2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim cok sevindim gözün aydin ohh ya simdi rahat rahat bekle annesi 1 eylülü tarihler boyle belli oldukca insan daha cok heyecanlaniyorr

Öncelikle herkese günaydın güzel mutlu sağlıklı huzurlu bi gün olur inşallah .gözünaydın canım evde dinlenmek işe yaramış demekki doğum tarihinide öğrenmişsin hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah tabi bebek bekleyen diğer annelerle birlikte arada bende tabi

Saol canım evde dinlenmek işe yaramış gerçekten bakalım 3 kg doğar inş bide sağlıklı sıhatli tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün aydin canim allah hayirlisiyla bebelerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

ben de uyuyamıyorum kafayı yemek üzereyim:)))

Allah yardimcimiz olsun bu ayida atlatalim hayirlisiyla tam zar zor uykuya daldim saat 4.30 da bu sefer de wc trafiği başladi

Eki Görüntüle 1206173
işte bu model canım. pembe gri olanı vardı aslında onu istemiştim ama kalmamış. artık bununla idare edeceğiz

Bende bakmiştim bu markaya ama sirt çantasina.memnun kalmana sevindim tekrar bakayim bakalim

Herşeyin yolunda olmasina çok sevindim canm.heycanli bekleyiş başladi umarim sağlklada kucağina alirsin

Çok teşekkür ederim canım haklısın olmadı ana kucağı tarzında bişeyler alırım çünkü büyüyen beşik mantığıma daha uygun geldi uzun süre kullanım açısından bakalım ilk bebek ya kucağa ya da sallamaya alışmasından çok korkuyorum işallah istediğim gibi alıştırabilrim :) benim eşimde küçükken alışmış annesinin saçıyla oynayıp uyumaya hala arada eli saçıma gider seninkinin de eşi ilerde benim gibi şikayetçi olacak haberin olsun :)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız :) ben de sallamadan kendi başına uyumasını istiyorum bakalım deneyip göreceğiz artık sallanınca zaten çocuk sersemleyip uyuyor gibi geliyor hep bana :)

alıştırmaya bağlı canım ben hiç sallamadan uyuttum hala da odasına yatağına gider kendisi uyur kayınvalidem biraz söylendi sallamadan çocukmu uyurmuş çok şey biliyosun vs. ama hiç dinlemedim çok şükür sallamadan uyudu büyüdü herşey sende bitiyo biz anneler neye alıştırırsak öyle devam ediyo canım

Arkadaşlar selam kontrole gittik çok şükür herşey yolunda bebeğim 2kg olmuş,bugün çalışabilir raporu aldık 33.haftadayım pazartesi iş yerime vericem geç kalmış olmam di mi sgk ya şirket bildiricek sanırım bu sorun olsun istemiyorum

Canım bak nasılda farketmiş çok şükür

Maşallah cnm,sağlıklı sıhhatli doğacak bebişin

Çok geçmiş olsun cnm,bol bol dinlenmene bak

kızlar idrarda lökosit ve protein çıkan varmı.bende protein kaçağı varmış.tansiyonumu takip altına alacakmışım.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı??:18:

kızlar idrarda lökosit ve protein çıkan varmı.bende protein kaçağı varmış.tansiyonumu takip altına alacakmışım.gebelik zehirlenmesi oluyormuş.bu konuda bilgisi olan varmı??:18:

Ben varım canım ama benim normal idrar tahlilinde çıkmadı 24 saatlik toplama istedi dr onda çıktı yeni öğrendim bende şu an için tansiyonum normal sadece büyüğü 13 oluyo bazen küçüğünde sıkıntı yok dr um kandaki protein albümin billirubin seviyelerine baktırdı he bi de böbrek ve karaciğer fonksiyonlarına hamdolsun iyi çıktı onlarda ama şimdi yakın takipteyim bana 2 saatte bir tansiyonunu ölç dedi benimki başlangıç evresinde aanırım şu an 35. Haftadayım kasılmalarım da var benim Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa 38. Haftada sezeryan ile alıcak bebeği... Sen kaçıncı haftandasın? Tuzu azalt bol proteinli şeyler tüket dedi bana

Ben de anne kucagini cok onemsemiyodum ama kimle konustuysam bebek arabasindan once anne kucagini al dedi bana. Gun icerisinde onu kullaniyolarmis, bi de titresim sayesinde rahatliyo bebek. Ben de daha almadim ama alicam gibi. Annem kardesimi de sallamadi hic, alistirmadi. O da ole uykusu gelince kendiliginden uyuyo. Bi de bence cocugu alistirdigin zaman kendiliginden uyuyamiyo, biri sallasin diye bekliyo, baskasina bagimli oluyo ya, bence hic iyi bisey degil ama tabi insallah bebislerimiz cok haylaz olmaz da boyle konusup konusup en son biz de sallamaya baslamayiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…