4 litre falan içiyorum su tuz alışkanlığımda hiç yoktur ama bi su tuttum heralde bende anlamadım korktum açıkçası
Bundan önce 1 ay tam 2 kilo aldım yani haftada 500 gram gayet sağlıklı gibiydi bu ne oldu böyle bilemiyorum:)
Benımde 5. Ayda olmustu oyle. Bir ayda 3.900 almıstım.
Boyum 1.70
56 kg ile başladım.
Bugun tartıldım. 69.5 kg olmusum :) daha 34. Haftadayım. Amann verırız.
Normal dogum yapıp, emzırırsek hele kesın verırız. Oğlum daha 2.300 gram :) annesi maşallah neresıne aldı bu kiloları kim bilir :)
Ben yaptirdim canm sabunarttan 75 tane yaptirdim 2, 5 liraya geldi tanesi ama bir ay oluo ben yyaptiraliCanm benm face yok bunu ne kdara yapıolarmş
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştiwr.
Canim benim korkma belki yapisaldir bak abi/ablasi da pek kilolu dogmus sayilmaz..bazen bende ev-is-oglum-kocam dortlusu arasinda bebegime ve hatta kendine enerji kalmadigini dusunuyoruminsallah yarin cok guzel haberlerle gelirsin merakla bekliyorumm
4 litre falan içiyorum su tuz alışkanlığımda hiç yoktur ama bi su tuttum heralde bende anlamadım korktum açıkçası
Bundan önce 1 ay tam 2 kilo aldım yani haftada 500 gram gayet sağlıklı gibiydi bu ne oldu böyle bilemiyorum:)
Sen ilk bebeğini çok besili doğurmadığın için hassas yaklaşıyosun canım sanki bu konuya.
1 hafta ileri geri hiçbir anlamı olduğunu sanmıyorum ben.
Benimkinin karnını iki doktor aynı gün 2 hafta farklı ölçtü arkadasım!!!
Yarın doktoruna git gel ve hemen haber ver lütfen bizi merakta bırakma..
Kontrolden geldim şimdi karaciğer böbrek fonksiyonlarım gayet iyiymiş sadece protein kaçağı olduğu için kandaki protein miktarını düşürmüş biraz çok korkulacak bişey yok ama sıkı takip edeceğiz dedi dr nst de sancı falan olmadığı için nidilatı da bıraktırdı... 1 hafta sonra tekrar idrar toplayalım dedi bu değer aynı da seyredebilirmiş hatta düşedebilirmiş inş yükselmez kardiyoloji muayenesi de istedi çünkü normalde gebelik zehirlenmesinde tansiyon yükseldiğinden ilaç veriyorlarmış ama benim hamdolsun ki yükselmediği için bu değerlere göre ilaç vermeme gerek yok dedi kardiyolog da iyi buldu... Anladığım kadarıyla şu an ki yaşadığım durum tam olarak zehirlenme değil gibi dr meyilin var diyor sadece ablam da hamileyken elleri ayakları hatta bacakları bile şişmişti dr u sadece idrar tahlili yaptırmıştı bişey yoktu bu dr uma anlattım büyük ihtimalle onda da olduğunu söyledi ailecek bünyemiz müsaitmiş elbette ki dr unuza güvenin kızlar ama yinede kulağınıza küpe olsun bence çünkü dediğim gibi bende de şişlikten başka bi belirti yoktu özellikle de sordum dr a neden idrar tahlilinde çıkmıyor diye ille idrar tahlilinde çıkacak değil bunun belirleyici testi toplama testidir dedi yanında da ilaveten karaciğer böbrek fonksiyon testleridir dedi bi aksilik olmazsa tekrar bir hafta sonrasına çağırdı büyük ihtimalle de oğluş dayanırsa 38. Hafta da sezeryan ile alıcak
kızlar bebek bakım çantam geldi. stylo marka yı soranlar vardı aranızda. ancak elime ulaştı bayramdı seyrandı derken. ben beğendim. alacak olanlara tavsiye edebilrim. haberiniz olsun.
Ya ben sola yatamıyorum artık ağrılar kötü oluyor Dr miyomlar dolayı olabilir demişti Pazartesi onu da sorucam.
Sürekli çişim var gibi ayağa kalkınca sakat gibi yürüyorum :-(
Sıcak için vantilatör açıyorum ben ama o da başını ağrıtıyor insanın.
Sanırım hayatımızın en zor yazı bu yıl oldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu nasıl oluyo ya ben hiç anlamıyorum??
Bebeğin kilosu nerde mesela? 0 kilo mu şuan bebek?:)
Yada şöyle başta kusmalar falan kilo verip mi geri alınca aynı kiloda kalınıyo acaba?
Ben 17 kilo aldımda:):) tabi benimkide pek normal diil ama hiç kilo almamakta en az benimki kadar enteresan geliyo açıkçası bana..
Kizlar ya uyuyamadım hala sicak dönemiyorum nefes almakta zorlaniyorum sirtim belim ağriyor en kötü süde ayaklarim sizliyor uzatsam olmuyor çeksem olmuyor
Kizlar ya uyuyamadım hala sicak dönemiyorum nefes almakta zorlaniyorum sirtim belim ağriyor en kötü süde ayaklarim sizliyor uzatsam olmuyor çeksem olmuyor
Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .
canım o kilo olayınıancak doğumdan sonra anlarız. biliyorsun benim tartıda 30 kg fazla çıkıyorum ama görünürde 8-10 kg almış gibiyim. daha doğrusu vücut ölçülerimi ölçtüğümde 6 cm lik bir kalınlaşma var göğüs ve kalçamda.
ama ben son 1 haftada 5 kg vermişim mesela. sebebi de yok. yani 30 senedir aynı şekilde beslenen bir insanım, hamileliğimde de bu değişmedi. ne tuzlu ne yağlı yerim ama su tutuyormuş vücut işte bakalım napıcaz doğurınca
Canım zaten geçende seninle konuştuktan sonra rahatladım çok takmıuorum artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebiş 2.5 kg ben zayıfladım anlayacagınız kızlar saglıklı beslenince böyle oldu önceden yedigim ıvırzıvırları artık yemiorum ve sonuc sıfır kf bakalım almadan bitireblcekmiyimm
Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?