2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bebek bakım çantam geldi. stylo marka yı soranlar vardı aranızda. ancak elime ulaştı bayramdı seyrandı derken. ben beğendim. alacak olanlara tavsiye edebilrim. haberiniz olsun.

bende oğlumu kardeşine alıştırıyorum dediğin gibi benim oğlumda sabırsızlıkla kardeşini bekliyo ama sorun bende sanırım depresifim biraz bugünlerde belkide onun etkisidir hayırlısıyla doğunca ömrümüz varsa yaşayıp görecez çoğu şeyi

Aa ayni gundemiyiz canim dr karon cevresi geriligi icin yorum yaptimi?32.haftada izne cikarma sebebi bumu?tam anlayamadim kusura bakmabizimde fl yani bacak uzunlugu bikacgun geri ama dr um hersey guzel diyince sorma geregi duymadim..ilki 2600 dogdu birgun sonra 2400 e dusmustu canim hala da yasitlarina gore cok zayif zaten

Son düzenleme:

Benimde ilki 2866 dopmuştu hep sınırda dr um karın çevresinin geri olması durumunda bebeğin hareketliliği normalse zayıf bebek olacağını söyledi eğer hareketliliği iyi değilse o zaman köyü dedi. Yarın kontrol edicek yine bu yüzden beni izne çıkardı harcadığın enerji sonucu bebeğe enerji bırakmıyor olanilir dedi bende evde hiçbir iş yapmıyom valla yarın doktora gitmektende çok korkuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm tansiyonun iyi bu degerler seni uc dorr hafta daha goturur hem idrar kacagin hem tansiyonun yuksek olsaydi o tehlikeli olurdu,bebegin kilosuda iyi mass ananas ye su ic bol bol sisligin gitsin baskada yapacagin bisey yok ztn

Kizlar bugun oglan yine ateslendi dr a göturduk ilaclarini almak icin eczaneye gittim orda mustelada kampanya yapmislar pisik önleyici krem aldim daha önce hic kullanmamistim iyimi alan yada kullanan varmi aranizda?

Canim benim korkma belki yapisaldir bak abi/ablasi da pek kilolu dogmus sayilmaz..bazen bende ev-is-oglum-kocam dortlusu arasinda bebegime ve hatta kendine enerji kalmadigini dusunuyorum insallah yarin cok guzel haberlerle gelirsin merakla bekliyorumm

almadım baya 88 kg hamile kaldım ben hala 88 im 34 haftalıgım

Kızlar bu nasıl oluyo ya ben hiç anlamıyorum??
Bebeğin kilosu nerde mesela? 0 kilo mu şuan bebek?:)
Yada şöyle başta kusmalar falan kilo verip mi geri alınca aynı kiloda kalınıyo acaba?
Ben 17 kilo aldımda:):) tabi benimkide pek normal diil ama hiç kilo almamakta en az benimki kadar enteresan geliyo açıkçası bana..

Çok heyecanlı bakalım kaçı diyecek doktorun
Aramızda geceleri rahat uyuyabilenimiz olduğunu pek sanmıyorum zaten artık.
Benimde sola yatmaktan sol bacağım ağrıyo sürekli terliyorum aşırı sıcak basıyo evimiz 30 derece gösteriyo geceleri uyumam imkansız gibi anneme mi taşınsam onu düşünüyorum onun evi daha serin..

Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .

Ben gaviscon tablet çiğniyorum bayya işe yarıyo.
Domates susam ve çikolatadan uzak durmaya çalış canım. Fazla yağlı yeme. Baklagiller çok iyi geliyo.

Ya ben sola yatamıyorum artık ağrılar kötü oluyor Dr miyomlar dolayı olabilir demişti Pazartesi onu da sorucam.
Sürekli çişim var gibi ayağa kalkınca sakat gibi yürüyorum :-(
Sıcak için vantilatör açıyorum ben ama o da başını ağrıtıyor insanın.
Sanırım hayatımızın en zor yazı bu yıl oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen ilk bebeğini çok besili doğurmadığın için hassas yaklaşıyosun canım sanki bu konuya.
1 hafta ileri geri hiçbir anlamı olduğunu sanmıyorum ben.
Benimkinin karnını iki doktor aynı gün 2 hafta farklı ölçtü arkadasım!!!
Yarın doktoruna git gel ve hemen haber ver lütfen bizi merakta bırakma..

Bende vantilatör açıyorum ama oda sıcaklığını 1 derece bile düşürmüyo.
En azından biraz esiyo tabi ama oda o kadar terliyken ne kadar sağlıklı olur tartışılır:)
Sen şanslısın en azından yalnız yatıyosun:) bunu ciddi söylüyorum. Dayanamıyorum bu aralar bide 2 kişi.

Canım kusmayla alakasi pek yok sanirim çunku ben ilk hamileligimde de 9 ay kustum 11 kilo aldim bunda su an 33 haftaligim hala kusuyorum 12 kilo aldim yani kusuyosun ama yarim saat sonra acikiyosun yiyiyosun tekrar kusuyosun ama tabi bebek agzinda cignemeye basladindan itibaren ihtiyacini hemen aliyor ve kilo da aliyor tabiki. Ha biraz dusuk kilolu oluyo ama oglumu o halde ben 2700 dogurmustum sezeryana girerken bile kustum yani dusun yani bencede kilo almamak ilginc

Kizlar sabhtn beri cektgm sanci dogum sancisiyms hastaneye gldk esimle nst

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sabhtn beri cektgm sanci dogum sancisiyms hastaneye gldk esimle nst

Nstye girdik sanci cikti hemn yatis verdi.tabiki gozyaslrimi tutamdm.hemn akciger gelstrici vurdulr.serumlar idrarda enfksyn varms hemn antbytk basltildi cok sukurki acilma yok rahm kapali dua edn bana kizlar

Cnm tansiyonun iyi bu degerler seni uc dorr hafta daha goturur hem idrar kacagin hem tansiyonun yuksek olsaydi o tehlikeli olurdu,bebegin kilosuda iyi mass ananas ye su ic bol bol sisligin gitsin baskada yapacagin bisey yok ztn

Evet dr da iyi buldu tansiyonumu normalde ilaç verirdim ama senin zaten yüksek değil dedi inş hiç yükselmez suyu da bol bol içiyorum hayırlısıyla geçse şu 3 haftada kavuşsam bebeğime sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…