaptırmıştı bişey yoktu bu dr uma anlattım büyük ihtimalle onda da olduğunu söyledi ailecek bünyemiz müsaitmiş elbette ki dr unuza güvenin kızlar ama yinede kulağınıza küpe olsun bence çünkü dediğim gibi bende de şişlikten başka bi belirti yoktu özellikle de sordum dr a neden idrar tahlilinde çıkmıyor diye ille idrar tahlilinde çıkacak değil bunun belirleyici testi toplama testidir dedi yanında da ilaveten karaciğer böbrek fonksiyon testleridir dedi bi aksilik olmazsa tekrar bir hafta sonrasına çağırdı büyük ihtimalle de oğluş dayanırsa 38. Hafta da sezeryan ile alıcak
Kontrolden geldim şimdi karaciğer böbrek fonksiyonlarım gayet iyiymiş sadece protein kaçağı olduğu için kandaki protein miktarını düşürmüş biraz çok korkulacak bişey yok ama sıkı takip edeceğiz dedi dr nst de sancı falan olmadığı için nidilatı da bıraktırdı... 1 hafta sonra tekrar idrar toplayalım dedi bu değer aynı da seyredebilirmiş hatta düşedebilirmiş inş yükselmez kardiyoloji muayenesi de istedi çünkü normalde gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükseldiğinden ilaç veriyorlarmış ama benim hamdolsun ki yükselmediği için bu değerlere göre ilaç vermeme gerek yok dedi kardiyolog da iyi buldu... Anladığım kadarıyla şu an ki yaşadığım durum tam olarak zehirlenme değil gibi dr meyilin var diyor sadece ablam da hamileyken elleri ayakları hatta bacakları bile şişmişti dr u sadece idrar tahlili yaptırmıştı bişey yoktu bu dr uma anlattım büyük ihtimalle onda da olduğunu söyledi ailecek bünyemiz müsaitmiş elbette ki dr unuza güvenin kızlar ama yinede kulağınıza küpe olsun bence çünkü dediğim gibi bende de şişlikten başka bi belirti yoktu özellikle de sordum dr a neden idrar tahlilinde çıkmıyor diye ille idrar tahlilinde çıkacak değil bunun belirleyici testi toplama testidir dedi yanında da ilaveten karaciğer böbrek fonksiyon testleridir dedi bi aksilik olmazsa tekrar bir hafta sonrasına çağırdı büyük ihtimalle de oğluş dayanırsa 38. Hafta da sezeryan ile alıcak
İyi günler kızlar nasılsınız? Evde oturmaktan canım çok sıkılıyor sizlerde durumlar nasıl ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son dönemlerde kilo alımı hızlı oluyor diye biliyorum cnm
oyüzden kafana takma bence normaldir
ben de yemek konusunda kendimi durduramıyorum. sürekli tatlılar, hamur işleri. daha önce hiç tarzım olmayan şekilde besleniyorum. her sabah yandığımda bugün az kalorili şeyler yiyeceğim diyorum, sonra tabi ki yalan oluyor. allahtan evdeki tartının pili bitti de tartılamıyorum, moralim de bozulmuyor böylece
Iyi canim cok sukur gözün aydin ben söylemistim telas etme diye bak hersey daha guzel olacak canim oglusta dayanir annesi hic merak etme sen yeterki moralinizi bozmayin.
güzelim biliyosun baştan beri sölüyorum benim senden en ufak bir şüphem yok, sen vakti gelince doğumunu yapackasın. 38 olur 39 olur ama erken olmayacka kesinlikle güven bana :)
Herşeyin de iyi olmaısna çok sevindim, sağlıkla al inşallah minik kuşu kucağına
Bu biraz fazla hızlı oldu sanki.
1 hafta diil hatta 4 günde 2 kilo almışım. Ondan önce 1 ayda 2 kilo almıştım öyle söyliim:)
Umarım normaldir canım. Haftaya doktoruma söylicem paylaşırım.
Benimde aynı şekilde malesef birde son aylara girdik karın falan iyice büyüdü tam hamile gibi görünüyoruz ya kendimi daha bi rahat bıraktım nedense amaaan tarzı yedim bende şimdi dikkat etmeye çalışıcam. Bakalım bebek kilo alabildimi en çok onu merak ediyorum aslında. Bu arada haftaya ilk defa nst bağlanacak çok heyecanlı
Canım sevindim No panic bak yokmuş bişey valla
Senin oğluş 38 i görücek gör bak :):) doktorun sahiden titiz bir doktor ama takdir ettim
Canimm cok sevindim sorun yokmus artik gelsin 38.haftaaa
selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?