2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Benımde 5. Ayda olmustu oyle. Bir ayda 3.900 almıstım.
Boyum 1.70
56 kg ile başladım.
Bugun tartıldım. 69.5 kg olmusum :) daha 34. Haftadayım. Amann verırız.
Normal dogum yapıp, emzırırsek hele kesın verırız. Oğlum daha 2.300 gram :) annesi maşallah neresıne aldı bu kiloları kim bilir :)

2300 mü kocaman olmuş o zaten annesi daha bir ayı daha var Allah bilir neler olucak:)
Bende senden birkaç cm kısayım 51 ile başladım çok aldım malesef. Veriririz inşallah veririz veririz

İnş canum benim kızım 2 yaşınu geçti ama canımaokuyo evde Allahtan kayınvalidem yakın ona postalıuorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım o kilo olayınıancak doğumdan sonra anlarız. biliyorsun benim tartıda 30 kg fazla çıkıyorum ama görünürde 8-10 kg almış gibiyim. daha doğrusu vücut ölçülerimi ölçtüğümde 6 cm lik bir kalınlaşma var göğüs ve kalçamda.
ama ben son 1 haftada 5 kg vermişim mesela. sebebi de yok. yani 30 senedir aynı şekilde beslenen bir insanım, hamileliğimde de bu değişmedi. ne tuzlu ne yağlı yerim ama su tutuyormuş vücut işte bakalım napıcaz doğurınca

Canım zaten geçende seninle konuştuktan sonra rahatladım çok takmıuorum artık

Çok şükür korkulacak bişey olmadiğina sevindim
inş 38.haftayi görecek oğluşun
üzmeyecek yormayacak annesini :)

kızlar bebek bakım çantam geldi. stylo marka yı soranlar vardı aranızda. ancak elime ulaştı bayramdı seyrandı derken. ben beğendim. alacak olanlara tavsiye edebilrim. haberiniz olsun.

Canm hangi modeldi bi paylaşirmisin fotosunu

kızlar bebeğime kuşlu magnet yaptırdım nasıl

benim minik kuşumaaaaaa Eki Görüntüle 1205656

Çok sevimli olmuşlar

Aynen bende sakat gıbı yuruyorum eşım dıyokı nıye topallıyosun. Vantilatör iyiliğinden çok kötülüğü oldu geçen belime verdim öyle uyuya kalmışım sabah yatalak hasta gibiydim kalkmak ne mümkün resmen tutulmuş belim.

bebiş 2.5 kg ben zayıfladım anlayacagınız kızlar saglıklı beslenince böyle oldu önceden yedigim ıvırzıvırları artık yemiorum ve sonuc sıfır kf bakalım almadan bitireblcekmiyimm

Kizlar ya uyuyamadım hala sicak dönemiyorum nefes almakta zorlaniyorum sirtim belim ağriyor en kötü süde ayaklarim sizliyor uzatsam olmuyor çeksem olmuyor

Kizlar ya uyuyamadım hala sicak dönemiyorum nefes almakta zorlaniyorum sirtim belim ağriyor en kötü süde ayaklarim sizliyor uzatsam olmuyor çeksem olmuyor

Öffff nasil tirstim simdi cnm ya bende sen dogum yaptiginda bu hallerinde olucam. Aralik annesiyim sende kiz kardesimle ayni ayda doguracaksin. Kiz kardesim hergun mesaj atar "yangon vaaaaarrr" diye:) bi an once dogurupta alsak kucagimiza yavrularimizi sagligi ile insallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende uyuyamıyorumm ağlıcammm
Sola yatmaktan tutuldum
Klımayı acsam hemen karnım ağrıyoo
Tuvalete kalkmaktan yoruldum
Ayaklarım cok şiş bedenimi taşımıyor cok canın yanıyor
Allahın hepimize yardım etsin
Ağustos ayını nasıl atlatıcaz
Son 1 ay yaylada yasamak istiyorum
İstanbul yağmurluydu bugun ama yapmadı,bi yağsa sokaga atıcam kendımi

Tesekkur ederim kizlar cevaplariniz icin ama benimki yanmanin haricinde cok agriyor kivrandiriyor gaviskon surup zaten su gibi iciyorum dr um sabah ac karnina lanzedin ic dedi bu sabah ictim saat 5 gibi ama hic banamisin demedi .

Mide için;

Bende hamileliğimin ilk aylarından beri en çok midemden çekiyordum. Her türlü mide şikayeti vardı. Yutakta acıma hissi ve ağza acı su gelmesi dahil. Doktorum 5. Ayımda pulcet verdi. Sabah aç karnına. Gebelik kategorisi B . Onu içtiğim gün itibarıyla hiç mide problemim olmadı. Arada sırada acaba midem düzelmişmiş midir diye denemek için ilacı içmiyorum. İçmediğim gün ne gece uyuyabiliyorum ne de gün bitmek bilmiyor. Yanma, ağrı, baskı, yutakta yutkunma acısı, uykumda ağza acı su gelmesi vs. Ile kıvranıyorum.

Tabi yinele ilacı doktorunuza danışarak almanız en iyisi olucaktır.

Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu az şikayetli bol tekmeli bi gün diliyorum :) biz hala beşiğini almadık aklımda hep sepet beşikler vardı çok hoşuma gidiyor duruşu ama kısa süreli olacağı için vazgeçtik ahşap büyüyen beşik beğendik çilekten asıl sorum şu ki sallanmıyor olması ilk zamanlarda beni çok yorar mı? Sallanan beşik gerçekten işe yarıyor mu? Tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var :)

Canım hamileliğin son dönemlerinde kilo verilebilirmiş küçük küçük bu normalmiş. 5 kilo yine biraz fazla gibi duruyo ama normal besleniyorsan tuttuğun suyun bir kısmı gitti muhtemelen.
Benimde yağlı tuzlu hatta tatlı alışkanlığım hiç yoktur hamilelikte tatlı yedim malesef biraz
Hep ince bi insan oldum o yüzden vermek açısından hiç takmıyorum kafama eminim gider kiloda sağlıkla ilgili başka bir problemle alakası olmasın ani şişmelerin o derdim:)

Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…