Iste anne olarak o dengeyi biz kuracagiz ikisinede yetecegiz 1 cocukla ugrasmak kolay aralarindaki iletisimlerine de biz mudahale edecegiz ben hamile kaldigimdan beri oglumu kardesine hazirliyorum mesela simdi dogmasi icin gun sayiyor.Önceleri bende acaba oglumu sevdigim gibi bunu da severmiyim dedim ama o kalp atislarini duydugum an ve hareketlerini hissettigim an bende olay bitti.Simdi hayatimin iki erkegiyle beraber hayatimin ücüncü erkegini sabirsizlikla bekliyoruz.
Canım bende 34+2 yim bugün yarın kontrolüm var benimde bebeğimin ölçüleri tam yanlız 2 hafta önceki kontrolümde karın çevresi 1 hafta geriydi ne demekse? şimdi ne oldu bilmiyorum yarın belli olacak 32 de izne çıkardı doktorum. Kaç kg doğdu ilki canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa ayni gundemiyizcanim dr karon cevresi geriligi icin yorum yaptimi?32.haftada izne cikarma sebebi bumu?tam anlayamadim kusura bakma bizimde fl yani bacak uzunlugu bikacgun geri ama dr um hersey guzel diyince sorma geregi duymadim..ilki 2600 dogdu birgun sonra 2400 e dusmustu canim hala da yasitlarina gore cok zayif zaten
Çok sağol canım inş iyi çıkar testler yarın usg de görsem bi bebeğimi bakalım kilosu gelişimi nasıl etkilenmemiştir inş telefonda konuştuğumuza göre dr 38 den önce alma taraftarı değil bakalım Allahtan hayırlısı
Benimde ilki 2866 dopmuştu hep sınırda dr um karın çevresinin geri olması durumunda bebeğin hareketliliği normalse zayıf bebek olacağını söyledi eğer hareketliliği iyi değilse o zaman köyü dedi. Yarın kontrol edicek yine bu yüzden beni izne çıkardı harcadığın enerji sonucu bebeğe enerji bırakmıyor olanilir dedi bende evde hiçbir iş yapmıyom valla yarın doktora gitmektende çok korkuyorum
almadım baya88 kg hamile kaldım ben hala 88 im 34 haftalıgım
Selam kızlar,
Pazartesi sezeryan için günüm belli olacak. Keşke bir mucize olsa da normal doğursam sezeryan gününe kadar .
Hiç uyuyamıyorum ben artık. Yatağa yattığım an bel ve kasık ağrılarım başlıyor, sıcaktan zaten malum herkes şikayetçi. Ağrılar ve kasılmalar çok rahatsız ediyor. Ya yürüyorum ya da oturma pozisyonunda rahat ediyorum.
İdrar yolu nfeksiyonum ilaca rağmen geçmedi, sanırım ondan dolayı sıkıntılarım biraz fazla.
Karnım taş gibi, ama neyse ki kaşıntılarım geçti. Bepantene pişik kremi ve pudra sürdüm günlerce. Pazartesi randevum var diye doktora gitmedim, her hafta git gel baya sıkıntılı zamanlar geçirdim.
Tansiyonunuzu sabah akşam mutlaka ölçtürün ve not alın. Benim her zaman düşüktü ama son 2 haftadır yükseldi mesela.
Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .
Çok heyecanlı bakalım kaçı diyecek doktorun
Aramızda geceleri rahat uyuyabilenimiz olduğunu pek sanmıyorum zaten artık.
Benimde sola yatmaktan sol bacağım ağrıyo sürekli terliyorum aşırı sıcak basıyo evimiz 30 derece gösteriyo geceleri uyumam imkansız gibi anneme mi taşınsam onu düşünüyorum onun evi daha serin..
Benimde ilki 2866 dopmuştu hep sınırda dr um karın çevresinin geri olması durumunda bebeğin hareketliliği normalse zayıf bebek olacağını söyledi eğer hareketliliği iyi değilse o zaman köyü dedi. Yarın kontrol edicek yine bu yüzden beni izne çıkardı harcadığın enerji sonucu bebeğe enerji bırakmıyor olanilir dedi bende evde hiçbir iş yapmıyom valla yarın doktora gitmektende çok korkuyorum
Ya ben sola yatamıyorum artık ağrılar kötü oluyor Dr miyomlar dolayı olabilir demişti Pazartesi onu da sorucam.
Sürekli çişim var gibi ayağa kalkınca sakat gibi yürüyorum :-(
Sıcak için vantilatör açıyorum ben ama o da başını ağrıtıyor insanın.
Sanırım hayatımızın en zor yazı bu yıl oldu
Kızlar bu nasıl oluyo ya ben hiç anlamıyorum??
Bebeğin kilosu nerde mesela? 0 kilo mu şuan bebek?:)
Yada şöyle başta kusmalar falan kilo verip mi geri alınca aynı kiloda kalınıyo acaba?
Ben 17 kilo aldımda:):) tabi benimkide pek normal diil ama hiç kilo almamakta en az benimki kadar enteresan geliyo açıkçası bana..
Kizlar sabhtn beri cektgm sanci dogum sancisiyms hastaneye gldk esimle nst
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm tansiyonun iyi bu degerler seni uc dorr hafta daha goturur hem idrar kacagin hem tansiyonun yuksek olsaydi o tehlikeli olurdu,bebegin kilosuda iyi mass ananas ye su ic bol bol sisligin gitsin baskada yapacagin bisey yok ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?