2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
geçmiş olsun canım.. inşallah sorun çıkmaz bir daha. dikkat et artık çıkma yataktan pek.

Vallahi ben sallanmayan besik aldim, o bzde aliskanlik olmus. Hemen tuttugumuz besigi sallayadimiz geliyo. Benim bebis daha dogmadi ama arkadasim da sallanmayan besik aldi. Onun 6 aylik falan oldu bebisi ve cok memnun, bebegi dogdugundan beri sallamaya alistirmadigi icin bebek sallamadan da kendiliginden uyuyo.ama anne kucagi titresimli olursa iyi olur bence. Gaz problemi falan daha az oluuyomus.

Ben de senin gibi düşündüm açıkçası sallamaya alıştırmasak gerek olmaz diye ama geçen ay 2 tanıdığım doğum yaptı ve bebekleri şuan ayakta sallayıp uyutuyorlar ben hiç yapmam diyorum ama yaşamadan bilemeyiz heralde :) ana kucağı ben almadım ama sanırım doğduktan sonra lazım olursa alacağım öyle düşündüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben pencereyi açık bıraktım bu gece ama sokağın gürültüsü olduğu gibi içerde olduğundan raatsız oldum. zaten esmedi bile...

Ya benim şişmeler hareket ettiğim an yine başlıyor. bir kaç gündür evdeyim hep sanırım hareketsizlikten az çıktı kilo tartıda. tartıldığımın her seferinde bir yerlerden gelmiş ya da bir yere gitmiş oluyorum.

Amaaan iki yağmur yağsa da serinlesek azıcık..

Gunaydin canim .. Sallanma konusu bebegin huyuna ve alistirmaya bagli benim oglum ilk 3-4 ay besiginde sallayarak uyuttum ama buyudukce ben salladikca o gozlerini daha da aciyordu:) ayagimda sallayayim dedim inan 3.5 saat salladigimi bilirim uyumuyordu cildiriyordum..enson ksfettim ki bizimki yanina uzaninca biraz kulaginla oynayip uyuyooorr))tabi buyudukce kulakla oynama olayi iskenceye dondu ama durum bu..halbuki arkadasim 2.5 yasindaki kizini hala sallayarak uyutuyor..anlayacagin zamanla sende anlarsin ya da yonlendirirsin bebegini..baktin sallanarak daha rahat ev tipi ana kucagi tarzi bisey alir orda uyutur yatagina koyarsin:)

Insallah böyle devam eder canim aman dilini ısır benim hamileliklerim maalesef kötü geciyor.

Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bebegine de maasallah cok guzel kilo almis.

Canim merhaba ben yukarida bebegime yaptirdigim magneti paylastim internetten siparis verip getirttim ben.

Hangi siteden ve fiyat Bilgisi de verebilir misiniz.

gitti gidiyora bak kuzum bende ordan alcam zannımca
Evet canım hep oraya bakıyorum zaten de güvenilir olurmu ki

Bu arada hayırlı olsun cok sevindim senin adina bebeğin göbek adini uğur koy bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun canım.. inşallah sorun çıkmaz bir daha. dikkat et artık çıkma yataktan pek.

Sagol canm insallh benle glrn bir hasta vardi o otuz iki haftalik onu hemen doguma almslar.ben cok sukur sanslym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim aslinda sallanmaya hic alistirmamak lazim benim oglumda annem alistirdi oglumu sallanmaya mahvetti beni uyurken bile salliyormus cocugu sallamayi birakinca hemen aglamaya baslardi size tavsiyem asla ve asla sallamaya alistirmayin zaten bebek sallanmayi bilmiyor biz sallarsak alisiyor insallah ben bu defa sallamayacagim cunku esimle cok cektik.Bizde cilek odasi almistik onda yatiracagim kucuk bir besigimiz var ama sallamasi iptal ediliyor yatagimin yanina alacagim ama sallamayacagim.

Gecmis olsun canım

Canim ben yaptirali 1 ay oldu gitti gidiyordan kampanyali urundu tanesini 1.40 kurusa yaptirmistim ama dun baktim tanesi 2.50 kurus olmus.Ben 100 tane yaptirdim cok ta guzel geldi hediye olarak seker sepeti kapi susu ve 6 metre kapi tülü yolladilar hepsine 140 tl verdim cok uyguna geldi.

Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim güzel kilo almış bu hafta doğum tarihini 30 ağustos gibi verdi ama ben 1 eylül istedim bi şaşkınlık olmassa o tarihte alacaklar bakalım hayırlısı nst de bir sorun çıkmadı şükür bi dahaki randevum 2 hafta sonra

Cok sevindim canim masallah bebise de sana da,bak korkulacak bisey yokmus demekki:).karin cevresi icin haftasina yaklasmis mi?dr um tatile cikmasaydi bana da 1 eylule gun verecekti

Cok sevindim canim masallah bebise de sana da,bak korkulacak bisey yokmus demekki:).karin cevresi icin haftasina yaklasmis mi?dr um tatile cikmasaydi bana da 1 eylule gun verecekti

Kafası felan 1 hafta ileri ama karın çevresinde yine 3-4 günlük bir gerilik varmış oda önemli değl dedi bebeğin gelişiminde sırun yok kilı alıyo dikkat et yemene dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…