2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .

Ben pek bilmiyorum bu konuyu ama senın ufaklık cok saçlı dogucak sanki? Hani hep öyle derler ya. Benım mesela hıc yok yanma. Babamız kabak doğmus. Belkı oğlumda ona cektı, ondan diyorum ben. Cok gecmıs olsun.

Bugün doktordaydım bende. O anlattı. Nst kagıdında 3 tane ayrı epizot kümesi var. En alttakı sancıyı, ortadakı bebek hareketlerını, en usttekide bebek kalp atısını gosterıyormus. Bizim anlayabılecegımız bısey degıl o, biri cıktıgında digerleri ile tutarlılıgı ve cıkan orandan bıseyler cıkarıyorlar.

Son düzenleme:
Kızlar sabunart diye bi site var. Hatta facebookta da sayfaları var. Ben ordan yaptırıcam.

Bu arada hello baby de kampanya var. Ben bebek arabasını oradan aldım.
Secme nedenimi anlatayım.
Ben stokke alıcaktım yatma pozisyonu kısıtlı diye vazgectım.
Sonra bebecomfort elea alıcaktım ondan da vazgectım. Biçok arkadasım dedi ki,
8-9 ay anakucagını kullanıyorsun. Ondan sonra arabaya gecıyorsun ama cok hantal geliyor ve hemen baston tip almaya karar verıyorsun. Bende baston kadar hafif olan ve diğerlerı kadar pahalı olmayan quiny zapp modeline karar verdım.
Anakucagı ıle birlikte 1200 tl. Hello baby de fiyat maxicosi puset ile birlikte bu. Alacaksanız fazla beklemeyın :)

Ben pek bilmiyorum bu konuyu ama senın ufaklık cok saçlı dogucak sanki? Hani hep öyle derler ya. Benım mesela hıc yok yanma. Babamız kabak doğmus. Belkı oğlumda ona cektı, ondan diyorum ben. Cok gecmıs olsun.

Tesekkur ederim canim ilk oglumda da yasamistim bunlari sacli dogdu dogru olabilir bak ama az önce agladim cok agridi midem esim zencefilli cay falan yapti ama nafile hem agri hem agridikca sinirlerim bozuldu bir guzel agladim yazik esimin eli ayagi birbirine dolandi hayirlisiyla dogursakta su adamlarda rahatlasa:)))

Son düzenleme:

Canım sancıyı her zaman hissetmeyebilirsin ya da hissettiğin şey sancı olmaz da kasılma olur hatta bazı durumlarda hiç anlaşılmıyomuş ben kasılmaları hissettiğim için diyorum şimdi yükselecek bakıyorum uçuşa geçmiş oluyor:) o bastığımız şeyin pek bi esprisi yok aslında çünkü en üstteki bebeğin kalp atışları var ya bebek hareket ettikçe yükseliyor dr ona bakıyor yani hep yukarı doğru atağa geçen çizgiler bebeğin oynadığını gösteriyor örneğin normalde 130 atıyordur kalbi bir anda 150 ye çıkarsa bebek oynadı demek oluyor... içeride rahim kasılınca karın sertleşiyo ya onu algılıyo mesela cihazın üstüne dokununca kasılma varmış gibi artmaya başlıyor... Umarım anlatmayı becerebilmişimdir :)

Oo benım esım pek rahat.
Hatta bu hafta balıga gitmek istedıgını soyledı.
Gercı bende allaha sukür zor bi hamilelik gecırmıyorum. Her hafta kontrolum var, hersey de gayet normal gidiyor. 33+3'teyım ve dilerim heep böyle devam eder :)

Quiny yi cok iyi fiyata almissin canim ..

kızlar sonunda bakım ürünleri için mustelaya karar verdim fakat bi kaç çeşit şampuanı var..bi papatyalı olanı, bi konak önleyici köpük şampuanı bi de dermo cleansing yazan banyo şampuanı hem saç hem de vücut için kullanılanı..ben kararsız kaldım.mustela aldıysanız eğer siz hangisini tercih ettiniz.acaba konak önleyici mi alsam konak oluşumunu önlemek için ama belki de konak olmucak..bilemedim kii

Canım ben hem saç hem vücut olanı tercih ettim.
Çünkü mustelayı bana öneren arkadaşım, köpük alma kullanışsız oluyo dedi.
Birde konak olmayadabilir dediğin gibi.

Ben yine hellobaby den set olarak aldım.

.dermo cleansing sampuan
.hydra bebe losyon
.massage oil
.vitamin barier cream

Canm benm face yok bunu ne kdara yapıolarmş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar buğün doktordaydm brl ağrm yüzünden ntsye bağladı doktor kasılmam azdı hiç bişi yok dedi ağrlıktan dolayı oluomuş 34 haftalığım 32 de 1800 kg dı şimdi 2800 olmuş 12 gün öndeymş . Bi problem yok ama ben hala doum şekline karar veremedim 16ına kadar vaktim var bakalım :-\ çok çok kararsızım ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ben 2 haftada 1 kilo almısım.
Doktoruma göre son dönemlerımızde haftada 500 gram normalı.
2 kilo biraz fazla gibi sanki. Ama, su az içip tuz fazla yediysen de olabılır dikkat et bu hafta belkı degısır.

4 litre falan içiyorum su tuz alışkanlığımda hiç yoktur ama bi su tuttum heralde bende anlamadım korktum açıkçası
Bundan önce 1 ay tam 2 kilo aldım yani haftada 500 gram gayet sağlıklı gibiydi bu ne oldu böyle bilemiyorum:)

Ben kararımı verdım de bakalım sartlar uygun olucak mı :) normal doğum en saglıklısı, imkanın varsa karart gözünü :)

Evliykende şanslıymışsın o zaman

Nolur yanlış anlaşılmasın ama çok kilo almak gibi hiç kilo almamanında çok sağlıklı olmayabileceğini sanıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…