2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

son dönemlerde kilo alımı hızlı oluyor diye biliyorum cnm
oyüzden kafana takma bence normaldir

ben de yemek konusunda kendimi durduramıyorum. sürekli tatlılar, hamur işleri. daha önce hiç tarzım olmayan şekilde besleniyorum. her sabah yandığımda bugün az kalorili şeyler yiyeceğim diyorum, sonra tabi ki yalan oluyor. allahtan evdeki tartının pili bitti de tartılamıyorum, moralim de bozulmuyor böylece

Hoşgeldin canım bende denize girdim göbeğimi kapatmama rağmen özellikle kadınlar sürekli baktı durdu bende zaten denizde dalga var diye çok fazla girmedim :) şimdi kaç haftalıksın ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bn yeni uye oldum ama keske daha once olsaymisim, ayni zamanda ayni seyleri yasayan insanlarla bulusmak cok guzelmis.
Insallah hepimiz bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz.
34. Hafta oldu bnm de. Nasipse kizim olucak. 10 kilo aldim iyi mi sizce, sanki biraz fazla gibi gelio bana. Bi de sut sagma makinasi aldim yazanlar falan olmus, lazim oluyo mu ki o?

Kizlar gunaydn 45dakikadir sanci cekyrm dayanilck gibi degl neyseki biraz hafifledi ama annemi cok daha iyi anladm canm benm nasl dayanms iki gun sanciya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keşke normal doğum yapabilseydimde bende sancı çekseydim inş normal olur hayatım dayan geçecek :)

canım benim site stickerbaski.com

canım benim panik yok lütfen, zaten riskli sınırlarda olsaydı doktorun direkt dogum seçeneğini düşünürdü sadece takip edicez demiş. Çok aman aman yüksek bir değer değil.

Beni de merak sardı şimdi, benim doktorum hiç 24 saatlik idrar istemedi, karaciğer fonksiyon testlerime baktırmadı ooofff offff gereksiz panik mi oluyorum acaba.

Kontrolden geldim şimdi karaciğer böbrek fonksiyonlarım gayet iyiymiş sadece protein kaçağı olduğu için kandaki protein miktarını düşürmüş biraz çok korkulacak bişey yok ama sıkı takip edeceğiz dedi dr nst de sancı falan olmadığı için nidilatı da bıraktırdı... 1 hafta sonra tekrar idrar toplayalım dedi bu değer aynı da seyredebilirmiş hatta düşedebilirmiş inş yükselmez kardiyoloji muayenesi de istedi çünkü normalde gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükseldiğinden ilaç veriyorlarmış ama benim hamdolsun ki yükselmediği için bu değerlere göre ilaç vermeme gerek yok dedi kardiyolog da iyi buldu... Anladığım kadarıyla şu an ki yaşadığım durum tam olarak zehirlenme değil gibi dr meyilin var diyor sadece ablam da hamileyken elleri ayakları hatta bacakları bile şişmişti dr u sadece idrar tahlili yaptırmıştı bişey yoktu bu dr uma anlattım büyük ihtimalle onda da olduğunu söyledi ailecek bünyemiz müsaitmiş elbette ki dr unuza güvenin kızlar ama yinede kulağınıza küpe olsun bence çünkü dediğim gibi bende de şişlikten başka bi belirti yoktu özellikle de sordum dr a neden idrar tahlilinde çıkmıyor diye ille idrar tahlilinde çıkacak değil bunun belirleyici testi toplama testidir dedi yanında da ilaveten karaciğer böbrek fonksiyon testleridir dedi bi aksilik olmazsa tekrar bir hafta sonrasına çağırdı büyük ihtimalle de oğluş dayanırsa 38. Hafta da sezeryan ile alıcak

İyi günler kızlar nasılsınız? Evde oturmaktan canım çok sıkılıyor sizlerde durumlar nasıl ?

Iyi canim cok sukur gözün aydin ben söylemistim telas etme diye bak hersey daha guzel olacak canim oglusta dayanir annesi hic merak etme sen yeterki moralinizi bozmayin.

güzelim biliyosun baştan beri sölüyorum benim senden en ufak bir şüphem yok, sen vakti gelince doğumunu yapackasın. 38 olur 39 olur ama erken olmayacka kesinlikle güven bana :)

Herşeyin de iyi olmaısna çok sevindim, sağlıkla al inşallah minik kuşu kucağına

İyi günler kızlar nasılsınız? Evde oturmaktan canım çok sıkılıyor sizlerde durumlar nasıl ?

Benimde canim yaaa aksamda hic uyumadik oglusumun atesi yukseldi onunla ugrastik esimle kuzucugumla simdi iyi cok sukur neyse bende pazartesi ise baslayacagim 1 aydir izindeydim simdi 4 hafta daha calisip eylulun 1 inde dogum iznine cikacagim nasip olursa iyice sıkıldım ama ise nasil gidecegim onu dusunuyorum burasi cukurova su anda disari 40 derece klima actim evde oturuyorum disari cikmak imkansiz.

son dönemlerde kilo alımı hızlı oluyor diye biliyorum cnm
oyüzden kafana takma bence normaldir

Bu biraz fazla hızlı oldu sanki.
1 hafta diil hatta 4 günde 2 kilo almışım. Ondan önce 1 ayda 2 kilo almıştım öyle söyliim:)
Umarım normaldir canım. Haftaya doktoruma söylicem paylaşırım.

Benimde aynı şekilde malesef birde son aylara girdik karın falan iyice büyüdü tam hamile gibi görünüyoruz ya kendimi daha bi rahat bıraktım nedense amaaan tarzı yedim bende şimdi dikkat etmeye çalışıcam. Bakalım bebek kilo alabildimi en çok onu merak ediyorum aslında. Bu arada haftaya ilk defa nst bağlanacak çok heyecanlı

Canım sevindim No panic bak yokmuş bişey valla
Senin oğluş 38 i görücek gör bak :):) doktorun sahiden titiz bir doktor ama takdir ettim

Iyi canim cok sukur gözün aydin ben söylemistim telas etme diye bak hersey daha guzel olacak canim oglusta dayanir annesi hic merak etme sen yeterki moralinizi bozmayin.

Çok sağolun kızlar ama valla bi Allah bi ben biliyorum yaşadığım korkuları anladım ki benim bünyem hamişliği kaldırmıyor :) nurdancım canım inş sen böyle dedikçe kendime inancım artıyor valla dayanıcaz inş oğluş da kilo almış gelişimiyle ilgili sıkıntısı yok hamdolsun

Bende nasıl sevindim anlatamam :) titiz valla bende çok araştırırım normalde herşeyi genelde dr lar gereksiz bulur ilk defa kafama göre bi dr buldum ben sormadan o içimdekini anlamış gibi söylüyor herşeyi :)

Canimm cok sevindim sorun yokmus artik gelsin 38.haftaaa

selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww

selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww

Ben varım canım sesim kısılana kadar bağırasım her bişeyi de kırasım var gerginlik son noktada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…