2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww

ben ben beeen. sürekli asabiyim. sürekli birşeyler batıyor. herşeyden alınıyorum. sürekli ağlayasım var. en ufak bişeyde burnum kızarıyo, gözlerim doluyor. ağlasam dalga geçerler diye korkup ağlayamayıp daha çok asabi oluyorum. böyle saçma bir ruh hali içerisindeyim.

Hoşbulduk canım..biz karadenizde oldugumuz ıcın denıze guvenemedım doktor karnını havuzda bıyere carpmadıktan sonra girmende hiç bi problem yok demişti bende havuza girdım daha cok:) şimdi 34+2 yım canım önceki oglumun gelişimi hep 2 hafta geriden geliyordu.çok sukur bu ıse tam zamanıyla uyumluymuş..sen kaç haftalıksın?

cnm paylasırmısın adresı
nasıl kalıtesı ıyımı yapıskanlı mı kendınden
bıde cıkolatayı nerden aldın ben burda bulamadım yıne maalesef

Kizlar ateş ölçer Termometre tirnak bakim seti birde süt sağma makinasinda önerileriniz neler onlarida alinca işim tamam inş...

ates olcerı arzum aldım ben tırnak bakımsetıde almadım sadece tırnak makası aldım oda bebedor dıye marka cnm

CNM cok gecmıs olsun dua ederım tabıkıde
sen uzme canını hıcbısey cıkmaz allahın ıznıyle
hersey yoluna gırer

selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww

ayyy benn sureklı zavallı eşime çatıyorum hem karnımı patlayacak gibi hissediyorum hem de ruh halim oyle..bi de geceleri kötü kötü ruyalar göruyorum,cıglık seslerıyle uyanıyorum tek kalmaktan korkuyorum vs vs

DIDEM ADA

cnm hayırlı ugurlu olsun
masallah kızlarına allahım analı babalı buyutsun
hayırlı evlat olsunlar sızı hep gururlandırsınlar ınsallah

eee sımdı hangısı beren hangısı bade

yalnız degilmişim cok sevindim allah yardımcımız olsun sıcaklar da cabası olan kocama oluo valla dogursam rahatlıcammm

Geçmiş olsun canım 2. bebeğini bekleyenlere Allah kolaylık versin gerçekten biz daha biriyle bile uğraşmaya başlamadık:) oyy ben Eskişehir'e sıcak derken sanırım gereksiz şikayet ettim gerçi bende kayınvalidemlerle kalıyorum şuan pekte haksız değilim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş canım bugün kan değerlerimi görünce rahatlattı biraz dr um ama tabi risk devam ediyor sonuçta

kızlar bir sitede okudum. yazıyı kopyalamayadım.ama aldığımız kiloların 8,5 kılosu bebekle alakalı alınan kılo .ama gerı kalan kilo kendımıze aldığımız yağmış...
tabi bu son ay için yapılan hesap.
bilginiz olsun.....

Tesekkur ederim canim darisi sizlerin 2.lere insallah zaten onlar istiyorlar kardesi benim oglus 5.5 yasinda herkesin kardesi var benim neden kardesim yok dedi eee bizde yapalim bari dedik.Ama gercekten bakin görun insan birsure sonra tekrar bebek istiyor tatlari cok farkli karnimda tekmeleri özlemisim tekrar heyecan yasiyor insan hazirliklar falan oglum bile yardim ediyor dusunun yani kizlar ilk bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alin ikinciyi kesinlikle tavsiye ederim.

benimde görümcem doktor oda bana dün akşam doğumda 8 kilo gider dedi bende çok sevindim inş öle olur 12 kilo alsak geriye 4 kilo kalır harika olur ama 10 gün önce doktorda tartıldığımda zaten 10 kilo almıştım 12 kilo almak hayal bence umarım 14-15 i geçmem 8 kilo giderse 7 kilo fazlam kalır

Ben de zaten tek çocuk olmasını istemem kardeş çok güzel bişey herkesin olmalı :) işallah bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alsak eminim sizi daha iyi anlayacağız :) ikinci de erkek mi olacak?

Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miyadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı şu şekildedir:

Bebek: 3400 gram

Plasenta: 600 gram

Uterus (rahim) : 900 gram

Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)

Meme dokusu gelişimi: 400 gram

Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)

Artan yağ depoları: 3500 gram

Kizlar ben cok kötü mide agrisi cekiyorum aranizda böyle bir şikayeti olan varmi yoksa sadece bendemi var.

Evet canim ikincide erkek oglum cok dua etmisti kardesim erkek olsun diye allahim dualarini kabul etti oglusumun :))))))

ooo süper demekki ben 12.5 kg vermiş olarak cıkıcam dogumdan hiç kilo almadım cünkü

Canım bende 34+2 yim bugün yarın kontrolüm var benimde bebeğimin ölçüleri tam yanlız 2 hafta önceki kontrolümde karın çevresi 1 hafta geriydi ne demekse? şimdi ne oldu bilmiyorum yarın belli olacak 32 de izne çıkardı doktorum. Kaç kg doğdu ilki canım?

İnş canım bugün kan değerlerimi görünce rahatlattı biraz dr um ama tabi risk devam ediyor sonuçta

sonu guzel olsun arkadasım bak guzel hbrlerde gelıyor rahatla bıraz

Kizlar ben cok kötü mide agrisi cekiyorum aranizda böyle bir şikayeti olan varmi yoksa sadece bendemi var.

mıde agrısı yok ama yanma var agzıma acı su gelıyor bogazımı yakıyor
bıde ben nefes alamıyorum artık resmen ya

tatlım bende ağrı değilde yanma var çok fena bişi ama az kaldı sabredicez çok yandığı zaman renie çiğniyorum yada renie duo şurup içiorum

Benimde midem sürekli ağzında sürekli bişeyler yemek yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…