selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww
Hoşgeldin canım bende denize girdim göbeğimi kapatmama rağmen özellikle kadınlar sürekli baktı durdu bende zaten denizde dalga var diye çok fazla girmedim :) şimdi kaç haftalıksın ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cok saolun kızlar.
Etiketleri kendim yapmadım, internette bu işi yapan bir dolu site var hatta örnek onlarca da şekilleri var. Seçtim beğendim yaptırdım. 2 gün sonra da elimdeydi. 200 adetini 20 tl ye yaptırdım etiketlerin.istersen adres de paylaşabilirim.
Kizlar ateş ölçer Termometre tirnak bakim seti birde süt sağma makinasinda önerileriniz neler onlarida alinca işim tamam inş...
Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşumçok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede
selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww
Benimde canim yaaa aksamda hic uyumadik oglusumun atesi yukseldi onunla ugrastik esimle kuzucugumla simdi iyi cok sukur neyse bende pazartesi ise baslayacagim 1 aydir izindeydim simdi 4 hafta daha calisip eylulun 1 inde dogum iznine cikacagim nasip olursa iyice sıkıldım ama ise nasil gidecegim onu dusunuyorum burasi cukurova su anda disari 40 derece klima actim evde oturuyorum disari cikmak imkansiz.
cnm paylasırmısın adresı
nasıl kalıtesı ıyımı yapıskanlı mı kendınden
bıde cıkolatayı nerden aldın ben burda bulamadım yıne maalesef
ates olcerı arzum aldım ben tırnak bakımsetıde almadım sadece tırnak makası aldım oda bebedor dıye marka cnm
CNM cok gecmıs olsun dua ederım tabıkıde
sen uzme canını hıcbısey cıkmaz allahın ıznıyle
hersey yoluna gırer
Geçmiş olsun canım 2. bebeğini bekleyenlere Allah kolaylık versin gerçekten biz daha biriyle bile uğraşmaya başlamadık:) oyy ben Eskişehir'e sıcak derken sanırım gereksiz şikayet ettim gerçi bende kayınvalidemlerle kalıyorum şuan pekte haksız değilim :)
kızlar bir sitede okudum. yazıyı kopyalamayadım.ama aldığımız kiloların 8,5 kılosu bebekle alakalı alınan kılo .ama gerı kalan kilo kendımıze aldığımız yağmış...
tabi bu son ay için yapılan hesap.
bilginiz olsun.....
Ben de zaten tek çocuk olmasını istemem kardeş çok güzel bişey herkesin olmalı :) işallah bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alsak eminim sizi daha iyi anlayacağız :) ikinci de erkek mi olacak?Tesekkur ederim canim darisi sizlerin 2.lere insallah zaten onlar istiyorlar kardesi benim oglus 5.5 yasinda herkesin kardesi var benim neden kardesim yok dedi eee bizde yapalim bari dedik.Ama gercekten bakin görun insan birsure sonra tekrar bebek istiyor tatlari cok farkli karnimda tekmeleri özlemisim tekrar heyecan yasiyor insan hazirliklar falan oglum bile yardim ediyor dusunun yani kizlar ilk bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alin ikinciyi kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de zaten tek çocuk olmasını istemem kardeş çok güzel bişey herkesin olmalı :) işallah bakalım hayırlısıyla kucaklarımıza alsak eminim sizi daha iyi anlayacağız :) ikinci de erkek mi olacak?
Kizlar ben cok kötü mide agrisi cekiyorum aranizda böyle bir şikayeti olan varmi yoksa sadece bendemi var.
Gebeliği boyunca 12.5 kilo almış ve miyadında 3400 gramlık bir bebek doğurmuş bir anne adayında alınan bu kiloların dağılımı şu şekildedir:
Bebek: 3400 gram
Plasenta: 600 gram
Uterus (rahim) : 900 gram
Amnios sıvısı 0.8 litre (800 gram)
Meme dokusu gelişimi: 400 gram
Kan hacmi artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Dokulararası sıvı artışı: 1450 ml. (1450 gram)
Artan yağ depoları: 3500 gram
Hoşbulduk canım..biz karadenizde oldugumuz ıcın denıze guvenemedım doktor karnını havuzda bıyere carpmadıktan sonra girmende hiç bi problem yok demişti bende havuza girdım daha cok:) şimdi 34+2 yım canım önceki oglumun gelişimi hep 2 hafta geriden geliyordu.çok sukur bu ıse tam zamanıyla uyumluymuş..sen kaç haftalıksın?
İnş canım bugün kan değerlerimi görünce rahatlattı biraz dr um ama tabi risk devam ediyor sonuçta
Kizlar ben cok kötü mide agrisi cekiyorum aranizda böyle bir şikayeti olan varmi yoksa sadece bendemi var.
tatlım bende ağrı değilde yanma var çok fena bişi ama az kaldı sabredicez çok yandığı zaman renie çiğniyorum yada renie duo şurup içiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?