Çok ilginç
Bravo valla
geçmiş olsun canım.. inşallah sorun çıkmaz bir daha. dikkat et artık çıkma yataktan pek.Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu az şikayetli bol tekmeli bi gün diliyorum :) biz hala beşiğini almadık aklımda hep sepet beşikler vardı çok hoşuma gidiyor duruşu ama kısa süreli olacağı için vazgeçtik ahşap büyüyen beşik beğendik çilekten asıl sorum şu ki sallanmıyor olması ilk zamanlarda beni çok yorar mı? Sallanan beşik gerçekten işe yarıyor mu? Tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vallahi ben sallanmayan besik aldim, o bzde aliskanlik olmus. Hemen tuttugumuz besigi sallayadimiz geliyo. Benim bebis daha dogmadi ama arkadasim da sallanmayan besik aldi. Onun 6 aylik falan oldu bebisi ve cok memnun, bebegi dogdugundan beri sallamaya alistirmadigi icin bebek sallamadan da kendiliginden uyuyo.ama anne kucagi titresimli olursa iyi olur bence. Gaz problemi falan daha az oluuyomus.
Aynen bende sakat gıbı yuruyorum eşım dıyokı nıye topallıyosun. Vantilatör iyiliğinden çok kötülüğü oldu geçen belime verdim öyle uyuya kalmışım sabah yatalak hasta gibiydim kalkmak ne mümkün resmen tutulmuş belim.
Canım hamileliğin son dönemlerinde kilo verilebilirmiş küçük küçük bu normalmiş. 5 kilo yine biraz fazla gibi duruyo ama normal besleniyorsan tuttuğun suyun bir kısmı gitti muhtemelen.
Benimde yağlı tuzlu hatta tatlı alışkanlığım hiç yoktur hamilelikte tatlı yedim malesef biraz
Hep ince bi insan oldum o yüzden vermek açısından hiç takmıyorum kafama eminim gider kiloda sağlıkla ilgili başka bir problemle alakası olmasın ani şişmelerin o derdim:)
Günaydın kızlar herkese mutlu huzurlu az şikayetli bol tekmeli bi gün diliyorum :) biz hala beşiğini almadık aklımda hep sepet beşikler vardı çok hoşuma gidiyor duruşu ama kısa süreli olacağı için vazgeçtik ahşap büyüyen beşik beğendik çilekten asıl sorum şu ki sallanmıyor olması ilk zamanlarda beni çok yorar mı? Sallanan beşik gerçekten işe yarıyor mu? Tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var :)
Oo benım esım pek rahat.
Hatta bu hafta balıga gitmek istedıgını soyledı.
Gercı bende allaha sukür zor bi hamilelik gecırmıyorum. Her hafta kontrolum var, hersey de gayet normal gidiyor. 33+3'teyım ve dilerim heep böyle devam eder :)
Kızlar buğün doktordaydm brl ağrm yüzünden ntsye bağladı doktor kasılmam azdı hiç bişi yok dedi ağrlıktan dolayı oluomuş 34 haftalığım 32 de 1800 kg dı şimdi 2800 olmuş 12 gün öndeymş . Bi problem yok ama ben hala doum şekline karar veremedim 16ına kadar vaktim var bakalım :-\ çok çok kararsızım ?
Canim merhaba ben yukarida bebegime yaptirdigim magneti paylastim internetten siparis verip getirttim ben.
Evet canım hep oraya bakıyorum zaten de güvenilir olurmu kigitti gidiyora bak kuzum bende ordan alcam zannımca
Kızlar sabunart diye bi site var. Hatta facebookta da sayfaları var. Ben ordan yaptırıcam. Eki Görüntüle 1205900
Evet işte ben bu tarz bir şey düşünüyorum. Bir Araştırayim
geçmiş olsun canım.. inşallah sorun çıkmaz bir daha. dikkat et artık çıkma yataktan pek.
Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm
Hangi siteden ve fiyat Bilgisi de verebilir misiniz.
Evet canım hep oraya bakıyorum zaten de güvenilir olurmu ki
Bu arada hayırlı olsun cok sevindim senin adina bebeğin göbek adini uğur koy bence.
cok saolun kızlar.
Etiketleri kendim yapmadım, internette bu işi yapan bir dolu site var hatta örnek onlarca da şekilleri var. Seçtim beğendim yaptırdım. 2 gün sonra da elimdeydi. 200 adetini 20 tl ye yaptırdım etiketlerin.istersen adres de paylaşabilirim.
Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim güzel kilo almış bu hafta doğum tarihini 30 ağustos gibi verdi ama ben 1 eylül istedim bi şaşkınlık olmassa o tarihte alacaklar bakalım hayırlısı nst de bir sorun çıkmadı şükür bi dahaki randevum 2 hafta sonra
Cok sevindim canim masallah bebise de sana da,bak korkulacak bisey yokmus demekki:).karin cevresi icin haftasina yaklasmis mi?dr um tatile cikmasaydi bana da 1 eylule gun verecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?