Kizlar ya ben 1 haftada 2 kilo almisim bu normal olabilir mi??
Haftaya kontrolum var soylicem zaten de bana biraz şüpheli geldi en azından hamileliğimin başından beri böyle olmamıştı hiç.
Ayaklarımda daha bi şiş sanki bide çok hafif dudaklarım. Vücudum sıcaktan su mu tutuyo acaba?
Bugün anneme gidip birkaç kere tansiyonumu ölçtüriim diyorum hep çok düşüktü bakalım şüpheli bi durum var mı.
Sinirim bozuldu biraz. 1 hafta önce 66 ydım şimdi 68 olmuşum
Bayramda büfe falan çok yedim inşallah ondandır amin.
Oyy çok sirin bunlar.
Kizlar bugun oglan yine ateslendi dr a göturduk ilaclarini almak icin eczaneye gittim orda mustelada kampanya yapmislar pisik önleyici krem aldim daha önce hic kullanmamistim iyimi alan yada kullanan varmi aranizda?
Nstye girdik sanci cikti hemn yatis verdi.tabiki gozyaslrimi tutamdm.hemn akciger gelstrici vurdulr.serumlar idrarda enfksyn varms hemn antbytk basltildi cok sukurki acilma yok rahm kapali dua edn bana kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım önce panik yapmamaya çalış idrar yolundaki enfeksiyonda tetiklemiş olabilir antibiyotik iyi gelecektir serum da toparlar zaten banada olmuştu hatta senin haftandan daha da önce ben ağrı hissetmiyodum ama kasılmaları anlıyordum banada celestone yapıldı hemen açılma yoksa problemde yok yalancı sancılardır büyük ihtimalle... Kalan haftalar azalınca çoğumuzda sıkıntılar başladı artık... Serumdan sonra tekrar nst ye girdin mi sancılar ne durumda bakıldı mı?
Girdm cnm var ama bebek harekt ednce yukselyr ama normlde gorunmyr nidilat verdiler hemn esimin arkdslri sayesnde bir kutu buldk yarn glck insallh iki uc hafta daha daynr oglum otuz altiya grseydk hayrlisiyln cnm
Nstye girdik sanci cikti hemn yatis verdi.tabiki gozyaslrimi tutamdm.hemn akciger gelstrici vurdulr.serumlar idrarda enfksyn varms hemn antbytk basltildi cok sukurki acilma yok rahm kapali dua edn bana kizlar
Bende vantilatör açıyorum ama oda sıcaklığını 1 derece bile düşürmüyo.
En azından biraz esiyo tabi ama oda o kadar terliyken ne kadar sağlıklı olur tartışılır:)
Sen şanslısın en azından yalnız yatıyosun:) bunu ciddi söylüyorum. Dayanamıyorum bu aralar bide 2 kişi.
Eki Görüntüle 1205824 kızlar yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama oğluşuma yaptırdığım magnet nasıl olmuş.
Merhaba anişler takip ediyorum sizi ama yazamıyorum firsat bulup da. Son 5-6 sayfayı okudum hepimizin derdi sicaklar Allah yardimcimiz olsun. İnternetten bebek şekeri yaptiran varmi.tavsiye edebilecegi site falan? Ben ilk etapta hastanede ve ilk zamanlar da eve gelenlere dağıtmak üzere bebek çikolatasi yaptirmayi düşünüyorum sonra mevlit okununca magnet falan düşünüyorum. Yada magnet yerine hediye sabunlar düşünüyorum.
Arkadaşlar;
Nst te sancı çıktı diyoruz ya.
Hepiniz bir sancı hissedince mi nst de sancı çıkıyo?
Yoksa hiç bişe hissetmeden sancı çıktığı oluyor mu?
Ben son kontrolümde girdim nst ye bişi çıkmadı ama sancıyı nasıl tespit ediyo anlamadım.
Bebek hareket edince basayım diye bi düğme verdiler de acaba sancısı olanlar ona basıyor da o şekilde mi tespit ediliyor?
gitti gidiyora bak kuzum bende ordan alcam zannımcaMerhaba anişler takip ediyorum sizi ama yazamıyorum firsat bulup da. Son 5-6 sayfayı okudum hepimizin derdi sicaklar Allah yardimcimiz olsun. İnternetten bebek şekeri yaptiran varmi.tavsiye edebilecegi site falan? Ben ilk etapta hastanede ve ilk zamanlar da eve gelenlere dağıtmak üzere bebek çikolatasi yaptirmayi düşünüyorum sonra mevlit okununca magnet falan düşünüyorum. Yada magnet yerine hediye sabunlar düşünüyorum.
Sancı hissetmediğin halde sancı çıkabiliyor. Ayrıca ben gridiğimde bebek sürekli hareket etti ama bir düğmeye bastırmadılar. Zaten farklı bir ses çıkıyor bebek hareket edince. Benim gittiğim hastanede 32. haftadan itibaren sokuyorlar.
Bende 32. Haftamda girdim de.
Benim elime bir tuş veriyorlar hareket edince bas diyorlar
Bende basıp duruyorum. Belki seninki daha ileri modeldir.
Bebek hareketinden başka bişey hissetmedim ben ama sancı çıktı. Bakalım pazartesi ne çıkacak çünkü 2 gündür sancım var bu kez.
Benimde perşembe bakalım ne olacak.
Doktordan sonra yaz merak ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?