2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ben 2 haftada 1 kilo almısım.
Doktoruma göre son dönemlerımızde haftada 500 gram normalı.
2 kilo biraz fazla gibi sanki. Ama, su az içip tuz fazla yediysen de olabılır dikkat et bu hafta belkı degısır.

Oyy çok sirin bunlar.

Kizlar bugun oglan yine ateslendi dr a göturduk ilaclarini almak icin eczaneye gittim orda mustelada kampanya yapmislar pisik önleyici krem aldim daha önce hic kullanmamistim iyimi alan yada kullanan varmi aranizda?

Canımm çok saol

Bende mustela aldım. Bana kullanan bir arkadaşım önerdi.

Canım önce panik yapmamaya çalış idrar yolundaki enfeksiyonda tetiklemiş olabilir antibiyotik iyi gelecektir serum da toparlar zaten banada olmuştu hatta senin haftandan daha da önce ben ağrı hissetmiyodum ama kasılmaları anlıyordum banada celestone yapıldı hemen açılma yoksa problemde yok yalancı sancılardır büyük ihtimalle... Kalan haftalar azalınca çoğumuzda sıkıntılar başladı artık... Serumdan sonra tekrar nst ye girdin mi sancılar ne durumda bakıldı mı?

Girdm cnm var ama bebek harekt ednce yukselyr ama normlde gorunmyr nidilat verdiler hemn esimin arkdslri sayesnde bir kutu buldk yarn glck insallh iki uc hafta daha daynr oglum otuz altiya grseydk hayrlisiyln cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum ama oğluşuma yaptırdığım magnet nasıl olmuş.

Bende kullanıyodum nidilat bir haftadır bugün kesti dr um ama yine başladı kasılmalarım çok da zor bulunuyo o ilaç iyi bulabilmişsiniz ama inan çok etkili gör bak nasıl kesicek sancıları korkma Allahın izniyle görüceksin 36 yı hatta daha da fazlasını bende de sıkıntı var kasılmaların üstüne bi de gebelik zehirlenmesi başlangıcı çıktı çok iyi anlıyorum seni bu oğluşlar çok yordu bizi çok acele ediyorlar nedense gelmeye

Canim panik yapma hemen idrar yolu enfeksiyonu da bunlari yapar allahtan bak rahimde acilma yokmus durdururlar sancini da canim gecmis olsun biseycikler olmaz rahat ol sen

Aynen, çok hafif bir esinti yapıyor sadece. Evet şanslıyım zaten ben evliyken de iki kişi yatamazdım, rahat edemiyordum
gecede 2-3 kere soğuk su vurup üstümü değiştiriyorum terden ıslanıyorum. allahtan ter kokusu falan yok bende, bazılarında ter kokusu kötü kokuyormuş diğer sayfalarda anladığım kadarıyla

Canım telaşlanma hiç, benim de var enfeksiyon ilaçta geçirmiyor zaten sadece değerimi düşürüyor o kadar. Önemli olan bebeğin sağlıklı olması.
Bana da geçen hafta ciğer gelişirici iğne vurdu, ilaçlı serum verdi. Sen ne kadar az panik yaparsan o kadar iyi olur herşey.
Pozitif ol, pozitif olsun

Canım inşallah herşey yoluna girecek.
Sakin ol.
Haftalarca sancılarla yaşayanlar var.
Merak etme bebiş bekleyecek
Sen moralini yüksek tut yeterki.

Arkadaşlar;
Nst te sancı çıktı diyoruz ya.
Hepiniz bir sancı hissedince mi nst de sancı çıkıyo?
Yoksa hiç bişe hissetmeden sancı çıktığı oluyor mu?

Ben son kontrolümde girdim nst ye bişi çıkmadı ama sancıyı nasıl tespit ediyo anlamadım.
Bebek hareket edince basayım diye bi düğme verdiler de acaba sancısı olanlar ona basıyor da o şekilde mi tespit ediliyor?

Merhaba anişler takip ediyorum sizi ama yazamıyorum firsat bulup da. Son 5-6 sayfayı okudum hepimizin derdi sicaklar Allah yardimcimiz olsun. İnternetten bebek şekeri yaptiran varmi.tavsiye edebilecegi site falan? Ben ilk etapta hastanede ve ilk zamanlar da eve gelenlere dağıtmak üzere bebek çikolatasi yaptirmayi düşünüyorum sonra mevlit okununca magnet falan düşünüyorum. Yada magnet yerine hediye sabunlar düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim merhaba ben yukarida bebegime yaptirdigim magneti paylastim internetten siparis verip getirttim ben.

Sancı hissetmediğin halde sancı çıkabiliyor. Ayrıca ben gridiğimde bebek sürekli hareket etti ama bir düğmeye bastırmadılar. Zaten farklı bir ses çıkıyor bebek hareket edince. Benim gittiğim hastanede 32. haftadan itibaren sokuyorlar.

gitti gidiyora bak kuzum bende ordan alcam zannımca

Bende 32. Haftamda girdim de.
Benim elime bir tuş veriyorlar hareket edince bas diyorlar

Bende basıp duruyorum. Belki seninki daha ileri modeldir.

Bende 32. Haftamda girdim de.
Benim elime bir tuş veriyorlar hareket edince bas diyorlar

Bende basıp duruyorum. Belki seninki daha ileri modeldir.

Bebek hareketinden başka bişey hissetmedim ben ama sancı çıktı. Bakalım pazartesi ne çıkacak çünkü 2 gündür sancım var bu kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…