Kafası felan 1 hafta ileri ama karın çevresinde yine 3-4 günlük bir gerilik varmış oda önemli değl dedi bebeğin gelişiminde sırun yok kilı alıyo dikkat et yemene dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim güzel kilo almış bu hafta doğum tarihini 30 ağustos gibi verdi ama ben 1 eylül istedim bi şaşkınlık olmassa o tarihte alacaklar bakalım hayırlısı nst de bir sorun çıkmadı şükür bi dahaki randevum 2 hafta sonra
Canim cok sevindim gözün aydin ohh ya simdi rahat rahat bekle annesi 1 eylülütarihler boyle belli oldukca insan daha cok heyecanlaniyorr
Öncelikle herkese günaydın güzel mutlu sağlıklı huzurlu bi gün olur inşallah .gözünaydın canım evde dinlenmek işe yaramış demekki doğum tarihinide öğrenmişsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah tabi bebek bekleyen diğer annelerle birlikte arada bende tabi
Kızlar günaydın şimdi doktordan geldim güzel kilo almış bu hafta doğum tarihini 30 ağustos gibi verdi ama ben 1 eylül istedim bi şaşkınlık olmassa o tarihte alacaklar bakalım hayırlısı nst de bir sorun çıkmadı şükür bi dahaki randevum 2 hafta sonra
ben de uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim:)))
Bende uyuyamıyorumm ağlıcammm
Sola yatmaktan tutuldum
Klımayı acsam hemen karnım ağrıyoo
Tuvalete kalkmaktan yoruldum
Ayaklarım cok şiş bedenimi taşımıyor cok canın yanıyor
Allahın hepimize yardım etsin
Ağustos ayını nasıl atlatıcaz
Son 1 ay yaylada yasamak istiyorum
İstanbul yağmurluydu bugun ama yapmadı,bi yağsa sokaga atıcam kendımi
Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde
taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm
Çok geçmiş olsun canm günlerimiz yakin seninle dünden beri çok endişelenmiştim taburcu olmana sevindim dinlen bol boll
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1206173
işte bu model canım. pembe gri olanı vardı aslında onu istemiştim ama kalmamış. artık bununla idare edeceğiz
Gunaydin canim .. Sallanma konusu bebegin huyuna ve alistirmaya bagli benim oglum ilk 3-4 ay besiginde sallayarak uyuttum ama buyudukce ben salladikca o gozlerini daha da aciyordu:) ayagimda sallayayim dedim inan 3.5 saat salladigimi bilirim uyumuyordu cildiriyordum..enson ksfettim ki bizimki yanina uzaninca biraz kulaginla oynayip uyuyooorr))tabi buyudukce kulakla oynama olayi iskenceye dondu ama durum bu..halbuki arkadasim 2.5 yasindaki kizini hala sallayarak uyutuyor..anlayacagin zamanla sende anlarsin ya da yonlendirirsin bebegini..baktin sallanarak daha rahat ev tipi ana kucagi tarzi bisey alir orda uyutur yatagina koyarsin:)
Canim aslinda sallanmaya hic alistirmamak lazim benim oglumda annem alistirdi oglumu sallanmaya mahvetti beni uyurken bile salliyormus cocugu sallamayi birakinca hemen aglamaya baslardi size tavsiyem asla ve asla sallamaya alistirmayin zaten bebek sallanmayi bilmiyor biz sallarsak alisiyor insallah ben bu defa sallamayacagim cunku esimle cok cektik.Bizde cilek odasi almistik onda yatiracagim kucuk bir besigimiz var ama sallamasi iptal ediliyor yatagimin yanina alacagim ama sallamayacagim.
Saol canım evde dinlenmek işe yaramış gerçekten bakalım 3 kg doğar inş bide sağlıklı sıhatli tabi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :) ben de sallamadan kendi başına uyumasını istiyorum bakalım deneyip göreceğiz artık sallanınca zaten çocuk sersemleyip uyuyor gibi geliyor hep bana :)
Gunydn kizlr toplu alnti yapmdgm icn cevap veremdm cok sukur sanciyi durdurdulr.akciger gelstrci ignelrmizi yedk.saat birde taburcyz.lavabo haric yataktn kalmyrz bol bol istiraht edckms.bunada cok sukur oglum sag salim kucagima almyi nasip etsn allhm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar idrarda lökosit ve protein çıkan varmı.bende protein kaçağı varmış.tansiyonumu takip altına alacakmışım.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı??:18:
Ben de senin gibi düşündüm açıkçası sallamaya alıştırmasak gerek olmaz diye ama geçen ay 2 tanıdığım doğum yaptı ve bebekleri şuan ayakta sallayıp uyutuyorlar ben hiç yapmam diyorum ama yaşamadan bilemeyiz heralde :) ana kucağı ben almadım ama sanırım doğduktan sonra lazım olursa alacağım öyle düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?