2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet canim ikincide erkek oglum cok dua etmisti kardesim erkek olsun diye allahim dualarini kabul etti oglusumun :))))))
Ikisini de Allah bağışlasın canım çocukların duaları kabul olur derler zaten:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cnaım yapışkanlı etiketler hiç endişen olmasın, çikolatayı da henüz almadım cok sıcak onu sona bıraktım içini doldurma kısmını ama ankarada bir pastanden alıcam heryerde var burada

Rabbim hepimize kolaylık versin canım ama ilk bebeğin heyecanı olmuyo daha bilinçli oluyosun.Bu sıcaklar olmsa daha kolay geçecek sanki günler haftalar sağlıklı sıhhatli zamanında doğsunlarda inşallah bunlarda geçecek

Selam kızlar,
Pazartesi sezeryan için günüm belli olacak. Keşke bir mucize olsa da normal doğursam sezeryan gününe kadar .
Hiç uyuyamıyorum ben artık. Yatağa yattığım an bel ve kasık ağrılarım başlıyor, sıcaktan zaten malum herkes şikayetçi. Ağrılar ve kasılmalar çok rahatsız ediyor. Ya yürüyorum ya da oturma pozisyonunda rahat ediyorum.
İdrar yolu nfeksiyonum ilaca rağmen geçmedi, sanırım ondan dolayı sıkıntılarım biraz fazla.

Karnım taş gibi, ama neyse ki kaşıntılarım geçti. Bepantene pişik kremi ve pudra sürdüm günlerce. Pazartesi randevum var diye doktora gitmedim, her hafta git gel baya sıkıntılı zamanlar geçirdim.

Tansiyonunuzu sabah akşam mutlaka ölçtürün ve not alın. Benim her zaman düşüktü ama son 2 haftadır yükseldi mesela.

Âmin hepimizin bebekleri işallah sağ salim zamanında doğar:) dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda çıktığımda çok mutluydum ama bugün uyuklayıp duruyorum acaba bu kadar uyuma isteği normal mi?

Ikisini de Allah bağışlasın canım çocukların duaları kabul olur derler zaten:)

Tesekkur ederim canim allah herkesin cocuklarini annelerine babalarina bagislasin allahim acilarini göstermesin

Canim ilk gebeligimde 50 kilo ile hamile laldim 11 kilo almistim bebegim 2700 gr dogdu ertesi gun tartildim 53 kiloydum.

selam kızlar benim gibi gergin olan varmı aranızda acaba karnım acayip kaşınıo sinirlerim tepemde durdugum yerde duramıorum sanki kırıp döksem rahatlıcam herşey batıo yawwwwwwwwww

Bnm de yerli yersiz kasinio gobegim, karnini kasiya kasiya gzmek bi garip oluyo, oralarda catlaklar mi olusacak acaba krem de suruyorum ama...
Bazen terelliler de geliyo, kendi kendimi dolduruyomusum gibi... sonra 1-2 saat sonra hicbisey yokmus gibi mutlu bi insan oluyorum. Dengesizlik hat safhada :) hormonal olsa gerek :) etrafindaki insanlar anlayisliysa sorun yok. Gecicek hepsi.

canım gavısgon surup öneriyorum cok ıyı gelıyor...

Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .

Canım bence yaniliyorsun biz esimle ilk bebegimiz gibi heyecanliyiz tamam daha bilinclisin ama yeni bir heyecan.

bende uyukluyorum galiba sıcaklardan, geceleri uyuyamıyorum ben ondan dolayı diye düşündüm ama

Canım bence yaniliyorsun biz esimle ilk bebegimiz gibi heyecanliyiz tamam daha bilinclisin ama yeni bir heyecan.

heyecan oluyo ama ilk bebekteki kadar değil bendeki heyecan sadece ilk çocuğumlada ilgilenebilcekmiyim ikisinin iletişimi nasıl olcak ikinci çocuğumu sevebilecekmiyim gibi sorular geliyo aklıma sende varmı bilmiyorum ama

heyecan oluyo ama ilk bebekteki kadar değil bendeki heyecan sadece ilk çocuğumlada ilgilenebilcekmiyim ikisinin iletişimi nasıl olcak ikinci çocuğumu sevebilecekmiyim gibi sorular geliyo aklıma sende varmı bilmiyorum ama

Iste anne olarak o dengeyi biz kuracagiz ikisinede yetecegiz 1 cocukla ugrasmak kolay aralarindaki iletisimlerine de biz mudahale edecegiz ben hamile kaldigimdan beri oglumu kardesine hazirliyorum mesela simdi dogmasi icin gun sayiyor.Önceleri bende acaba oglumu sevdigim gibi bunu da severmiyim dedim ama o kalp atislarini duydugum an ve hareketlerini hissettigim an bende olay bitti.Simdi hayatimin iki erkegiyle beraber hayatimin ücüncü erkegini sabirsizlikla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…